PASTELLIA JA GLITTERIÄ LUOMIVÄREISSÄ – KAKSI UPEAA UUTUUTTA

18.12.2021

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

Juuri kun hetki sitten valittelin stooreissa, etten ole hetkeen löytänyt mitään uutta ja kivaa meikeissä, niin asia muuttui hetkessä. Olin jo kyllästynyt luomiväripalettien samoihin sävyihin ja toisiaan toisteleviin poskipuniin sekä meikkivoiteisiin.

Suomeen saapui nimittäin juuri kaksi upeaa brändiä, jotka toivat freshin tuulahduksen tähän itseään toistavaan meikkimaailmaan.

TÄLLAISTÄ EN OLE NÄHNYT AIKAISEMMIN

Brittiläisen meikkitaiteilijan Karla Powellin perustama brändi *Karla Cosmetics tekee upeita hohtavia luomivärejä upeissa pastellin sävyissä. Enemmän meikkaavat voivat säväyttää näillä myös mustaa smokey eye -meikkiä, jolloin efekti on täysin erilainen.

  • Luomivärit hohtavat kahdessa tai jopa useammassa eri sävyssä valon osuessa niihin eri kulmista. Käytin itse alla olevassa silmämeikissä sävyjä *Pigtails ja *Nightfall.
  • Nämä viisi testaamaani sävyä ovat kaikki erilaisia koostumukseltaan ja todella upean *Pigtails sävyn lisäksi omat lempparini ovat *Cupcake ja *Sleepy Head. Olen onneton kuvaaja ja kuvissa näiden upea hohto ja pigmenttisyys ei tule ollenkaan samalla tavalla esiin mitä livenä.
  • Jotta nämä irtopigmentit tarttuvat iholle, niin tarvitset jonkin glyseriinipohjaisen kiinnitystuotteen. Sellainen löytyy *Karla Cosmeticisiltä nimeltään Fix Potion. Jos kaapista löytyy *MAC Fix+ niin testailuni mukaan senkin avulla tuotteen saa toimimaan.
  • Kiinnitystuotteen sekä irtopigmentin kanssa leikkiminen voi olla hankalaa sellaiselle, joka ei ole tottunut laajaan skaalaan erilaisia meikkituotteita. Siksi mielestäni nämä sopivat paremmin meikki-intoilijoille ja ammattilaisille.

SUPERHELPOT GLITTER-LUOMIVÄRIT

*Jason Wu -meikkimerkki on Suomessa myös uusi tulokas. Toistaiseksi en ole tosin löytänyt brändiltä mitään muuta uutta ja kivaa kuin nämä glitter-luomivärit.

Merkin luomiväripaletit ovat ihan kivoja, mutta helmiäiset niissä varisevat ja mattapaletissa on mielestäni tarpeettoman monta samantyylistä vaaleaa sävyä. Liekö syynä se, että merkkiä ei ole kehittänyt meikkaamisen ammattilainen vaan muotisuunnittelija? Toinen syy on varmasti se, että testaan niin paljon meikkejä ja kriteerini ovat myös melko korkealla.

Glitter luomiväreistä sain testiin kolme eri sävyä, jotka kaikki ovat ihania. *Song Bird ja *Butterfly ovat ehdottomasti näistä kolmesta näyttävimmät silmillä. Postauksen viimeisessä kuvassa käytin ensin sävyä *Lace & Grace ja keskelle luomea laitoin vielä *Butterfly-sävyä, joka tulee selkeästi paremmin esiin.

Aivan Stilan nestemäisten glitter-luomivärien maailmaan ei näillä päästä, mutta uskon monen silti nauttivan näistä.

Lisäys on helppo. Suoraan aplikaattorista luomelle ja levittely sormella painellen.

Ootko sä kerennyt jo testata näitä? 

  • Anna

    Karlan tuotteita jo vuosia kuolanneena olen niin iloinen, että vihdoinkin näitä saa täältä! Tilaukseen lähti joululahjaksi “muutama” kymmenen tuotteita. En malta oottaa että pääsen yhdistelemään näitä Danessa Myricksin Colorfixien kanssa 🤩🤩🤩 Olen myös kyllästynyt luomiväri paletteihin, tuntuu että kaikki on jo nähty…. onkin makeeta, että meiltä saa tällaisia super upeita ja niiiin erilaisia tuotteita nykyään!

    • Miia Johansson

      No vitsit joo ja noita Danessa Myricksejä mun on pitänyt testaa jo pitkään. Pysyykö ne hyvin radvoittuvallakin luomella? 🤔

      • Anna

        Juu kestää ihan heittämällä, testasin nää sauna käytössä 🤣! Toki pohjalle voi heittää evolution powderia ja DMB:n oman luomivärin pohjustajan. Danessa on Stay Forever Queen ❤️ Erona varmaan se, kun nää ei oo nestemäisiä luomivärejä vaan käsittääkseni monitoimisia pigmenttimaaleja ja sen vuoksi eri kategoriassa kun tavalliset markettimeikit. Danessalta löytyy ihan huikeita tutoriaaleja ja käyttää ite öljyjä meikin alke lähes aina 😍 Näitä saa Cameleon Finlandilta ja omistaja Emma opasti mua työhuoneella super taitavasti!

        • Miia Johansson

          Ihana Emma ollu opettamassa pari kertaa mua maskeerauskoulussa ja oli myös arvioimassa mun “lopputöitä”. 😊

          Pitää ehdottomasti tutustua näihin. 😊 En ookkaan aikaisemmin kuullut kategoriasta pigmenttimaali. Osaatko sanoa mikä ero niissä on inci-listalla voidemaisiin luomiväreihin?

  • Nanni

    Ihanan raikasta ja simppeliä 😍. Olisikohan muistissa, mikä huulipuna sinulla on tässä alimmassa kuvassa? Sävy on kovasti mieleen. Ihanaa joulunaikaa sinulle Miia ja kiitos työstäsi! ☺️♥️

    • Miia Johansson

      Heippa Nanni! 🙂 joo, tässä on NYX Powder Puff lippie sävyssä Group Love. <3

  • Anna-Riikka

    Kauniita noi luomivärit, mut katseeni kiinnittyi myös alimman kuvan ihanaan huulipunaan – mikä
    sävy se on? 🤩 Niin ja kiitos vinkeistäsi, säästät meiltä seuraajilta paljon rahaa ja hermoja! 😁

    • Miia Johansson

      Kiitos Anna-Riikka! 🙂 Se on NYX Powder Puff Lippie sävyssä Group Love.

  • Tuija

    Mitä tuotteita poskillasi on ekassa kuvassa?

  • Mila

    Kivan näköisiä nuo ylläolevat sävyt.

    Oletko Miia testannut KVD Beauty Dazzle Stick luomiväripuikkoja?

    • Miia Johansson

      Oon vaan kaupassa niitä hipelöinyt. 😆 Upean loistavia sävyjä, mutta itse värit oli kaikki parempia keltaiseen taittavalle tai tummemmalle iholle. Siksi jäi kauppaan. 😔

  • BMW

    Kysymykseni ei ole nyt luomiväreistä, vaan poskipunista…Voitko suositella minulle jotain voidemaista poskipunaa; kuivalle ja ikääntyvälle, kalpealle iholle. Aioin ostaa byRaili poskipunan mutta esim Sokoksen asiakasarvioinnit olivat aika tylyjä. Jane Iredalen poskipuna minulla on mutta se levittyy mielestäni tahmeasti. Samoin minulla on joku luonnonkosmetiikan puna (fruit pigmented color cosmetics) mutta purkki on niin pieni ettei ainakaan sormen kanssa sieltä ole helppoa punaa ottaa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram