PARHAAT IHONHOITOTUOTTEET VUONNA 2021

25.12.2021

Myös tänä vuonna on lanseerattu monia upeita ihonhoidon uutuuksia, vaikka pandemia on asettanut monia haasteita valmistajille.

Keräsin tähän postaukseen viisi mielestäni mielenkiintoisinta uutta tuotetta. Ne ovat tänä vuonna laseerattuja tai uusia Suomen markkinoilla. Kaikki tietenkin luonnonkosmetiikkaa.

Vuoden 2020 lopussa kerroin kyseisen vuoden parhaista ihonhoidon löydöistä, jotka ovat edelleen yksiä parhaimpia. Voit lukea niistä TÄSTÄ.

1. UUSI SUOMALAINEN BRÄNDI

*Uudet Moi Forest -tuotteet on valmistettu luomulaatuisista kasviöljyistä, kuten jojobasta, kaurasta ja mantelista. Kaikki omia lemppariöljyjäni. Mukaan on sekoitettu suomalaisten yliopistojen kehittämää Reconnecting Nature -metsäpölyä. Tämä Suomen luonnosta hankittu raaka-aine tutkitusti tukee elimistön mikrobiomin toimintaa.

Rakastan käyttää tätä *Moi Forest multipurpose voidetta yövoiteena. Varaudu erikoiseen koostumukseen terveellisen metsäpölyn vuoksi.

2. FIINI NATURALLY JATKAA UPEIDEN TUOTTEIDEN TUOMISTA MARKKINOILLE

*Fiini Naturally on sellainen brändi, joiden purkkien sisällä on ihan mielettömän upeita ihoa hoitavia raaka-aineita. Rakastan heidän suosittuja kasvoöljyjä ja tietenkin balmimaisia putsareita.

Tänä vuonna brändi lanseerasi myös kasvovesiä, joista oma suosikkini on ehdottomasti *ruusu-kaura kasvovesi, joka on ihoa tehokkaasti kosteuttava, mutta myös rauhoittava.

3. MAAILMAN PEHMOISIN HUULIVOIDE

*Huulivoide Eco by Sonyalta on maailman herkullisin ja hoitavin. Tämä on ollut nyt kylmien ilmojen aikaan ja flunssan kourissa taistellessani täydellinen kuiville huulille.

Usein väitellään siitä kuinka paljon kosmetiikan raaka-aineet imeytyvät ihon läpi, niin oletko koskaan ajatellut, että osa niistä päätyy kehoomme ihan suoraan suun kautta. Tämän vuoksi tykkään käyttää huulilla paljon hyviä luonnon raaka-aineita. 

4. KOSTEUSVOIDE, JONKA VOI PERSONOIDA

Syksyllä Bybi lanseerasi uuden simppelin kosteusvoiteen *Bybi Face Basen, joka on loistava yksinään tai siihen voi myös sekoitella kasvoöljyjä oman ihon tarpeiden mukaan.

Hinta-laatusuhteeltaan voide on loistava, sillä 20 eurolla on vaikea löytää näin laadukasta kosteusvoidetta.

5. LEAHLANIN TUOTTEET TULIVAT TAAS SUOMEEN

Laadukkaat Havaijilaiset Leahlanin tuotteet saapuivat muutaman vuoden katkon jälkeen taas Suomeen. Tuotteet pursuavat laadukkaita luonnon uutteita ja öljyjä.

Oma tämän hetken lemppari on *Leahlanin Tropical Enzyme Cleansing kasvojenpuhdistusöljy. Tuote on arvokas, mutta tämän kanssa ei tarvitse kaksoispuhdistusta. Laadukas, mutta hellävarainen putsari on mielestäni ehdottomasti sellainen, johon kannattaa panostaa. Se on ihon hyvinvoinnin kannalta yksi keskeisimmistä tuotekategorioista.

  • Kaisa

    1. ja 4. löytyy kotoa sun suosittelemana 🙂 Oon ollut tyytyväinen!!

    • Miia Johansson

      Oi kiva kuulla 😍

  • Heli

    Onko tuosta Leahlanin putsarista tulossa joku kertomus? Miten se toimii? Vaahtoutuuko?

    • Miia Johansson

      Heippa! 😊 Ei tuu tästä enää erikseen juttua, koska olen tästä jo blogiin erikseen kirjoitellut. Mutta linkistä pääset lukemaan lisää tuotteesta ja sen ainesosista.

      Mutta siis kyseessä on emulgoituva putsari eli veden kanssa muuttuu maitomaiseksi. Ei siis vaahtoudu. Eli levitetään kuiville kasvoille kuivin käsin ja kun kaikki meikki on sulanut, niin lisätään vettä ja huuhdellaan pois. 😊

  • Tiina

    Minulla on moi forestin voide ja olen käyttänyt sitä nyt reilun kuukauden joka päivä. Miten tuon pitäisi vaikuttaa? Tulee mieleen, että on vain ns keijupölyä, eli vain mielikuvitustuotetta. Mukavan tuntuinen voide, joka ei kuitenkaan kosteuta tarpeeksi.

    • Miia Johansson

      Heippa Tiina! 😊 Kannattaa lukea tuo linkki, jonka laitoin tähän postaukseen Moi Forestin tuotteista. Ei kyse tietenkään ole mistään ihmetuotteesta, mutta se voi kuitenkin edistää kehon mikrobiomin hyvinvointia.

      Miten muuten hoidat ihoasi, kuin käyttämällä tätä? 😊 Siitä voidaan lähteä liikkeelle ja katsoa mitä ihosi mahdollisesti tarvitsee.

      • Tiina

        Ihonhoito on kunnossa, kunhan laitan viimeiseksi Fiinin öljyä ja keijupölyt sivelen dekolteelle 😂

  • Riina

    Sopiikohan nämä tuotteet, kuten tuo Leahlani ja Moi Forest herkkäihoiselle? Olen nyt monen kuukauden ajan käyttänyt pelkästään Laponien tuotteita, kun POD-oireilu paheni syksyllä. Kiinnostaisi kovasti kuitenkin monet muutkin tuotteet, mutta en oikein tiedä, missä menee raja, että jos sanotaan “sopii kaikille”, niin päteekö se silti ihoon, joka saattaa herkemmin reagoida erilaisiin raaka-aineisiin? Mulla ei ole aiemminnollut tätä ongelmaa, ihan uusi ikävä tuttava, niin vähän haen vielä sitä miten tän kanssa pitäis toimia.

    • Miia Johansson

      Heippa Riina! 😊 PODille en välttämättä lähtisi kokeilemaan ainakaan Leahlanin öljyputsaria. MOI Forest saattaa toimia, mutta en voi varmakdi sanoa.

      PODin syitä kun ei tunneta, niin jatkaisin sinuna noilla yksinkertaisilla Laponien tuotteilla. Simppelit raaka-aineet on aina PODille se paras vaihtoehto. 😊

  • Suvi

    Moikka Miia! 😘 Siis tuo Leahlanin putsari on aivan huippu tuote ja rakastan sitä 😍, enkä oikeastaan keksi siinä mitään muuta huonoa puolta kuin että on tosiaan aika arvokas.
    Muistelisin että tässä lähiaikoina kaipailit ja aioit testata edullisempia öljyputsareita, jotka olisivat yhtä toimivia. Ja halusin suositella sinulle yhtä, joka on minulle itselleni ainakin uusi tuttavuus ja jota olen testaillut nyt viikon verran.
    Eli kyseessä on kotimainen Ayu Organicsin Seabuck & Baobab kasvojen puhdistusöljy. Hinta on n. 36€ joka ainakin minusta on ihan kohtuullinen ja tuote todellakin vetää vertoja Leahlanin melkein puolet kalliimmalle versiolle 🤩 Hyvin samanlainen koostumus ja toimii myös samalla lailla eli öljy joka veden kanssa muuttuu maitomaiseksi. Tuoksu on myös ihana, ei ehkä ihan niin voimakas kuin Leahlanin vaikka itse kyllä tykkään paljon myös sen tuoksusta 😍
    Olisi kiva kuulla oletko jo testaillut tätä Ayu Organicsin putsaria ja mitä olit siitä mieltä? Ja jos et niin ehkäpä siinä voisi olla yksi uusi suosikki putsari valikoimiisi 😘

    • Miia Johansson

      Heippa Suvi! 😀 Siis wau! Mulla on menny ihan kokonaan ohi tuo tuote. Se lähti nyt heti tilaukseen! 😀 Kiitos!

      • Suvi

        Oi ole hyvä! Oon sun suosittelemana löytänyt monta ihanaa tuotetta, niin olis aika kiva että toimis myös näinkin päin. Toivottavasti tykkäät ☺️

  • Henna

    Heiii!!! Näistä tuli mieleen: olisi todella mielenkiintoista kuulla mielipiteesti Katja Kokon uudesta Djusie-sarjasta, jos pääset testaamaan sitä! Tuotteet ovat ymmärtääkseni luonnonkosmetiikkaa, ja koska olet sillä saralla pro, niin olisi tosi kiva kuulla, mitä ajatuksia ja fiiliksiä ne herättää:)

    • Miia Johansson

      Heippa Henna! 😀 Joo, mua kiinnostaa Djusie todella paljon! Tuotteet ovatkin juuri tulossa tänne päin. <3

  • Krista

    Hei! Mulla on käytössä Lapponian Milk Clenaser kasvojen puhdistukseen ja Olivia Kleinin mineraali spry toner sekä Bybin C-caf Cream kosteutukseen. Sekä kerran viikossa Madaran Peel. Ihoni on sekaiho jossa on pintakuivuutta ja otsassa pientä näppylää ja kasvoihin yleisesti tulee ihon alaisia finnejä muutamia kerrallaan. Osaisitko sanoa mihin mun kannattais keskittyä ihon puhdistukseen vai kosteutukseen? Ja olisiko tuote suosituksia?

  • MiiMii

    Hei!
    Täälläkin odotellaan jo kovasti, että mitä mieltä olet Katja Kokon Djusie-sarjasta 🤩 Mietteissä on ollut sarjan öljy, mutta odotellaanpas vielä, mitkä fiilikset sinulla on tämän sarjan tuotteista 😅

    • Miia Johansson

      Heippa MiiMii! 🙂 Joo, postausta on tuloillaan.

  • MiiMii

    Hei Miia!

    Täälläkin jo kovasti odotellaan, että mitä olet mieltä Katja Kokon Djusie-sarjasta 🤩 Itsellä olisi mietinnässä ostaa tämän sarjan öljy, mutta odottelenpa vielä, että mitä sinä olet näistä mieltä 😊

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram