EDULLISET JA HYÖDYLLISET JOULULAHJAIDEAT x 9

08.12.2021

Kaupallinen yhteistyö: Cocopanda.fi

Kosmetiikka ja ruoka on sellainen joululahja, joka varmasti tulee käytettyä pois. Itse olen onneton kokkaaja enkä juurikaan viihdy keittiössä, mutta kosmetiikasta tiedän senkin edestä.

Tässä siis mun joululahjavinkit miehille, naisille ja muunsukupuolisille.

Cocopandan omat lahjavinkit on koottu kätevästi TÄHÄN

1. MUN LEMPPARI TUOKSU

Elisabeth Arden White Tea tuoksuun tutustuin vuosia sitten Tukholmassa, kun eräässä PR-tapahtumassa viereeni istui nainen, joka tuoksui ihanan suihkun raikkaalle. Kysyin hänen yleellisen hajuvetensä tuoksun. Se oli tämä hajuvesi, joka on vielä edullisesta päästä. Siitä lähtien tämä hempeä hajuvesi on ollut mun tuoksuykkönen.

2. KLASSIKKO MIESTEN TUOKSU

Hugo Boss Infinite on mielestäni yksi parhaista miesten tuoksuista. Se on oman lempparini tavoin raikas ja hieman sitruksinen, mutta myös maskuliinisen nuorekas ja mausteinen. Samalla sanottakoon, että hajuvesien sydäntuoksut ym. hienot sanat ovat itselleni yhtä hepreaa kuin viinien pirskahtelu, karhunvatukkaisuus tai lyijikynäisyys.

3. LAHJASETTI, JOSTA UKKELI INNOSTUI

Tämän Armani Code lahjasetin saadessaan ukkeli oli todella onnellinen, koska mukana on myös deodorantti. Tämä tuoksu on aluksi todella voimakas, mutta muuttuu iholla jopa todella seksikkään aromikkaaksi. Tämä tuoksu sopii itsevarmalle ja vahvalle henkilölle.

5. LUXUSTUOKSUJA NÄPPÄRISSÄ PIKKUPULLOISSA

Rakastan tällaisia pieniä helposti mukaan otettavia parfyymeja, joita Zarkoperfume Five Star Treats sisältää. En aluksi oikein ymmärtänyt ovatko nämä parfyymit miehelle vai naiselle, kunnes tajusin, että miksi haluan tehdä näin selkeän kahtiajaon parfyymeissa? Toki tämän kahtiajaon perusteella moni tekee ostovalintoja.

Nämä Zarkon hajuvedet ovat todella ylellisiä ja ihan eri kategoriaa mihin olen tottunut. Sopivat mielestäni kenelle vaan, vaikka Zarkoperfumen sivuilla ne ovatkin ilmeisesti naisten tuoksuista pitäville. Nämä tuoksut ovat vaan niin erilaisia. Niistä tulee mieleen hienostunut tanskalaisnainen pienellä unisex-viballa.

Rakastuin itse kokonaan tuoksuun Menage à trois, joka on kuin toinen iho. En osaa sitä oikein muuten kuvailla. Myös Molecule 234.38 on todella uniikki sekä sensuelli ja uskonkin, että moni ihastuu näihin. Olen muutenkin halunnut tutustua näiden hieman hienompien parfyymien maailmaan jo pitkään, joten innostuin näistä todella.

5. LEMPPARI HIUSTENHOITOA

Briogeon tuotteita olettekin nähneet blogissani useaan otteeseen ja ne ovatkin hiustenhoitotuotteita vailla vertaansa. Erityisesti kuivat hiukset tulevat rakastumaan näihin puhumattakaan kiharoista hiuksista. Tuotteet sisältävät paljon luonnon raaka-aineita. Omat tämän hetken lempparini näet alla eli Briogeo Be Gentle Be Kind kale + apple replenishing superfood hoitoaine ja saman sarjan matcha + apple superfood shampoo.

Cocopandalta saa myös muita Briogeon tuotteita, jotka ovat loistavia lahjaideoita.

6. HUULIPUNA KAIKILLE

MAC Cosmeticsin Ruby Woo huulipuna on klassikkopuna, joka sopii kaikille ihon sävyille. Meikkejä rakastavalle siis melko varma setti on kyseinen huulipuna kera saman värinen rajauskynä ja prep+primer, jonka avulla huulipuna pysyy paremmin.

7. KUIVAN IHON UNELMASETTI

Weleda Skin Food ja Weleda Skin Food Light ovat jo klassikoksi muodostuneita kosteusvoiteita. Ytympää Skin Foodia voi käyttää vaikka kuiviin kyynärpäihin, tai kuten itse sitä käytän: ihon pehmittämiseen ennen meikkivoidetta. Light versio on nimensä mukaisesti kevyempi versio ja atooppinen ihoni rakasti tätä jopa silloin, kun iholla oli päällä pahempi, kutiseva ja kirvelevä vaihe.

8. ALOITTELIJAN MINI-SETTI

Sigma Essential Trio sisältää kolme laadukasta sivellintä edulliseen hintaan. Mukana on poskipunasivellin ja kaksi silmämeikkisivellintä. Loistava lahja kenelle vaan meikkaavalle henkilölle. Nämä siveltimet sopivat niin aloittelijalle kuin pidemmälle edenneelle.

9. TÄTÄ SUOSITTELEN JOKA VUOSI

Tämä Real Techniques Everyday Essentials setti on vaan niin täydellinen. Tämä lisäksi ei tarvitse kuin silmämeikkisiveltimet, jotka löytyvätkin sitten tuosta Sigman setistä.

Tässä on sivellintä moneen eri tarkoitukseen vasemmalta oikealle lueteltuna: Aurinkopuuteri/poskipuna, meikkisieni meikkivoiteelle, peitevoide, puuteri/highlight ja meikkivoide.

Toimitin nämä tuotteet Cocopandan sponsoroimana viidelle seuraajalle ja pistin paketteihin mukaan myös mun omia ylläreitä. Videon näistä ihanista seuraajista näet Instagramin puolella. 

Instagram stoorien puolella kerron taas 8 lahjaideaa hiusten muotoilusta ja meikeistä. 

  • Eeva K

    Ihania😍

  • Maarit

    Toi tuoksu on myös Itselläni ja Aivan ihana❣

    • Miia Johansson

      Joo mä just karsin pois tuoksuja ja totesin, et tää Elisabeth Arden on kyl niin helppo ja raikas. 😍

  • Tarja

    Kiitos Miia alekoodista <3.
    Vihdoinkin raaskin ostaa yhden hajuveden jota olen jo pari vuotta halunnut. Se oli jo tarjouksessa Cocopandalla ja siihen vielä tuo 15%, niin johan lähti 🙂
    Mä ostin myös tuon Armanin setin mun miehelle joululahjaksi jio aiemmin, toivottavasti tykkää. Oon kyllä aina onnistunut kun olen hänelle tai aikuiselle pojalleni ostanut jonkun tuoksun, uskon että nytkin.

    • Miia Johansson

      Ooh! 😍 Minkä tuoksun ostit itelles? 😃

      • Tarja

        Itselleni ostin Victor&Rolfin Flowerbombin 50ml kokoisena.
        Se on harvoin hyvässä alessa ja hinta pahimmillaan yli 90€.
        Nyt sille tuli hintaa n. 62€

        • Miia Johansson

          ooh! Hyvä ale 😀

  • Saara

    Hajuvedet ovat kyllä todella sukupuolittuneita, mutta onneksi tosiaan voi käyttää juuri sitä mitä itse haluaa. Itse en käytä hajuvesiä, koska en pidä tuoksuista, mutta meillä on kotona vaikka kuinka “naisten” hajuvesiä ja kropparasvoja, koska aviomies rakastaa niitä. 😀

    • Miia Johansson

      Ooh wau! 😍 Tuli jotenkin niin hyvä mieli, että hän käyttää just sellaista tuoksua mistä tykkää ja ei välitä kenelle se on ns. tarkoitettu. ❤️

  • Markit

    Hei; Tuo lempparituoksusi löytyy minultakin, yksi suosikeista. Löysin sen sattumalta, kun olin Sokoksessa. Kävelin erään tuotteita hyllyyn laittavan myyjän ohi. Mietin hetken ja menin kysymään, että mikä ihana tuoksu sinulla on. Myyjä selvästi ilahtui (onneksi) ja tuli hakemaan sitä minun kanssani. Kumpikin olimme tyytyväisiä 😊.
    Weleda ja Real Techniques löysivät viime vuonna lahjoiksi.
    Mac, siinäpä hyvä lahja minulle! Jos en ole ollut tarpeeksi kiltti, niin hyvä ostaa itselle lahja, eikö?😄

    • Miia Johansson

      Joo ehdottomasti itselleen lahja! 😀 Mun lahja itselleni tänä vuonna tai tänä talvena oikeastaan on uus talvitakki. 😀

  • Jenna

    Hei, mikä noista setin siveltimistä (Sigma tai Real Techniques) soveltuu nimenomaan peitevoiteen levittämiseen silmän alle?

    • Miia Johansson

      Real Techniquesin setissä. 😊 Tekstissä lukeepi. 😊

  • Eeva

    Kuinka monta suihkausta laitat tota 2 kohdan hajuvettä ja mihin? Ostin tän ja tää on ihana! Haluisin just tuoksua tolleen freesille, mut sit pelottaa et tulee liikaa tai ei tuoksu yhtään. Jotenkin vaikee arvioida ite 😁

    • Miia Johansson

      Mä laitan aika paljon ja on niin makuasia, että mistä tykkää. Ei muuta kuin testailemaan 🥰

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram