7 ERILAISTA IDEAA GLITTER-MEIKKIIN

03.12.2021

Glitter-silmämeikin kanssa voi halutessaan ryhtyä luovaksi tai tehdä vaan nopea yhden glitterin lisäys. Tästä postauksesta löydät 7 erilaista ideaa glitterin lisäämiseen.

1. KAHDEN SÄVYN GLITTER

Asettele ensin luomelle pinkkiä glitteriä ja sen jälkeen sinistä glitteriä kaarevasti sen yläpuolelle.

2. GLITTER-SATEENKAARI

Painele glitter luomelle yksi sävy kerrallaan. Lisää yksi sävy kerrallaan niin, että laitat alle ensin glitter-liimaa ja sitten glitterin.

3. EDITORIAL-GLITTER

Tavanomaisesta poikkeava glitter-lisäys viistosti liikkuvalta luomelta kohti kulmakarvan loppuosaa. Tässä käytin pientä sekä suurempikokoista glitteriä, joita saa esimerkiksi *Olet Kauniilta.

4. GLITTER-RAJAUS

Lisää pelkkä glitter-rajaus tai sellainen mustan rajauksen yläpuolelle. Perinteisemmällä glitter-rajauksella onnistuu myös, mutta näyttävämmän saa kunnon glitterillä (ja alle tietysti glitter-liimaa).

5. SPOTLIGHT GLITTER

En keksinyt tälle suomenkielistä nimeä, mutta tällainen glitter-lisäys tekee silmämeikistä kolmiulotteisemman – vaikka tällaisessa kuvan “vesivärimeikissä”. Lisää siis jotain vaaleaa glitteriä ainoastaan liikkuvan luomen keskelle nostaen sitä hieman ylöspäin. Näin teet silmämeikistä kolmiulotteisemman.

6. GLITTERIN NOSTO

Nosta glitteriä liikkuvalta luomelta reilusti ylöspäin. Näin saat vaikutelman, että luomesi ovat paljon suuremmat, kun katsot alaspäin. Näin myös glitteriä näkyy enemmän ja meikki on dramaattisempi.

7. GLITTERIÄ SISÄNURKKAAN

Voit lisätä glitteriä elegantisti vain silmän sisänurkkaan tai nostaa se sisänurkasta överisti ylös, kuten tässä esimerkissä.

Mikä näistä voisi olla sun tapa lisätä glitteriä vai onko sulla jokin toinen tapa? Nyt voi kaivaa kaiken luovuuden esiin.  

  • Aliisa

    Mikä avuksi, kun tuntuu että glitter alkaa “vaeltaa” silmäluomilla? Olen käyttänyt alla juuri tuota NYXin glitter liimaa, mutta ajan kanssa glittereitä tuntuu olevan vähän siellä täällä silmien ympärillä.

    • Miia Johansson

      Helou! 😊 Testaa laittaa pikkasen vähemmän glitteriä. Jos sitä on paljon, niin liima ei pysty pitämään kaikkea paikoillaan. Mulla käy kanssa välillä noin.

  • Katja

    Oisko suosituksia mustasta luomiväristä? Pigmenttinen, mielellään 1 nappi, ei paletista. Hintakin saisi olla kohdallaan. En halua maksaa yhdestä napista paletin hintaa ja koko palettia tuskin tarvitsen. Toiveissa smokey eye, mustan rajauksen häivytys, syvyyden lisääminen silmämeikkiinn jne..

    • Miia Johansson

      Heippa! 😊 Huomasin, että laitoit toisen kerran kommentin. Vastailen pääsääntöisesti vaan työpäivinä viesteihin, niin siksi se ei ole ilmestynyt liveksi. Mutta siis ainoa yksittäin pakattu mikä tulee mieleen on Boho Cosmetics luomivärinapit. Jeffree Starilla on myös musta erillinen nappi, mutta se tulee palettiin, johon kerätään erikseen omia valitsemia luomivärejä. 😊

  • Jonsku

    Olis kiva saada näistä tutorialeja ihan videoidenkin muodossa ❤️ Glitterit on jotain niiiiin ihanaa ja piristävää! Kunpa kehtais arjessa käyttää.

    • Miia Johansson

      Helou! 😊 Joo, varmasti teen stooreissa vielä ennen joulua glitter-meikkejä. Ja ehdottomasti arkeenkin sopii. Riippuu ihan omasta tyylistä. 😃

  • Lendu

    Vaihtelun vuoksi teen smokey eye yläluomiin ilman glitteriä, ja glitteri rajaus tulee ala rajaukseen (ala ripsien alle ripsirajaan loppuen ennen sisänurkkaa)..👌 Silloin tarvii olla tietty ala ripsissä kevyesti ripsaria.. Todella paljon kehuja saanut tuntemattomiltakin🥰 ja glitterin väri voi olla ihan mikä vaan, mikä sopii yläluomiin.

    • Miia Johansson

      Oi kuulostaa tosi kivalta! 😀

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram