MUOTOILE KULMAKARVAT AMMATTILAISEN OHJEIN – 3 ASKELTA

29.11.2021

Näillä ohjeilla saat kauniit klassisen malliset kulmakarvat, jotka sopii kaikille.

Olen käynyt microblading-koulutuksen, jossa tämän ohjeen mukaan piirrettiin ensin kulmakarvoja ihan tyhjälle paperille. Myös meikkaajana teen kulmakarvat aina tämän ohjeen mukaan.

Kun etenet kohta kohdalta, niin käytä apuna alla olevaan kuvaa ja seiso peilin edessä. Tarvitset myös kynän tai jonkun suoran tikun. 

1. MISTÄ KULMAKARVA ALKAA?

Aseta kynä sieraimesi yläosasta suoraan ylös. Siitä kohtaa alkaa kulmakarva.

2. MIKÄ ON KULMAKARVAN KORKEIN KOHTA?

Katso suoraan peiliin ja aseta kynä nenän pielestä silmän iiriksen ulkonurkasta ylöspäin. Tässä on kulmakarvan korkein kohta, mutta siis korkein kohta kulmakarvan alapuolella. Kulmakarva nousee tähän kohtaan melko suoraan viistosti sen aloituspisteestä. Eli aloituspisteestä tähän kohtaan ei tule kaarta.

Korkein kohta tulee yllättävän sivuun, joka voi tuntua aluksi oudolta. Mutta me katsomme itse kulmakarvoja suoraan edestä, niin siksi se näyttää oudolta. Näin piirrettynä kulmakarvat näyttävät klassisilta myös sivusta katsottuna. Liian aikaisin laskevat kulmakarvat tekevät luomista raskaamman näköiset.

3. MIHIN KULMAKARVA LOPPUU?

Aseta kynä nyt nenän pielestä silmän ulko-osaan. Tätä viivaa ylöspäin jatkaen saat kulmakarvan loppumiskohdan.

HUOM! Monella kulmakarvat eivät kasva tämän mallin mukaan. Siksi kulmakarvaa pitää jatkaa joko edestä tai lopusta. Ehkä paksuntaa kulmakarvoja tai lisätä/hillitä muotoa.

TÄSTÄ pääset lukemaan postauksen, jossa kerron hyvistä kulmakarvatuotteista ja niiden käyttö askel askeleelta.

  • Minna

    Moikka! Tämä tumpelo tarttee videon.. Onko jossain video, että voin katsoa, kun teet kulmat?

    • Miia Johansson

      Joo Instagramin kohokohdista löytyy 😊

  • Mari

    Kiitos kivasta postauksesta! Saisinko sinulta apua tällaiseen asiaan (ei liippaa kulmakarvoja): ostaisin 20v tyttärelleni jonkun kasvoöljyn joululahjaksi. Hänellä on normaali nuoren ihmisen iho. Saisinko sinulta suosituksia? Olisin kovin iloinen.

  • Jonna

    Moi Miia!
    Tämä ei nyt liity postaukseen, mutta kysyn kuitenkin.

    Ajattelin ottaa testiin Milanin Conceal + meikkivoiteen, mutta olen epävarma sävystä. Käytän Estee Lauderin Double Wearista 1W2, se on ollut sopivasti keltaiseen taittava. Ecru on minulle liian punainen, sitäkin olen kokeillut.
    Tsekkasin tällä sävyn Findationista ja ehdotti Milanista sävyä 01 creamy vanilla.
    Mitä mieltä olet, uskaltaisinko tilata testiin?

    Hankalaa kun tätä meikkivoidetta ei oikeen myydä missään kivijalkakaupoissa..
    Kiitos tuhannesti avusta!

    • Miia Johansson

      Heippa! 🙂 Joo, se vois olla hyvä. Muistaakseni kaikki Milanin sävyt on keltaiseen taittavia.

  • Emilia

    Kiitos vinkeistä! Itsellä ongelmana on myös se, että kulmakarvat ovat jotenkin eri korkeudella, jonka usein valokuvista ainakin huomaa. Itselläni on myös silmälasit ja sen vuoksi meikkaaminen on hieman haasteellista huonon näön vuoksi, eikä se ainakaan helpota kulmien epätasapainoa. Onko sinulla siis tuohon kulmakarvojen korkeuseroon antaa mitään vinkkejä?

    • Miia Johansson

      Heippa Emilia! 🙂 No siis ei ole oikein muuta kuin vaan piirtää toista korkeammalle tai toista alemmaksi. Mäkin teen sitä omien kulmien kanssa. Tai jos ero on todella suuri, niin rokkaat tämän eron. Ihanaa, kun on erilaisuutta. <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram