PARAS LUONNON SILMÄMEIKINPOHJUSTUS

30.10.2021

*Sisältää mainoslinkin.

Luonnonkosmetiikasta on jo pitkään puuttunut hyvä silmämeikinpohjustusvoide, mutta nyt se on vihdoin tässä. *Zao pohjustus on ihan huippu!

Tutustuin muutenkin ensimmäistä kertaa *Zaon meikkeihin ja tykästyin erityisesti luomiväreihin. On ollut jotenkin hassua käyttää pohjustuksessa synteettistä pohjustusta, kun päälle laittaa luonnon luomivärejä. Koko idea näin oikeastaan vesittyy, jos on toiveissa käyttää ainostaan luonnon tuotteita iholla.

PLUSSAT JA MIINUKSET

+ Ainoa luonnon pohjustus, joka toimii.

+ Jämähtää eli kuivuu todella nopeasti, joka kertoo jo tuotteen loistavasta toimivuudesta.

+ Tasoittaa kevyesti luomen sävyä.

+ Saatavilla “refill” eli täyttöpakkaus bambuiseen hylsyyn, joka on huomattavasti edullisempi.

– En usko, että toimii todella tummilla ihonsävyillä, mutta tämä pitäisi testata.

– Ihan pikkasen epätasainen koostumus, mutta ei haittaa käyttöä.

– Ei pysy todella pitkää päivää super rasvoittuvalla luomella, mutta perus arjen kestää. Tämä tosin käy monen synteettisenkin kanssa. Ei kannata laittaa alle ainakaan silmänympärysvoidetta.

Käytin tässä silmämeikissä luomiväreinä vain luonnonkosmetiikkaa Zaon pohjustuksen päällä. Tumma luomiväri on Boho Cosmetics sävy Burgundy (huomasin eilen, että tätä ihanaa sävy ei enää valmisteta) ja vaalea helmiäinen Alima Purelta sävyssä Venus, jota sitäkään en löydä mistään. Tosi tylsää, koska tietenkin haluaisin käyttää sellaisia, jotka olisivat vielä myynnissä.

Mutta jos haluatte tutustua kivoihin uusiin luonnon luomiväreihin, niin kannattaa ehdottomasti tsekata *Zaon luomivärit.

  • Maija

    Oi mikä ihana uutinen tuo pohjustusvoide! Omaan herkät silmät + rasvoittuvat luomet, joka on ihan mahdoton kombo. Pohjustukset, jotka pysyvät, aiheuttavat reaktion ja ne jotka sopivat, eivät pysy. Tämä lähtee testiin. Kun vielä lisäksi löytyisi luonnonkosmen ripsari, joka pitää taivutukset ja pysyy. 😊

    • Miia Johansson

      Hei olis ihan superihana kuulla, että miten tää sopi sulle! 😍 Tuuthan sitten kertomaan. 😃

  • Lumi -82

    Ihana kuulla, täytyy ehdottomasti testata😍 mulla on herkät silmät, muutenkin herkkä ja kuiva iho. Vinkeilläsi oon saanut kuivan ihon tosi hyväksi❤️, mutta silmäluomet on edelleen murheenkryyni. Unelmoin vaaleahkoista silmäluomista😅 mutta tällä hetkellä ne on punertavat/rusertavat, ja mikään muu kuin vaalea luomiväri ei näytä oikein hyvältä. Lisäksi niihin ilmestyy tasaisin väliajoin kuivia läiskiä🥲 tätä tuotetta aion varmasti testata. Oisko sulla muita vinkkejä, millä saisin korjattua väriä ja kuivuutta? Peitevoide on ihan ok, mutta haluaisin vielä tasaisemman ja erityisesti vaaleemman pinnan. Voisko testata jotain neutraloijaa, mitä luulet? Kiitos ihanasta blogistasi ja neuvoistasi❤️

    • Lumi -82

      Ihana olisi saada vinkkejä näihin tummiin ja kuiviin luomiin, olisko tästä tuotteesta apua tai oisko neutraloivempaa muuta tuotetta?🤔

      • Miia Johansson

        Heippa Lumi! 🙂 Se kuivuus pitäisi ensin saada hoidettua pois ja sen jälkeen katsoa hyvää pohjustusta. Mitä ihonhoitotuotteita sä käytät? Millä peset kasvot? Mikä sy-voide?

        • Lumi -82

          Mulla on käytössä Olivia Kleinin puhdistusöljy ja/tai Fiinin kaura-puhdistusbalmi, Pure=Beautyn sap mist / Olivia Kleinin sensitive kasvosuihke, Evolven seerumi ja päivävoiteena Evolven Multipeptide / Bybin proteiiniyövoide (liian kevyt yöksi), sy-voide on Atopikin sensitive / Avenen, yöksi lisänä Fiinin kauraöljy. Ylläripylläri: kaikki sinun suosituksia <3 😀 Tällä hetkellä ei ole pahana silmänympärysiho, mutta joku kuiva läiskä sieltä taas pilkottaa. Siitä huolimatta mulla on tosi tummat, punaisuuteen taittava väri niissä. Toki mitä enemmän on kuivuutta tai ärsytystä, sitä enemmän silmäluomet tummuu ja varsinkin punertaa. Ärsyttävää, kun luomen pohjavärin takia en saa tehtyä kivoja luomivärejä, näyttää aina jotenkin suttuiselta. Mut tosiaan vaaleat värit toimii, ja ihan himppusen aurinkopuuteria varjostukseksi (mulla on kylmänsävyinen iho). Voisikohan tämä suotittelemasi tuote neutralisoida sopivasti kuivattamatta, vai mikä ylipäänsä neutraloi tässä tapauksessa? Yleensä käytän peitevoidetta liikkuvalle luomelle, niin saan ne suht vaaleiksi (esim. Lumene blur, medium).

          • Miia Johansson

            Heippa! 🙂 Tää ei kyllä peitä niin paljon, mutta mun on kyllä pakko sanoa, että niin moni kasvoja mitä meikkasin niin en löytänyt sellaista, jolla olisi jotenkin pahasti tummat luomet. Musta tuntuu, että jokainen tarkkailee itseään niin suurennuslasilla. Luomivärillä saa tosi hyvin peittoon sitä luomen epätasaisuutta, mutta jos tuntuu, että haluaa tasoittaa enemmän ja käytät myös synteettistä kosmetiikkaa, niin Urban Decaylla on ihan ok pohjustus ja sävy Eden peittää hyvin. 🙂 Se ei ole yhtä hyvä kuin ennen, koska koostumus on muuttunut, mutta toimii varmasti useimmilla.

  • Tiia

    Tällaista löytöä on niiiiin odotettu! Olen pelännyt, etten tule koskaan löytämään luonnonkosmetiikasta Urban Decayn korvaajaa (vaikka suorastaan hirvittää sen ainesosat 😬) mutta tämä kuulostaa täydelliseltä ja menee ehdottomasti testiin! Maija, minulla Miian suosittelema Lily Lolon Big Lash-ripsari toimii just noin kuin toivot! ☺️

  • Blossom

    Käytetäänkö pohjustusta myös alaluomiin? Auttaisiko siihen, että peitevoide ei pakkaantuisi alaluomen juonteisiin?

    • Miia Johansson

      Heippa! 🙂 Ei kannata, koska mitä enemmän alaluomella on tuotetta, niin sitä enemmän juonteet näkyvät. Ja erityisesti tällainen kuivaksi muuttuva pohjustus voi tuntua aika ikävältä alaluomella. Jos peitevoide pakkautuu juonteisiin, niin siihen usein auttaa se, että peitevoidetta laittaa vähemmän ja puuteroi kevyesti, jotta tämä pysyy paikoillaan.

  • M

    Upea silmämeikki kuvissa! Harmi, jos noita luomivärejä ei enää valmisteta 😔

    • Miia Johansson

      No joo!! Just kun olis ollu kivoja sävyjä luonnon puolelta. 😔

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram