SYKSYN EDULLISET MEIKKIUUTUUDET x 4

29.09.2021

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

PÄIVITETTY 26.10.2023

Meikäläinen on niin onnellinen, että edullisten meikkien maailmaan on tullut ihania uutuuksia. Lopulta kaikissa synteettisissä meikeissä käytetään suurin piirtein samoja raaka-aineita, joten mielummin maksan ainoastaan toimivista tuotteista enkä upeista paketeista tai hienosta brändäyksestä.

Tässäpä siis kolme parasta löytöä syksyn uutuuksista.

GLITTER-LUOMIVÄRI, JOKA PYSYY ILMAN POHJUSTUSTA

Kuinka helppoa tämä *e.l.f. glitter melt liquid eyeshadow -nestemäinen glitter onkaan lisätä luomelle! Vaikka suoraan aplikaattorista ja sormin taputtelu siististi paikoilleen.

Kyse ei ole ihan yhtä upeasta tuotteesta kuin ulkomailta saatavat Stilan nestemäiset glitterit, mutta hyvin lähelle päästään. Ja ovathan nämä sentään edullisempia markettituotteita. Ihan loistava lisä juhlakauteen!

Näet sävyn Bling Bling postauksen ensimmäisessä ja viimeisessä kuvassa. Taidan ostaa näitä muitakin sävyjä.

NÄPPÄRÄN KOKOISET UUTUUSPALETIT

*Wet’n Wild 5-pan paletit ovat superkäteviä ja kerrankin fiksun kokoisia eli tarpeeksi pieniä paletteja. Sävyt ovat aivan yhtä pigmenttisiä kuin kalliimmissa versioissa.

Tykkään todella paljon *paletista nimeltään Camo-Flaunt. Alla olevan kuvan silmämeikki on tehty tällä paletilla. Glitter sävy tarvitsee alleen tosin *glitter-pohjustuksen, koska muuten sävyt tippuu poskille. Paletin sävyt ovat täydelliset ja monelle ihon sävylle todella imartelevat.

VOIDEMAISTEN POSKIPUNIEN VALLANKUMOUS

Vihdoin voidemaisia poskipunia alkaa näkymään enemmän, joka on loistavaa, sillä ne pysyvät niin paljon paremmin kuin puuterimaiset.

Isadoralta on juuri tullut kauppoihin *upeita voidemaisia poskipunia. Itse tykkään todella paljon sävystä Apricot Rose 33, jossa on niin persikan kuin myös pinkin sävyjä sekoitettuna. Myös hempeä Soft Pink 32 on todella nätti.

Koostumus näissä on hieman kovempi ja se on hyvä, sillä sävyä ei tule kerrallaan liikaa ja kerrostaminen onnistuu helposti ilman poskipunaövereitä.

VUODEN UPEIMMAT HUULIPUNAT

Kerrankin on tehty huulipuna, joka pysyy kuin nestemäinen huulipuna, mutta koostumus on kuin tavallinen huulipuna. Tämä oli täydellinen yllätys!

Nämä punat ovat siis *Isadoran Active All-day-wear huulipunia. Nappisävyt löytyvät mielestäni tällä kertaa oranssisista sävyistä eli sopivat parhaiten esim. keltaiseen taittavalle iholle, hieman ruskettuneemmalle sekä aidolle punapäälle.

Itse käytin postauksen ensimmäisessä ja viimeisessä kuvassa sävyä Fresh Peach 17, joka on nimensä mukaisesti raikas persikka, mutta ei liian räikeä. Näet sen alla olevassa kuvassa vasemmalla. Numero 16, joka on sitten taas paljon raikkaampi, on alla olevan kuvan oikeanpuoleinen upea oranssinen sävy.

Nämä siis pysyvät todella hyvin läpi pusuttelujen, maskien ja juomisten. Öljy tietenkin aina liuottaa mitä tahansa huulituotetta, joten ruokailun jälkeen tätä pitää lisätä.

  • Laura

    Voisiko tota voidemaista poskipunaa käyttää Alima Puren mineraalipohjan päällä vai onko sen kanssa fiksumpaa pysyä puuterimaisessa poskipunassa?🤔

    • Miia Johansson

      Voi ihan hyvin 😊 puuterimaisia ja voidemaisia voi toi hyvin kerrostaa, kun käyttää ohuita kerroksia. Mä käytän 99% ajasta voidemaisia poskipunia ja myös mineraalimeikkipohjan päällä.

  • Satu

    Nuo Elfin glitterit rupes kiinnostaan, en oo vielä yhtäkään nestemäistä ostanu. Tosi hyvin otettu kuvat! Tulee kiva fiilis noita katellessa 🙂

    • Miia Johansson

      Oi kiitos! 🙂 Joo nää on kyllä kivoja. Ja just mietin, että siis toivottavasti kukaan ei ymmärtänyt ettei tarvis laittaa luomivärin pohjustusta alle. Se tarvii aina, mutta glitterliimaa ei tarvi. Pitääkin korjata vähän tekstiä.

  • Ilona

    Oi että, edulliset uutuudet kiinnostaa aina! ❤ Kiitos paljon taas ihana Miia 🥰

    • Miia Johansson

      Eipä kestä 😍

  • Iiqqu

    Oi ! Wet n wild luomiväri-paletin tuto instaan olisi täydellistä ♥️♥️ niin upea meikki, että pakko päästä myös kokeilemaan !

    • Miia Johansson

      Oi kiitos! 🙂 Eiköhän sellaista tutoriaalia vielä tule. 😀

  • Emmi

    Kävin ostaan tuon Isadoran uutuuspunan ja on kyllä hyvä! Vitsit täältä sun blogista saa aina niin hyviä vinkkejä ja tuotesuosituksia, joihin voi oikeesti luottaa 🙂 ja kiva kun mainitset usein noiden huulipunienkin kohdalla vielä että minkälaisen ihon sävyn kanssa ne sopii, sillä itsellä ei ainakaan vielä oo niin harjaantunut silmä noiden punien värien kanssa niin auttaa paljon sopivan sävyn löytämisessä.

    • Miia Johansson

      Oi miten ihana kuulla! 😍 Koitan joo testaa laajasti tuotteita ja etsiä teille sieltä ne parhaat.

      Se on yllättävää kuinka paljon huonoja tuotteita löytyy ja jotka ei oikein toimi. Mutta tietty oon testannut tosi paljon kosmetiikkaa ja mulla on vaatimukset aika korkealla. 😬

  • Hanna

    Kiitos kivoista vinkeistä jälleen🥰 yksikään sun suosittelemista tuotteista jonka olen päätynyt ostamaan ei ole ollut huti.

    • Miia Johansson

      Ihan huippua kuulla!! 😍

  • Wilhelmiina

    Moikka Miia
    Osaatko neuvoa, mikä voisi olla huulipunissa käytetty joku aine, joka ärsyttää mun huulia? Ei tunnu siinä huulilla pahalta, mutta sit seuraavana päivänä on ihan jotenkin tulessa. En keksi mitään muuta syytä kuin huulipuna. Ei huvittais ostaa testiin monia, jos saisin vinkin mitä ainetta kannattais vältellä. Nyt mulla ollut Parina päivänä Lumenen Luminous Moisture Lipstick ja saman merkin Luminous shine huulikiilto. Kiitti jo etukäteen 💋

    • Miia Johansson

      Heippa Wilhelmiina! 🙂 Voi ei.. en kyllä osaa sanoa. 🙁 Pitäisi melkein allergiatestillä katsoa, että missä on syyllinen. Luonnonkosmetiikan punissa on useimmiten ihoa hoitavia öljyjä, vahoja ja voita sekä vähemmän mitään ylimääräistä täyteainetta. Tietenkin niissä voi myös olla joitakin herkistäviä eteerisiä öljyjä, mutta sanoisin, että varmempaa olisi valita luonnon puolelta testituotteita.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram