KUINKA MEIKATA SILMISTÄ SUUREMMAT?

26.09.2021

Jos toiveenasi on meikata suuremmat silmät, niin tulit oikeaan postaukseen. Jokaisesta silmästä saa oikealla tekniikalla meikattua suuremman, jos se on se mitä meikillä tavoitellaan.

MITÄ ERI SILMÄMEIKKITUOTTEET TEKEVÄT?

  • RAJAUKSET TUOVAT SILMÄÄ VAHVEMMIN ESIIN: Pelkillä rajauksilla (ilman luomiväriä) silmästä tulee helposti entistä pienempi. Yhdistettynä oikeanlaiseen luomivärin lisäykseen rajaus auttaa asiaa ja tuo silmät esiin.
  • LUOMIVÄRI SUURENTAA SILMÄÄ: Kun luomivärin lisää oikein, se suurentaa silmää. Jos luomivärin kuitenkin jättää enemmän luomivakoon, niin se taas pienentää silmää. Katso ylläoleva kuva.
  • RIPSIVÄRI AVAA KATSETTA: Ripsiväri avaa katsetta, jos ripset taipuvat luonnollisesti kaarelle tai ne taivutetaan. TÄSTÄ postauksesta löydät vinkit siihen miten ripsiväristä saa mahdollisimman paljon irti.

MITEN SE LUOMIVÄRI SITTEN LAITETAAN?

Kerran luomiväri on se tuote, jolla silmää saa suuremmaksi oli silmän malli sitten mikä tahansa, niin miten se tapahtuu?

  1. Katso ensin onko sinulla raskaat luomet (liikkuvaa luomea ei näy tai näkyy todella vähän, kun katsot suoraan peiliin) tai liikkuva luomi on selkeästi näkyvissä. Jos sinulla on raskaat luomet, niin löydät ohjeet TÄSTÄ.
  2. Jotta luomiväri suurentaa silmiä, niin se pitää nostaa luomivaosta ylöspäin niin, että se häivyttyy kulmakarvoja kohti.
  3. Aloita aina luomivaon ulkonurkasta ja häivytä luomiväriä kohti sisänurkkaa ja ylöspäin kohti kulmakarvaa. Luomiväriä tummennetaan hitaasti kerroksittain. Kun lisäät luomiväriä, niin aloita taas samasta kohtaa. Muuten häivytys menee vaikeaksi. 
  4. Luomiväriä kannattaa tummemmissa silmämeikeissä laittaa myös alaluomelle kajaalin sijaan ja häivyttää sitä alaspäin. Näin saat vieläkin suuremman näköiset silmät. Tähän loistava ja helppo väline on *Sigman kynäsivellin.

Luomivärin ylöspäin häivyttämiseen voi käyttää esim. *Real Techniques 305 sivellintä. Ja häivytyksen reunaa voi häivyttää puhtaalla häivytyssiveltimellä tai juuri käytetyllä peitevoidesiveltimellä, jossa on hädin tuskin enää peitevoidetta jäljellä. Itse käytän tätä jälkimmäistä tekniikkaa.

EXTRAVINKKI: Lisää beigen sävyistä kajaalia alaluomen vesirajaan. Tämä kirkastaa katsetta ja hieman myös suurentaan silmää. Kajaalina esim. *IsaDora Inliner Kajal.

P.S. Tämä postauksen punertavat luomivärit ovat *Wet n Wildin tämän syksyn uutuuksia ja paletin nimi on Heart & Sol.

  • Joshua

    Todella kaunis tuo suurentava meikki! Mikä paletti sinulla on tässä käytössä? 🙂

    • Miia Johansson

      Heippa Joshua! 🙂 Lukee tuossa postauksen lopussa. 🙂

  • Noora Grönroos

    Moikka!
    Oon nyt 38 vuotta ja mulla on alkanut kertyä silmäpusseja ja kaiken lisäksi ne ovat ajoittain turvonneet,erityisesti oikea silmänalunen,ei kyllä mitään käryä miksi juuri se,mutta näillä mennään! muuten kasvoni eivät pahemmin turvottele ja ovat sopusuhtaiset,ja enimmäkseen olen muutenkin peilikuvani kanssa ihan ystäviä. Mutta tää silmänalusongelma…olisin iloinen josko osaisit auttaa ja neuvoa miten meikillä niitä sais ees hippasen nätimmäksi!

    • Miia Johansson

      Heippa Noora! 🙂 Tässä on vanha postaus silmäpussien peittämisestä: https://miiajohansson.com/2019/11/kuinka-silmapussit-peitetaan/

      Se on haastavaa, sillä meikillä on vaikea vaikuttaa mihinkään ihon tekstuuriin tai muotoihin. Valot ja varjot ovat ainoa vaihtoehto, jolla tähän voi vaikuttaa, mutta silmäpussit kuitenkin muodostavat aina varjoa, jonka vuoksi meikillä niihin vaikuttaminen on hankalaa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram