UUSIA LUOMIVÄRIPALETTEJA x 5

04.08.2021

beauty act lilac mania

Uutuus luomiväripaletteja on tullut markkinoille tänä vuonna rytinällä ja vielä sellaisia, joita voin vihdoin suositella. Erityisesti luomiväreissä olen meinaan todella tarkka. Pidän luomiväripaleteista, jotka ovat monipuolisia ja sävyiltään sellaisia, jotka imartelevat käyttäjäänsä.

Pigmenttisyys ja se miten sävyt levittyvät vaihtelevat hieman, mutta mielestäni kaikki markkinoilla olevat luomivärit saa kyllä hyvin toimimaan. Tärkeintä on hyvät välineet ja oikeat tekniikat, jotka kehittyvät jokaisella ajan ja treenin myötä.

LUE MYÖS: Väriopas – Miten valita itselleen sopiva luomivärisävy? 

1. KYLMÄN SÄVYISIÄ RUSKEITA

Tästä *Lorac Noir -paletista löytyy paljon kauniita sävyjä punaiseen taittavalle iholle. Itselläni on siis punaiseen taittava iho ja nämä paletin sävyt ovat todella imartelevia, kuten ehkä alla olevista parista esimerkkikuvasta näkyy.

Lorac on uusi brändi Suomessa ja tämän brändin luomivärien laatu on yksiä parhaita mitä olen koskaan kokeillut. Helmiäiset ovat todella kiiltäviä ja kaikki sävyt häivyttyvät luomelle todella helposti. Tässä Noir paletissa on oikeastaan kaikki mitä neutraalilta luomiväripaletilta voi toivoa: eri sävyisiä ruskeita, musta sekä vaalea sävy, helmiäistä ja mattaa.

lorac noir palette

lorac noir palette

2. LÄMPIMÄN SÄVYISIÄ RUSKEITA

Keltaiseen taittavalle iholle ja myös tummemmille ihon sävyille tämä *Lorac Soleil -paletti on loistava. Lämpimät sävyt korostavat kauniisti tällaista ihonsävyä.

Ainoa mitä jäin kaipaamaan tässä paletissa on musta. Lisäksi moni mattasävy on melko lähellä toisiaan ja iholle häivytettynä suurta eroa ei huomaa, mutta tämä on melko yleistä luomiväripaleteissa. Sama juttu on myös tuossa toisessa Loracin paletissa.

Lookin tällä paletilla näet alla.

lorac soleil

3. VIOLETIN JA PINKIN SÄVYJÄ

Tämä *L.A. Girl Break Free -paletti on postauksen edullisin ja oma suosikkini. Se ei tosin taida olla kovin uusi paletti, mutta löysin sen itse vasta vähän aikaa sitten.

Super imartelevia sävyjä kylmälle eli punaiseen taittavalle iholle. Tällaisiin paletteihin törmää todella harvoin. Paletti on monipuolinen ja mikään sävy ei tee kantajastaan väsyneen näköistä. Tästä löydät myös monta kivaa poskipunasävyä.

Lookit tällä paletilla luotuna näet alapuolella.

L.A. Girl Break Free

L.A. Girl Break Free

4. VIOLETIN YSTÄVILLE

Ihastuin tähän *Beauty Act Lilac Mania uutuuspalettiin heti ensikokeilulla, kun tein alla olevan lookin IG-stoorissa. Kuvan meikissä käytin itseasiassa kaikkia paletin sävyjä.

Vaihtelua näinkin pienestä paletista saa helposti käyttämällä vaikka ainostaan yhtä sävyä koko luomella. Paletti on poikkeuksellisen erilainen ja tuo muuten upeasti esiin ruskeita silmiä.

Beauty Act Luomiväri

5. NEUTRAALEJA SEKÄ KIRKKAITA VÄREJÄ

Uusin testaamani tulokas on *Morphe X Maddie Ziegler luomiväripaletti. 28 euron hinnalla saa jopa 20 eri sävyistä luomiväriä. Eri sävyissä on hieman laatueroja, mutta ne saa kaikki kyllä toimimaan. Helmiäisiltä toivoisin ehkä enemmän potkua.

Tämän paletin kanssa pystyy luomaan vaikka minkälaisia lookkeja ja sopii hyvin jokaisen meikkiharrastelijan kokoelmaan.

Alla näet paletin ja sen avulla luodut lookit.

LUE MYÖS: Mikä luomivärisävy sopii millekin silmän värille?

P.S. Niin huulipunaan, poskipunaan kuin myös luomiväreihin pätee sama juttu. Se mikä näyttää toisella hyvältä ei välttämättä ole juuri sinulle oikea sävy. Kannattaa siis tehdä valinnat oman ihon sävyn mukaan. 

  • Charming Nails

    Ihana postaus, olen odotellut tätä 🙂 mulla löytyy kaikki nämä paitsi Morphe. Noirilla olen pari päivää meikannut ja se on kyllä aivan huippulaatuinen, törkeen hyvä paletti kylmälle iholle. Soleil on mulla myös mutta se on lämpimämpi ja ainakin nyt olen kyllästynyt hieman lämpimiin sävyihin.
    LA Girl on hyvä paletti vaaleanpunaisten ja lilojen ystävälle, tosi hyvä löytö edukkaaseen hintaan. BeautyActin Lilac Mania oli hieman pettymys, ne mattasävyt on upeita häivyttelyyn mutta alakulman violetti aika surkea…olen hangannut ja hinkannut mutta ei meinaa lähteä väriä siveltimeen. Siveltimissä ei vika kun samoja käytän kuin sinä ( Luxie 213 / RT ). Glitteri on nätti mutta aika tasapaksu meikki tulee kun olisin toivonut sen violetin tuovan kontrastia lookkiin. En tiiä sitten onko siinä joku pinta mikä pitäisi paperilla pyyhkiä pois. Hyvä paletti kuitenkin jos alennuksesta löytää, näyttää olevan joissain Kickseissä -50%.
    Jeffreen Pink Religion on kanssa ostoslistalla, Jeffreen luomiväreihin harvemmin tarvitsee pettyä 🙂 onko sulla sitä, saako toivoa tutoa…

    • S

      Pakko kommentoida tähän, että mulla on Pink Religion ja se on ensimeikkailun perusteella aivan ihana!! Sävyt on tosi pigmenttisiä ja käyttäytyvät moitteettomasti, kuten Jeffreen luomivärit yleensäkin 🙂 Mulla on vihreät silmät ja kylmänsävyinen iho, ja värimaailma toimii kokonaisuutena (ainakin omasta mielestäni) hienosti, vaikka paletissa on mukana pari lämpimänsävyistäkin luomiväriä..

      P.S. Mäkin tykkäsin tästä postauksesta paljon!

  • Minna

    Ihania lookeja, oot taitava 🙂 Jännä ettei ite oo edes ajatellut, että luomivärejä vois käyttää vaikka poskipunana. Jotenkin sitä vaan ajatteli että ne suditaan vaan luomille heh.. Pitääkin kokeilla, hommasin meinaan just myös ton L.A. girlin paletin.

  • MiuMau

    Kaikki nuo lookit sopii sinulle erittäin hyvin🤩ja huomaa kuinka kokeilevalle ne sopiikin pirtsakasti🥰Itse olen taas niin tapoihin piintynyt tylsä tyllerö etten sinisissä silmissä käytä kuin ruskean eri sävyjä matasta hohtaviin.Pixin leflex light ollut tämän kesän suosikki paletti ja en voi muuta kuin suositella hohtavista luomiväreistä tykkääville koska pigmenttiä todellakin löytyy eikä varise yhtään ja levittyy sormenpäilläkin nätisti erittäin nopsaa niin kuin kiireisen uranaisen unelma🥰😄

  • Maikki

    Kiitos jälleen Miia!
    Tästähän löytyi hyvä vinkki vasta kyselemääni vinkkiin “ametistin sävyiseen violettiin”. Tai ainakin itselle se on riittävän lähellä 🙂 Ei tuota paletilla Beuty Act Lilac Mania paletilla tehtyä IG-stooria enää olisi saatavilla?? 🙂 Täällä jo innolla odotetaan että IG-stoorin ihanat meikkivinkit palaavat kanaville 🙂

  • H

    Toimisiko tuo Loracin soleil paletti myös tälläisellä vaalealla mutta lämpimällä iholla? Tuntuu että kaikki lämpimät paletit on suunniteltu tummemmille ihon sävyille 😕

    • Miia Johansson

      Joo kyllä uskon, että toimii. 😊 Vaikea tietty sanoa varmasti, kun en pääse sun iholle kokeilemaan.

  • Jenna

    Löytyykö sulta luonnoskosmetiikan puolelta luomiväri suosituksia😍

    • Miia Johansson

      Ei taida olla erillistä postausta, mutta Boholla on tosi laadukkaita ja kivoja sävyjä. 😊

  • Teija

    Voi kun sais jostain apua tähän oman ihon sävyn selvittämiseen. Kicksissä kävin kysymässä, josko myyjä osaisi kertoa ihon sävyni, mutta ei oikein ollut varman oloinen yhtään eikä kattava vastaus😔

  • Tiina

    Ihania sävyjä.

    Mulla ongelmana, että luomiväri ei vaan pysy luomilla. Ei eri merkit, ei mineraaliluomivärit, ei wet’n wildilla, ei smashboxilla. Oon epätoivoinen jo. Mulla herkät, tummat väriltään olevat luomet, joissa luomiväri helposti menee luomivakoon. Onkohan mitään keinoa saada kestävää silmämeikkiä?

    • Miia Johansson

      Joo siis todella harvalla luomivärit pysyy ilman pohjustusta. 😊 Eli ensin pohjustus, sitten sen puuterointi ja luomiväri päälle. Hyvällä pohjustuksella pysyy kaikki luomivärit. Tässä vanha postaus aiheesta: https://miiajohansson.com/2019/06/miten-luomivari-pysyy-koko-paivan-2/

      • Tiina

        Kirjoitinpa vähän epäselvästi. Wet’n wildilla ja smashboxilla tarkoitin juuri luomivärinpohjustajia. Ei vaan pysy kun ihan max muutaman tunnin. Luomet hieman atooppiset ja kuivat, herkästi silmät vuotaa
        Voikohan sillä olla tekemistä asian kanssa.

        KIITOS ihanasta blogista!

        • Miia Johansson

          Heippa! Aaa.. okei, joo siis voi hyvinkin olla ettei atopian takia pysy pakoillaan. Ainakaan mulla ei pysynyt silloin, kun atopia oli pahimmillaan. Tärkeää olisi siis saada atopia kuriin. Tässä on postausta tuotteista, joita käytin varsinkin silloin kun atopia oli pahimmillaan. Silloin kun ihon pinta on rikki ja melkein kaikki kirvelee. Tärkeintä on vaihtaa pois liian pesevästä putsarista näin ensialkuun.

          https://miiajohansson.com/2019/03/kuinka-hoitaa-kasvojen-paha-atooppinen-ihottuma/

  • Nipa

    Moikka!
    Nuo violetit luomivärit on super ihania. Osaisitko vinkata mikä voisi ihon puhdistuksessa olla vialla kun t-alue on tosi rasvoittuva. ( Balm to milk ja skandinavian milk puhdistus sekä Olivia Klein kasvovesi ja kosteusvoide). Ihanaa loppukesään!

    • Miia Johansson

      Helou! 😊 Mulle on vieras tuo Scandinavian milj tuote ja käytätkö siis Olivian Hydra toneria ja Hydra lotionia? Ne on Olivialta parhaat rasvoittuvalle iholle. Puhdistuksessa ei välttämättä ole mitään vikaa. Rasvoittuminen voi olla ihan ihon ominaisuus, mutta myös pintakuivuus voi aiheuttaa liikaa rasvoittumista. Siihen pari vinkkiä: pese aamuisin kasvot vain vedellä, käytä kosteuttavaa seerumia (Olivialta löytyy hyvä), muista ravita ihoa myös sisäisesti. ❤️

  • Markit

    Heippa; Katselin taas luomivärinappeja kaupoissa. Nuo paletit ovat kyllä hienoja, mutta valitettavasti osa paletin napeista jäisi käyttämättä. Onko sinulla suositusta jonkun merkin luomiväreistä, joita kannattaa ostaa yksi kerrallaan? Ei niitä taida sinulla olla käytössä? Tai olisi edes max 4 väriä, joista pari olisi sinistä/turkoosia. Vai onko kuitenkin edullisempaa ostaa koko paletti? Olen tätä jo tovin koittanut ratkaista, mutta enpä ole mitään ostanut, kun en laadusta osaa sanoa. 🤔. Ja käyttäisitkö noita roosanpunaisia yli kuuskymppisellä, jos itse päättäisit? Ja kyllä, jokainen tekee, mistä itse tykkää, mutta entäs sinä, katsoisitko kokonaisuutta 😃? Olipa kysymystulva 😄.

    • Miia Johansson

      Heippa Markit! 🙂 Boho Cosmeticsilla on kivoja yksittäisiä sävyjä ja plussaa siitä, että merkki on luonnonkosmetiikkaa. En muista tosin onko valikoimassa sinistä/turkoosia. 🙂 Ja ehdottomasti voisin käyttää roosan punaisia yli 50-vuotiailla. Kaikki riippuu niin tyylistä, kokonaisuudesta, ihon sävystä ja mistä tykkää.

  • Niina

    Hieman näistä tuotteista poiketen,
    sisältääkö Anastasia Norvina paletti kokonaan kylmiä sävyjä?
    Nämä kylmät ja lämpimät tuottaa vaikeuksia erottaa 🙈

    • Miia Johansson

      Heippa Niina! 🙂 Ei valitettavasti ihan kaikki.. taitaa olla muutama lämmin sävy, mutta lisäämällä mukaan viileitä sävyjä niin nekin saa toimimaan viileällä iholla. <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram