AURINKOPUUTERIN OIKEA PAIKKA – POSKEN ALTA POSKEN PÄÄLLE

31.08.2021

Saan todella paljon kysymyksiä koskien eri meikkien paikkaa kasvoilla. Aihe selkeästi hämmentää monia, mutta itseasiassa eri tuotteiden paikat kasvoilla ovat yllättävän helppoja.

Yllätyt ehkä, että niin aurinkopuuteri kuin varjostus tulee kasvoilla ihan jokaisella naisella samaan paikkaan, jos edetään näin ammattilaisen vinkeillä ja mitä olen koulussa oppinut. Miesten kasvoilla sijanti on hieman eri.

Toki taas on hyvä muistaa, että meikkaamisessa ei ole virheitä ja jokainen saa tehdä juuri niin kuin haluaa. Mutta olisihan se hassua jos maskeerauskoulussa sanottaisiin, että kaikki on sallittua, voitte tehdä mitä haluatte ja tässä on tutkintotodistus. Eli taas mennään ammattilaisen vinkein ja toivon, ettei kukaan pahoita mieltään. Nämä on kuitenkin kivoja juttuja ja tässä oiva tilaisuus oppia jotain uutta. 

Mutta sitten se varjostus. Sen voi halutessaan unohtaa kokonaan. En ole itse varjostanut kasvojani varmaan pariin vuoteen. Toki aurinkopuuterointi muotoilee kevyesti kasvoja, mutta itse varjoja mulla ei ole kauneusmeikissä enää tapana tehdä.

LUE MYÖS: Mikä ihmeen contour ja miksi voit unohtaa sen?

MITÄ AURINKOPUUTERILLA TEHDÄÄN?

  • Tuodaan kasvoille lämpöä.
  • Muotoillaan todella kevyesti.

MITÄ AURINKOPUUTERILLA EI TEHDÄ?

  • Muuteta ihon sävyä tummemmaksi.
  • Tehdä varjostuksia (ellei kasvosi ole sävyltään todella lämpimät).

AURINKOPUUTERIN SIJAINTI

Posken päällä, hiusrajassa sekä hieman leuan alla. Nykyään moni lisää myös hitusen nenän päälle.

Tosiaan aurinkopuuteri ei kuulu poskiluun alle, koska sinne kuuluu harmaampi varjostusävy. Poskiluun alla aurinkopuuteri on liian oranssi, näyttää helposti likaraidalta ja laskee ilmettä. Posken päällä ilme on kohotettu. Katsokaan vaikka näistä postauksen kuvista.

Omista lemppari aurinkopuutereista voit lukea TÄSTÄ.

  • Mainiominttu

    Ooh, mikä ero! Tuleeko poskipuna sitten aurinkopuuterin päälle? 🤔🌞

    • Miia Johansson

      Joo, aikalailla samaan paikkaan, mutta sekin riippuu hieman mihin kohtaan tykkää sen laittaa. 🙂 Teen tästä vielä postausta.

  • kukkis

    Onko ammattilaisilla jokin kikka kakkonen, miten se oikea paikka etsitään, kun ei ole “poskia”
    Posket tavallaan on ilmestyy kasvoille, kun hymyilee oikein leveästi.

    • Miia Johansson

      Joo eli suoraan poskiluun päälle sivusta katsottuna. 😊 Eli tunnustele mistä poskiluun löytyy. Se tulee aika laajalle alueella, joten ei ole niin tarkkaa. Kunhan ei mene poskiluun alle, koska sillä on kasvoja laskea vaikutus. 😊

  • Tiia

    Ei nyt täysin liity aiheeseen, mutta olit laittanu ig storyyn ton kuvaparin myös ja siinä kiinnitit itekki huomiota tohon silmien alla olevaan peitevoiteeseen. Eli millä levität sen peitevoiteen jos ensin otat sitä kämmenelle? ☺️ Muistaisin nähneeni jossain storyssa että siveltimellä? Jos joo niin mikä sivellin?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram