OHJEET LUONNOLLISEEN MEIKKIIN – 6 ASKELTA

13.07.2021

Mainos: Cocopanda.fi

Kesällä nautin tällaisesta simppelistä meikistä, jossa punaisuus peittyy ja pigmenttiläiskät tasoittuvat. Tarkoitus ei ole siis peittää kaikkea täydellisesti, koska haluan silti ihon näyttävän iholta.

Tämän postauksen tuotteet saa ostettua Cocopandalta, jossa on on koko kesän käynnissä PITKÄ KUUMA KESÄALE -kampanja ja lähes kaikki tuotteet on vähintään 20% alennuksessa. Erikoistarjoukset vaihtuvat useamman kerran viikossa ja tarjolla on myös ihania tuotelahjoja eri merkeiltä ostoehtojen täyttyessä.  

Sain myös teille alekoodin: Koodilla MIIA15 saa 15 % lisäalennusta yli 69 € tilauksista. Koodi on voimassa lauantaihin 17.7. klo 23.59 asti.

TÄSSÄ POSTAUKSESSA JA IG-STOORISSA ESIINTYVÄT TUOTTEET LÖYTYVÄT KAIKKI TÄSTÄ SAMAN LINKIN ALTA.

LUONNOLLISEN MEIKIN ABC

  1. Pigmenttiläiskät ja punaisuus kevyesti piiloon, mutta ei kokonaan. Haluan, että iho näyttää iholta.
  2. Väriä aurinkopuuterilla (käytän usein voidemaista).
  3. Poskipunalla raikkautta ettei näytä kalpealta.
  4. Raamit kasvoille kulmakarvoilla.
  5. Pysyvä ripsiväri ja pysyvät taivutukset.
  6. Huulituote luo huolitellun lopputuloksen.

1. SIMPPELI MEIKKIPOHJA

  • Meikkivoiteella ei ole tarkoitus peittää tasaisesti kaikkea. Ohut kerros riittää, jopa omassa värikkäässä naamassani. Ilia Super Serum Skin Tint SPF 30 on ollut blogissani esillä todella paljon. Sävy Ora on loistava keltaiseen taittava meikkivoide, joka vie punaisuuden mennessään ja sopii monelle vaalealle ollessaan niin kevyt. Se on kuulas, mutta pysyy hyvän puuteroinnin avulla. Esimerkiksi Laura Mercierin irtopuuterin kanssa. Käytän puuteria ainostaan t-alueella, koska muualla haluan säilyttää hehkun. Lisää meikkivoiteesta voit lukea TÄSTÄ. Levitykseen sopii perus Real techniques Expert Face Brush.
  • Maybelline Instant Anti-Age Eraser sävyssä Fair 3 on punaiseen taittava ja menee itselläni kesät ja talvet. Se tuo valoa ja kirkkautta kasvojen keskiosiin, sekä peittää tummia silmänalusia kevyesti.

2. LUONNOLLINEN JA HELPOSTI HÄIVYTTYVÄ

3. POSKIPUNAA KAIKILLE – MYÖS MEILLE PUNAIHOISILLE

  • Tiesitkö, että MACin tuotteita saa nyt myös Cocopandalta. MAC Glow Play Blush on jämäkämpi voidemainen poskipuna, joka pysyy. Itse valitsen aina selkeästi viileämmän sävyisen, kuten tämä sävy No Shame, koska ihoni on punaiseen taittava. Helpommin ruskettuvat ja oliivisen ihon kannattaa valita oranssiin taittavia sävyjä, kuten esimerkiksi sävy Grand tai So Natural.
  • Ja vaikka ihosi olisi punainen, kuten minulla, niin suosittelen ehdottomasti poskipunaa. Se tuo meikkiin niin paljon raikkautta. Tietenkin Tässä tapauksessa on tärkeää peittää muu ihon punoitus, joka onnistuu keltaiseen taittavalla meikkivoiteella.

4. KULMAKARVATUOTTEET ERI TARPEISIIN

NYXiltä löytyy loistavia kulmakarvatuotteita ja ihan uusimpana Lift & Snatch kulmakarvatussi, jolla saa piirrettyä yksittäisiä kulmakarvan vetoja. Tuote on mielestäni tämän vuoden yksi parhaista tuoteuutuuksista ja kirjoitin siitä lisää TÄSSÄ. Kannattaa valita tummemmista sävyistä, koska vaaleammat eivät näy. Oma sävyni on Ash Brown.

  • TUUHEAT KULMAKARVAT: Sinulle saattaa riittää pelkästään NYX kulmakarvageeli, jolla saat kulmakarvat nätisti järjestykseen. Itse käytän sävyä brunette. Tuuheille kulmille NYX väritön brow glue voi olla hyvä vaihtoehto, ettei kulmakarvoista tule liian tummat.
  • KULMAKARVOISSA KOLOSIA: Kulmakarvageelillä karvat ojoon ja sen jälkeen täyttely joko NYX Micro Brow kynällä (kylmempi sävy Ash Brown on loistava) tai Lift & Snatch tussilla.
  • HARVAT JA VÄRITTÖMÄT KULMAKARVAT (kuten itselläni): Käytän kaikkia kolmea tuotetta, josta löydät tutoriaalin TÄSTÄ. Kulmakarvageeli, Micro Brow Pencil sekä Lift & Snatch.
  • EI KULMAKARVOJA OLLEENKAAN: Tällöin kulmakarvan mallia kannattaa ihan harjoitella ensin paperille. Asiakkaille, joilla ei ole kulmakarvoja, olen piirtänyt kulmakarvat Micro Brow kynällä ja sen jälkeen mahdollisesti lisännyt karvan vetoja tussilla.

5. RIPSINIKSIT

Vanhoille lukijoille nämä vinkit ovatkin jo tuttuja. On kuitenkin vielä monia, jotka eivät tiedä miten ripsistä saa paljon enemmän irti.

  • Taivuttimissa on todellakin suuria eroja. Ihan parhaat taivuttimet löytyy Shiseidolta ja niihin satsaaminen todella kannattaa. Taivuttimet säilyvät vuosia ja niihin saa ostettua uusia tyynyjä, joka on tärkeää etteivät ripset katkea. Taivuta ripset useaan kertaan niin, että ne on kunnolla taivutettu kohti kattoa ennen ripsivärin lisäämistä.
  • Laitan aina vedenkestävää ripsiväriä tyveen, koska näin taivutus myös pysyy. Loistava vedenkestävä ripsari on Maybelline Sky High Waterproof.
  • En laita koko pituuksille vedenkestävää ripsaria etenkään kesällä, koska muuten ihon omat rasvat tuhrivat ripsien kärjistä ripsaria ympäri silmiä. Siksi pituuksiin valitset Maybelline Snapscaran, joka on lämpimällä vedellä lähtevä ripsari ja ei siksi tuhriudu luomille.

6. HUULITUOTE LUO KOKONAISUUDEN

  • Sara

    Tuleeko Cocopandasta muuten nykyään tullit, kun se sijaitsee EU:n ulkopuolella Norjassa?

    • Miia Johansson

      Ei tule tulleja ja on osa norjalaista Brandsdal Groupia, mutta Suomen Cocopanda toimii suomalaisella y-tunnuksella eli verorahoja tulee myös tänne Suomeen. 😊 Kun vierailin heillä Norjan pisteellä pari vuotta sitten, niin sain tietää, että Suomeen tulevien tuotteiden varasto on Saksassa.

      Lisätietoja tästä: https://www.cocopanda.fi/asiakaspalvelu-meista

  • Maarit

    Hei Miia! Olipa hyvät perusohjeet näin tumpelollekin. Mukavaa lomanjatkoa sinulle😊

    • Miia Johansson

      Kiitos Maarit! 😍

  • Marja

    Laura Mercierin irtopuuterin ainesosat ei oikein vakuuta🤔. Ei edes löytynyt Cocopandan sivuilta tiedot…

    • Miia Johansson

      Heippa Marja! 😊 INCI-löytyy esim Laura Mercierin sivuilta. Cocopandalla ei taida olla näkyvissä tuotteiden INCIä. Tosiaan tämän postauksen tuotteet ovat synteettisiä ja itse käytän meikeissä myös niitä.

      • Marja

        En tiedä katsoinko oikean tuotteen INCI:ä. Mutta ensimmäisenä on talkki (kasmirtalkki? Mikä se on?), löytyy kolmea parabeenia, kahdenlaista muovia ja alumiinia..ja mitä vielä…?
        En huolisi edes ilmaiseksi saati maksaisi lähes 40e. 🙄 Hyvä kyllä niitä INCI-listoja tarkistella…

        • Miia Johansson

          Joo, siis pääasia, on että tietää mitä ainesosia ei itse halua käyttää meikissä. 😍

          • Marja

            Ikävä kyllä tulee “seuraajana”sellanen fiilis, että tässä taidetaan nyt mennä bisnes edellä.
            Ensin mainostetaan INCI-valmennusta ja sitten mm. tälläistä. Ei ole oikein johdonmukaisen tuntuista eikä luottamusta herättävää…

          • Miia Johansson

            Myös inci-valmennuksessa kannustetaan siihen, että opitaan sitä lukemaan ja tekemään sitten omat päätökset mitä tuotteita käyttää ja mitä ei. Ei ole tarkoituskaan, että valmennuksen jälkeen jokaisen pitäisi tehdä samat valinnat ja siirtyä esimerkiksi täysin säilöntäaineettomaan luomukosmetiikkaan.

            Olen itse aina puhunut, että käytän edelleen synteettisiä meikkejä ja tässä ei ole mitään uutta. Kun selaat postaushustoriaani, niin näet. Valmennus ei opeta sitä, että keskitytään siihen mitä toiset käyttää vaan opitaan tekemään omien arvojen mukaisia päätöksiä.

            Jos vaikka oma PT herkuttelee viikonloppuisin karkeilla ja sipseillä, niin eikö hän ole silloin johdonmukainen ja luottamusta herättävä PT? Jokainen tekee omat valintansa.

  • Jelena

    Moi, en pitänyt tuosta Zuiin meikkivoiteesta, mielestäni oli se peittävämpi versio. Ei pysynyt eikä peittänyt mielestäni tarpeeksi. Kannattaako mun edes yrittää tutustua tuohon Oran meikkivoiteeseen? Kiitos avusta

    • Miia Johansson

      Helou! No voi harmi. 😔 Tää on aika erilainen, mutta jos tuntuu ettei kevyemmät meikkivoiteet oo sun juttu, niin ehkä kannattaa jättää tämä väliin. 😊

      Mikä ihotyyppi sulla on ja miten hoidat sitä? 😍

      • Jelena

        Kiitos vastauksesta. Puhdistan ihon flow cosmeticin balmilla ja sen jälkeen Nuori- puhdistusmaidolla. Kasvovetenä on Laponie of finlandin kasvovesi jota kerrostan t-alueelle, koska muuten rasvoittuu. Kosteus voiteena käytän milloin mitäkin ja välillä Laponie of Finlandin öljyä tai Fiini sekaiholle tarkoitettua öljyä, en nyt muista nimeä, löytyy Twist Be:ltä. ET varmaan arvaa keneltä olen ihon hoito vinkkejä lukenut 🙂 Nyt kun on ollut paljon ilman meikkivoidetta tuntuu kasvot oudolta kun laittaa matta meikkivoiteen ja tahtoisin jotain kevyempää.

      • Jelena

        Eroaako tuo Ilian meikkivoide Macin body&face meikkivoiteesta? Kumpi on peittävämpi

        • Miia Johansson

          Joo eroaa kyllä! 😊👌 Eli Ilia on kuulaampi ja MAC taas parempi, jos iho rasvoittuu enemmän. Ei tosin kumpikaan todella rasvoittuvalle iholle. Tosi rasvoittuvan ihon kanssa pitäs kurkkia ensin ihonhoidon puolelle. Ilia asettuu mun mielestä kauniimmin iholle ja se sisältää aurinkosuojan. Aika sama peittävyys, mutta MACia pystyy paremmin kerrostamaan. 😊

  • Markit

    Kohta 3: Onko tuo MAC Cosmetics poskipuna väri No Shame nyt oikein, kun väreistä ei löydy yhtään sen nimistä? Olisiko se loppu? Linkki antaa väriksi So Natural. 🤔

    • Miia Johansson

      Helou! 😊 Näyttää olevan loppu. Oikeestaan kun klikkaa mihin vaan sävyyn, niin siinä alla on sävyvaihtoehdot, jotka jäljellä. Totally Synced on kanssa kaunis kylmä sävy, mutta paras tosi vaalealle. 😊

  • Kata

    Tää ei liity mitenkään sun postaukseen, mutta osaatko suositella Porvoosta paikkaa missä vois käydä laittamassa häihin hiukset ja meikin? 🤗

    • Miia Johansson

      Helou Kata! ❤️ Voi ei.. ikävä kyllä en oikein tunne Porvoon meikkaajia ja kampaajia. 😔

  • Kat

    Ihana nähdä “aitoja” kuvia meikkaamattomasta ihosta! ❤️ Myös kesämeikkisi näyttää tosi hyvältä ja raikkaalta, kiitos näistä vinkeistä!

    • Miia Johansson

      Kiitos Kat! 😊 Joo, tämän aidommaksi ei varmaan mene. Järkkäri on armoton. 😆

  • Nipa

    Hei
    Olen nyt aktiivisesti seuraillut sun blogia ja ostellut myös juttuja mitä testailet. Kiitos hyvistä vinkeistä!

    Sopiiko tuo ilian meikkivoide helposti rasvoittuvalle iholle? Etsinnässä joku kevyt ja hoitava meikkivoide joka kävisi myös maskin alle.

    • Miia Johansson

      Helou! 😊 En suosittele iholle, jos enemmänkin rasvoittuu.

  • Mervi

    Hei Miia! Minussa on pientä minimalistin vikaa, ja useat purkit ja purtilot meikkipussissa turhauttaa. Mitä olet mieltä, voiko perus arkimeikissä oikoa ja käyttää esimerkiksi aurinkopuuteria myös luomivärinä ja kulmissa? Tai luomivärillä piirtää kulmat?

    • Miia Johansson

      Joo ehdottomasti! 😍 Käytän itsekin usein tutoriaaleissa aurinkopuuteria luomivärinä. Niin myös tässä postauksessa. 😊 Meikissä on oikeastaan tärkeää vaan se lopputulos.. ei millä sen tekee ja miten. Ja niin, että lopputulos miellyttää juuri sinua. ❤️😍

      • Mervi

        Kiitos vastauksesta! Bongasin vasta että sinultahan löytyy jo valmis postaus meikkien monipuolisesta käytöstä, sain sieltä lisää hyviä vinkkejä. Mahtavaa!

  • Sanna Kinnunen

    Kiitos Miia tosi hyvistä ja perusteellisista vinkeistä! Näillä innostuin nyt lomalla tutustumaan tarkemmin meikkaamiseen ja tuotteisiin. Näytät upealta kuvissa ja hienoa, että laitat rohkeasti myös ennen-kuvat! T Sanna

    • Miia Johansson

      Voi kiitos Sanna ❤️

  • Ansku

    Hei Miia!

    Kiitos mahtavista vinkeistä luonnolliseen meikkiin, nämä tulee tarpeeseen! Haluaisin kysyä tosta Macin poskipunasta, kun olen sitä jo pitkään kuolannut. Siinä on tosi laaja sävyvalikoima, enkä oikein osaa valita itselleni parasta. Mitä sävyä sinä suosittelisit todella vaalealle neutraalille/hieman kellertävälle iholle ruskeatukkaiselle ja -silmäiselle?

    Kiitokset avusta jo etukäteen!

    • Miia Johansson

      Heippa Ansku! 🙂 Mulla ei ole ihan noista kaikista sävyistä kokemusta, mutta sun ihon sävyn perusteella et voi kovinkaan paljon mennä pieleen. Esim Blush please varmasti toimii tai korallinen that’s peachy. Riippuu vähän muusta meikistä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram