KUULAS JA MATTA IHO JUURI OIKEISTA KOHDISTA

14.06.2021

*Sisältää mainoslinkin.

Tiesitkö, ettei puuteria kannata laittaa koko kasvoille ja hohdetuote on tärkeä, jos haluat kuulaan meikin. 

Näistä kahdesta tuotteesta en ole teille paljon puhunut, mutta ne ovat käytössäni melkein joka päivä ja ovat tärkeä osa kuulaan luonnollista meikkipohjaani.

VOIDEMAINEN HOHDE SOPII KAIKILLE

*Hurraw Pearl Aura Accent Balm on näin kesäaikaan ehdottomasti käytetyin hohdetuotteeni. Se tuo poskille upeaa hehkua ja on superhelppo laittaa sormin. Siinä ei ole glitter-hippuja ja se sopii kaiken ikäisille.

Hohdetuotteella iho näyttää extra kuulaalta ja erityisesti voidemaiset vielä todella luonnollisilta.

Voit lisätä tuotetta alla olevan kuvan kohtiin oman mieltymyksen mukaan. Itse skippaan usein otsan alueen, koska ihoni on muutenkin enemmän rasvoittuvaa lajia.

MUISTA HIGHLIGHT SUOSIKEISTANI VOIT LUKEA TÄSTÄ

YSÄRITYYLISET PUUTEROINNIT VOI JO UNOHTAA

Puuterilla viedään pois liika kiilto t-alueelta ja kiinnitetään mahdolliset peitevoiteet. Kuivaihoisille puuteria ei välttämättä tarvitse ollenkaan. Oma suosikkini on jo vähän aikaa ollut suomalainen *Korento väritön irtopuuteri, joka vie kiillon kauniisti pois ja myös pitää sen poissa (Paketointi tuotteessa on uudistunut).

90-luvulla oli tapana puuteroida kasvot kokonaan mattaiseksi, mutta nykyään halutaan kasvoista kuulaat ja siksi puuteria lisätään vain tietyille alueille.

Postauksen viimeisessä kuvassa näet vinkkini puuterointiin ja miten teen sen itselleni ja asiakkaille. *Real Techniques Setting Brush on ehdottomasti käytetyin siveltimeni puuterin kanssa.

Olisi muuten hauska kuulla, että onko teillä joitakin sellaisia tiukkaan pinttyneitä meikkaustapoja, joita voisi ehkä hieman päivittää. Itselläni se oli ehdottomasti liika puuterointi.

  • kukkis

    Käytössäni on Maradan ihana Skin Equal Soft Glow Foundation …. jollen puuteroi tarttuu meikki puhelimeen ja kuluu kasvoilta päivän mittaan pois vaikka ihoni onkin kuiva. Lisäksi kasvot tuntuu lähmäisiltä.
    Olenkin ajatellut siirtyväni Alima Pure ja lisäksi samasta sarjasta Olympia hohdepuuteri. Ainakin kesän ajaksi. Beige 2 tai 3, en osaa päättää. Luulen että ihoni on neutraali, mutta tahdon punajuurta piiloon, siksi beige. Tiedätkö saako näytteitä ostaa jostakin? Onko sinulla kokemusta Kjaer Weis puuterista?

    • kukkis

      Punajuurta = punaisuutta …… tää oli kyllä paras, kuolen nauruun 😁😁😁

      • Miia Johansson

        Hahaaa! 😀

    • Miia Johansson

      Heippa Kukkis! 🙂 joo, sä voisin tykätä tosta Alima Puresta. 🙂 Twistbeltä saa näytteitä. Kjaer Weisin puuteria en oo testillut.

  • V

    Liika puuterointi on mun pahe. Siitä on vaikea päästä, kun tuntuu että iho kiiltää ihan liikaa vaikka oonkin vaihtanut ihonhoitorutiinin puhdistusaineiden osalta. Ehkä pitää vielä vaihtaa myös kosteusvoide..?

    • Miia Johansson

      Heippa V! 🙂 Joo, siihen voi mennä hetki, että iho alkaa rauhoittumaan. Tietenkin joillakin on luonnostaan jo todella rasvoittuva iho, vaikka mitä tekisi. Mulla on tulossa postausta siitä, miten mä oon saanu rauhoitettua tosi paljon sitä rasvoittumista ja tulee olemaan otsikolla: Kokemuksia ja havaintoja luonnonkosmetiikasta.

      Niin ja muuten myös pintakuivuus voi temppuilla iholla niin, että se alkaa rasvoittumaan helpommin. Tähän auttaa kosteuttava ja omalle ihotyypille sopiva kasvovesi usein. Siitä kirjoittelin tässä: https://miiajohansson.com/2020/12/05/pintakuivan-ja-kuivan-ihon-ero/

  • Päivi

    Kiitos postauksestasi! 👍Minua kiinnostaa myös kovasti juuri nuo hehku-ja kuultotuotteet kasvoille, sillä ne antavat mielestäni niin ihanasti hehkua ja elävyyttä kasvoille. Ja nyt varsinkin kesällä myös väriä!
    Testasin tässä vähän aikaa sitten Inken purkkinukka- blogin testaamaa RMS Beauty Master Radiance Base- kuultovoidetta.
    Sävyjä tässä on kaksi; vaaleampi ruusukultainen Rich in Radiance, ja toinen tummempi pronssin/kuparin sävyinen Deep in Radiance. Tilasin tuon tummemman, vaikka olenkin luonnostani hyvin vaaleaihoinen (käytän siksi itseruskettavaa😊)
    Ja tykkään, että hehkuvoiteesta saa tulla myös sävyä.
    Hehkuvoide antoi ihanan kostean kuullon ja heleyden, käytän sitä toisinaan meikkivoiteeseen sekoitettuna, toisinaan taas pelkästään meikin päällä, tai jopa ilman meikkivoidetta.
    RMS Beauty on ymmärtääkseni luonnonkosmetiikkaa, vai olenkohan väärässä?

    • Miia Johansson

      Heippa Päivi! 🙂 Joo, on luonnonkosmetiikkaa. Tuosta tuotteesta mulla ei olekaan kokemusta. Kuulostaa, että olisi aika lähellä voidemaista aurinkopuuteria eli voisin tykätä. Onko messissä glitter-hippuja? Vai tuleeko vaan kuultoa?

  • V

    Kiitos mielenkiintoisesta blogitekstistä, täytyy napata tuo Hurrawin korostustuote testiin. Tähän asti olen selvinnyt sekoittamalla hohtavaa luomiväriä ja kasvoöljyä, mutta ehkä olisi aika jo satsata “oikeaan” highliteriin 😀

    Sitten postausidea: olisin kovasti kiinnostunut tuotekoonnista, johon olisi kerätty parhaimmat hajusteettomat kosmetiikkatuotteet. Toinen vähän samansuuntainen idea olisi parhaat “minimalismituotteet”, eli parhaat tuotteet joissa on vain vaikka 5 ainetta INCI:ssä tmv. Ajoittaisesta PODista kärsivänä ja muutenkin herkkäihoisena kiinnostaisi just sun parhaimmat tärpit! Ja varmasti meitä iho”vammaisia” on muitakin, joita kiinnostaisi parhaat hellävaraiset tuotteet.

    Ihorutiinini on siis jo muuten kunnossa (sun vinkkien ansiosta!), mutta olisi mukava jos parhaimmat POD/ylireagoivan/yliherkän ihon tuotteet löytyisi saman postauksen alta.

    Ja siihen yhteen aikaisempaan postaukseesi liittyen, älä yhtään arastele tehdä kaupallisia yhteistöitä arvokkaimpienkaan brändien kanssa – sä ansaitset kyllä ihan kunnon palkkaa työstäsi!

  • Päivi

    Hei Miia! Joo, ei ole tosiaan yhtään minkäänlaisia glitter-hippuja seassa, vaan se on just sellaista ”voidemaista aurinkopuuteria”😊

    • Miia Johansson

      Uuh! 😍 Kuulostaa tosi mielenkiintoselta. 😃

      • Laura

        Moikka Miia ja Päivi,
        RSM Beautylla on myös tämä hohdetuote: * https://bit.ly/2TEhNCf
        Mä sekoitan pienen nokareen tuota meikkivoiteeseen ja levitän koko kasvoille. Jos ei laita liikaa, niin tulee just sopiva hehku.

        • Miia Johansson

          Okei 😀 Mielenkiintoista! Ja siis tässäkään ei glitter-hippuja?

          • Laura

            Ei glitteriä 🙂

          • Miia Johansson

            Oi kun hyvä! 😀

  • H

    Okei tämä ei ehkä ole pahe, mutta laitan ainakin 4 kerrosta ripsaria ja sitten sitä onkin luomet ja kaikki täynnä:’D 2 siistiä kerrosta riittäisi, mutta tekee mieli tehdä oikein näyttävät ripset kun kerran alkaa meikkaamaan! Hirveä sotku ja putsaus ja vaiva!

    • Miia Johansson

      Hih.. no mutta ymmärrän kyllä sua. 🙂 Mäkin laitan monta kerrosta. Testaa suojaksi vaikka jotain muovisen kortin palasta. Toki erikseenkin myydään sellaisia suojia, joiden avulla luomet ei tuhraannu. 🙂

  • Charming Nails

    Mä kuulun siihen koulukuntaan joka puuteroi koko kasvot kauttaaltaan enkä halua sitä lopettaa 🙂 en itse pidä rasvaisena kuultavasta ihosta joka mulla on jo parin kymmenen minuutin päästä puuteroinnista. Tykkään mattaisesta pohjasta ja pidän meikkilookeista joissa koko kasvot on matat. Tietysti arkena käytän kevyempää pohjaa ja puuteria, se hehku ja glow tulee rasvaisella iholla luonnostaan enkä lisää puuteria päivän aikana, vaan painelen paperille kiillon pois. Kuivuutta en iholla oikeastaan ikinä edes tunne ja kesällä se on extrarasvainen, näin on aina ollut 🙂

    • Miia Johansson

      Joo ehdottomasti pitää tehdä niin kuin itsestä parhaalta tuntuu. 🙂

  • Piitsu

    Hei, olen nyt käyttänyt muutaman viikon tuotteita Farfalla Kasvovesi taikapähkinä 75ml, Fiini Naturally Puhdistusbalmi Mustaherukka 156ml,Olivia Klein Hydra Lotion hoitoemulsio 50ml.
    Aamulla pelkkä vesipesu, ja kasvovesi ja välillä hoitoemulsio. Illalla puhdistusbalmi ja joskus hoitoemulsio. Teenkö oikein? Minulla on extra rasvainen iho. Mitä meikkivoidetta suosittelet? Olen kyllä täältä lukenut mutta niin paljon vaihtoehtoja etten tiedä mikä olisi hyvä. Olen käyttänyt aiemmin mary kay tuotteita ja ne ei taida sopia minulle. Myös saman merkin matta meikkivoide ei sovi koska tunnin päästä jo rasva puskee kasvoilta. Kiitos näistä sinun vinkeistä ollut apua koska jo parempaan suuntaan menossa.

    • Miia Johansson

      Heippa Piitsu! 😊 Ihanaa kuulla, että iho on menossa jo parempaan suuntaan.

      Kannattaa laittaa joka kerta aina kosteusvoide kasvoveden suihkuttelun jälkeen ja aina niin, että iho on vielä hieman kostea kasvovedestä, kun lisäät koateusvoiteen. Kosteusvoide sitoo vesikosteuden ihoon eli siksi kannattaa laittaa aina joka kerta. 😊 Jos iholla ei ole tarpeeksi kosteutta, niin sekin saattaa aiheuttaa liikarasvoittumista.

      Täällä blogissa on tosiaan monta vaihtoehtoa, joista valita. Riippuu vähän myös siitä minkä hintainen tuote voi olla ja haluatko luonnonkosmetiikkaa. 😊

  • Salla

    Katselin tänään insta storyjasi ja oli pakko tulla sanomaan, että kiitos kaikesta siitä mitä olet tälle työlle antanut ja auttanut niin monia ihmisiä, kuten minua ihonhoidossa. On niin surullista kuulla miten joidenkin ihmisten täytyy purkaa paha olo muihin. Toivotan sulle tsemppiä hurjasti ❤️ Sun meikki storyt on aina toimineet mulle päivän piristyksinä joten kiitos niistäkin💜

  • Meeri

    Minä kyllä puuteroin koko kasvot, jotta meikki pysyy siellä, missä pitää. Niksi onkin siinä, että mitä puuteria käyttää. Omat suosikit on Hourglass Ambient lighting powder sävyssä Diffused light ja Jeffree star Magic star puuteri sävyssä Rose. Molemmat jättää ihanan kuultavan pinnan ja kiinnittää meikin. T-alueelle käytän mattaisempaa puuteria hillitsenään kiiltoa

  • Maiju

    Kommentoin vielä tällaista vanhempaa postaustasi.
    Minulla on jäänyt “paheeksi” puuteroida kasvot kokonaan mataksi. Olen 57v ja tämä tapa on jämähtänyt muistiin ja oli oikeastaan tarpeenkin aiemmin sekaihoni kanssa. Vasta nyt ihoni on kuivunut selvästi poskilta ja täytyy vain totutella puuteroimaan t-aluetta aiempaa pienemmällä siveltimellä. Kuultoa en ole aiemmin käyttänyt, mutta sitä voisin ehkä myös kokeilla. Jotenkin uskoin aiemmin hoettua mantraa, ettei kiilto sovi ikääntyvälle. Ensinnäkin sillä tarkoitettiin lähinnä luomivärejä ja toisekseen minulla ei ole juuri ryppyjä, joten pieni kuulto/kiilto ei ehkä luomilla ja/tai poskipäillä olisi huono. Mitä mieltä olet? Maltilla tietysti.
    Blogiasi ja intraasi on kiva seurata. Saa vinkkejä uusista tuotteista yms. Helposti oma meikki jämähtää siihen samaan.
    Kiitos sinulle ja onnea uuteen vaatebisnekseen. Älä silti unohda tätä kosmetiikkapuolta 😊

    • Miia Johansson

      Heippa! 😊 Joo siis ehdottomasti kuultava iho on ihan mielettömän upea erityisesti aikuisella naisella. Mutta tietenkin aina pitää mennä sen mukaan, missä tuntee oman olonsa hyväksi. 🥰

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram