7 x MEIKKIVINKKI KESÄN MENOIHIN

02.06.2021

 

Mainos: Oletkaunis.fi

Pysyvä meikki, raikkaat sävyt ja muutama kiva extra. Näihin löydät tästä postauksesta vinkit.

Sain teille myös alennuskoodin oletkaunis.fi -verkkokauppaan, joka on omasta mielestäni loistava kauppa kesän meikkitarvikkeiden ostoon. Kokoelmasta löytyy kaikkea inspiroivaa ja iloista eri hintakategorioista. Itse löysin monta vanhaa ja myös monta uutta suosikkia.

ALEKOODILLA MIIAJII20 SAA 20% ALENNUKSEN KAIKISTA NORMAALIHINTAISISTA TUOTTEISTA 9.6.2021 KESKIYÖHÖN SAAKKA.

1. PYSYVÄ LUONNONKOSMETIIKAN MEIKKIVOIDE

Madaran Skin Equal on luottomeikkivoiteeni silloin, kun haluan, että meikki pysyy hyvänä koko päivän. Se on yksi harvoista luonnonkosmetiikan meikkivoiteista, joka pysyy myös rasvoittuvammalla iholla, mutta samalla sopii myös kuivemmalle iholle.

Sen levittämiseen olen käyttänyt Real Techniques Cashmere Dreams 014 -sivellintä siitä lähtien, kun tämä sivellin julkaistiin. Sivellin on todella jämäkkä ja se on hyvä juuri tämän meikkivoiteen kanssa.

Koita aina levittää mahdollisimman ohut kerros meikkivoidetta, jotta lopputulos on luonnollinen ja meikki pysyy paremmin koko päivän.

Sävyvalinnat madaran meikkivoiteessa ovat simppelit. Itselläni on sävyt 20 ja 40, joita sekoittelen keskenään. 20 Ivory on talven vaalean ihon sävy ja 40 Sand taas ruskettuneen. 10 Porcelain taas hyvin vaalean ihon sävy.

2. NAURETTAVAN EDULLINEN VOIDEMAINEN POSKIPUNA

L.A. Girl:in voidemainen poskipuna maksaa vain muutaman euron ja mikä ihaninta, niin vihdoin on löytynyt samalla superedullinen kuin myös toimiva poskipuna.

Voidemaiset poskipunat pysyvät aina paremmin kuin puuterimaiset. Lisäksi ne ovat huomattavasti luonnollisemman näköisiä poskilla.

Tämän voi levittää sormin, mutta itse tykkään käyttää Real Techniques Cashmere Dreams 025 -sivellintä, jolla saan tasaisemman lopputuloksen.

Kaksi lempparisävyäni ovat alla olevassa kuvassa: Dreamy ja Plume. Sävyjä on paljon muitakin.

3. KUUMISSA OLOSUHTEISSA PYSYVÄ RIPSIVÄRI

Tämän vuoden yksi parhaimmista uutuusripsareista on Jeffree Star F*ck Proof Mascara. Se on samalla yksi parhaista lämpimällä vedellä lähtevistä ripsareista. Se erottelee ja tuuheuttaa ripset todella kivasti. Näet ripsarin silmilläni TÄSSÄ postauksessa.

Kai tiesit jo syyn miksi ripsiväri sotkeutuu pitkin luomia erityisesti kuumalla ilmalla tai jopa talvellakin päivän aikana. Kun ripset osuvat ihoon, niin ihon rasvat liuottavat ripsaria pois. Tämän vuoksi tämä käy tavallisten ripsareiden lisäksi myös vedenkestävien ripsareiden kanssa – nehän liuotetaan pois öljyllä.

4. POIKKEUKSELLISEN KAUNIIT NUDE-HUULET

Vaikka usein suosittelenkin kesäksi jotain raikkaan punaista huuliin, niin se voi olla joillekin liikaa, jos silmillä on jo raikkaita kesän sävyjä.

Löysin aivan täydellisen ja poikkeuksellisen nude-sävyn Jeffree Starin kokoelmista ja sävyn nimi on Nudist Colony. Tämä kylmä nude sopii erityisen hyvin vaalealle punaiseen taittavalle iholle. Usein meinaan nude-sävyt ovat ruskeita ja oranssiin taittavia. Niitäkin löytyy Jeffree Starin kokoelmista.

Näet sävyn huulillani postauksen ensimmäisessä ja viimeisessä kuvassa.

5. TÄYDELLINEN PASTELLI-PALETTI

Löysin Oletkaunis.fi kokoelmista tämän upean L.A. Girl Break Free- luomiväripaletin, jota ei ole hinnalla pilattu. Alle 20:n euron hintainen paletti sisältää pinkin ja violetin sävyjä, jotka ovat todella imartelevia. Mukana on niin helmiäistä ja mattaa. Tästä tuli kertaheitolla oma lemppari paletti kesään – tai no muuhunkin aikaan, koska rakastan näitä sävyjä.

Voit käyttää vaikka ainoastaan yhtä sävyä koko luomella, lisätä hieman helmiäistä liikkuvalle luomelle tai luoda jonkin todella taiteellisen luomuksen. Itse tyydyn yksinkertaisiin meikkeihin ja kaikki tämän postauksen silmämeikit onkin tehty tällä paletilla – luomivärirajausta myöten. Tässä on monta kivaa sävyä, jotka toimivat myös poskipunana.

6. IRTORIPSIÄ JUHLAAN

Olen todella nirso mitä tulee irtoripsiin. Melkein aina ne ovat luonnolliseen makuuni liian pitkiä tai sitten liian luonnollisen näköiset taas täysin olemattomia.

Nämä Tatti Lashes Individual Whispies ovat todella kiva löytö. Pidän myös todella paljon Tatti Lashes liimasta, joka tulee erillisessä tuubissa. Tällaiset 2-3 ripsitupsun palat ovat kaikista helpompia laittaa paikoilleen.

Tämän postauksen ensimmäisessä ja viimeisessä kuvassa käytin molemmissa silmissä yhdet 12 mm ripsiä, kahdet 10 mm ripsiä ja kahdet yksittäisiä pieniä ripsiä. Niiden laitoin näette Instagramin puolella. Tallennan ohjeet IG-kohokohtiin.

JOs ripsien laittaminen on uusi juttu, niin niiden laittoa pitää ehdottomasti harjoitella. Tällaisilla ripsirivipätkillä onnistut kuitenkin kaikista helpoiten.

7. GLITTERIÄ POSKILLE

Glitterin laittaminen on todella helppoa.

  1. Laita poskelle vähän vaseliinia sormin.
  2. Lisää ensin isompikokoista glitteriä vaseliinin päälle.
  3. Lisää poskelle myös hienompaa glitteriä.

Valokuvaan en saanut millään vangittua hienoa hohdetta, mutta lupaan, että tämä kombo on livenä näyttävä.

Glitternistin isokokoiset glitterit ovat todella kauniita, mutta moneen pienempikokoiseen olin hieman pettynyt. Ne eivät hohtaneet yhtä kauniisti. Jos siis haluat kuvan kaltaisen kombon, niin yhdistä Glitternistin Eco Chunky Silver ja UV Pink Ice.

HUOM! Muistathan aina poistaa kaikenlaiset glitterit roskikseen! Poista esimerkiksi ihan tavallisella paketointiteipillä ennen kasvojen pesua. Eco Glitter ei tarkoita, että se olisi täysin biohajoavaa.

  • Charming Nails

    Kiitos ihanista vinkeistä ja alekoodista 🙂 tuo L.A.Girl paletti on ollut jo pitkään hankintalistalla mutta nyt alekoodin innoittamana se lähti tilaukseen <3 samaten tilasin yhden Jeffreen huulikiillon ja tuo huulipuna jäi ostoslistalle, olen nimittäin tosi pitkään etsinyt vaaleanpuna-harmaa nudepunaa ja tosi hankala löytää sellaista kun moni taittaa liiaksi ruskeaan. Maksamakkara oli siis nimitys jolla se oikea sävy löytyy 😀

    • Miia Johansson

      Oi kiva kuulla, että tästä oli hyötyä! 😀 Ja siis oon sun kanssa niin samaa mieltä.. juuri tuon sävyisiä nude-punia on niin vaikea löytää. Aluksi tämäkin näytti jotenkin hurjalta, mutta huulilla se olikin tosi kiva.

  • Piia@

    Kiitos vinkeistä, mut paljonko on vähän meikkivoidetta? Minulla on tuo Madaran meikkivoide jota yleensä käytän 2 pumppausta, mut pysyvyyden kanssa tahtoo olla ongelmia (niin kuin kaikkien meikkivoiteiden kanssa). Alla ja puhdistukseen käytän herkälle iholle sopivia Olivia Kleinin ja Lapponien tuotteita. Kaikki blogisi vinkit olen lukenut, mutta meikkivoiteen määrä on jäänyt mietityttämään.

    • Miia Johansson

      Helou! 😊 Kaksi pumppausta on melko paljon, mutta tietenkin oman maun mukaan. Pysyvyysongelmaan voi usein juuri auttaa, että laittaa mahdollisimman vähän meikkivoidetta – erityisesti rasvoittuviin kohtiin. Millä sä levität meikkivoiteen? Jämäkkä kabukilla tän saa tosi ohuelti ja esim meikkisienellä tulee taas helposti tosi paksua. Tietty riippuu kädenjäljestä, mutta kannattaa testata eri tekniikoilla ja välineillä myös. Se vaikuttaa paljon siihen miltä meikkivoide näyttää. 😊

  • kukkis

    Suosituksestasi kipaisin Ruohonjuuressa ja ostin Zuii itseruskettavan kasvoveden.
    …. nyt olenkin pulman edessä, eli laitanko aamulla vai illalla. Ja missä kohtaa? Laitanko heti puhdistuksen jälkeen ja vasta sitten muut tuotteet, vai pitäisikö muut tuotteet jättää pois. Käytössäni on kosteutus, seerumi, silmänympärysvoide, (voide toisinaan) ja öljy. Millaista järjestystä sinä suosittelisit?

    • Miia Johansson

      Heippa Kukkis! 😊 En ookkaan kokeillut tätä tuotetta. Mä teen itseruskettavien kasvivesien kanssa niin, että teen normi ihonhpidon illalla ja ennen kaiken imeytyä. Sitten hetken päästä vetelen pumpulilla itseruskettavan kasvoveden. Mutta voit testata sitä ihan kasvovetenä tai miten sulle vaan toimii. 😊

      • kukkis

        Juu sekotin tuohon Eco by sonja tuotteeseen…. arvuuttelin kumpaa ostaa. Vaaka kääntyi Zuii, kun se niin paljon kehuja saanut. Mutta, ei kun kokeileen miten käy 😉

        • Miia Johansson

          Se on varmasti hyvä 😍

  • Katri

    Apuaaa… Olisikohan Madaran meikkivoiteista tuo porcelain miulle sopiva? 🙂 Estee Lauderissa oli käytössä sävy 1N1 ja Diorissa 1N. En oikein tiijä minkä värinen tää naama on! 😀 Ei punanen, ei keltanen… Aikas vaalea kylläkin. Kiitos siulle mahtavasta blogista ja ihanista meikkivideoista feisbuukissa! <3

    • Miia Johansson

      Heippa Katri! 🙂 Tsekkaappa Findation.com :sta. Laita sinne noi sun vanhat meikkivoiteen sävyt. 🙂 Mutta jos oot tosi vaalea, niin sitten joo toi Madaran vaalein vois olla hyvä.

  • Heps.

    Kiitos poskipuna vinkistä! Olen käyttänyt Isadoran Stick Blushia ja se hieman korallinen sävy on aivan loistava. Ostin juuri uudenkin sellaisen (en löytänyt tällä kertaa alesta ja oli n.17e) joten nämähän oli siihen verrattuna tosi halpoja (nyt tarjouksessa n.3e). Yes! Raskin tilata testiin punaisemmankin sävyn.

    • Miia Johansson

      Toivottavasti tykkäät 🙂

  • Juuulia

    Melkein jo tilasin luomiväripaletin, mutta aurinkovoiteet vei voiton tässäkuussa🙊
    Vinkki: pian lanseerataan uudet nakulashes ripset! Mainostaa että ovat luonnollisen näköiset 🤩

    • Miia Johansson

      Okei! 😀 Kiitos vinkistä!

  • Oliivi-iho

    Hei, olen mielenkiinnolla lukenut sivujasi ja saanut monta hyvää ohjetta ja vinkkiä! Kiitos!

    Pohdin vaikeaa ihonväriäni, joka on vaalea oliivi. Siis keltainen pohjaltaan, mutta jotenkin harmaa, varsinkin ruskettuessaan. Esim. Estee Lauderin Ecru on liian tumma ja persikkainen. Yleensäkin monet neutraalit sävyt ovat liian persikkaisia ja näyttävät kummalliselta.

    Tosi vaikeaa onkin ollut löytää hyvää sävyä tällaiselle, myös ikääntyvälle iholle.

  • Oliivi-iho

    Hei, kiitos! Viestini jäi itse asiassa vähän kesken. Sillä myös keltaiset meikkivoiteet ovat taas liian keltaisia, kuten myös Zuiin, joita kokeilin.

    Olen pohtinut, että jos oliivi-iho meneekin väriympyrällä sieltä keltaisesta sinisen suuntaan? Ja siksi on savuinen/harmaa?

    En oikein ymmärrä, onko silloin viisainta yrittää löytää oman värinen meikkivoide vai koettaa tuoda jollain eloisampaa sävyä? Monet vaan näyttävät niin paljon omasta sävystä poikkeavilta.

    Kiitos blogistasi ja ihanaa kesää ☀️

    • Miia Johansson

      Voisiko sun iho olla siis ihan neutraali? 🙂 Nyt on vaikea tosiaan sanoa, mutta tietenkin myös sellainen savuinen/harmaa iho voi olla. Jos en nyt ihan maasta erehdy, niin etniseltä taustaltaan esim. Pakistanissa on sellaista oliivisen harmaata ihonsävyä.

  • Tannu

    Hei, aattelin ostaa pientä piristystä kaipaavalle raskaana olevalle ystävälleni uutuus-tekoripset lahjaksi, mutta sitten havahduin miettimään onko liimat ok käyttää raskausaikana? Onko mikään niistä yhtään luomumpaa/vähemmän haitallista?

    • Miia Johansson

      Heippa Tannu! Ihana ajatus. 🙂 Raskaana ollessa tosiaan jotkut on enemmän tai vähemmän tarkempia ainakin omassa lähipiirissä. Kannattaa tsekata HUS:n viralliset ohjeistukset.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram