KESÄN 2021 MEIKKITRENDIT x 5

12.05.2021

*Sisältää mainoslinkin.

Kolme vuotta sitten ennustin (tässä postauksessa) ne trendit, jotka ovat vihdoin tänä kesänä monen kasvoilla. Näistä trendeistä ainakin kulmakarvat tulevat näkemään suurimman muutoksen pian – näin ainakin ennustan.

Mutta ennen tulevaisuuden suuntauksia, katsotaan tämän kesän upeita trendejä. Kahlasin ympäri internetin ja nämä viisi olivat ne, joita monessa lähteessä hehkutettiin eniten.

1. TUUHEAT KULMAKARVAT

Vaikka itse ennustan kulmakarvojen menevän jo muutamassa vuodessa melko kapeaan suuntaan, niin tänä kesänä juhlitaan (mahdollisesti koronan jälkeistä elämää) tuuheissa karvamaisissa kulmissa.

Avainasia on nostaa omat kulmakarvat melko ylös, joka onnistuu esimerkiksi *Anastasian Brow Freezellä, joka on ehdottomasti tämän vuoden upein tuotetulokas. Jos omat kulmakarvat eivät ole kovin tuuheat tai näkyvät, niin ohjeet karvamaisten kulmakarvojen tekoon löydät TÄSTÄ.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön KATIE JANE HUGHES (@katiejanehughes) jakama julkaisu

2. VÄRIKKÄÄT RAJAUKSET

Kaikki mahdolliset sävyt ja muodot on tänä kesänä sallittu. Tai no miksi ei ihan milloin tahansa? Meikissä kaikki on sallittua, kunhan vaan itse pitää lopputuloksesta.

Upeita värikkäita kajaaleita löydät esimerkiksi *NYXin valikoimista.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön BYRDIE (@byrdie) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön BYRDIE (@byrdie) jakama julkaisu

3. HEHKUVA, JOPA KIILTÄVÄ IHO

Hehkuvan kaunis iho tarvitsee ihonhoitotuotteet, jotka on tarkoitettu juuri sinun ihollesi. Omalle ihollesi sopivat tuotteet löydät TÄSTÄ postauksesta.

Oikean meikkivoiteen valinta on myös tärkeää, sillä liian hehkuva meikkivoide rasvaisemmalla iholla ei näytä hyvältä ja mattaisempi meikkivoide kuivalla iholla voi myöskin olla hyvinkin epäonnistunut valinta. Tulen kirjoittamaan postauksen, josta löydät ohjeet hehkuvaan ihoon juuri sinun ihotyypillesi. Sillä aikaa voit hoitaa ihoasi hyvillä ja yksinkertaisilla tuotteilla sinun ihoasi ajatellen.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön shahd batal (@shahdbatal) jakama julkaisu

4. RUUSUN SÄVYT

Ruusun sävyjä poskilla, huulilla ja luomilla. Tämä olisi tämän kesän trendikäs hää- tai juhlameikki, joka ei kuitenkaan näytä vuosien päästä valokuvissa liian trendikkäältä valinnalta. Näette tällaisen lookin itselläni postauksen ensimmäisessä kuvassa.

Käytin luomilla *Anastasia Beverly Hills Norvina -palettia. Poskilla *MAC Glow Play Blush sävyssä No Shame ja huulilla *Lancomen huulikiilto sävyssä 382.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön KATIE JANE HUGHES (@katiejanehughes) jakama julkaisu

5. PUNAISET HUULET

Tuntuu, että herkullisen punaiset huulet kummittelevat jokaisen kesän meikkitrendeissä, mutta onhan se vaan myönnettävä, että punaiset huulet näyttävät upeilta. Vaikka maskia pitäisi edelleen käyttää, niin ainakin ulkona voi liikuskella upeiden punaisten huulten kera.

Omat lempparit punaisista huulipunista löydät TÄSTÄ postauksesta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Ash Walker (@walker_ash) jakama julkaisu

  • Tiisu

    Oletko sinä jo kokeillut niitä ihmeellisiä ja super pigmenttisiä Danessa Myricks tuotteita?! Oon nyt bongannut niitä niin monella käytössä. Vaikuttaa mielenkiintosilta monitoimituotteilta!

    • Miia Johansson

      Heippa Tiisu! 🙂 siis mun on pitänyt ottaa testiin, mutta koko homma on unohtunut. Ehdottomasti siis pitää testailla. 🙂

  • Susanna H

    Olipa mielekästä lukea postaus kun kuva tuli aina tekstin jälkeen! 😊👍 Tämä sopii jotenkin omaan päähäni paremmin.

    • Miia Johansson

      Jes 😊 koitan tehdä jatkossa näin. Ihan aina ei vaan onnistu, jos kuvia ei oo tarpeeksi ja siksi ryhmittely ei onnistu.

  • Karu

    Heip!
    Kiitos hyvästä blogista, olen saanut paljon uusia oivalluksia meikkaamisesta ja ihonhoidosta blogisi kautta. 🤩 Vaikka luulin, että tiedän meikkaamisesta jo kaiken, empä tiennytkään. 😁

    Mutta yksi asia mietityttää. Rakastan rajauksia ja näyttäviä sellaisia. Mutta omistan raskaat luomet, joten eihän ne näytä miltään, kun ne ei näy mihinkään, tai pieni viiru vain. Joten olen nostanut kädet pystyyn sen osalta. Ihailen vain muiden hienoja rajauksia.

    Nuo utuiset rajaukset kiinnostaa ja olen testaillut. Mutta ne vain tarttuu päivän aikana yläluomiin kiinni tai häviää johonkin päivän aikana. Luomarin pohjustusta käytän, mutta silti.

    Olisko jotain vinkkiä niiden paikallaan pysymiseen, vai onko vastaus voidemaiset luomarit? Ja kyllä, omistan myös rasvaiset luomet. 😊

    • Miia Johansson

      Heippa Karu! 🙂 Hmm.. Mikä pohjistusvoide sulla on on käytössä? Puuteroitko pohjustusvoiteen ennen luomivärin lisäämistä? Laitatko alle sy-voiteen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram