UUSI RIPSIVÄRILÖYTÖ X 2

10.05.2021

*Sisältää mainoslinkin.

En tiedä olenko ainoa, mutta tuntuu, että moni kokeilemani ripsiväri kuivuu nykyään parissa viikossa. Siksi en enää uskalla sanoa oikein mitään ainakaan parin käyttökerran jälkeen. Näitä kahta olen kuitenkin testaillut tovin ja ne tuntuvat toimivan yhtä hyvin jokaisella käyttökerralla.

Miian suosikit sivuilta löydät muita lemppari ripsareitani, jonne myös nämä kaksi päätyvät.

1. LÄMPIMÄLLÄ VEDELLÄ LÄHTEVÄ RIPSARI

38 asteisella vedellä lähtevät ripsarit ovat aina hieman tönkömpiä kuin helposti ripselle levittyvät normiripsarit. Olen testannut näitä paljon ja tämä *Jeffree Starin uusi F*ck Proof Mascara (saatu) on kyllä yksi parhaista tämän kategorian ripsareista. Se erottelee ripset kauniisti ja todellakin pysyy silmillä tuulessa ja tuiskussa sekä ripsarin nimen mukaisesti myös rakkauden touhuissa.

Eli kaikki te, joilla tuntuu ripsiväri suttaantuvan luomille päivän aikana, niin suosittelen kokeilemaan tätä ripsiväriä. Suttaantuminenhan johtuu tästä: Kun ripset osuvat ylä- tai alaluomelle, niin ihon omat rasvat irrottavat ripsiväriä. Tämän takia myös vedenkestävät lähtevät leviämään luomille, koska nehän poistetaan öljypitoisella tuotteella.

Näette tämän ripsarin alla olevassa kuvassa.

Jeffree Star F*ck proof mascara

2. TEIDÄN SUOSITTELEMA RIPSARI

Muutama teistä on suositellut kokeilemaan *Lancomen (uutta?) Lash Idole ripsaria ja minäpä sitten pistin ostohousut jalkaan ja testasin.

Ehdottomasti yksi parhaista erottelevista ja tuuheuttavista ripsareista. Kyse on siis tavallisesta ripsiväristä – ei vedenkestävästä tai 38-ripsarista. Erottelee ripset kauniisti ja maalaa jokaisen pienenkin ripsen mennessään. Erityisen tyytyväinen olen tuuheasta efektistä.

Näette ripsarin alla olevassa kuvassa.

Lancome Lash Idole

Ootteko te kokeilleet jompaa kumpaa ripsaria?

Nyt olisi jokainen kokemus kullan arvoinen, sillä vain oma kokemukseni ripsareissa ei välttämättä kerro mitään. Yksi sopii yhdelle ja toinen toiselle.

  • Emma

    Lancomen uutuus on ihan paras! Hyvin kerrostettava ja sopii myös mulle, jolla yleensä kaikki muut kuin 38-ripsarit leviää luomille päivän mittaan, oli luomilla pohjustus tai ei. Tätä mainostetaan smudge proofina ja sitä se tosiaan on!

    • Miia Johansson

      Oi hyvä kuulla, koska mulla itselläni pysyy melko hyvin ripsarit (ei kaikki), joten hyvä saada sun kokemus. 🙂

  • Krista

    En tykännyt yhtään tosta Jeffreen ripsarista, ensimmäinen pettymys hänen tuotteistaan. Teki omista ripsistä klönttiset hämähäkin jalat, vaikka yritti laittaa vähän, ei tuuheuta ollenkaan, ripset jää lyhyeksi (kaikilla muilla ripsareilla saan omista ripsistä todella pitkät), levisi pitkin poskia kun silmät vuoti. Oletkaunis.fi palautteet tästä ripsarista ei ole kehumisen arvoiset, mutta jos tämä jollekkin toimii niin good for you! 😇

    • Miia Johansson

      No voihan kökkö.. ootko muuten kokeillut 38-ripsareita? Nehän on vähän kökömpiä koostumukseltaan muohin verrattuna.

  • Nelli

    Pitää ottaa seuraavaksi JS testiin.

    Oma suosikki nykyään lämpimällä vedellä lähtevistä on Catrice Glam Doll Easy Wash-Off Power Hold ripsiväri.

    Vuosien aikana tullut kokeiltua varmaan lähes kaikki lämpimällä vedellä lähtevät, mitä Suomesta saa, mutta toi yllätti positiivisesti sekä hinnalla että laadulla. Paljon parempi kuin Catricen toinen 38 ripsari tai saman hintaluokan Essence 38 ripsari.

    • Miia Johansson

      Oi pitää testata! 😀

    • Tupu V.

      Ja nyt vasta luin tämän. Samaa tuolla kehuin alempana 🤩

  • Elina Mantere

    Lancomen Idole saa mun äänen. Helppo laittaa,pysyy hyvin sekä lähtee pois ilman että pinna palaa!🤣

  • Kiiki

    Ostin tuon Lancomen Idolen reilu kk sitten ja oon tykännyt kyllä tosi paljon👍🏼 Erottelee ripset ja saan mielestäni myös pituutta lisää. Itse en tykkää ”klönttisistä” ripsistä, joten toi on mun makuun superhyvä😍

  • Sanna

    Oon käyttänyt tuota Lash Idolea ja oon ollut tosi tyytyväinen, yleensä normiripsarit karisee sekä tarttuu yläluomeen, mutta tämä pysyy koko päivän hyvänä. Pidentää ja tekee ripsistä näyttävät:)

  • Tupu V.

    En olisi kuunaan uskonut että superhalpiksista löytyy niin maan mainioita, mitä n.pari kuukautta käyttämäni Catrice glam&doll easy wash off, sininen pakkaus. Hintaa n.4€ ja yksi parhaista mitä olen kokeillut. Ja niitähän piisaa kymmeniä. Ei varise, on sopivan tuhtia ja kevyttä ja harja on hyvä. Itse annan tälle äänen!

  • kukkis

    Pitäisköhän tämän tyyppinen ripsari taivutukset? Minulla taivutukset normi ripsarin kanssa pysyy tasan 10 minuuttia, tosi ärsyttävää. Olen kokeillut neuvostasi laittaa ripsien juureen vedenpitävää ripsaria, joko en osannut tai sitten se kikka vaan ei toimi. Vedenkestävät ripsarit on niin liruja, ettei niillä saa kertostettua näyttäviä ripsiä.

    • Miia Johansson

      Mitä vedenkestäviä sä oot kokeillu? 😊

      • kukkis

        Ainoastaan Lumenen 🤔

        • Miia Johansson

          Mä oon tykännyt Goshin vedenkestävästä esimerkiksi. 🙂 Kuluu tosin nopeasti loppuun, mutta tämä tuli eka mieleen. Löytyy tästä:* https://bit.ly/3w8jbeF

  • Elina

    Toi Jeffree Starin ripsari on ihan best! Ihastuin heti, kun esittelit sen. Siis toi ulkonäkö ja nimi, oli vaan pakko saada 🙈
    Oon nyt muutaman viikon käyttänyt ja kannatti ostaa, vaikka lähes pelkän nimen ja ulkokuoren perusteella hankin. 😅😊😍

    • Miia Johansson

      Ooh miten kiva kuulla, että tykkäsit itse tuotteestakin. 😅😃

  • Kerttu

    Lancomen Idole on paras ripsari, jota mulla on koskaan ollut! Nostaa hivenen jopa mun piikkisuoria ripsiäni, levittyy kauniisti eikä paakkuunnu vaikka laittaisi kuinka monta kerrosta. Kestää päivän mittaan kosteuttakin. Ei tosin sitten lähde pesussakaan kauhean helposti, mutta irtoaa kuitenkin kunhan on huolellinen.

  • Emilia

    Moi! Mulla myös ongelmana, että taivutus ei millään pysy!🤯 Käytän vedenkestävää tyvessä ja latvoihin normiripsaria. Nyt vedenkestävänä käytössä Loreal Paradise tai Maybelline Sky high.

    Onko vinkkejä, miten saisi taivutukset pysymään?

    • Miia Johansson

      Onko ongelma aina vai maskin kanssa vaan? 😊

      • Emilia

        On ollut aina 🧐

    • Hanna

      Emilia, suosittelen lämpimästi koittamaan kosmetologin tekemiä kestotaivutuksia. Otin itse ekaa kertaa hiljattain, ja ai että miten ihanaa kun ripset pysyy aina niin nätisti! 😍 Ripsiväriä siis lisään niihin kuitenkin.

      • Emilia

        Tätä olen pohtinut, mutta en ole vielä ainakaan raaskinut 🙈

    • Maaria

      Vedenkestävää vaan koko ripsiin ja kaikkiin kerroksiin. Mullakaan ei pysy sekuntiakaan muilla kikoilla, valitettavasti.

    • Silja

      Hei ihanaa kun löysin edes jonkin kommentin tuosta Maybellinen Sky High:sta! Oon pitkään miettinyt jos kokeilisin sitä, mutta olin ymmärtänyt että se nimenomaan on 28-kategoriaa eikä vedenkestävä. Eikö siis olekaan? :/ Toimiiko se oikeasti kuten videoissa vai onko ne(kin) pelkkää humpuukia? Itselläni myös kaikki muut joko ropisee pitkin poskia tai sulaa luomiin.

      • Emilia

        Moi! On siis vedenkestävä! Musta ihan ok ripsari, en ostaisi uudestaan. Ei hypen arvoinen omille ripsilleni 😸

  • Jenny

    Tuo Jeffree on ostoslistalla, just on alkanut loppumaan/kuivumaan Tony Molyn 38 niin uudelle on tarve. Yks mun ehdottomista lemppareista on Essencen maximum definition volume mascara vedenkestävänä. Taivutukset pysyy superhyvin ja tulee kauniin tuuheat ja erotellut ripset. 🤩

  • Inari

    Beauty Without Crueltyn Ultimate Mascara on mulle ihan paras: tekee tosi luonnollisen näköiset, mutta näyttävät ripset, ja on halpa. Ja sotkee tosi harvoin, vaikka minun luomilla ripsarit leviää helposti. Harmi vaan, etten tiedä myydäänkö sitä enää Suomessa, kun Heluna Shop lopetti.

    Ja Blinc Mascara Amplified on tosi jees 38 asteen ripsari, joka tekee ripsien päälle tuubit. Lopputulos on sellainen vähän photoshopatun näköinen. Kerran maskin kanssa pakkasessa se vaan lähti mulla vääntymään itsestään ripsistä pois, kun maski ohjasi hengityksen 38 asteisen vesihöyryn suoraan ylös, näytti siltä kuin irtoripset olisi repsottanut 😀 Mutta ilman maskia suosittelen!

  • Johanna

    Lancome on mun luottomerkki ripsareissa ja nyt ostin tuon uuden ja ai että tykkään!! Mulla luonnostaan pitkät, tuuheat ja kaarevat ripset ja tämä levittyy kuin unelma 😍 Harja todella hyvä ja väriä saa helposti lisättyä.

  • Inari

    Ai niin ja BWC:n mascara ei myöskään kuivahda helposti. Blinc pysyy pitkään toimivana, jos sitä käyttää suunnilleen päivttäin, mutta jos siitä pitää taukoa, niin silloin se voi kuivua yllättävän nopeasti.

  • Heli

    Ostin tuon Jeffree Starin ripsarin kun näin sen Miian instastooreissa ja oon ihan rakastunut! 😍 Taivutus ei toki pysy koko päivää (en oo oppinut käyttämään vielä vedenkestävää ripsaria vain tyveen 😅), mutta muuten ihan täydellinen ♥️

  • Eve

    Mä en ole aikoihin löytänyt mitään edes siedettävää ripsaria. Kaikki Lancomen ripsaritkin olleet aina kalliista hinnasta huolimatta ihan surkeita niin en tiedä uskallanko tuota uutuuttakaan ostaa testiin. En tiedä mikä mättää koska itselläni on luonnostaan pitkät ripset. Mikään ripsari ei vaan tee tarpeeksi siistiä jälkeä ja pysy paikoillaan koko päivää. Enkä voi sietää mitään ylisuuria harjoja.

    • Miia Johansson

      Ootko sä kokeillut mitä 38-ripsareita? 🙂

  • AMKI

    Lancome idole, toivottavasti valmistusta ei lopeteta ikinä vaan on tuleva klassikko💎

  • Anna Roosie-Glitteriaddikti

    Mulla ei JS ripsari toiminut yhtään. Päivän aikana pieniä mustia kökköjä varisee alaluomelle ja ei pidä taivutuksia. Lisäksi jää jotenkin klönttiseksi ripsiin. Ei ollut sen arvoinen vaikka helposti vedellä lähteekin

  • Hannis

    Kiitos vinkeistä!
    Käytän itse aina 38-ripsareita ja niistä uusi suosikkini on Cliniquen Lash Power Mascara. Se erottelee ripset kauniisti eikä ole yhtään ”kökköinen”. Ei myöskään varise yhtään ja kestää!

    • Miia Johansson

      Nää ripsarijutut on niin mielenkiintoisia, että mikä sopii kenellekin. 😀 Mulle tää Clinique kyllä kanssa toimi ja erotteli, mutta ei ollut kerrostettavissa ja teki mulle aika vaatimattomat ripset. Tykkäsin käyttää alaripsissä. Tosi samanlainen kuin MAC extended play. 🙂

  • Pepsi

    En ole näitä suosittelemisia kokeillut, mutta voin antaa oman vinkkini vedenkestävään ripsiväriin.
    Itselläni taivutukset ei pysy kuin vedenkestävällä ja nyt oon lovena Catrice glam and doll waterproofiin.
    Meikkimuija sitä suositteli ja pitihän se kokeilla.
    Aivan huippu! Ei ollenkaan lirua vaan sopivan jämäkkä massa, harja sopivan pieni ja lopputulos 10.
    Tän hetken suosikki, kunnes joskus löytyy parempi. 😀

    • Miia Johansson

      Okei. 😀 Pitää testaa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram