PARHAAT HIUSTENHOITOTUOTTEET – TOP 12

30.04.2021

Mainos: Cocopanda.fi

Tiesittekö, että tein aikaisemmin kauneustoimittajan hommia Ellessä. Todella sivutoimisesti tosin, mutta hommaan sisältyi erityisen paljon hiustuotteiden testailua. Olen siis kokeillut paljon tuotteita laidasta laitaan.

Shampoiden ja hoitoaineiden saralta Briogeo on ollut ehdoton ykkösbrändini jo pitkään. Olen huomannut, että tämä ulkomailla todella suosittu brändi on jäänyt monelta huomaamatta, mutta todellakin suosittelen testaamaan. Tuotteissa on paljon hyviä luonnon raaka-aineita, vaikka brändi ei siis ole täysin luonnonkosmetiikkaa. Briogeo on lisäksi “black owned business”.

Tässä postauksessa näet kaikki tämän hetken suosikkini. Ne vanhat ja myös uudet löydöt.

KAIKKI POSTAUKSEN TUOTTEET ON NYT ALENNUKSESSA COCOPANDALLA JA LÄHES KOKO KOKOELMA -25% ALENNUKSESSA! Kaikki mun suosikki hiustenhoitotuotteet löytyy tästä yhden linkin alta, mutta kannattaa lukea postaus, että mitä suosittelen millekin hiukselle. 

Cocopandan vapun erikoistarjoukset löydät TÄSTÄ.

PARHAAT SHAMPOOT

  • Vanha suosikkini Briogeo Don’t Despair Repair Super Moisture Shampoo toimii kaikilla. Se ei latista hiusta, mutta silti kosteuttaa. Sopiva sekoitus hiusta puhdistavia raaka-aineita ja hiusta hoitavia kasviöljyjä. Tuote on ollut loppu pitkään, mutta nyt tätä on taas vihdoin saatavilla.
  • UUTUUS! Briogeon hajusteeton Be Gentle Be Kind shampoo on tervetullut uutuus. Se tekee hiuksista superpehmoiset ja ei taatusti vedä hiusta takkuun. Aloe Vera ja Kaurauute tekevät hyvää niin hiuspohjalle kuin hiuksillekin

VINKKI: Jos tuntuu ettet saa shampoota vaahdottumaan hiuksissa, niin kokeile pestä ne kaksi kertaa. Ensimmäisellä kerralla lisää vain hieman shampoota, joka ei vielä välttämättä vaahdotu. Toisellakin kerralla käytä vain vähän tuotetta ja huomaat tuotteen vaahdottuvan helposti. Tällä tavoin tulee käytettyä tuotetta vähemmän. Etenkin jos käytät shampoota, joissa ei ole vahvoja pinta-aktiivisia aineita, kuten sodium laureth sulfatea, niin tuote ei vaahdotu niin helposti. 

PARHAAT HOPEASHAMPOOT

  • Molemmat näistä ovat vanhoja suosikkejani, mutta By Noor hopeashampoota on tullut käytettyä enemmän, sillä se on niin edullinen. Ostinkin tuon suuremman putelin, ettei pääse loppumaan. Saatavilla myös pienempi koko.
  • Amikan hopeashampoo on ihan paras hopeashampoo, mitä olen testannut. Se on vaan vähän arvokkaampi, mutta mikään hopeashampoo ei jätä hiuksia niin pehmeiksi ja kosteutetuiksi kuin tämä. Postauksen kuvissa olen käyttänyt tätä Amikaa ja niin kuin huomaa – se toimii.

VINKKI: Hopeashampoo on ylläpitotuote kylmän sävyiselle blondille. Eli hanki ensin kampaajaltasi hyvä sävy ja käytä hopeahampoota oman hiuksen tarpeiden mukaan. Oma hiukseni taittaa todella helposti keltaiseen, kuten huomaatte vaikka TÄSTÄ ikivanhasta postauksesta. Itse tarvitsen hopeashampoota melkein joka pesulla, mutta sulle voi riittää paljon harvemmin.

PARHAAT HOITOAINEET

  • Briogeo Be Gentle Be Kind Avokado + Kiwi Mega Moisture Superfood Mask on pitkän nimensä veroinen ja kaikista kosteuttavin naamio, jota olen ikinä kokeillut. Käytän usein naamioita hoitoaineena, koska niissä on samoja raaka-aineita kuin hoitoaineessa, mutta ovat usein kosteuttavampia. Eli jos tuntuu, ettei mikään hoitoaine riitä, niin tämä on paras kaverisi. Pieni määrä tuotetta riittää.
  • UUTUUS! Briogeo Be Gentle Be Kind hajusteeton hoitoaine on muutamaan vuoteen ensimmäinen tavishoitoaine, joka riittää kosteuttamaan hiuksiani. Jos hiuksesi latistuvat helposti, mutta tarvitsevat silti kosteutta, niin tämä on uusi paras kaverisi.

VINKKI: Hajusteet ovat kosmetiikan yksi allergisoivimpia raaka-aineita ja niille voi herkistyä missä tahansa elämän vaiheessa. Siksi on ihan hyvä idea vähentää hajusteiden määrää kosmetiikassa, jota saa niin hiustuotteista, meikeistä ja jopa kodin- tai vaatteiden puhdistustuotteista. 

PARHAAT JÄTETTÄVÄT HOITOAINEET LÄMPÖSUOJALLA

  • Olen käyttänyt Kerastasen Nectar Thermiqueta noin kymmenen vuotta. Se silottaa ja selvittää hiukset pesun jälkeen sekä tekee niistä kiiltävät. Samalla se antaa myös lämpösuojaa. Tuote laitetaan kosteisiin hiuksiin.
  • Amika Supernova Blonde Violet Moisture & Shine Cream on edellistä tuotetta hieman kevyempi, mutta muuten samanlainen. Pitää hiukset asteen tuuheampina, mutta pitää silti pörröisyyden poissa. Tosin en huomaa jo valmiiksi viilean värisessä hiuksessani, että violetit pigmentit tekisivät hiukseen mitään eroa.

PARHAAT KUIVASHAMPOOT

  • Living Proof kuivashampoo on edelleen mielestäni kuivashampoista paras. Se todellakin vie vaan rasvaisuuden pois ja jättää hiukset ilmaviksi. En halua, että kuivashampoo tekee hiuksista tahmaiset ja vaikeasti käsiteltävät, mutta tämä on ehdottomasti mielipideasia.
  • Toista sijaa pitelee uusin löytöni eli Amikan kuivashampoo. Siinä on vahvempi ja makeampi tuoksu kuin Living Proofissa ja teho on asteen hennompi. Silti loistava tuote ja tekee tehtävänsä haluamallani tavalla.

VINKKI: Jos tykkäät, että kuivashampoo antaa samalla myös ryhtiä, niin siihen hyvä vaihtoehto on edulliset Batisten kuivashampoot, joita on myös saatavilla Cocopandalta. 

AMMATTILAISTEN SUOSIMA TUOTE KIHARAN ALLE

  • Kun vielä keikkailin, niin tätä Sebastian Shine Define hiuslakkaa näki todella monella maskeeraajalla. Tätä kiharan alle ja jos ei pysy, niin ei pysy sitten millään.

KUIVAHOITOAINE, JOKA SILOTTAA JA PEHMENTÄÄ

  • Tämä on täysin uusi tuttavuus ja tuotekategoria! Tämä Amika Silken Up kuivahoitoaine on loistava viemään pois sähköisyyttä ja tekemään hiuksista pehmoisemmat ja siloisemmat joko heti föönauksen jälkeen tai seuraavina päivinä. Tuote sopii ehdottomasti parhaiten huokoisille ohuille hiuksille. Tämä tekee hiuksista terveemmän näköiset. Esimerkiksi itselläni kaikki hiusöljyt tekevät hiuksista latteat ja likaisen näköiset, mutta tämä tuo juuri sopivaa eloisuuttaa, jota huokoinen hiukseni kaipaa. Näette eron IG-stooreissani tehdyssä videossa. Loistava tuote siis kiharruksen ja läpiharjauksen jälkeen.

VINKKI: Paksummille hiuksille sopii paremmin Wella Luxe Oil Reconstructive Elixir. Tätä käytin usein viimeistelyyn tehdessäni asiakkaille kiharoita. 

P.S. Kiharat on tehty Cloud Nine Touch -suoristusraudalla, joka on nyt myös alennuksessa Cocopandalla. Tää on ihan paras suoristusrauta, kun testissä on aikaisemmin ollut GHD ja Remington. Tutoriaalin näihin laineisiin näet IG-stooreissani.

Ootko sä kokeillut näitä tuotteita? Mitä mieltä olet?

  • Mari H

    Kiitos näistä vinkeistä! Nää on aina ihan yhtä huippuja aiheita. Tykkään tästä sun polkkamittasesta hiuksesta niiiin paljon!

    • Miia Johansson

      Kiitos Mari! 🙂 Jouduin poistamaan osan kommentistasi ja koitin laittaa sulle sähköpostia, että miksi, mutta sähköposti ei ole toiminnassa.

  • Roosa

    Kuivahoitoainetta ei löydy :/

    • Miia Johansson

      Se on sitten luultavimmin myyty loppuun. 😔

  • kukkis

    Suosituksestasi uskaltauduin tilaamaan Frank Bodyn vartalokuorinnan…. siis aivan mahtava. Mikään milloinkaan ei ole ollut näin ihanaa. En kyllä voi sanoa, että suosittelen vaan tästä pitäisi tehdä pakkolaki. Siis aivan paras, en muista pitkään aikaan innostuneeni näin 🙂
    Tekisi mieli myös kokeilla brändin hiustuotteita.
    Onko sinulla muista Frank Bodyn tuotteista kokemusta? Ovatko kaikki tuotteet luonnonkosmetiikan läpäiseviä, vai sisältävätkö myös pahisaineita?

    • Miia Johansson

      Heippa Kukkis! 🙂 Ooh ihana kuulla. Se tosiaan on ihan poikkeuksellinen, mutta vartalokuorintojen ihanuutta on jotenkin niin vaikea hehkuttaa niin, että joku uskoo. Sä uskoit! 😀

      Mä en oo testannut kovin montaa brändin tuotetta, mutta merkki ei ole siis luonnonkosmetiikkamerkki. Ja vaikea sanoa, että mikä on sun mielestä pahista ja mikä ei. Se riippuu ihan siitä, että mitä itse haluat välttää. Molemmissa niin luonnon kuin synteettisessä kosmetiikassa on ongelmallisia puolia. 🙂

  • Inari

    Garnierin Fructis Aloe Vera Hair Food 3-in-1 hair mask on myös tooosi kosteuttava.

  • H

    Uskotko sinä lämpösuojaan? Tässä ystäväsi Erikan blogipostaus vuodelta 2019, jota luin kuin raamattua ja jätin lämpösuojan aikanaan pois 😀 httpss://www.lily.fi/blogit/nude/toimiiko-lamposuoja-oikeasti/

    Lisäksi mitä mieltä olet Olaplexista ja siitä uudesta k18 hoidosta?

    • Miia Johansson

      Heippa H! 🙂 No käsittääkseni tämä on sellainen asia, jota oikein kukaan ei tiedä varmaksi. Muutamat raaka-aineet on todettu oikeasti auttavan asiaan, mutta lämpösuojat voivat toimia hiuksessa myös eri tavoin. Tässä on aika hyvä juttu, joka löytyy kouluni suosittelemasta blogista, jota kirjoittelee muutama jenkki kemisti.

      https://thebeautybrains.com/2011/05/hair-hot-iron-damage-which-products-really-work/

      Mutta tosiaan tuokin asia on ihan totta, että on tärkeää, että rauta liukuu hiuksella tasaisesti ja näin ei pysy hiuksella kauan aikaa.

  • Jenni

    Hei,
    Hyviä vinkkejä hiustenhoitotuotteista!
    Briogeo-tuotteita olen itsekin kokeillut. Tälläkin hetkellä käytössä on saman merkin syväpuhdistava shampoo. Pitääpä kokeilla näitä sinunkin esittelemiä vinkkejä tuolta merkiltä. 😊

    Tämä postaus on cocopandan mainos, sieltä usein itsekin tilaan. Onko sinulla kokemusta lyko.com verkkokaupasta? Ovatko tuotteet siellä aitoja?

    • Miia Johansson

      Joo se syväpuhdistava on muuten tosi kiva. Jos tarkoitat sitä kuorivaa shampoota? 🙂

      Väärennettyjen tuotteiden myynti on laitonta, joten kyllä Suomessa toimivissa verkkokaupoissa myydään aitoja tuotteita.

  • Teija

    Moi! Kysymys liittyen tuohon sun monesti kehumaan Sebastian Shine Define hiuslakkaan: Mun mielestä tuo tekee hiukset aika märäksi, kun sitä suihkuttaa, ja joutuu odottamaan aika pitkään, että se kuivuu niin, että voi alkaa kihartaa. Lisäksi kuivuessaan tekee hiuksista aika tönköt. Oon yrittänyt laittaa sitä kyllä tosi vähän. Mikä taktiikka sulla on tän suihkuttamiseen? Kerros kerrokselta kihartaessa vai koko päähän kerralla? Joudutko odottamaan sen kuivumista vai alatko heti kihartaa?

    • Miia Johansson

      Joo kerros kerrokselta noin 20 cm päästä ja voi heti kihartaa. 😊 Se on tosi ytyä tavaraa, mutta siksi käytänkin sitä juhliin, kun haluaa, että kiharat oikeasti pysyy. Ihan mun luottotuote, kun tein asiakkaille kampauksia. 😍

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram