POLKKATUKAN KAMPAUS X 8

28.04.2021

*Sisältää mainoslinkin.

Polkkatukka on mielestäni kaikista hiuspituuksista helpoin, kun kampaaja on leikannut siihen helposti stailattavan mallin. Pidempi polkka tuntuu olevan myös tällä hetkellä melko trendikäs.

Tässä postauksessa et tule näkemään mitään vaikeita juttuja, koska pienillä asioilla saa suuren muutoksen. Esimerkiksi postauksen ensimmäisessä kuvassa yksinkertaisesti käänsin latvat suoristusraudalla sisään päin. 

1. HIUSPANNAT – HUONON HIUSPÄIVÄN PELASTUS

Pyysin muuten bloggaajakolleegaani Erika Naakkaa tekemään postauksen, että mistä löytää parhaimmat hiuspannat. Hän on hiuspantojen kuningatar ja löytää aina ne parhaimmat.

Itselläni moni panta kiristää päätä, mutta kenellä ei. Koon 59 jättipääni kärsii tästä melko helposti, joten parhaiten toimivat pannat itselläni ovat ehdottomasti *Invisibobbelta, koska niitä voi muokata omaan päähän sopivaksi.

2. PUOLIKSI KIINNI + PIENI TWIST

Perus hiukset puoliksi kiinni on helppo. Lisäksi moni tykkää kehystää hiukset muutamalla suortuvalla, mutta mitä jos kihartaisit nuo muutamat suortuvat. Suurenkin yleisön keskuuteen hiljalleen nouseva trendi on kihara otsatukka ja tämä on siitä superkevyt versio.

3. SUORISTUSRAUTAKIHARAT SUORILLA LATVOILLA

Kun kiharrat suoristusraudalla, niin pidä rauta pystyasennossa, kun kiharrat. Jätä kuitenkin muutama sentti latvoista kihartamatta, jotta saat alla olevan kuvan näköiset kiharat.

Perjantaina on tulossa IG-stoorin puolelle ohjeita suoristusrautakiharoihin.

4. PONNARI JA TAIVUTETTU PITKÄ OTSIS

Alla oleva look oli päässäni viime vuonna varmasti eniten. Tyyli on todella helppo, koska ponnariosaa ei välttämättä tarvitse kihartaa ollenkaan. Eli ainoastaan pitkän otsiksen kihartaminen. Ohjeet tähän lookkiin löydät TÄSTÄ.

5. JAKAUKSEN PAIKAN VAIHTELU

Pelkästään jakauksen paikan vaihtelulla saa piristystä lookkiin.

Kokeile föönäta hiuksen päinvastaiseen suuntaan kuin mihin aiot ne kääntää. Näin saat hiuksiisi alla olevan mukaista nostetta. Jos et onnistu, niin ota messiin tekstuurisuihke ja tupeerauskampa.

6. TIUKKA NUTTURA

Jos hiuksesi yltävät ponnarille, niin tiukka ponnari tai nuttura on klassinen valinta. Punaiset huulet muuten toimii tämän lookin kanssa loistavasti.

7. TIUKKA KIHARA

Tämä ei tietenkään ole se nopea arkikampaus, mutta upea piristys juhliin. Ohjeet erilaisiin kiharoihin löydät TÄSTÄ postauksesta.

8. SIVUPINNI

Sivupinniä nopeampaa kampausta tuskin on. testaa myös tämän kanssa erilaisia jakauksen paikkoja.

Onko sulla jokin kiva tapa, miten laitat usein polkkahiukset? 

  • Aa

    Aivan ihania kampauksia!!!! Niin kauniita meikkejä myös ja apua sulla on kyllä käsittämättömän kauniit kasvot <3

    Postausidea ig: poskipunan sijoittelu eri muotoisilla kasvoilla.

    Minulla on kapeahko pienehkö ovaalimuotoinen pää ja tuntuu että ihan sama mihin laitan poskipunaa, näyttävät kasvoni vain enemmän puikulalta. Voiko olla että kaikille ei vain sovi poskipuna? Voi olla, että en myös vain osaa :/

    Ja onko sinulla lempparia vaaleanpunaisista luomiväreistä luonnonkosmetiikan puolelta? Sellainen hyvällä pigmentillä 🙂

    • Miia Johansson

      Oi kiitos! <3 Kyllä mä uskon, että poskipuna sopii sulle. Pääsääntöisesti poskipuna laitetaan aina enemmän ja vähemmän posken korkeimpaan kohtaan. Aika minimaalisia muutoksia sen eri sijoittelulla kuitenkaan saa aikaan. Kuhan ei laita poskipunaa poskipuluun alle, jolloin ilme valahtaa. Madaralla on ihana vaaleanpunainen nestemäinen luomiväri. 🙂

    • Nattis

      Meikki/hiusvinkit eri mallisille kasvoille toivepostaus olis kiva niinkuin em kommentissa mainittiin. T. pitkä kapea pää ja haluaisin lisää leveyttä ja pyöreyttä kasvoille.

      Nauratti toi koon 59 jättipää 😂 oispa mullakin iso pää. Ihana Miia ❤️

      Kiitos Miia vinki

    • Jpn

      Mulla on myös pieni ovaalinmuotoinen pää ja haen poskipunalla nimenomaan sellaista pientä pyöristystä kasvoihin ja mulla se onnistuu niin et hymyilen tosi isosti kun laitan poskipunaa ja laitan poskipunan poskipään korkeimpiin kohtiin, eli itselläni tulee aika korkealle itseasiassa ja myös sillee posken “omppuihin” ja siitä häivytään korvan ylänurkka kohden.

      En ainakaan usko et omalla kohdallani menee pieleen, koska sen verran usein saan tästä kehuja 😀

      • Miia Johansson

        Heippa! 🙂 Joo, oikein menee. Siis mitä oon meikannut satoja ihmisiä, niin poskipunan paikalla ei oikein voi kasvojen piirteitä muuttaa. Tai no ainoa tapa on se, että jos sen laittaa poskiluun alle, niin se tekee poskista valahtaneen näköiset. Eli poskien päälle pyöreästi tai ohimoihin päin häivyttäen. Tai sitten hieman enemmän nenulin päälle tuoden.

  • Janita

    Kiitos hyvistä vinkeistä, täytyy kokeilla omaankin polkkaan vähän vaihtelua!

    Off topic: Onko suosituksia tällä hetkellä myynnissä olevista kylmän sävyisistä huulipunista? Etsinnässä on roosa tai pinkki puna. Tuntuu, että kaikki kaupassa hyvältä näyttävät huulipunat saavat todellisuudessa hampaani vain näyttämään keltaisemmilta mitä ovatkaan.

    • Miia Johansson

      Helou! 🙂 Hmm.. en ole varma kuinka pinkkiä haluat, mutta siis pinkki on siniseen taittava, joten se on ainakin sellainen, jonka ei pitäisi tehdä hampaita keltaiseksi. Eri sävyisistä punaisista punista kirjoittelin vähän aikaa sitten. Mukana on yksi kiva roosa sävy: https://miiajohansson.com/2021/04/10/paras-punainen-huulipuna-x-5/

  • Lumi

    Ihanaa, tämä tuli kuin tilauksesta – kiitos<3 juuri eilen leikkautin pitkän polkan, 10 cm lähti!

    • Miia Johansson

      Jee 😍 on varmasti fresh. 😃

  • Hanne-Leena

    Lyhyempi otsis ja hiuspanta, uhka vai mahdollisuus 🤔 Eli olisikohan ihan pöhlön näköinen jos olisi lyhyemmällä otsiksella hiuspanta?

    • Miia Johansson

      Ei ollenkaan pöllö. 😍 Otsista voi laittaa pannan kanssa niin erilailla. Vaikka pannan alle, laittaa jakaulsen keskelle ja laittaa otsis sivuun. Tai antaa ihan vaan olla. 😃

  • Linda

    Kiitos hyvistä vinkeistä! Odotan innolla suoristusrautakiharoihin vinkkejä. Itselläni kun eivät meinaa millään kihartua/pysyä. Jotenkin kiinnitin huomion kuvien meikkeihin nyt erityisesti. Kyllä olet taitava ja ihosi näyttää upealta!

    • Miia Johansson

      Voi kiitos 😍 joo, perjantaina tulee stooreihin. 😃

  • A

    Niskaan poikittainen letti! Vaatii toki hitusen pidemmän polkan.

    • Miia Johansson

      Hyvä idea! 😀

  • Johanna

    Muistanko oikein, että blogiin olisi tulossa aurinkosuojallisten päivävoiteiden vertailua? 😊

    • Miia Johansson

      Aurinkosuojallinen päivävoide on siis sama kuin aurinkosuoja kasvoille. 😃 Vain tuotenimi on eri. Eli joo postaus on jo täällä blogissa, kun kelaan pari postausta alas päin. Tulossa on postausta aurinkosuojallisista meikkivoiteista. 😊

  • Sanna

    Kiitos hyvistä vinkeistä!
    Itse huomasin lukiessa olevani kerrankin ajan hermoilla näissä mitkä on in ja out. Olen tykästynyt kiharaan otsatukkaan, joka siis ilmeisesti on nyt muodissa 😄

    • Miia Johansson

      Ooh! Ooh, kuulostaa ihanalta! 😀

  • Jenni

    Suoristusrautakiharavinkkejä odotellessa – erityisesti kiinnostaa juurikin se, että millä ne saa pysymään! Viimeksi viisi tuntia kihartamisesta ei ollut enää jälkeäkään mistään kiharoista. 🙁

    • Miia Johansson

      Heippa Jenni! 🙂 Nyt on blogissa postausta ja stooreissa videota. Mutta sinänsä mulla on sulle huonoja uutisia, jos nimittäin on tosi lasimainen hius niin siinä ei oikein mitenkään saa tehtyä pysyvää kikkuraa. 🙁

  • Laura

    Joku muukin oli maininnut, mutta postausideana vinkit miten saa liukkaalla hiuksella nopeat kiharat pysymään. Itsellä hyvin perisuomalainen hiustyyppi ja kiharat pysyy ainoastaan, jos laittaa letit yms. yötä vasten enkä ole vielä löytänyt komboa millä itse tehdyt kiharrinkiharat tms pysyy.

    • Laura

      Ehti lähteä ennen kuin ehdin lisätä vielä, että ihania kampausideoita ja näillä lasinenkin hius saadaan kivaksi vaikkei sitten ne kiharat pysyisi 🙂

    • Miia Johansson

      Helou! 🙂 Mä en oo ihan varma, mikä on perusuomalainen hiustyyppi, kun mitä töikseni tein kampauksia, niin hiusten laatua oli ihan laidasta laitaan. 😀 Mutta jos siis kihara ei pysy ja hius on lasimainen, niin ikävä kyllä siinä ei oikein millään mömmöllä kihara välttämättä pysy.

  • Jpn

    Laitan puolet hiuksista kii, mutta sellasella 80-luvun korkealle “jumppaponkkarille” eli tosi korkealle niin että se kivasti heiluu liikkuessa 😀 Toinen on sama, mutta ihan vaan laitan pikku nutturalle sen kiinni olevan osan. Jiskusnkiharran kevyesti auki jäävät hiukset. Tän lisäksi rakastan lainerautaa, maailman kätevin väline pitkälle polkalle!

    • Miia Johansson

      No hei joooo! Unohin ton laineraudan kokonaan. Totta Se on niin helppo! 😀

  • Bettina

    Voi miten kivoja ihania vinkkejä joku enkeli (=Miia) aina kirjoittaa meille. On itse jaksanut ensin kaikki kokeilla, ja kertoo mikä ja miten on hyvä. Mitenhän maailmasta löytyy tällaista näin ihanaakin, se on ihme.

    • Miia Johansson

      Voi kiitos ihana Bettina! <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram