LUONNONKOSMETIIKAN PARHAIMPIA X 16

22.03.2021


Kaupallinen yhteistyö: Jolie.fi

Jolie on vanhin luonnonkosmetiikan kauppa, jonka Suomessa tunnen. Kävin heidän kivijalkakaupassaan jo vuosia sitten ja siitä lähtien olenkin pitänyt Jolieta todellisena “karkkikauppana”. Vuosien mittaan olen hankkinut heiltä lahjoja niin baby showereihin kuin pukin konttiin.

Olenkin erittäin otettu, että Jolie halusi tehdä kanssani yhteistyötä. Sain valita omat suosikkini heidän kokoelmastaan, joihin he antoivat -20% alennuksen tämän viikon ajaksi eli 22.-28.3.2021. Suosikkeja kertyi huimat 16 ihonhoidosta meikkeihin ja muutama hauska extratuote. Mukana on muuten myös Kjaer Weis, joka on harvoin alennuksessa.

Oletteko valmiina, sillä nyt alkaa ihanien tuotteiden “tulitus”.

1. POHJUSTUSBALMI MEIKIN ALLE

Salaisuus kauniiseen meikkipohjaan on aina ihonhoito. Se ei kuitenkaan aina riitä, koska iho pitää valmistella ennen kuin siihen laittaa meikkivoiteen. Tämä Egyptian Magic balmi on täydellinen meikin alle ja tekee ihosta todella pehmoisen ja näin valmistaa ihon meikille.

Jos kosketat nyt kämmenselkääsi, niin kasvojen ihon ei kuulu tuntua tällaiselta, kun lisäät siihen meikkivoiteen. Ihon pitää olla kosteutetun pehmoinen, jotta meikki näyttää siinä mahdollisimman hyvältä.

KÄYTTÖ: Painelen balmin kasvoille ja annan pari sekuntia aikaa imeytyä ennen meikkivoiteen lisäämistä. Sopii muuten aivan ihanasti myös mineraalimeikkipuuterin alle.

2. KUIVAN IHON UNELMA KASVOÖLJY

Jos on joskus käynyt niin, että kasvoöljy tuntuu vaan pöyrivän iholla eikä imeydy hyvin, niin tämän tuotteen kanssa tuskin sitä ongelmaa tulee. Novexpert Booster Serum with 5 Omegas sisältää helposti imeytyvää antioksidanttista skvalaania sekä jojobaöljyä, jonka koostumus on lähellä ihon omaa talia.

Tuote tekee ihon todella pehmoiseksi ja itse olen rakastunut tähän erityisesti päiväkäytössä sen hyvän imeytyvyyden vuoksi. Tosin tämä on loistava myös illalla kosteuttavan kasvoveden jälkeen tai kosteusvoiteen lisänä.

Tämä tuote onkin uusin suosikki kasvoöljyjen maailmassa ja vaikka itselläni on sekaiho, niin ihoni rakastaa tätä öljyä.

3. UUSIN IHASTUS – ENSIMMÄINEN C-VITAMIINISEERUMI, JOSTA PIDÄN

Ennen Novexpert C-vitamiiniseerumia en ole pitänyt mistään kokeilemistani C-vitamiiniseerumeista, koska ne ovat kuivattaneet ihoani. Johtunee tuotteen liian happamasta pH-arvosta, joka on tarkoituksellista C-vitamiinin tehon säilymiseksi tuotteessa. Tätä ongelmaa ei ole Novexpertin seerumissa ja herkkä atooppinen ihoni on tykännyt tästä todella paljon.

En tiedä kuvittelenko vaan, mutta heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen ihoni tuntui sileämmältä ja tämä tuote on korvannut normaalisti talvella käyttämäni kosteuttavan seerumin. Toimii muuten loistavasti tuon kakkos kohdan kasvoöljyn kanssa.

C-vitamiini on loistava raaka-aine erityisesti ikääntyvälle iholle, koska se stimuloi ihon kollageenituotantoa, kirkastaa sameaa ihoa ja vaalentaa pigmenttiläskiä (tätä en ole vielä lyhyellä käyttökokemuksella huomannut). Samalla se on myös todella hankala raaka-aine kosmetiikassa, sillä se on hyvin epästabiili ja sen teho on vaikea saada pysymään tuotteessa. TÄSSÄ Katja Kokon postauksessa on kerrottu hyvin C-vitamiinista ja miksi juuri tämän boosterin C-vitamiini säilyy ja siksi myös vaikuttaa iholla.

4. VANHA TUTTU KOSTEUTTAVA KASVOVESI

Kaikista eniten ihoa kosteuttava kasvovesi on Bybin Mega Mist. Toista näin kosteuttavaa kasvovettä en siis ole vielä löytänyt. Se on loistava todella kosteusköyhälle iholle ja sen kanssa ei välttämättä edes tarvitse erikseen kosteuttavaa seerumia. Sopii kaikille ihotyypeille paitsi todella herkälle iholle.

Moni teistä onkin ihastunut tähän Miian suosikeistakin löytyvään kasvoveteen ja nyt onkin oiva tilaisuus ostaa täydennystä kosmetiikkavarastoon, jos tämä tuote kiinnostelee.

5. SEKAIHON UNELMAMEIKKIVOIDE

Madaran meikkivoiteesta olettekin jo kuulleet blogissani paljon. Myös Instagram-kyselyni mukaan se on todella monen lukijan suosikki.

Vähän aikaa sitten tuli puheeksi Instagramissa meikin pysyvyys, Siihen voi vaikuttaa todella paljon oikealla meikkivoiteella. Madaran meikkivoide on sellainen, joka pysyy todella hyvin aivan koko päivän myös hieman rasvoittuvammallakin iholla. Tietenkin on hyvä muistaa, että käytössä pitää olla ihonhoitotuotteet, jotka rauhoittavat omalta osaltaan ihon talin tuotantoa.

Valitsen tämän meikkivoiteen, kun haluan luottaa meikin pysyvyyteen koko päivän, haluan keskipeittävyyttä, haluan luonnollisuutta ja haluan semi-mattaisen, mutta kuulaan lopputuloksen.

Lisää meikkivoiteesta ja sen sävyistä voit lukea TÄSTÄ postauksesta.

6. UUSIN LÖYTÖ – KATSEET KOHTI KESÄÄ

Novexpert Caramel BB-voide on uusin löytöni. Voide tasoittaa ihon sävyä kauniisti ja tekee ihosta hehkuvan kuulaan, mutta ei kuitenkaan rasvaisen näköistä. Koostumus on siis kevyt, mutta monelle iholle juuri tarpeeksi peittävä, jotta oman ihon kauneus silti paistaa vielä läpi.

Sävyvalikoima on harmillisen suppea, mutta loistava hieman tummemmalle iholle tai ruskettuneelle. Sävy Fair on sopiva vaalealle ruskettuneelle. Näet sävyn fair ihollani alla olevassa kuvassa.

7. PARAS MINERAALIMEIKKIPUUTERI

Alima Pure mineraalimeikkipohja on mielestäni paras puuterimainen meikkivoide, joita on saatavilla. Testasin nimittäin markkinoiden suosituimmat viime vuonna ja tämä pomppasi suoraan ylitse muiden.
Erityisesti ongelmaihoiset sekä helposti kosmetiikan raaka-aineisiin reagoivien kannattaa tutustua mineraalimeikkipuutereihin, jotka ovat paras mahdollinen valinta ihon toiminnan kannalta. Myös maskia useita tunteja päivässä käyttäville mineraalimeikkipuuteri on paras meikkivaihtoehto iho-ongelmien minimoimiseksi.

Lisää tästä mineraalimeikkipuuterista ja sen sävyistä voit lukea TÄSTÄ postauksesta. Itsehän olin aluksi todella skeptinen tällaiseen tuotteeseen vannoutuneena meikkivoiteen käyttäjänä.

8. ILMAN HYVÄÄ SIVELLINTÄ MINERAALIMEIKKIVOIDE EI TOIMI

Otsikko kertoo kaiken, sillä väärällä tai huonolla siveltimellä mineraalimeikkipuuteri ei toimi. Alima Pure Flat Top mineraalimeikkivoidesivellin nappaa kerralla valitsemasi määrän mineraalimeikkipuuteria ja tämän vuoksi tuote on helppo levittää yhdellä kertaa ympäri kasvoja.

Siveltimen hinta voi kertaostoksena kirpaista, mutta se kestää käytössä vuosia ja on oleellinen osa kaunista meikkiä.

9. OIKEASTI IHOA HOITAVA MEIKKIVOIDE

Kjaer Weisin uusi kuulas meikkivoide sisältää yllättävän kattauksen ihoa hoitavia raaka-aineita, kuten ruusunmarjaöljyä ja hyaluronihappoa. Raaka-aineiden puolesta tämä on siis todellinen luksustuote.
Meikkivoide tekee ihosta kauniin tasaisen ja lopputulos on kevyestä keskipeittävään. Kaikista parhaiten se istuu kuivalle ja ikääntyvälle iholle, mutta sopii loistavasti myös sekaihoiselle, kuten itselleni. Tämä on yksi viimeaikojen ihanimmista löydöistä.

Lisää meikkivoiteesta, voit lukea TÄSTÄ postauksesta, jossa kerron myös vinkit sävyvalintaan. Näet meikkivoiteen kasvoillani yllä olevassa kuvassa.

10. PIGMENTTISEN UPEAT HUULIPUNAT

Luonnonkosmetiikan kirkkaissa huulipunissa ykköspallille nousee Absolution. Sävyt ovat upeita ja suosimani mattasävyt pysyvät tavalliseksi huulipunaksi todella hyvin. Sävyistä esimerkiksi nro 16 on aivan ihana kesää ajatellen (yllä oleva kuva) ja nro 08 taas klassinen huulipuna melkein mille vaan ihon sävylle. Ne ovat niin pigmenttistä tavaraa, että suosittelen kaveriksi jämäkän huulimeikkisiveltimen. Rajauskynää et välttämättä tarvitse.

HUOM! Oletko koskaan tullut ajatelleeksi seuraavaa: Kovasti väitellään siitä, että mitä raaka-aineita kosmetiikassa imeytyy ja ei imeydy kehoon. Suun kautta kuitenkin kosmetiikalla on suora reitti. Tämä on sellainen asia, joka kannattaa miettiä, jos kosmetiikan raaka-aineet mietityttävät. Tämän vuoksi valitsen nykyään useammin luonnon huulipunan.

11. PARHAAT LUONNON NUDE-PUNAT

Vaaleita luonnonkosmetiikan nude-punia on todella hankala löytää. Kjaer Weis on se, jolta nämä ihanat nude-sävyt tosin löytyvät. Kuvassa näette kaikki sävyt vierekkäin, joista omat suosikkini ovat Serene ja Thoughtful. Serene on postauksen ensimmäisessä ja viimeisessä kuvassa.

Affection on taas upea oman huulten sävyä korostava puna ja sopii niille, jotka totuttelevat punaisiin huuliin. Näet sen kohdan numero yhdeksän yllä olevassa kuvassa.

Kjaer Weis huultenrajauskynä sävyssä Mauve on sellainen, joka sopii näiden kaikkien vaaleiden nude-punien kanssa. Tykkään aina käyttää hieman tummempaa rajauskynää nudepunan kanssa.

HUOM! Kjaer Weisilla on myös loistavia nude-sävyjä todella tummalle iholle. Meitä suomalaisia kun on kaiken sävyisiä.

12. LEMPPARI VOIDEMAINEN POSKIPUNA

Tämän hetken suosikki voidemaisista poskipunista on Kjaer Weis sävyssä Happy. Toinen kiva sävy on Blossoming, joka on hieman hillitympi ja sopii hyvin monelle eri ihonsävylle.

SÄÄSTÖVINKKI! Kjaer Weisin poskipunat ovat nyt myös saatavilla pahvisissa paketeissa. Osta siis haluamasi poskipunan täyttöpakkaus ja erikseen 8 euron kotelo. Näin saat kuvassa olevan kokonaisuuden 49 euron poskipuna-metallipakkausyhdistelmän sijaan ja tuotteen siis halvemmalla hintaan 37 euroa.

13. YLIVOIMAISESTI PARAS LUONNON HIUSNAAMIO

Bruns Bergamotti nro 22 hiusnaamiota käytän hoitoaineen tavoin ja se on ylivoimaisesti paras luonnon hiusnaamio. Se selvittää takkuisemmankin tukan. Tuotteen ollessa kalliimmasta päästä niin nyt on oiva tilaisuus testata tämä tuote 20% alennuksen kera.

14. TUOTE, JOSTA EN OLE KOSKAAN PUHUNUT

En ole käyttänyt synteettisen puolen hammastahnoja pitkään aikaan. Ne tuntuvat suussani aivan liian vahvoilta ja onhan niissä tietenkin itse karttamaani Sodium Layrul Sulfatea.

Laveran hammastahnat ovat hellävaraisia suulle ja kaikki kolme suosikkiani sisältävät myös fluoria 1400 ppm. Suosikkini ovat Whitening, Sensitive & Repair ja Complete Care. Jos joku näistä pitää valita, niin Complete Carea on tullut ostettua jo monen monta putelia.

15. NESTEMÄINEN LUOMIVÄRI

Yllä olevassa kuvassa on yksi luonnonkosmetiikan luomivärisuosikeistani eli Madaran nestemäinen luomiväri sävyssä Seduction. Sävy on niin upea ja sopii loistavasti punaiseen taittavalle vaalealle ihon sävylle eli loistava tuote testata oikeasti toimivaa punaista sävyä, joka ei tee väsyneen näköiseksi.

Toinen upea sävy Lizard on hyvin poikkeuksellinen. Siinä on pohjasävynä punaista ja oranssia, mutta hohde taas taittaa hopeaan ja vihreään. Nämä häivyttyvät luomelle kuin unelma ja vaikka ihan pelkästään sormin.

Kuivemmalla luomella nämä pysyvät hyvin ja tuotetta voi kiinnittää hieman värittömällä puuterilla. Todella rasvainen luomi voi tarvita alle pohjustuksen.

16. PITKÄAIKAINEN SUOSIKKI

Benecoksen kulmakarvakynä sävyssä Brown on kulkenut mukanani jo pitkään. Sen sävy on täydellinen ja koostumus juuri sopivan kova, jotta kulmista ei tule liian voimakkaat. Sama sävy toimii hyvin monelle. Kun tuotetta painaa iholle enemmän saa tummempaa jälkeä ja kevyemmällä kädellä kauniin vaaleat kulmakarvat. Jälki on tarkkaa, kun kynän pitää terävänä. Hintakin on vaan 5,90€.

Onko jokin postauksen tuotteista teidän suosikkinne?

  • KaisaL

    Novexpertin öljy ja c-vitamiiniseerumi löytyy itseltäkin ja tykkään ihan superisti!
    Mulla on käytössä myös muita novexpertin tuotteita ja kaikki on tosi hyviä ja toimivia,eikä ärsytä mun herkähköä ihoa.Plussaa etenkin miedoista tuoksuista,madaraa en voi käyttää tuoksun takia.

    Etsinnässä olisi luonnonkosmetiikan peitevoide tms tummille silmänalusille,kun käytössä on mineraalimeikkipohja (lilylolo). Olisiko hyvä jauhemainen vai voidemainen ja kumpi levitetään ensin? Levitän meikkipohjatuotteet myös luomille. (En käytä luomivärejä,niin haluan vähän tasoitusta ja mineraalimeikkipohja on siihen ollut ihan riittävä)

  • Pi

    Ihana Miia mikä sävy kjaer weis sopisi. Käytän madaran meikkivoidetta sävyssä 40 joku lähelle tätä liippasva mieluiten neutraali sävy. 🙏

    • Pi

      *kjaer weis meikkivoide

    • Miia Johansson

      Katson sulle huomenna, kun pääsen meikkipatojen ääreen. 😊

    • Miia Johansson

      Heippa! No niin.. nyt tsekkasin. Eli M220 Kajer Weisilta on aika lähellä tuota Madaran 40 sävyä. M220 on ihan pikkasen vaaleampi.. siis todella vähän. Aluksi se näyttää kämmenselällä jopa todella paljon vaaleammalta, mutta kun asettuu iholle, niin sävy on lähes sama. 🙂

      • PI

        Ihanaa kiitos vaivannäöstä ja kun tsekkasit sun neuvojen avulla on löytynyt usein oikea sävy verkkokaupasta 😊😊 mukavaa iltaa 🙏

  • Emma

    Moi! Oletko kokeillut Murumurun C-vitamiiniseerumia? Mulla taas on seerumeissa ongelmana, että iho jää tahmeaksi(?) etenkin jos sisältää hyaluronihappoa, mutta Murumurulla ei sitä ongelmaa!

    • Miia Johansson

      Joo oon testannut, mutta valitettavasti se ei ollu oma suosikki. Joo hyaluronihappo ja myös glyseriini voi olla tuotteessa tahmean oloisia. 😊 Riippuu joo vähän mistä tykkää. 😊

  • Ulla

    Olipa kiinnostava tuo hammastahna info. Aina olen jotenkin varalta käyttänyt Elmexiä tai muuta vastaavaa…
    Kiinnostaisi tietää jonkun hammaslääkärin ajatus näistä 🧐 Fluoria on suositusten verran kyllä 👌🏻

    • Miia Johansson

      Joo, en tiedä mitä muita ainesosia hammaslääkäri hammastahnoista katsoo, mutta tuskin suu tarvitsee noin vahvaa surfaktanttia, kuten SLS. 🙂

  • Nea K

    Moikka! Onko jotain ohjetta miten valita meikki voiteen sävy jos tilaa netin kautta? En muista koska viimeksi oisin käyttänyt luovutin asian suhteen kun aina oli joko liian tumma tai vaalea ikinä ei oo löytynyt hyvää. Ja luonnon kosmetiikka on alkanut kiinnostella 😊🤔🤔

    • Miia Johansson

      Heippa! 🙂 Joo on. Eli jos sulla on aika sellainen perus vaalea iho, niin mun suostukset menee hyvin. Silloin kun meikkasin ihmisiä, niin vaaleille meni noin 80% aina sama sävy. Eli kerron aina jokaisesen maikkivoiteen sävyvalinnoista sen perusteella.

      Toinen on findation.com:in kautta.. hetkonen.. mullahan taitaa olla aiheesta postaus. 😀

      https://miiajohansson.com/2020/06/26/meikkivoide-netista-kuinka-valita-oikea-savy/

  • Laura

    Voi ei, Kjaer weisin Happy ja kotelo oli molemmat loppu! Tosi hyvä vinkki tuo irto kotelon ostaminen ja siihen se nappi kun olen katsonut, että tuo valmis puna on aika hintava. Tätä oon halunnut pitkään testata 👍

    • Miia Johansson

      Voihan kökkö.. ne olikin todella suosittuja. 🙁 Näitä on tuloillaan lisää, mutta ei ikävä kyllä kerkiä enää alennukseen.

  • Jenninen

    Anteeksi tää ei nyt varsinaisesti koske tätä postausta. Mutta osaatko auttaa kun mulla melkeinpä kaikki silmänalustuotteet (peittari, neutraloija tms.) menee silmien alla ns. rakeiseksi ja pakenee heti juonteisiin. Oon kokeillut sormin (silloin tää tapahtuu pahiten), siveltimellä sekä meikkisienellä. Meikkisienellä saan Estee Lauderin double wearin jotenkuten, mutta se on taas hieman raskas silmien alla. Ja mulla on sinertävän lilertävät aluset – aina. Kiitos geenien.
    Mut kiitos vielä niin kivasta ja auttavasta blogista. Laitoin jo putsarit ja päivävoiteen vaihtoon!

    • Miia Johansson

      Helou! 🙂 puuteroitko eli kiinnitätkö peitevoiteen iholle?

      • Jenninen

        Kiitos kun ehdit vastaamaan 🙂
        Puuteroin kyllä ja siihenkin olen kokeillut eri tapoja sienestä siveltimiin, miten saisin mahdollisimman ohuen ja siistin kerroksen.
        Ongelma on siis heti kun levittää tuotetta, puuteri siinä päällä melkeinpä vain korostaa ongelmaa.

        • Miia Johansson

          Hmm.. mitä tuotteita sulla on käytössä?

  • Jansku

    Olis ihana kuulla sun mielipide näihin hehkutettuihin Ceraven tuotteisiin.

    Ihan vaikka inci-listan perusteella, jos et testata halua 😊

    • Miia Johansson

      Helou Jansku! 🙂 Mä suosin ihonhoidossa luonnon raaka-aineita ja en siksi ole oikea henkilö vastaamaan tähän. 🙂

  • kukkis

    Tykkään tilata kaikki tarvitsemani tuotteet kerralla ja mielellään samasta paikasta ja tykkään myös suosia kotimaisia verkkokauppoja. Varsinkin ale tuotteista aina suuri osa on loppu, sitten kun niitä taas on saatavilla on normi hinta ja isot postikulut yksittäiselle tuotteelle 🙁 siksi suuntasin usein ulkomaisiin verkkokauppoihin. Kummallista kyllä ne myös lähettävät tuotteen nopeammin ja se on perillä kotiovella muutamassa päivässä. Siltikin olisin valmis maksamaan se muutaman euron enemmän kotimaisen työn hyväksi siis jos niitä tuotteita vain sais, eikä tarvii odottaa viikkoja.

  • Päivi

    Ihana juttu oli taas ❤️ miten tuo c vitamiini seerumi sopii couperosa iholle? Minulla on sellainen käsitys ettei saisi käyttää. Taitaa olla väärä ?

    • Miia Johansson

      Heippa Päivi! 🙂 Nyt on pakko sanoa, etten tunne niin tarkasti C-vitamiinin ja couperosaihon yhteyttä, jotta osaisin varmaksi sanoa. 🙁

  • Nana

    Pakkohan se oli tilata tuo C vitamiini seerumi 🙂

    Pitkään olenkin miettinyt, että se voisi olla tarpeellinen aamuihin ja moni kertoo hyvistä kokemuksista.

    Sun suosituksesta alkoi luonnonkosmetiikan parissa taivaö pari viikkoa sitten ja paluuta ei enää ole😍

    Mietin jo Lumenen CC voiteen vaihtoa luonnonkosmetiikkaan ja sainkin jo testerin Madarasta 🙂

    Kiitos ♡

    • Miia Johansson

      Toivottavasti tykkäät tuosta seerumista. 🙂 Ja muuten sen Madaran kanssa on sitten tärkeää hyvä sivellin, jotta sen saa toimimaan oikein. 😀 Tuolla mun suosikeissa on vinkkejä siveltimistä ytymmille meikkivoiteille.

  • Miriam

    Hei Miia! Kiinnostaisi kuulla, miten tuo Alima Puren Flat Top brush eroaa tavallisesta kabukisiveltimestä? 😊 Olen käyttänyt tähän mennessä kabukia mineraalimeikkipuuterin levittämiseen, mutta saisiko tuolla siveltimellä siis jotenkin vielä paremman lopputuloksen?

    • Miia Johansson

      Heippa Miriam! 🙂 Kabukeissa on itseasiassa paljon eroja ja eron huomaa oikeastaan vaan testaillessa. Joidenkin kanssa saa ohuemman lopputuloksen ja toisten kanssa paksumman. Tämä on ehdottomasti paras, mitä oon testannut. 🙂

  • Jenni

    Moi! Mä olen lukenut sun blogia innolla ja vihdoin ja viimein tilasin itselleni sun suosittelemia tuotteita Olivia Kleinilta ja Bybiltä testiin. Käytännössä kaikki tuotteet ostin, paitsi meikkien puhdistukseen käytän The Body Shopin öljyä.
    Olen nyt käyttänyt niitä pari päivää ja ihoon on tullut sellaista pientä finniä (toki voi johtua myös siitä että lopetin juuri e pillerit). Mutta kysymys olisi se, että kauanko tuotteita pitää käyttää jotta voi nähdä sopiiko omalle iholle?
    Ajattelin lähinnä sitä että jos pikkunäppyä pukkaa pidempään niin onko merkki siitä että tuotteet ei sovi minulle vai kuuluuko asiaan?

    • Jenni

      Siis meikkien puhdistukseen käytän tuota öljyä ja sitten toisena putsarina Bybin maitobalmia tai mikä sen nimi olikaan. Oli pakko vielä tarkentaa kun luin kommentin uudelleen ja unohdin mainita 😅

    • Miia Johansson

      Mitä tuotteita sä käytät tarkalleen? 😊

      • Jenni

        Ekana Body shopin kamomilla öljy puhdistukseen, sitten Bybin kauramaitomeltjuttu, Olivia Kleinin mineral toner, hydra serum ja hydra lotion.
        Ja ihotyyppi on atooppinen, pintakuiva mutta varmaan kuitenkin vähän sekaihoakin koska näppyjä tulee otsaan, poskiin ja leukaan jonkin verran

        • Miia Johansson

          Tuotteiden ainesosien perusteella niissä ei ainakaan ole mitään ihoa tukkivaa eli sen viivaisin pois. Yksi syy voi tosiaan olla e-pillerien lopetus ja sitä ehkä eniten epäilen. Yksi syy voi olla ihan vaan ihon reagoiminen kaikkiin uusiin aktiiviaineisiin iholla. En tiedä mitä tuotteita käytit ennen ja otitko kenties tuotteet yhdellä rysäyksellä käyttöön. Mutta itse tekisin nyt niin, että jättäisin vaikka tuon hydra seerumin hetkeksi pois ja totuttelee ensin näihin muihin tuotteisiin. 🙂 Jos iho ei rauhoitu noin kuukauden sisään, niin kannattaa ottaa yhteyttä Twistbe asiantuntijoihin, jotka osaavat ottaa kantaa asiaan kokonaisvaltaisesti eli tuntevat muös sisäistä kauneusdenhoitoa. 🙂

          • Jenni

            Super paljon kiitoksia kommentista. 🙂 Iho rauhottui tuosta pikkunäpystä parissa päivässä eli toivotaan että oli ohimenevää. Nyt ainakin iho näyttää kivalta, toisessa poskessa jotenkin tuntuu että huomaa jo selkeää eroa, ei ole niin paljon tekstuuria kuin aiemmin. 🙂
            Kiitos mahtavasta blogista ja iigeestä, tulee seurattua myös Miiajiitalon puolella!

          • Miia Johansson

            Oi miten ihanaa ja helpottavaa kuulla!! ❤️😊

  • Emma

    Moikka!

    Laitatko Novexpertin öljyä kosteusvoiteen alle, päälle vai sekoitatko kosteusvoiteeseen? Olen tilannut monia suosittelemisia tuotteita atooppisella iholleni ja ihana kun kasvoissa on vihdoin tunne ettei sitä kiristä 🙂 Kiitos kun jaat vinkkejä!

    • Miia Johansson

      Heippa Emma! 🙂 Laitan kosteusvoiteen päälle. Alle ei kannata laittaa ellei sun käyttämä kosteusvoide ole koostumukseltaan paksumpaa eli sisällä kasvivoita tai vahoja.

  • Jenni

    Mitä kosteusvoidetta suosittelisit sekaiholle? 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram