HELPPO RAJAUS NIMELTÄÄN VARJORAJAUS

15.03.2021

*Sisältää mainoslinkin.

Huomaatteko eron näissä postauksen kahdessa ensimmäisessä kuvassa? Puhelimen ruudulta näistä kuvista eroa voi olla vaikea huomata, mutta livenä ero on huomattava. 

Toisessa on varjorajaus ja toisessa ei ole rajausta ollenkaan. Tykkään molemmista, mutta pieni ripsirajan tummennus tuo aina kivan lisän vaikka työpaikan kuviin tai juhlameikkiin, jos rajauksia ei muuten käytä.

MIKÄ IHMEEN VARJORAJAUS?

Koitan keksiä teille koko ajan uusia, helpottavia tapoja meikkaamiseen. Esimerkiksi itse käytän melkein aina luomiväriä rajaukseen joko tarkkoina rajauksina tai häivytettyinä.

Varjorajaus on siis tapa tuoda varjoa ripsirajaan tummalla luomivärillä. Se on nopeampi kuin mikään muu tapa rajata ja luo illuusion tuuheammista ripsistä. Käden ei tarvitse olla vakaa tai näönkään supertarkka.

MITEN ONNISTUT?

Tarvitset yksinkertaisesti vaan pienen pehmoisen siveltimen. Itse käytän kaikkiin silmämeikin yksityiskohtiin *Sigman kynäsivellintä.

Tummenna siis ripsirajaa ja häivytä rajaa ylös päin samalla siveltimellä. Mikä tahansa tumma luomiväri käy. Tässä käytin tumman ruskeaa *MACin kätevästä luomiväripaletista.

  • Nana

    Olen yrittänyt tuota häivytettyä rajausta ja varjorajausta ja tuntuu, että minulle se ei vaan sovi😀 Saan vain suttua aikaseksi 😀

    Eyeliner on omaan käteen ollut se helpoin, kun sen saan vesettyä kerralla maalin, mut ei imartele alkavia ryppyjä😄 joten olen vaan painanut luomiväriä ripsien tyveen ja tyytynyt tähän. Jos vielä saisi joskus tollasen rajauksen itsellä näyttämään hyvältä ♡

    Ps. Sinun ja Twisbe:n suositusten mukaan lähti tänään tilaus ja olo on, kuin odottaisi joulua 😀

    • Miia Johansson

      Heippa Nana! 🙂 Voihan tietenkin olla, ettei sulle sovi varjorajaus tai vaikka ole sun tyylinen. 🙂 Ja toivottavasti tykkäät tuotteista, jotka on matkalla sulle. <3

  • Lempi

    Kiitos helposta ohjeesta, sopii mainiosti mun kaltaiselle mämmikouralle 😂 Sun hiukset ovat tosi upeat näissä kuvissa! 😍

    • Miia Johansson

      Kiitso Lempi! 🙂 Paksulla puikkokihartimella tällaiset tein.

  • Emma

    Hei Miia! En ole kommentoinut ennen, mutta nyt halusin tulla sanomaan että olet hyvin kaunis ja vaikutat vielä kauniimmalta sisältä. Olen saanut sinulta paljon hyviä vinkkejä omaan ihonhoitooni ja myös meikkaukseen. Kiitos niistä. Ihanaa kevättä!

    • Miia Johansson

      Voi kiitos ihanasta viestistä Emma ja kiva, kun tulit kommentoimaan. 🙂 Ihanaa kevättä sullekin!

  • Ulla

    Kiitos tämä oli paras knoppi laiskalle ja tumpelolle.

  • ingalsinlaura

    Olen tätä kokeillut ja on myös jäänyt käyttöön. On kiva, kun rajauksesta ei tule niin ”skarpin” näköistä. En kyllä tiedä teenkö oikein mutta ainakin sinnepäin. Rajausta tehdessä mulla vaan varisee sitä luomiväriä ihoon silmien alle. Voisikohan olla siveltimestä kiinni🤔

    • Miia Johansson

      Kokeile napauttaa ensin sivellintä luomiväripaletin tai pöydän reunaan, niin nämä ylimääräiset luomivärit ei tipahda silmien alle. 🙂

      • ingalsinlaura

        Täytyykin kokeilla! Teetkös muuten alarajaukset luomivärillä vai jollain muulla? Onko alarajaukset must, kun on tehnyt ylärajauksetkin? Kun yleensä suosittelet alarajauksia mutta miten tämän tekniikan kanssa?

        • Miia Johansson

          Helou! 🙂 Joo teen pääsääntöisesti luomivärillä alarajaukset, mutta jos laittaa vaan todella kevyet luomivärit muuten, niin alaluomelle ei välttämättä tarvitse laittaa mitään. Paitsi tietenkin suosittelen ripsaria, joka tekee silmämeiksitä kokonaisen.

  • Marjo Niininen

    Sinulla näyttää aina siltä, kun olisi joku rajaus vaikka kerrot, että ei ole rajausta ollenkaan. Tätä olen pohtinut, että mistä johtuu. Laitatko ripsivärin niin ripsen tyveen?
    Mutta todella hyviä rajausvinkkejä olen sinulta saanut, kiitos.

    • Miia Johansson

      Heippa Marjo! 🙂 Joo laitan aina ihan tyvestä alkaen ja rajaan aina luomivärillä valkoiseksi jäävän osan ripsien alla. Mitä enemmän ikää tulee lisää, niin sitä enemmän se alue alkaa näkymään.

  • Minna

    Hei Miia! Tuo rajaus näyttää niin kauniilta! Itselläni ongelma on raskaat silmäluomet, liikkuvia luomia ei näe käytännössä ollenkaan eli kunnon hooded eyes. Olen yrittänyt vastaavaa rajausta, mutta en saa sitä onnistumaan vaan se näyttää aina koomiselta ja silmän muoto oudolta. Olisikohan sinulla vinkata jotain tutorialia tai ohjeita tämmöisen rajauksen tekoon raskaille luomille, joka olisi tehty oikein tikusta vääntämällä? Itse olen meikkitekniikoissa niin palikka että youtuben tutorialien jäljiltä meikki on näyttänyt lähinnä koomiselta. 😀

    Kiitos ihanasta blogista ja loistavista vinkeistä, tätä on aina inspiroivaa ja innostavaa lukea! 🙂

  • Irene

    Hyvä kikka mutta pakko hinkua vielä sun huulien ja poskien perään! Eli mitäs punastuksia niissä käytössä? Aivan ihanat sävyt <3

    • Miia Johansson

      Kiitos! 😀 Tässä on Kajer Weis posikpuna sävyssä Blossoming ja huulissa Ere Perez huulipuna sävyssä Picnic. 🙂

  • Riina O.

    Heippa!
    Ei liity nyt varsinaisesti tähän postaukseen, mutta minulla olisi yksi kysymys. Aikaisemmin ihollani oli satunnaisia pieniä epäpuhtauksia ja runsaasti pintakuivuutta. Olen siirtynyt Dermosilin vaahtoavista kasvojen puhdistusaineista kokonaan pois ja olen kokeillut nyt reilun puolen vuoden ajan Evolven ja Flow:n balmimaisia putsareita sekä viimeisimpänä Apeironin putsaria. Lisäksi olen käyttänyt ruusuvesi kasvovettä tai Olivia Kleinin kasvovettä sekä kokeillut kasvorasvana apeironin tuotetta, Olivia Kleinin Hydra lotionia ja Bybin C-caf creamia.

    Evolven käyttö piti lopettaa hyvin pian, koska siitä sain kipeitä ihonalaisia näppyjä poskiin, vaikka ennen sitä ei koskaan poskissa ollut näppyjä. Itselläni on rasvainen ja akneen taipuvainen iho. Nyt kuitenkin kipeitä ihonalaisia finnejä on ilmestynyt myös ohimoille ja kulmakarvojen väliin. Alkaa epätoivo taas iskeä, että mitkä tuotteet nyt oikein sopivat minulle. Ihoni näyttää nyt tällä hetkellä jopa akneiholta.

    Tein Skincityn ihotestin ja sain heiltä tuotesuosituksia rasvaiselle iholle, mutta niiden INCI-lista näyttää epäilyttävältä. Oletko sinä mitä mieltä Paolas Choice -sarjan tuotteista, joita siinä minulle suositeltiin?

    • Miia Johansson

      Heippa Riina! 🙂 Joo, eli Evolven putsari on tosiaan parempi kuivalle iholle. Se voi tukkia ihohuokosia, jos siihen on taipumusta. Mulla on tulossa akneihopostaus aivan pian ja siitä voi olla sulle apua. Koska tosiaan akneen vaikuttaa niin moni muukin asia kuin ihonhoito. Tärkeintä ihonhoidossa on tosiaan oikeat tuotteet juuri sille omalle ihotyypille.

      En tunne Paula’s Choise tuotteita, koska en oikeastaan suosittele synteettisen puolen ihonhoidon tuotteita.

      Mutta siis mitä tuotteita sä käytät juuri nyt, jos lopetit sen Evolven?

      • Riina O.

        Kiitos vastauksesta!
        Oi aivan ihanaa, just mun tarpeisiin lukea nyt sitten tulevasta postauksesta akneihon hoidosta kun tuntuu, että siihen kuitenkin on reippasti taipumusta.

        Eli tällä hetkellä on käytössä Twistben suosittelemat tuotteet rasvaiselle/epäpuhtaalle iholle eli apeironin putsari, Olivia Kleinin hydra spray toner tai Flown ruusukasvovesi ja lisäks sitte rasvana toimii Olivia Kleinin hydra lotion.

        Näillä seteillä oon saanut ihon parempaan kuntoon kun mitä aikaisemmilla tuotteilla oli. Ongelmana nyt mm. vedenkestävän silmämeikin poisto kun Apeironin teho ei siihen riitä mitenkään. Oon käyttäny esim sitä Evolvea pelkästään vedenkestävän silmämeikin poistoon, mutta jo siitä saan ihonalaisia näppyjä silmien väliin, nenän yläosaan. Lumenen vedenkestävästä silmämeikinpoistoaineesta taas sain jonkun herkistymän niin, että toisen silmän alle tuli punaista ihottumaa, joka ei meinannut lähteä millään!

        • Miia Johansson

          Voisit kokeilla Fiinin balmiputsaria ja perään kaksoispuhdistukseen tuo sun Apeiron. Tuo Fiini sopii myös akneiholle. 🙂 Muuten sullahan ihan todella hyvät tuotteet käytössä. 🙂

  • Nina

    Hei Miia,

    ripsiseerumeista – osaatko sanoa, sisältääkö tämä joitain niitä haitallisia ainesosia:

    Inci:
    Aqua, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, C12-15 Alkyl Benzoate,

    Gaprylyl Glycol, Panthenol, Alcohol, Biotin, Sodium Hydroxide, Isopropyl Dihydro Noralfaprostal, Sodium Hyaluronate, Phenethyl Caffeate

    Olisin superkiitollinen, jos jaksat vastata!

    • Miia Johansson

      Helou Nina! 🙂 Jos tarkoitat lääkeaineita, niin en tunne itse niitä kaikkia ja missä muodoissa niitä käytetään. Mitä kannattaa tehdä ja mitä tekisin itsekin, niin laittaisin yksi aineisosa kerrallaan googleen ja katson mitä se sanoo. 🙂 Näin itse aloitin joskus hiljalleen INCI-listan oppimisen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram