O’WOW SILOTUSHOITO – KOKEMUKSIA JA KANNATTAAKO OSTAA

09.03.2021

Sain O’wow:lta testiin tämän hypetetyn silotuskäsittelyn. Siskoni piti olla testipääni (koska itselläni on pidennykset), kunnes kuulin mahdollisesta haisevan pysyvästä lopputuloksesta. Siskoni on tuoksuherkkä, joten testaamista ei aloitettu. Jotenkin tuli sitten naapurini Nicolinan kanssa puheeksi tämä tuote, jonka hän oli juuri itselleen ostanut. Nicolina tarjoutuikin sitten tämän postauksen mallipääksi.

TILANNE ENNEN

Naapurillani on kauniit, mutta todella helposti takkuuntuvat hiukset. Tämän vuoksi hän päätyikin ostamaan setin, jonka hän oli bongannut jostain mainoksesta. Ennen kuvassa hänellä on juuri pestyt ja föönatut hiukset.

O’wow settiä on hehkutettu paljon ja sen ympärille on rakennettu myös hyvin onnistunut mainoskampanja. Lisäksi setin brändäys on mielestäni osunut nappiin sekä hoito vaikuttaa helpolta ja setin ulkomuoto houkuttelevalta. Pidemmän aikaa minua seuranneet tietävätkin jo kuinka skeptisesti suhtaudun kaikkeen mainoshehkuttamiseen.

HETI SILOTUSHOIDON JÄLKEEN

Nicolinalla on kaksi pientä lasta, joten hoidon tekeminen oli jo kauemman aikaa siirtynyt, sillä se vaatii aikaa. Hiukset pitää olla pestyt sekä kuivat. Silotusaine laitetaan huolellisesti osio osiolta hiuksiin ja annetaan vaikutaa tunnin verran. Tämän jälkeen aine huuhdellaan huolellisesti pois, föönataan kuivaksi ja suoristetaan ohuina osioina – jokainen osio kuuteen kertaan.

Hiukset näyttivät upeilta heti hoidon jälkeen. Toki hiukset näyttävät tasaisen suorilta muutenkin huolellisen suoristuksen jälkeen. Naapurini sanoi, että tässä vaiheessa ei ainakaan ilmennyt mitään hajuhaittaa. Hän pesi kunnolla aineen pois, koska oli huomannut jostain O’wow asiakaspalautteesta, että syynä saattaa olla se, ettei tuotetta pese kunnolla pois.

Hän huomasi, että suoristusrauta kuumensi hiuksia extrapaljon. Voi johtua siitäkin, että osiot piti suoristaa kuuteen kertaan.

Lopputulokseen hän oli tässä vaiheessa todella tyytyväinen. Hän tuli myöhään illalla vielä luokseni kuvattavaksi ja itsekään en havainnut mitään pahaa tuoksua. Tuoksu oli samanlainen kuin hiusten kotivärjäyksen jälkeen. Tuoksu oli siis vahva, mutta raikas.

ENSIMMÄISEN PESUN JÄLKEEN

Ensimmäisen pesun jälkeen ilmestyi tunkkainen haju, joka hävisi, kun hiukset kuivuivat.

Aina, kun hiukset kastuivat, tuli sama outo haju takaisin. Naapurini kertoi, että esimerkiksi saunassa käydessä haju oli aika paha. Ei voimakas, mutta hajuherkälle ärsyttävä ja epämielyttävä. Ainoastaan hiusten ollessa märät oli tätä hajua.

OLIKO LUPAUSTENSA ARVOINEN TUOTE?

MITÄ TUOTE LUPAA:

Sileät hiukset kolmeksi kuukaudeksi. Hiukset kuivuvat “frizzy-free” eli sileiksi joka pesun jälkeen. Puolittaa föönausajan.

MIKÄ OLI TILANNE KUUKAUDEN PÄÄSTÄ: 

Tulos on pysynyt ja pesun jälkeen hiukset olivat todella kauniit ja sileät. Ihan kuin olisi suoristanut hiukset. Föönausaikaa tämä tuote ei kuitenkaan puolittanut, mutta lyhensi kyllä.

ENTÄ MIKÄ ON TILANNE NYT KAHDEN KUUKAUDEN PÄÄSTÄ:

Vaikutus alkoi häviämään hiljalleen ensimmäisen kuukauden jälkeen.

OSTAISIKO HÄN UUDELLEEN SETIN?

Jos Nicolinan elämäntilanne olisi eri ja jokaisen pesun jälkeen hän kerkeäisi heti föönaamaan hiukset kuivaksi, niin hän ostaisi setin uudelleen. Hän ei siis tykkää oleskella märillä ja haisevilla hiuksilla ja kuka nyt tykkäisi. Föönauksen jälkeen hiukset olivat kuitenkin sileät ja helppohoitoiset.

Ootko testannut tätä tuotetta? Kerro kokemuksesi ja ostaisitko uudelleen?

  • S

    Samansuuntaiset kokemukset täällä! Heti käsittelyn jälkeen hiukset olivat tosiaan super kiiltävät ja sileät. Hiusten kastuessa tulee tosi erikoinen haju- ensin pelästyin, että olenko polttanut suoritusvaiheessa aineen jotenkin hiuksiin. Mulla on suht hennot vaalennetut hiukset, joten tuo 6xkuumalla raudalla käsittely tuntui aika hurjalta. Karheille ja paksummille hiuksille voisin suositella. Itselleni en osta uudestaan.

  • Anne-Maria

    Itse olen ihastunut täysin vastaavanlaiseen Colorwowin Dream coat -suihkeeseen, jolla saa todella silkkiset hiukset. Lisäksi tuo colorwow on paljon helpompi käyttää, eli sitä käytetään kuin tavallista lämpösuojaa föönauksen alla. Vaikutus kestää muutaman pesun yli eli ei tarvitse joka pesun jälkeen käyttää. Suosittelen!

  • Venla

    Olen kerran tehnyt. Tukka haisee ekat viikot märkänä samankaltaiselta kuin clip on -pidennykset kastuneena. Keinotekoiselle, muttei missään nimessä omaan nenään mahdottoman pahalle. Itseäni ei myöskään itseruskettavan tuoksu estä käyttämästä, vaikka sekin on vähän meh. Voisin verrata näitä kahta, ir ja owow, keskenään tasavertaisiksi “epämiellyttävyydessään”. Tuote on tarkoitettu aktivoitavaksi lämmöllä, joten jos et föönaa ja suorista arkena en tiedä onko järkeä tehdä.

    Omalla kohdallani tekisin ja teenkin uudelleen jossain vaiheessa, sillä vähensi huomattavasti huokoisen vaalennetun tukkani katkeilua. Myös kiilto pysyi pitkään. Seuraavaksi testaan kuitenkin k18 tehohoidon ja vertaan tuloksia.

    Suositellaan muuten käyttämään sulfaatittomia pesuaineita owow jälkeen, joiden pois jättäminen tekee hetkeksi tukan lähmäisen tuntuiseksi ennenkuin päänahan talituotanto tasaantuu. Tämä saattaa tulla yllätyksenä jos ei ole ajatellut omia pesu tuotteita vaihtaa, mutta paketissahan tulee mukana myös shampoo ja hoitsikka.. Itse pesen joka tapauksessa sulfaatittomalla shampoopalalla, kun on ekologisempaa ja päänahka on paremmassa balanssissa.

  • Annikki

    En suosittele vaikka en ole käyttänyt. Olen kuitenkin entinen kampaaja ja seuraan alaa edelleen. Tiedän, että somessakin tunnettu kampaaja on testauttanut ko. tuotteen kemistillä ja sen sisältö on osoittautunut laimennetuksi permanentti aineeksi, ehkä siitä myös tuo haju. K18 tuote on oikeasti huomattavasti laadukkaampi ja ajaa asiansa. Älkööt ostako!

    • Miia Johansson

      Okeiii.. no mähän aloin tutkia mielenkiinnosta asiaa ja jos oikein käsitin, niin vaikuttava aine lienee Glyoxylic Acid? Onko tuossa K18:ssa mikä vaikuttava aine?

      Kurkkasin, että esim Goldwell Kerasilkissä on tätä samaa ainetta. En tunne niin hyvin hiustuotteiden inciä, joten onko tämä siis yleinen aine silottavissa tuotteissa?

  • Pipe

    Mun kampaaja sanoi että älä missään nimessä osta tätä, koska aine on käytännössä permanenttiainetta.. ei siis tee hyvää vaalennetuille hiuksilleni 😬

    • Heidi

      Permanenttiaine on thioglykolihappo, sitä ei tästä tuotteesta kyllä löydy 🧐

  • Laura

    En ikinä uskaltais kokeilla itse ja mielummin varoittelen tuttuja, tuotteen sisältämän permanenttiaineen takia. Hajukin lienee selittyy sillä. Toki se tuo(?) halutun vaikutuksen mutta epäilen vahvasti että shampoo/hoitoaine puolelta löytyis laadukkaita silottavia tuotteita nätimmälä incillä.

    • Heidi

      Glyoksyylihappo, mikä on tässä tuotteessa vaikuttava aine – ei ole permanenttiaine. Se ei riko hiuksen rakennetta, vaan silottaa hiusta.

      • Miia Johansson

        No tätä raaka-ainetta katselin, että olisi se vaikuttava aine.

        Olis huippua, jos joku kampaaja osaisi kertoa mitä ainetta tarkoitetaan, kun puhutte permanenttiaineesta. 🤔 Eli mikä se aine on tämän tuotteen incissä. Tässä inci:

        Aqua, Glyoxylic Acid, Sodium Hydroxide, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Vinegar, Tamarindus Indica Fruit Extract, Vitis Vinifera Fruit Extract, Parfum, Behentrimonium Chloride, Paullinia Cupana Seed Extract, Bertholletia Excelsa Seed Extract, Coffea Arabica Seed Extract, Cocos Nucifera Fruit Extract, Eugenia Uniflora Fruit Extract, Anacardium Occidentale Extract, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Isopropyl Alcohol, Methicone, Fructose, Glucose, Gluconic Acid, Gluconolactone, Commiphora Myrrha Resin Extract, Styrax Benzoin Resin Extract, Carbocysteine, Polyquaternium-10, Hydrolyzed Wheat Protein, Biotin, Caesalpinia Spinosa Gum, Myroxylon Balsamum Resin, Tetrasodium EDTA, Citric Acid, Sodium Citrate, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Butylphenyl, Methylpropional

  • S.E.

    Minäkin olen lukenut kampaajatutun varoituksia aineesta. Ilmeisesti tehty myös tukesille ilmoitus, koska tuotetta markkinoitu hoitotuotteena, vaikka on todellisuudessa rakennekäsittelyaine (ts kemiallinen käsittely). Suositeltu kertomaan tämän käytöstä seuraavalla kampaajakäynnillä.

  • Helmi

    Hei, itseltäni kyseltiin aikoinaan halua lähteä yhteistyön kyseiseen tuotteeseen. Kampaaja ystäväni (2 hlö) sanoi ettei kyseistä tuotetta kannata käyttää missään nimessä jos hiuksissa on käytetty vaalennusta (itselläni on), koska se aiheuttaa vain hiuksen kunnon huonontumisen entisestään. Myös tuotteen markkinoija oli hieman tietämätön tuotteen sisällön suhteen laittaessani hänellä tarkentavia kysymyksiä. En siis saanut kauhean hyvää kuvaa tuotteesta.

    Kannattaa kuitenkin huomioida, että vaikka ulkoapäin lopputulos näyttää hyvältä voi hiuksen rakenne sisältäpäin olla hyvinkin vaurioitunut ja sen korjaaminen tulee kestämään tovin.

  • Laura

    Moikka,
    Näin kampaajana, en suosittelisi tätä tuotetta. Inci listaa kun lukee, selviää että tuote sisältää permanenttiainetta. Joten tämä ei ole hoitoa nähnytkään.
    Tuote markkinoidaan aivan väärin.

  • Vera

    Tein tämän käsittelyn siskolleni, jolla karhea ja luonnonkihara hius. Laittaessa ei mitään ongelmia, tuli kaunis lopputulos. Punainen hiusväri kyllä vaaleni aika paljon. Nyt aina kun pesee hiukset, niin tulee kamala haju, yökkään siitä hajusta. Muistuttaa mädäntyvää hajua. Lisäksi hiukset eivät pysyneet suorassa, kuin ehkä yhden pesun verran. Kaikkeen hypetykseen nähden aika pettynyt. Ostin itsellenikin, mutta en taida sitä laittaa.

  • Mirka

    Kokeiltu vaalennettuun, luonnonkiharaan/pörröiseen tukkaan. Taisin suoristaa liian kuumalla, sillä viileä vaalea tukkani muuttui todella keltaiseksi. Lämpötilasuositus suoristusraudalle oli alhaisempi muistaakseni jos oli värjäämätön tai vaalennettu hius, mutta tämä luki silloin vain heidän englanninkielisissä ohjeissa, eikä suomalaisissa mitä itse luin. Pyysin että lisäävät kyseisen tiedon, ettei muille tulisi keltaista tukkaa. En tiedä ovatko lisänneet.

    Haju oli kaamea, myös shampoossa ja hoitoaineessa. Tämä ei myöskään pitänyt tukkaani suorana kaiken lisäksi! Meni huonoon kuntoon. Tein ihan ohjeen mukaan :/ Eli minulla oli huonon värinen, haiseva ja entistä takkuuntuvampi tukka. En saanut puolipitkää tukkaani edes likomäräksi, sillä eihän se aine riittänyt. Ja minulla ei ole edes pitkä tai erityisen tuuhea tukka. Koin oloni huijatuksi. Keratiinisuoristuksessa olen käynyt useita kertoja, ja se on ollut hyvä ja pysyvä. Kampaajasta riippuen sekin on minulla mennyt joskus keltaiseksi.. Enää en vaalenna tuon vuoksi.

  • Tuoja

    Mulla muuttui hiusten väri punertavaksi, ihan niinkuin kevyen värinpoiston jälkeen. Lisäksi se haju oli aika pistävä. Silottihan se juu hetkeksi, mutta mun kohdalla tämä tuote jäi kertakokeiluksi. Odottelen jos löytyis parempia silottavia tuotteita, mitkä sopisi mun vaikeasti käyttäytyvälle hiuskuontalolleni😅.

  • Maiju

    Moi, asiasta ihan toiseen mutta mitä ihonhoitotuotteita suosittelisit lievän aknen hoitoon kun olen lumenea käyttänyt ja cerave:n aineella pessyt mutta ei tunnu auttavan ja tilanne ollu sama jo pidemmän aikaa🤕

    • Miia Johansson

      Mä oon valmistelemassa tästä postausta 😍

    • Pauliina

      Mulla toiminut aikuisiän lievään akneen teepuuöljypalasaippua (Tokmannilta) ja täsmähoitona alkaviin näppyihin Origins Out of trouble 10 minute mask!👌 Tosin nyt koronavuoden jälkeen iho pärjää lähes pelkällä vesipesulla ja kosteusvoiteella, koska en ole käytännössä vuoteen käyttänyt meikkivoidetta tms. ollenkaan. 😷😅

    • Pirjo Kallio

      Mario Badesculla hyvät tuotteet acnetaipuisalle/ epäpuhtaasti iholle.
      Löytyy tuotteet ihon pinnalla oleviin näppylöihin sekä ihon pinnan alla oleville.

  • Heidil

    Mulla on paksu pitkä, vuosi sitten tummasta radikaalisti vaalennettu hius. Takkuuntuu helposti, ja sellainen huokoinen ja pörröinen. Mutta suht hyväkuntoinen. Käsittely riitti hiuksiin hyvin ja tulos oli upea! Ihanan kiiltävä, kuivui nopeammin. Käsittelyn vaikutus kesti vajaa 2kk. Haju märissä hiuksissa oli ihan todella kamala, vaikka en ole hajuherkkä. Haju ei ole permanenttiaine, vaan joku mätä, roskis, kaatopaikka.. Haju hävisi kun hiukset oli kuivuneet. Mutta mietinpä vaan sitä, kun hiukset vahingossa kastuu sateella ja olen menossa tärkeään tilaisuuteen.. sitä hajua ei peitä mikään. Hajuun ei auta mikään muu shampoo. Tosin se häipyy noin kuukaudessa.
    Erittäin hyvä ja toimiva tuote, mutta olen kuullut tästä aika paljon negatiivista, en ostais ehkä uudestaan.

  • Katri

    Kuten yllä on kommentoitu, tämä ei ole hoitokäsittely. Kannattaa ehdottomasti mainita tämä käsittely seuraavalla kampaajakäynnillä, ettei tule yllätyksiä esim vaalennusten yhteydessä.

  • Linda

    Mitä mieltä oot tuotteen sisällysluettelosta? Olen kuullut kampaajilta kauhutarinoita siitä miten tämä aine sisältää kunnon permanenttimyrkkyä ja huonokuntoiseen tukkaan moinen suoristuskäsittely näyttää ulkoisesti hyvältä, mutta tekee hallaa hiuksen rakenteelle. Mietin itsekin aikoinaan testaamista hypetyksen johdosta, mutta tämäkin taitaa olla kaksiteräinen miekka 😅 seuraavaksi voisit postata k18 hoidosta! Se sopii myös pidennyksille…

    • Miia Johansson

      Heippa Linda! 😊 Joo mä täällä odottelen, että joku kampaaja kurkkaisi inci-listaan ja sanoisi, että mikä raaka-aine se permanenttiaine tässä tuotteessa on, mistä moni täällä kommentoi. En siis ole expertti näissä ja siksi en osaa niin näistä raaka-aineista sanoa.

      • S.E.

        Käsittääkseni kyse ei ole yksittäisestä aineesta, vaan kolmen eri aineen välisestä kemiallisesta reaktiosta, jonka seurauksena tuo hajukin syntyy.

        • Miia Johansson

          Okei. 🤔 Mielenkiintosta. 😊 Mietin tässä, että onhan kotipermanentitkin kuitenkin sallittuja.

          • Minna

            Juu ei tässä sillä lailla olekaan kyse siitä mikä on “sallittua”, vaan että markkinointiväittämät eivät johtaisi harhaan. Kyseessä on kuitenkin hiuksen rakennetta muokkaava kemiallinen käsittely, ei esimerkiksi rakennetta vahvistava tehohoito, ja vaikkapa vaalennuksien kanssa (ennen tai jälkeen tämän käsittelyn) voi sitten tulla yhteisvaikutusylläreitä, kun on ajateltu käytettävän vain jotain “myrkytöntä” supersilotushoitoa.

          • S.E.

            Joo, niinpä. Ei tässä varmaan mistään supervaarallisesta asiasta ole kyse, mut ehkä lähinnä kampaajilla huoli siitä väärästä markkinoinnista, joka johtanut kuluttajia harhaan. Itsekin ostaisin kevyesti hoitotuotteen, mutta mitään kemiallista reaktiota en päähäni haluaisi kuitenkaan omatoimisesti suorittaa 😀 ja sitten ilmeisesti tällä saattaa olla jotain yhteisvaikutuksia myöhemmin kampaajalla otettavien rakennekäsittelyjen kanssa. Joka sitten tulee kaikille ikävänä yllätyksenä.

          • Miia Johansson

            Eli kyse on siis enemmänkin suoristushoidosta vai mikä olisi oikeampi sana? 😊🤔

          • Tii

            Joo, kotipermanenttiaineet on sallittuja, mutta ero on nyt varmaan siinä, että niitä myös mainostetaan oikealla nimellä eikä hoitona 🤔

          • Miia Johansson

            Hyvä pointti! 😊🤔 Olisiko mikä oikeampi nimitys tälle?

          • Minna

            Toi nimiasia on vähän vaikea, “suoristushoito”kin saattaa antaa kuluttajalle sellaisen kuvan, että tässä jotenkin ihan vaan hiusta hoitamalla se siitä vaan silottuu ja suoristuu. Toki siellä niitä silottava ja hoitavia aineitakin on, mutta ei ne öljyt ja silikonit itsessään mitään suorista.
            Kiharaa relaksoiva ja silottava rakennekäsittely? 😁 Mainonnassa häiritsee tuo “kampaajien kamalat myrkyt” -meininki. Tekniset kemialliset tuotteet ovat turvallisimpia juuri niiden käytössä, jotka sitä kemiaa tuntevat.
            Myytäisiin hoitoina sitten ihan vaan puhtaasti hoidot.

  • Minna

    Glyoksyylihappo suoristaa hiusta denaturoimalla hiusproteiinia, eli kovettamalla sitä siihen muotoon, mihin se on asetettu. “Perinteinen” tioglykolihappo- tai kysteamiinipohjainen pelkistävä permanenttiaine toimii eri toimintamekanismilla, näitä ei siis tästä löydy, koska on kyse ihan erilaisesta tuotteesta. (Voimakkaampi esimerkki denaturoivasta käsittelystä on vahvemmalla aineella toteutettu afrohiuksen suoristus, jossa denaturoituminen on täydellistä ja hius ei enää palaudu alkuperäiseen muotoonsa. Hiuksesta tulee laattamaisen suora, mutta myös joustamaton ja hauras). Tässä hiuksen keratiinirakennetta saostetaan vain osittain ja saadaan taipuisuus jossain määrin talttumaan, venytetään suoraan muotoon ja siihen lisätään “painavia” isoja molekyylejä (esim. silikonit) ylläpitämään tätä vaikutusta. Nämä sitten peseytyvät pesutiheydestä riippuen esim. 1-3kk kuluessa pois ja hius palautuu muotoonsa, joten vaikutus ei ole pysyvä.
    Kysteamiinissa on muuten juuri tuo ominaishaju, jota permanentissa voidaan lieventää välihuuhtelulla. En lukenut nyt tuon inciä, mutta olisikohan jotain saman tyyppistä hiuksen oman kysteiiniaminohapon rakennetta muistuttavaa ainesta tuolla mukana, joka tekisi vastaavan hajuhaitan märkään hiukseen..? (Tämä viimeinen ihan mutu-heittona!)

    • Miia Johansson

      Kiitos 🥰

    • Alina

      Hei joo, sehän se, tässä on karbosisteiinia! 👏🏻
      En siis oo itse tätä tuotetta käyttänyt, mut tää on jääny mietityttämään kun niin monet kommentoi tuota hajuasiaa. Ja tän pohjalta ehkä ne rinnastukset permisaineisiinkin sitten…? 🤔

  • Saara

    Itselläni on luonnonkihara hius. Noudatin ohjeita äärimmäisen tarkasti. En huomannut silottavaa vaikutusta (suoristamista ei lasketa). Hajuhaitta oli erittäin voimakas ja kesti pitkään. Ongelma ei tullut esiin ainoastaan suihkun jälkeen vaan myös urheillessa, kun hikoilee. En tekisi hoitoa enää ikinä vaikka saisin sen veloituksetta!

  • Anna

    Minä tein myös O’wow-käsittelyn ja noudatin ohjeita tarkasti. Silti minullekin tuli aivan kauhea haju hiuksiin joka kerta kun ne kastuivat. Roskis tai kaatopaikka on hyvä vertaus. Kysyin O’wow :n asiakaspalvelusta ja he väittivät, että johtuu siitä etten kaivannut hiuksiani riittävän hyvin ennen suoristusta. Tämä ei pidä paikkaansa. Haju kesti 2-3 kk, vaikka siloitusteho oli kadonnut jo parissa viikossa. En valitettavasti voi suositella tuotetta enkä aio enää ikinä sitä omiin hiuksiini laittaa!

  • Jenna

    Innoissani tein hoidon ja ihastelin hiuksiani heti hoidon jälkeen. Valitettavasti tämä ei toiminut minulla sitten enään seuraavan pesun jälkeen. Hiukseni ovat ihan niinkuin ennen hoitoa, ja samanlaiset kun ennen hoitoa kun suoristin tukkani. Eli minun kohdalla turha ostos. Käytin joka pesulla pakkauksen mukana tullutta shampoota ja hoitoainetta, niissä ei ollut muuta erikoista kun todella paha haju.

    • Miia Johansson

      Kiva kun tulit kertomaan oman kokemuksen! 😍

  • Eve

    Hei! Tämä jo näköjään vanha keskustelu minkä löysin kun kokemuksia googlettelin keratiinisuoristuksesta. Luin nämä juuri ennen kun tein omani. Tein tosin tämän Answr tuotteella, joka kyllä samannäköinen suihkepullo eri nimellä. 🤷🏼‍♀️ Täällä oli niin monenkirjavaa kokemusta että päätin kokeilla vain puolipäähän eli alimpiin hiuksiin missä kunto on parempi kuin vaalennetuissa päällihiuksissa. Ensinnäkään en huomannut mitään tollasta kamalaa hajua. Haisi lähinnä samalta kuin itseruskettava ja tämän haistoin vain nukkuessani. Pesun jälkeen ei tuoksuja. Shampoo on ihan ok tuoksuinen tuossa Answrissa. Eli sitä en huomannut. Ekan pesun tein juuri ja täytyy sanoa, että vaikka hiukset on ehkä sileämmät niin itsepäiset niskakiharat kyllä lainehtivat entiseen malliin. Juuri ne mitä eniten olisin halunnut pysyvän suorina. (Siellä ehkä pyörrettäkin kyllä.) Mulla on polkkatukka, joten ainetta ei paljoa mennyt. Ehkä kokeilen uudestaan sillä mitään haittaa en tästä havainnut. Mietin noita kampaajien kommentteja ylipäänsä kaikkiin kotihoitoihin niin en tiedä onko kukaan koskaan kuullut suosituksia heidän suustaan? Kotivärjäyksetkin on riski. Oma kokemus kuitenkin se, että taitaa riippua paljon hiustyypistäkin nämä miten toimii. Varmaan koitan päällihiuksiin vielä josko saisi tuota samaa sileyttä niihinkin ja jos yhtään luonnonkihara suoristuu niin plussaa vaan 🙂

  • Eve

    Pakko sanoa vielä se, että olen tehnyt vuosia sitten pidempiin hiuksiin keratiinisuoristuksen Intiassa, joka oli aivan ihme! Hiukseni olivat noin puoli vuotta aivan töydelliset ja etenkin suihkun jälkeen kuivuivat tosi sileinä ja suorina. Sain suoristusraudasta vapautuksen moneksi kuukaudeksi! Toisen tein Puolassa kampaajalla ja sen tulokset oli yhtä hyvät kuin tässä kotitekoisessa; ei juurikaan vaikutusta. Todennäköisesti oli tujua ainetta siellä Intiassa, mutta toimi kuten piti! Sitä vaan siis, että ei se kampaajallakaan kalliimmalla tehty aina takaa mitään. Olisi kiva kuulla jos jollakin on (suomessa tai euroopassa) kampaajalla tehdystä keratiinikäsittelystä parempia kokemuksia? 😊

    • Jenni

      Kävin tekemässä kampaajalla Four Reasons keratiinikäsittelyn muutamia viikkoja sitten. Luonnonkiharista hiuksista tuli sileät ja kiiltävät, mutta haju märkänä on todella karmiva ja alkaa tuoksua myös hikoillessa. Pysyvyydestä vaikea toistaiseksi sanoa, ainakin tämän muutaman viikon ollut muutoin toimiva. Haju on sen verran karmiva kuitenkin, että tuskin otan toistamiseen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram