PARAS KUORINTA – TESTAILUJEN VOITTAJA

21.02.2021

paras kuorinta

Kun kaksi suosikkikuorintaani lopetettiin, niin aloitin hurjan kuorintatuotteiden testaamisen. Ja nyt vihdoin kuukausien jälkeen voin julkaista voittajan.

MITÄ TUOTTEITA TESTASIN?

En ole kovinkaan suuri saven fani, jota tuntui olevan monessa luonnon kuorintatuotteessa tai puhdistavassa naamiossa. Myöskään mekaaninen raekuorinta ei ole vaihtoehto, koska mikään ihotyyppi ei mielestäni tarvitse niin rankkaa kohtelua. Moni testaamani tuote jätti kasvot kiristeleväksi tai en tuntenut iholla mitään sen kummempaa eroa.

Mukana oli niin Bybin uutuus, Flown jauhekuorintoja, Antipodesia, Evolvea sekä Ayu Organicsia. Mikään ei vaan ollut mielestäni suosittelemisen arvoinen, vaikka kuinka niitä testailin uudelleen.

Ja kyllä olen testannut myös noin vuosi sitten the Ordinaryn vahvaa happonaamiota seuraavin tuloksin: seuraavana yönä naamani turposi aivan kamalan näköiseksi. Niin vahvaa happokuorintaa en suosittele kenellekään. Iholle kun on aivan turha aiheuttaa (ainakaan säännöllisesti) tällaista traumaa.

Varmasti nyt moni miettii, että no mitä mieltä olen kosmetologien vahvoista happohoidoista. Koska en ole kosmetologi vaan opiskellut ihonhoitotuotteiden valmistamista ja eri raaka-aineita, niin linkkaan teille loistavan postauksen, jonka Katja Kokko kirjoitti. Postaukseen pääset TÄSTÄ.

VOITTAJA ON..

*Madara Peel AHA happokuorinta päätyi voittajaksi. Kyseessä on siis happokuorinta ja se vähän jännitti, koska huomasin maitohapon olevan jo INCI-listan alkuosassa. Olin varautunut pesemään tuotteen nopeasti pois kasvoilta, koska olenhan herkkäihoinen. Pientä kihelmöintiä tietenkin tuli ja pidin naamiota vaan kasvoilla sen muutaman minuutin, mutta jee se toimi!

Ihosta tuli puhdas ja kirkas sekä tuntui pehmoiselta. En laittanut tätä olleenkaan herkille poskilleni vaan ainoastaan t-alueelle. Vaikka itse olen herkkäihoinen, niin en silti uskalla suositella tätä kenellekään toiselle herkkäihoiselle. Muille ihotyypeille tämä on loistava kerran viikossa käytettäväksi.

Kun iho on kuorittu, niin siihen imeytyy myös paremmin kaikki ihonhoitotuotteet. On kuitenkin hyvä huomioida, että liika kuorinta on taas huono asia. Jos iho tuntuu röpelöiseltä (etenkin talvella) ja meikki ei näytä iholla kauniilta, niin ylimääräinen kuorintakerta tuskin on ratkaisu. Suosittelen kääntymään muun ihonhoidon puoleen. Öljyt ja balsamit voivat talvella olla loistava lisä ja käytäthän tietenkin kosteuttavaa kasvovettä?

Lue myös postaus miten opit tunnistamaan laadukkaan kasvoöljyn.

Tuotetta myy esimerkiksi *Jolie ja *Bangerhead.

  • Jenska

    Kiitos tästä postauksesta Miia❣️ Ihonhoitoni on muuten kunnossa, mutta sopivaa kasvojenkuorintaa ei ole kokeiluista huolimatta löytynyt. Tämä Madara meni nyt sitten tilaukseen ja tulee testiin – kiitos sinun suositusten! Ja oli muuten tuolla House of Organilla tänään tarjouksessa – 33 % 🙈
    Sitten vielä semmoinen kysymys kun tuon Ordinaryn mainitsit. Oletkohan mahtanut kokeilla muita kyseisen merkin tuotteita?

    • Miia Johansson

      Hei kiitos vinkistä! 😀 Lisäsin sen tuohon postaukseen. Olen joskus testannut joo Ordinarya enemmän, mutta silloin en ymmärtänyt ihonhoidosta mitään ja läträsin kaikkea vaan naamalle tietämättä mitä ne sisältää. Tämä kyseinen tuote mulla oli ollut kaapissa jo niin pitkään ja kiinnosti, koska siinä oli niin suuri määrä AHA- sekä BHA-happoja. Viime vuonna sitten tyhjensin kaappeja ja jonkin ihmeen aivopierun iskiessä päätin kokeilla, vaikka melkein jo arvasin mitä käy. 🙁

  • Heidi Hirvonen

    Hei, tuli mieleen oletko kokeillut ikinä Lue by Jean Seo puhdistusjauhetta? 🙂 Itse käytin ennen bybiä tätä kuorintana ja oli ihan hyvää. Itsellä todella herkkä iho, mutta ei ärsyttänyt yhtään, mutta jätti naaman ihanan pehmeäksi. Bybi kyllä voittaa tämän, mutta voi olla, että itse palaan tuohon takaisin, ennen kun löytyisi joku parempi. Tuo Madaran ahakin voisi olla kokeilun arvoinen, vähän pelottaa vaan, jos onkin turhan tujua itselle, mutta kokeilemallahan se selviää. Madaran tuotteet ovat monesti olleet todella voimakkaan tuoksuisia. Onko tässä millainen tuoksu?

    • Heidi Hirvonen

      Aah.. laitoitkin että et suosittelisi tätä toiselle herkkäihoiselle😅.

    • Miia Johansson

      Heippa Heidi! 🙂 Tätä en ole testannut. Kuulostaa mielenkiintoiselta ja hellävaraiselta. Tuoksua tässä Madarassa ei muistaakseni ole.. en ole nyt kotosalla, jotta voisin tsekata. Mutta joo, ei herkkäihoisille tämä Madara.

  • Iines

    Hei
    Mitä mieltä olet Ole Henriksenin uutuus sarjasta? Sitä kaupattiin kovin innokkaasti 😀

    • Miia Johansson

      Heippa Iines! 🙂 Mä käytän pääsääntöisesti luonnonkosmetiikkaa ihonhoidossa.

  • Maria

    Oletko koskaan kokeillut Caudalien tuotteita. Ne on yllättävän hyviä ja löysin sieltä todella hyvän kuorinnankin ja couperosa iholle rauhoittavaan kasvovoiteen.

    • Miia Johansson

      Helou! 😊 Joo, oon joskus kokeillut ja siis luulin tai muistin, että kyseessä on luonnonkosmetiikka. Mutta tsekkasin just muutaman tuotteen ja sisältää akrylaatteja. 😭

  • Marika

    Moi! Ootko kokeillu Atopik Hydrate kaksitehoista kuorintaa?
    Mielestäni todella hyvä. Sopii hyvin herkällekkin iholle. Jättää ihon ihanan pehmeäksi ja kosteutetuksi.

    • Miia Johansson

      Joo oon, mutta mun iholla ei sen kanssa tapahtunut mitään. 😟 Mä oon kyllä tooooosi nirso näiden kuorintatuotteiden kanssa. 😆

  • Johanna

    Mulle tää madara ei käynyt ei kuotinta eikä vesi herkkäihoisena mutta evolven olikohan just miracle mask ja sitten bybin gold aha mask toimii hyvin! Ja nyt olen löytänyt myöskin mietoihin aha happokasvovesiin tieni! Evolven glycolic toner on ollut loistava naamioiden sijasta silloin tällöin. Nyt mietin Joikin aha kasvovettä, sitä muutama muu atoopikko kehunut itselleen. 🤓

    • Miia Johansson

      Joo tää ei ehdottomasti oo herkkäihoisille. 😍

  • Heidi B

    Heippa, voisitko myös suositella koko vartalolle kuorintatuotteen? Kiitos sun ihanista jutuista 🥰

  • Lumi -82

    Kiitos postauksesta! <3 Tää kuorinta on pohdituttanut mua, en juurikaan kuori ihoa, en tiedä, pitäisikö..? Mitä tarkoittaa "herkästi tukkeutuva" (kun mainitsit putsareiden yhteydessä)?
    Mulla on herkkä, couperoottiinen iho. Kuivuudesta oon päässyt melkeinpä eroon sun hyvien ohjeiden avulla (kiitos!<3) mutta välillä tuntuu, että iho on tosi herkkänä kaikelle. Nyt piti ottaa käyttöön Avenen Xeracalm, kun kaikki muu kirvelsi. Yleensä käytössä Evolven putsausbalmi tai kookosöljy, Bybin Mega Mist ja Antipodesin päivävoide, joskus jotain muutakin lisäkosteutta antavaa. Postaustoiveena couperosa-iho <3

  • Heidi J

    Heips! Nyt on ehkä vähän aiheen vierestä, mutta kysynpä silti. Mulla on tällänen ongelma, kun haluisin kovin käyttää näitä luonnontuotteita, mutta olen kovin kovin herkkä ihoinen sain esim. Allergisen reaktion siitä Olivia Kleinin mineraali kasvovedestä. Ensin naama alkoi pukkaamaan sellasta punaista ”hormooni” näpyn näköistä settiä, kunnes tajusin ihoni olevan hyvin ärtynyt. Tulee sellaista couperosa ihoa muistuttavaa ihottumaa. Iho on siis ihan semi hyvässä kunnossa mitä nyt perus T-alue keskittynyttä ongelmaa. En oikein tiedä mitä uskaltaisin kokeilla seuraavaksi. Aikasemmin on myös tullut ongelmaa luonnonkosmetiikan kanssa. Olisiko jotain hyviä neuvoja 😅? Kaikki neuvot on kotiin päin, kun nää ilman lämpötilan vaihtelut pistää nasun koville. Kuivaa, kiristää, hilseilee, kuoriutuu jne. 😂 Kiitos etukäteen ja muistakin kiitos vielä hyvistä neuvoista, mitä täältä on saanut!

    • Miia Johansson

      Heippa Heidi! 🙂 Voin ehdottomasti tehdä herkän ihon postauksen. Laitan listalle ja teen pian. <3

  • Ullis

    Miia, osaatko auttaa sen suhteen, miten herkkäihoinen voi tunnistaa tuotteet, jotka voisi sopia ja joita ei kannata kokeilla?

    Itselläni hipiä on todella nirso varmaan ainakin 90 %:lle tuotteista. Ne, mitkä sopivat, jäävätkin sitten pitkäaikaiseen käyttöön, enkä hevin vaihda, koska uuden löytäminen vaatii aina työtä ja kokeilua. Olen oppinut tunnistamaan joitain aineosia, joita vältän, samoin tuotteet, joissa on paljon aineosia todennäköisemmin herkistävät. Luonnonkosmetiikka toimii ehkä useammin kuin synteettinen. Silti välillä menee pieleen, viimeisimpänä Bybin bachuchiolin kanssa. Siitä oli lukenut, että se voisi käydä herkällekin iholle ja inci-lista oli lyhyt, mutta reaktio iholla sitäkin voimakkaampi. Vuosia sitten löysin kuorinnaksi Ahavan Time to treatin, jossa tehoaineena on c-vitamiini. Teen kuorimaan nopeasti ja se toimii eikä ärsytä. Tiedän, että Ahavan tuotteiden eettisyydessä voi olla haasteita, mutta olen katsonut sitä läpi sormien, kun sopivia tuotteita on niin vähän. Tuota Madaraa olen testannut, ja sekin sopi ok nopeasti käytettynä, mutta Ahava toimii itselläni paremmin ja on hellävaraisempi.
    Kiitos Miia tästä mainiosta blogista!

    • Miia Johansson

      Heippa Ullis! 🙂 Mä voin ehdottomasti tehdä herkän ihon postauksen. Tuotteet on herkällä iholla hyvä olla hajusteettomia ja jopa säilöntäaineettomia. Ja juurikin noin, kuten sanoit.. tuotteiden on hyvä olla myös todella simppeleitä. <3 Bybin Bakuchiol Booster ei ole itseasiassa hyvä herkälle iholle, koska se sisältää juurikin vaan kahta raaka-ainetta, jotka molemmat ovat todella tehokkaita raaka-aineita. Mulle onkin tuotemerkkinä Ahava ihan uusi nimi. 🙂

  • Paulina

    Moikka! Mitä mieltä olet Dermalogican Daily Microfoliant kuorinnasta tai osaatko sanoa inci listan perusteella, että onko turhan tujua tavaraa ihon kuorimiseen? Itse olen sun suosituksesta vaihtanut muut ihonhoitotuotteet luonnonkosmetiikkaan, mutta kuorintana oon vielä käyttänyt tätä Dermalogicaa kun ei ole muutakaan parempaa osunut kohdalle. Kiitos kivasta ja hyödyllisestä blogista! 🙂

    • Miia Johansson

      Helou! 🙂 Mä en ihan kaikkia raaka-aineita tunnista tuolta synteettiseltä puolelta, mutta niitä voi siis helposti kuka vaan yksi kerrallaan Googletella ja tutustua. Mutta yksi raaka-aine osui silmään tuolta heti ja se on Lauryl Methacrylate/Glycol Dimethacrylate Crosspolymer, joka on mikromuovia ja niitä välttelen ihonhoidossa. Mutta ymmärrän kyllä, mullakin on vähän sama juttu värikosmetiikan kanssa. Käyttäisin mielelläni kokonaan niissä luonnonkosmetiikkaa, mutta esim vedenkestävää ripsaria ja laajempaa värivalikoimaa luomivärejä ei ole, joten käytän synteettisiä niin pitkään, kunnes luonnon tuotteissa päästään vähän pidemmälle. Tosin vedenkestävää ripsaria ei varmaan koskaan luonnon puolella pystytäkään tekemään. 🙁

  • Sini Salonen

    Heippa Miia ja iso kiitos blogistasi! Oon kohta 37v. ja ihonhoito ollut aina vähän niin ja näin… 🥴Nyt vuoden alussa päätin yrittää laittaa stopin ainaisille finneilleni ja tän talven pintakuivalle iholleni. En muista tarkkaan, mitä Googleen kirjoitin, mutta oiskohan ollu ‘hyvä päivävoide talveksi’. Sieltä sitten eksyin sivuillesi ja se oli menoa se😛Täysin uusia juttuja mulle roppakaupalla. Innostuin todella ja luin ja luin. Lopulta klikkasin ostoskoriin puhdistusmaidon, kasvoveden sekä päivä- ja yövoiteen. Kaikki Twistbeeltä. Nyt oikein odotan joka-aamuisia ja – iltaisia ihonhoitorutiinejani. Niin se ihminen voi muuttua🙈 Ja mikä parasta, sain joululahjaksi tän kuorinnan. Tutustuin siihen ja oon nyt kolme kertaa käyttänyt kerta viikkoon ja oon kyl tykännyt kans.
    Oon hehkuttanut sun oppeja jo useammalle ja saanut jo pari heistäkin laittaan koko ihonhoitoarsenaalin vaihtoon😬

    Niin, ja finnit on kaikonnu tosi hyvin. Lähinnä arpia ja jokunen pieni mut ei mitään semmosia isoja, mitkä on ennen ollut ihan arkea mulla.🤩

    Uusia tekstejä odotellen,
    Sini

    • Miia Johansson

      Jipiiiii! <3 Vitsit miten ihana kuulla, että oot saanut apua ihonhoitoon! <3 Ja ihanaa, kun löysit tiesi tänne ja vielä jätit viestiä! Ihana lopettaa työpäivä sun viestiin. 🙂

  • Milja

    Hei Miia!
    Toi postaus ihonhoidon/kasvohoidon merkityksestä (Katja Kokon blogissa) on Maria Varonin kirjoittama, ei Katjan.
    Hyvä kirjoitus ❤️

    • Miia Johansson

      Uppista! 🙂 Totta! Mä oon niin uusi Katjan blogin lukija, että oon jotenkin olettanut vaan kaiken olevan hänen. Mutta Maria Varon on kyllä myös huippu. Mulla on hänen kirjansa juuri luvussa. <3

  • Tiia

    Kiitos postauksesta. ❤️

    Pystyisitkö kertomaan atselaiinihaposta? Lääkäri määräsi minulle hiljattain ruusufinniin leuan ja suun ympärille lääkevoiteen, jonka vaikuttava aina em. on. Vasta nyt havahduin miettimään, että mitä muita tuotteita voin turvallisesti käyttää..

    • Miia Johansson

      Heippa Tiia! 🙂 Mä en ikävä kyllä osaa lääkeaineista sanoa mitään. 🙁 Onko sulla mitkä ihonhoitotuotteet käytössä? Niiden kanssa voin auttaa. 🙂

      • Tiia

        Suurin osa tuotteista sinun suosittelemiasi, minulle kuiva-/sekaiho. 😊

        Putsareina Evolven öljyputsari + youth lab sekaihon geeliputsari (ei sls).

        Kasvovesinä bybin mega mist, flown ruusuvesi, olivia kleinin hydra ja mineral toner.

        Seerumeina the ordinaryn hyalyronihappo ja jorgoben niacinamide seerumi.

        Voiteina nivea Q10 päivä- ja yövoide (olen aiemmin käyttänyt evolven 360, mutta nämä joululahjoina käyttöön)

        Kasvoöljynä fiinin kaura-tyrni ja bybin bacuchiol.

        Kaikkea en käytä koko ajan, vaihtelen.

        Minulla on myös pixin kuoriva kasvovesi sekä erilaisia kuorivia naamioita, mutta en ole lääkevoiteen käyttöönoton jälkeen uskaltanut niihin koskea.

        • Miia Johansson

          Heippa! 🙂 Ruusufinnin kanssa olisi tärkeää rauhoittaa ihoa. Eli jättäisin sinuna hetkeksi pois tuon geeliputsarin (vaikka siinä ei olekaan tuota yhtä raaka-ainetta). Tosin Evolven putsari on enemmän kuivalle iholle, joten jos sulla tulee epäpuhtauksia ja kuitenkin meikkaat, niin vaihtaisin Fiinin balmimaiseen putsariin. Kasvovetenä käyttäisin flown ruusuvettä ja kostuesvoiteeksi tasapainottavan, mutta hellän apeironin voiteen. MUTTA ennen kuin alat vaihtelemaan mitään tuotteita, niin olisin sinuna yhteydessä Twistbeehen sisäisen ravitsemuksen puolella, koska ruusufinnin syyt johtuu usein elimistön epätasapainosta ja siihen ei tosiaan sitten pysty ihonhoidolla auttamaan. Eli pureuduttaisiin siihen juurisyyhyn eikä hoidettaisi vaan oireita. <3

          • Tiia

            Kiitos kovasti näistä tiedoista ja vinkeistä. 🤍

    • Miranda

      Hei Tiia, atselaiinihappo on lääkeaine, joka estää bakteerien kasvua ja vähnetää talitiehyiden tukkeumia. Sen tulisi käyttää mietoja puhdistutuotteita, ja kuorinta-aineita ei saisi käyttää hoidon aikana. Lääkevoide tulee aina laittaa ensimmäisenä iholle, ja vasta sen imeydyttyä muuta. Selkeää paranemista yleensä näkyy neljän viikon hoidon jälkeen. T. farmaseutti 🙂

  • Viivi

    Moikka! Kiitos blogista ja IG-sisällöistä. Luulen että olen ansiostasi vihdoin oikealla tiellä ihoni hoidossa 🙂

    Olen nyt käyttänyt puolisen vuotta Flown balmimaista puhdistusta osana kaksoispuhdistusta. Tällä hetkellä toisena putsarina Bybin milk melt. Käytän myös conjac sientä apuna. Kasvovetenä Bybin megamist tai Flowin ruusuvesi ja kasvovoiteena Olivia Kleinin Balance cream. Jokin tässä combossa ei kuitenkaan toimi, sillä vaikka couperosaan taipuvaisen sekaihon punaisuus on vähentynyt niin epäpuhtauksia tulee herkemmin ja mm. otsa jatkuvasti rasvainen. Voiko olla ettei Flowin putsari sovi minulle sen sisältämän kookosöljyn takia? Olisiko tapauksessani parempi kokeilla esim Fiinin mustaherukka balmin putsaria tai onko sinulla suositella jotain muuta mikä ei tukkisi ihohuokosia niin herkästi? Kuorintaa teen välillä ongelma-alueille 2% BHA happoa sisältävällä happokuorinnalla.

    • Miia Johansson

      Heippa Viivi! 🙂 Kokeileppa jättää tuo konjak-sieni hetkeksi pois. Se kuitenkin tehostaa puhdistusta melko paljon. Tästä voi johtua ihon rasvaisuus. Ja kyllähän joo voit myös testata vaihtoehtoisesti tuon Fiinin, jos se sopisi sulle paremmin. Onko elämässä tullut mitään muita muutoksia, jotka voisi aiheuttaa noita finnejä. <3

    • Jenska

      Heippa! En ole tosiaankaan mikään ammattilainen näiden kanssa, mutta oli pakko kommentoida, koska minulle kävi juuri noin tuon Flown putsarin kanssa silloin alussa. Varsinkin kasvojen T-alue oli näppylää täynnä enemmän kuin koskaan! Minun kohdalla homma helpottui heti kun otin musliiniliinan käyttöön – näpyt vain hävisivät pikku hiljaa… Sitten vielä, ei nyt varmaankaan tuohon näppyläongelmaasi liity välttämättä suoranaisesti, mutta mahdatkohan käyttää mitään kasvoöljyä? Kasvoöljy lukitsee kosteuden iholle ja mikäli sitä ei siis käytä, kosteus ei välttämättä pääse imeytymään. Kun ihon kosteustasapaino ei ole tasapainossa, saattaa käydä niin että ihon rasvantuontanto lisääntyy ja siksi tulee herästi epäpuhtauksia. Korjailkaa ihmeessä jos olen aivan väärässä 🙂 Omalla couperosa iholla ruusunmarjaöljy toiminut loistavasti. Toki jokainen on yksilö ja toisella toimii toinen ja toisella ei 🤷‍♀️

  • JENNI

    Moi Miia! 🙂

    Osaatko suositella jotain kuorintaa joka olisi hellävarainen/hyvä atooppiselle iholle joka on myös herkkä. Aikaisemmin olen käyttänyt bybin jotain kuorintaa jonka valmistaminen on kai lopetettu.

    Olen saanut paljon apua ihon hoitoon blogin/ig kautta! Kiitos siitä! 🙂

    • Miia Johansson

      Joo, se Bybi oli mun lemppari. Vielä en ole löytänyt sellaista, mutta kerron heti kun löydän myös herkälle iholle sopivan, joka on mun kriteerit täyttävä. 😀

  • J

    Madaran Peel on minunkin suosikkeja! Iho on sen jälkeen uskomattoman pehmeä ja hoitotuotteet imeytyvät paljon paremmin. Tuntuu, että seerumit ja öljyt vain hulahtavat ihoon tämän jälkeen.

    Oletko kokeillut Madaran sisarmerkin Mossan happokuorintaa? Se on vähän edullisempi kuin Madara ja ikuisena pihistelijänä mietin, onko se yhtä hyvä kuin Madara.

    • Miia Johansson

      Heippa J! 🙂 Oon joo ehkä muistaakseni joskus kokeillut, mutta en ole koskaan noista Mossista oikein innostunut. 🙁

  • Jenni

    Moikka😊
    Kiitos ihan parhaista vinkeistä!
    Ostin tän Madaran suosituksestasi, tuntuu sopivan mun iholle hyvin.
    Mitä mieltä olet, olisiko hyvä pitää kerran viikossa päivä, jolloin tekee kaikki tehostetut ihonhoitokuviot eli kuorinnan, kosteuttavan kangasnaamion ja detox naamion (mulla on se Olivia Kleinin aktiivihiilinaamio) kaikki samaan syssyyn vai olisiko parempi jakaa nämä eri päiville? Kummin saa paremman hyödyn? Mulla on pintakuiva sekaiho, jossa on epäpuhtautta.

    Kiitos, sun ohjeilla olen kiinnostunut ihonhoidosta ihan uudella tavalla ja löytönyt kasvoveden elämääni😄❤️

    • Miia Johansson

      Heippa Jenni! 🙂 Mä tekisin samana päivänä, koska kun ihon kuorii, niin siihen myös imeytyy kaikki hyvät raaka-aineet sen jälkeen paremmin.

  • Iiris

    Moikka! Uskaltaisikohan tätä laittaa dekolteelle johon on viimeaikoina tullut sitkeitä finnejä jotka eivät oikein liiku suuntaan tai toiseen.. ? Tai kaulan saman tyylisiin finneihin? Kasvoni ovat onneksi näiltä ilkikurisilta näpyiltä säästyneet.

    • Miia Johansson

      Heippa Iiris! 🙂 En lähtisi laittamaan ainakaan tällaista AHA-happotuotetta finneille. AHA-hapon tehtävä on kuoria ihon ulointa kerrosta, joka tuskin siis auttaa finneihin. Voi enemmänkin vaan ärsyttää niitä. Lähtisin ensin liikkeelle ihan siitä perus ihonhoidosta. 🙂 Onko sulla se kunnossa?

      • Iiris

        Hmmm okei! Kiitos! Hyvä tietää. Juu kyllä mulla on perusrunko kunnossa (kiitos mm. kaikesta tiedosta ja vinkeistä mitä täältä saanut<3). Jotenkin kummallisesti dekolteelle alkoi tulemaan finnejä kun aloin rasvaamaan sitä kuten muutakin vartaloa näin talvella.. käytän Ceraven perus kosteusvoidetta. No, täytyy seurailla ja toivoa että aika auttaa 😀 olisikohan kasvovoide parempi kuin vartalovoide?

        • Miia Johansson

          Mä en valitettavasti ole tutustunut Ceraven inciin, kun käytän luonnon tuotteita ihonhoidossa, niin en osaa tuosta sanoa. 🙁

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram