PARAS LUONNONKOSMETIIKAN MEIKKISARJA – KJAER WEIS

17.02.2021

Kaupallinen yhteistyö: Kjaer Weis

Jos pitäisi valita yksi meikkisarja luonnonkosmetiikasta, jota pitäisi käyttää loppuelämän, niin se olisi ehdottomasti Kjaer Weis. Tietenkään joka ikinen tuote ole missään meikkisarjassa täydellisiä, mutta Kjaer Weisilla on todella monta onnistunutta tuotetta.

Tämän takia onkin ollut ilo tutustua enemmän Kjaer Weisiin ja onnistuneiden testailujen jälkeen solmia yhteistyö brändin kanssa.

Tässä postauksessa kerron neljästä omasta suosikistani ja keväämmällä kerron sitten lisää.

KJAER WEIS TUOTTEITA ON SAATAVILLA JOLIEN NETTIKAUPASTA JA KIVIJALKAMYYMÄLÖISTÄ. Tuotteisiin pääset TÄSTÄ.

Uusi luonnonkosmetiikan meikkivoide

KUULAS MEIKKIVOIDE

Ihanaa saada tänne blogiin uusi meikkivoide, jota voi hehkuttaa. Näitä ei meinaan tule usein vastaan. Kjaer Weis julkaisi viime vuoden lopulla uuden Invisible Touch meikkivoiteen ja sitä onkin jo kehuttu monessa blogissa. 

Tämä meikkivoide on hillityn kuulas, jonka vuoksi se sopii monelle eri ihotyypille. Koostumus on kevyen ja keskipeittävän välimaastossa ja tuote on kerrostettavissa. Ohut kerros tekee ihosta kauniin, eikä ole pelkoa pakkelinaamasta vaan paremmasta ja kauniimmasta ihosta. Tuoksu on herkullinen ja mieheni mukaan tuoksu muistuttaa Kiss Kiss -karkkeja. Tuoksu ei kuitenkaan jää leijailemaan.

Pipetistä tulee tarkoituksella todella vähän tuotetta kerrallaan, koska tätä meikkivoidetta ei edes kannata laittaa liikaa. Itse tosin toivoisin erilaista pipettiä tähän, mutta tarkoitus on valmistajalla kuitenkin taustalla ollut hyvä.

Jos iho rasvoittuu herkemmin (kuten itselläni), niin ihonhoitotuotteiden kannattaa antaa imeytyä ensin hyvin, ennen kuin lisää tämän meikkivoiteen. Yleensä nimittäin neuvon, että meikkivoide lisätään juuri kosteutetuille kasvoille, mutta tämä meikkivoide on hoitavuudeltaan erilainen. Lisäksi on todella tärkeää muistaa ravistaa meikkivoidetta kunnolla ennen käyttöä, ettet saa vaan pelkkää öljyä kasvoille. Näin kävi kerran itselläni ja ihmettelin, että mites tämä nyt kiiltää näin paljon.

RAAKA-AINEISTA: Sisältää yhtä omaa lemppariöljyäni eli ruusunmarjaöljyä, joka imeytyy hyvin iholle ja sopii siksi hyvin päiväkäyttöön. Tuote sisältää myös esteriöljyjä, jotka ovat hyviä värikosmetiikassa, sillä ne tekevät tuotteen koostumuksesta sileän. Mukana on myös hyaluronihappoa, joka on tietenkin loistava kosteuden sitoja. Sisältää myös parakranssikukkauutetta, joka on tehokas anti-age raaka-aine. Kaikenkaikkiaan siis todellisesti ihoa hoitava meikkivoide.

KENELLE: Kuivalle iholle, sekaiholle, ikääntyvälle iholle eli siis kaikille paitsi ihan todella rasvoittuvalle iholle, jolle on rehellisyyden nimissä aina hankala löytää pysyvää meikkivoidetta. Omalla sekaihollani pysyy loistavasti myös helposti rasvoittuvalla T-alueella.

SÄVYVALIKOIMA: Alla näet muutamia valikoituja sävyjä. Loistava sävy talven vaalealle iholle on F120. Sävy on lämmin ja siksi se peittääkin loistavasti punaisuuden alleen. Todella lumikin vaalealle iholle sävy F110 on loistava. Vaalealle ruskettuneelle iholle sävy M220.

kjaer weis meikkivoide

LAADUKKAITA LUOMIVÄREJÄ

Olen sinänsä aika epäreilu luonnonkosmetiikkaa kohtaan, sillä vaadin niiltä samaa suorituskykyä ja koostumusta kuin synteettisen puolen tuotteissa.

Kjaer Weis luomivärit ovat ehdottomasti yksiä suosikkejani luonnon puolelta ja nude-sävyjen valikoima on ehdottomasti paras. Koostumus on näissä täysin verrattavissa synteettisen puolen parhaimmistoon.

luonnonkosmetiikan luomiväri

Alla olevista sävyistä Charmed ja Magnetic ovat upeita hyvin monella eri ihon sävyllä. Käytin itse postauksen meikissä näitä sävyjä ja lopputulos on aina todella raikas ja imarteleva. Transcend sekä Wisdom sopivat taas paremmin keltaiseen taittavalle iholle.

Puhuinkin juuri viime viikolla siitä miten luomiväri kannattaa valita ja myös miksi ruskeat sopivat kaikille. Pitää vaan osata valita oikean sävyinen ruskea. Postaukseen pääset TÄSTÄ.

kjaer weis luomivärit

LAAJA SÄVYVALIKOIMA VOIDEMAISIA POSKIPUNIA

Voidemaisia poskipunia on Kjaer Weisilla vaikka kuinka paljon ja sävyt ovat todella upeita. Koostumus niissä on pigmenttinen ja levittäminen onnistuu helposti sormin tai siveltimellä.

Kaikista kirkkaimpiin sävyihin on käytetty synteettisiä pigmenttejä, sillä niitä on vaikea saavuttaa luonnollisin menetelmin. Tämä on siis sama kaiken luonnonkosmetiikan kohdalla ja siksi joillakin luonnon merkeillä ei ole juuri niitä ihania kylmiä pinkkejä sävyjä, jotka sopivat vaalealle punaiseen taittavalle iholle.

Sain testiin kuvassa näkyvät sävyt ja niistä näkeekin nyt selkeästi miten poskipuna kannattaa itselleen valita. Kylmän sävyinen Happy sopii kylmälle eli punaiseen taittavalle iholle ja Precious taas lämpimälle eli keltaiseen taittavalle iholle.

Pääsääntoisesti kylmäihoinen ei rusketu niin helposti auringossa, vaikka voi kyllä saada ihan kivan rusketuksen hiljalleen. Lämmin ihosävy on taas sellainen, joka ruskettuu heti, kun aurinko edes pilkahtaa.

Kylmiä sävyjä löytyy Happy-sävyn lisäksi esimerkiksi Abudance ja Lovely. Lämpimälle ihon sävylle taas kuvan sävyn lisäksi myös Sun Touched ja Above and Beyond.

Poskipunan oikean sävyn valinnassa löydät oppaan TÄSTÄ.

kjaer weis poskipunat

UUSI TEHOKAS SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

Tästä Kjaer Weisin uutuus silmänympärysvoiteesta olenkin jo kertonut IG-stooreissani, koska se on aivan mielettömän hyvä. Jos kärsit todella kuivasta silmänympärysihosta, niin tämä on todellinen löytö. Kyseessä on itseasiassa silmänympärysbalsami.

Tämäkin tuote sisältää tehokasta anti-age raaka-ainetta eri parakranssinkukkauutetta sekä ruusunmarja-ja manteliöljyä, jotka ovat loistavia ikääntyvälle ja kuivalle iholle. Tuote tekee silmänympärysihosta uskomattoman pehmoisen ja siksi myös meikki levittyy kauniisti.

tehokas silmänympärysvoide

KJAER WEIS -PAKKAUKSET

Kjaer Weis on siis luksus luonnonkosmetiikkaa ja se on pakattu korumaisen kauniisiin pakkauksiin. Tuotteisiin saa tilattua täyttöpakkauksen, jotka ovat huomattavasti edullisempia.

Kuulin myös huhua viralliselta taholta, että brändiltä on tulossa markkinoille edullisempi kierrettävä pahvinen kotelo. Nämä tulevat olemaan myös uudelleen täytettäviä.

Brändillä on muuten aivan ihania mattahuulipunia ja nudepunavalikoima, johon en ole luonnonkosmetiikassa vielä törmännyt. Näistä kerron teille toisella kertaa. Postauksen kuvissa on huulipunasävy nimeltään Affection, joka korostaa hillitysti omia huulia ja onkin loistava pehmeälaskutuote, jos haluaa oppia käyttämään punaisia huulia.

Oletteko te kokeilleet tämän brändin meikkejä ja/tai ihonhoitotuotteita? 

P.S. Jotkut tuotteet ovat päässeet loppumaan Jolien nettikaupan varastolta, mutta jokaisen loppuneen tuotteen kohdalta voi klikata itselleen saapumisilmoituksen. Tuotteita on tosin saatavilla suoraan Jolien kivijalkakaupoista Helsingistä, mutta itse nettikauppaan tuotteita on tulossa pian lisää. 

  • Jelena

    Tilasin tuon silmänympärysvoiteen, ei päässyt jatkoon menijöiden joukkoon. Ihmettelin korurasiamaista pakkausta ja tulin siihen tulokseen, että on hintaa jo pelkästään sen takia saatu laitettua korkeammaksi. Ihan hyvin riittäisi joku tavallinen pahvirasia jolloin saataisiin tuotteen hintaa alemmaksi kuitenkaan itse tuotteen siitä kärsimättä.

    • Miia Johansson

      Helou Jelena! 🙂 Hmm.. siis tuo silmänympärysvoide ei ole korumaisessa pakkauksessa. Mitäköhän sä siis tilasit? 🙂 Ja ehdottomasti on myös toisia vaihtoehtoja. Tässä on kyse luksusmerkistä, joka panostaa hyvän sisällön lisäksi pakkauksiin. Mutta nyt kyllä jäi mietityttämään tuo sun sy-voide, koska se ei tosiaan ole samanlaisessa metallisessa pakkauksessa kuin esim brändin meikit.

      • Jelena

        Tarkoitin sitä punaista pikkulaatikko jossa tuo itse tuote on 🙂 se on sen tyylinen jossa esim. koru voisi olla. Korurasia…

        • Miia Johansson

          Aaa nyt ymmärrän! 😃 On tosiaan kivan näköinen, mutta helposti kierrätettävissä.

  • Mari

    Hei! Minulla olisi hakusessa uusi meikkivoide. Sekaiho, jossa hieman couperosaa sekä muutamia maksaläikkiä poskissa. Vanhoja valkoisia akne arpia, jotka kuultaa aina meikin alta yhdessä maksaläikkien kanssa. Onko tämä tarpeeksi peittävä? Vai mitä meikkivoidetta suosittelisit?

    • Miia Johansson

      Heippa Mari! 🙂 Tätä pystyy joo kerrostamaan, mutta aknearpia peitän aina erikseen joko peitevoiteella tai neutraloijalla. Sama ihan aktiivisen aknen kanssa. Aina parempi tehdä muu iho kuulaaksi ja sitten erikseen peitellä muut kohdat paksummin.

  • kukkis

    Minulla on ollut Kjaer Weis volume ripsiväri, todella huono, ei jatkoon. Lisäksi on ollut Lip Tint -Huulisävyte ei myöskään hyvä, oltuaan huulilla rohdutti huulet, pettymys siis tämäkin. Varmasti on hyviäkin tuotteita, minulla kokemusta vain näistä kahdesta. Itse en enää osta ns luksus kosmetiikkaa, koska kun olen perehtynyt tuotteen sisältämiin aineisiin / raaka-aineisiin, eivät ne ole sen kummoisia verrattuna vähän halvempaan. Itse koen brändistä ja ulkokuorista maksamisen turhuutena, lisäksi turha materiaalin käyttö ei ole ekologista, eikä niiden käyttöä voi perustella kierrätyksellä.

    • Miia Johansson

      Heippa Kukkis! 🙂 Joo, rehellisesti sanottuna nää ei olleen munkaan lemppareita. Mutta tuo sävyttävä lip tint toimii poskipunana. Ja ripsareissa on tietty jokaisella se oma maku. Tosi harmi, että just nää osu sun kohdalle. 🙁 Juuri puhuttiin itseasiassa mun miehen kanssa tänään tuotteiden paketoinnista. Hän meinaan tykkää ja arvostaa sitä, että tuotteet on pakattu kauniisti. Eli meitä on tosiaan moneen junaan. 🙂

  • Risuliisa

    Onko mistään luonnon kosmetiikka sarjasta saatavana näytteitä,olen kuluttanut kymmeniä ja taas kymmeniä euroja tilaamalla meikkivoidetta jotka ei sitten olekaan sopineet.

    • Miia Johansson

      Heippa! 🙂 Joo, kyllä löytyy ainakin ihonhoidon puolella. Kannattaa kysyä Jolielta, jos heillä olisi meikkivoiteesta. Tietty jos kivijalkaan pääsee käymään, niin sitten on eri juttu. Ja niin ymmärrän juuri tämän, että menee rahaa hukkaan. Mulla on mennyt tuhansia tätä työtä tehdessä, kun tosiaan ostan itse blogia varten tuotteita testiin. Osan saan tietenkin myös PR:nä, mutta otan enää niitä vastaan todella vähän.

      Sen vuoksi toivon, että mun tietämys muiden meikkaamisen kautta ja miten eri tuotteet käyttäytyy eri ihoilla voisi auttaa omissa valinnoissa. <3 Mun tavoite onkin se, että mahdollisimman vähän mun suosittelemia tuotteita kellään menisi hukkaan.

  • Inari

    Esim. Sokoksella ja Ruohonjuuressa annetaan pyydettäessä pikkupurkkeihin näytteitä, ja niillä on paljon luonnonkosmetiikkaa valikoimassa.

  • Tiia

    Mä rakastan Kjaer Weisia! Poskipuna (sävy Blossoming) on ollut mulla käytössä niin kauan, etten edes muista kuinka monta täyttöpakkausta olen siihen hankkinut. Luomivärit, huulipunat ja huulikiillot ovat myös täydellisiä. Kunhan tulee aika hankkia uusi meikkivoide, niin aion testata tuota uutuutta. Satunnaisesti olen itse asiassa Kjaer Weisilta käyttänyt sitä rasiassa olevaa kiinteää meikkivoidetta, mutta vasta kun kokeilin sen levittämistä sellaisella vähän jämäkämmällä siveltimellä, niin aloin tykätä siitä – sillä saa tosi luonnollisen ja huomaamattoman meikkipohjan ja pystyy myös hyvin kerrostamaan.

    Nuo sun tuossa kauniissa meikissäsi käyttämät luomivärisävyt menee kyllä omalle ostoslistalle! 🙂

    • Miia Johansson

      Joo hei hyvä vinkki. 😀 Ytymmät meikkivoiteet on aina helpompi levittää jämäkällä siveltimellä. 🙂 Ja ihan superia kuulla, että oot tykännyt KW:sta. Noi huulikiillon on muuten joo ihania. Niistä kerron kanssa myöhemmin lisää. 🙂

  • Suvi

    Moi Miia!
    Kiitos ihan mahtavasta työstä mitä teet, ihonhoito on nykyään iloa kun on löytänyt oikeat tuotteet 😍 kysyiisin, että millä suojaat ihoasi näin kevätauringon aikaan? Käytätkö siis aurinkorasvaa tai rasvaa, jossa kerroin? Itselläni kovin epätasaisen värinen iho ja tämä vielä asia jossa voisin tsempata

  • Eveliina

    Asiani ei oikein nyt liity postaukseen mutta kaipaisin apua! Olen saanut ihoni kuntoon sun ohjeilla mutta käytän La Roche-Posay Toleriane Sensitive värillistä kasvovoidetta ja levitän sitä tällä https://www.cocopanda.fi/product/real-techniques/3051149/real-techniques-expert-face-brush siveltimellä. Työstän meikkivoiteen siveltimeen mutta se silti jättää viivoja ja sitten rupeaa ”kuoriutumaan” poskilta pois.
    Olen kokeillut laittaa ihonhoitotuotteet ja sitten ruveta meikkaamaan, olen myös yrittänyt sitä että annan kunnolla imeytyä ja sitten alan vasta meikata. Ei ole auttanut.
    Osaatko sanoa mikä voisi olla? 🙁

    • Miia Johansson

      Heippa Eveliina! 🙂 Sävyttävät kasvovoiteet on sen verran ohuita, että niihin kannattaa käyttää sellaista pehmoisempaa ja lerpumpaa sivellintä tai ihan vaan sormin. Tässä yksi sivellinesimerkki: https://miiajohansson.com/miian-suosikit/flaer-108-sivellin-meikkivoidesivellin/

      Tuohon kuoriutumiseen voi olla itseasiassa monta syytä ja en nyt ole ihan varma, mitä tarkoitat sillä. Mutta jos meikkivoide alkaa päivän aikana häviämään rasvoittumsien vuoksi, niin se ei ehkä ole sopiva tuote juuri sun iholle. Toinen vaihtoehto on se, että meikkivoidetta on liian paksu kerros. Kolmas vaihtoehto on se, että kuoriutuminen johtuu siitä, että iho on kuiva. Tällöin pitää kiinnittää enemmän huomiota erityisesti hyviin öljyihin, jos tämä meikin kuoriutuminen on siis sellaista röpelöä. 🙂 Toivottavasti näistä olisi jotain apua.

  • Ulla

    Kiinnostaa kokeilla Kjaer Weis voidemaista poskipunaa. Mikä sävy sinulla on kuvassa?

    • Miia Johansson

      Mulla on sävy Happy 😊

  • Eeva

    Olin ihan innoissani kun löysin sulta postauksen aiheesta ja hehkutusta mutta….Kävin ostamassa Stockmannilta KW tuon liquid meikkivoiteen ja se koostumus oli ihan erottunut, niin että osa oli vaaleanpunaista (?!?!?) mönjää ja osa jotain öljyä ja pigmenttiä (?!?!) menin vaihtamaan tuotteen ja uusi tuote oli taas samanlaista… jäi ostamatta sitten se kokonaan ja myyjät ottivat koko satsin sivuun selvitykseen. En luota, että laatu näissä kohtaa hinnan 😳 Hirvitävän kalliita! Mietin, että uskaltaako koko sarjaa enää kokeilla, aika paljon saanut myös huonoja arvosteluita. Olen kokeillut paljon luonnonkosmetiikan meikkejä ja ihastunut esim Zuiihin, Avriliin, Bohoon, Lily Loloon sekä Madaraan. Harmi, ettei KW pääse listalle, odotin sitä kovasti! Hyvä, että sinulla ollut kuranttia tavaraa ja olet mieltynyt sarjaan! Odotan innolla tutoriaaleja näillä tuotteilla ja lisää arvosteluita.

    • Miia Johansson

      Heippa Eeva! No joo todella on ollut nyt tuossa erässä vikaa. Aika jännä, että on päätynyt myyntiin asti ja kukaan ei ole huomannut. 🙁

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram