EDULLISET MEIKKISIVELTIMET – REAL TECHNIQUES CASHMERE DREAMS (UUTUUS!)

10.02.2021

Kaupallinen yhteistyö: Real Techniques 

Real Techniques lanseerasi vuoden alussa uusia meikkisiveltimiä, joita onkin jo vilahdellut IG-stooreissani harva se päivä. Tässä postauksessa kerron teille näistä uutuuksista ja mihin tarkoitukseen itse käytän kutakin sivellintä. Itsehän käytän usein sivelmiä hieman eri tarkoituksiin kuin mitä itse paketissa lukee.

Real Techniques on ehdottomasti yksi lemppari sivellinbrändeistäni ja onkin ilo päästä tekemään heidän kanssaan yhteistyötä.

MIKSI REAL TECHNIQUES SIVELTIMET OVAT HYVIÄ?

  • Ne ovat laadukkaita ja ne kestävät myös useat pesut, jota joutuu erityisesti muita meikkaillessa paljon tekemään.
  • Siveltimien malli tekee meikkaamisesta niin paljon helpompaa.
  • Varmasti jokainen löytää omaan kädenjälkeensä omia lemppareita.
  • HINTA! Aivan älyttömän edullisia laatusivetimiä.

LÖYDÄT KAIKKI CASHMERE DREAMS UUTUUDET KLIKKAAMALLA TÄSTÄ OLET KAUNIS -VERKKOKAUPPAAN. Ne ovat nyt -20% alennuksessa helmikuun loppuun saakka! Siveltimiä saa myös kaikista Sokos-tavarataloista, Emotion-myymälöistä sekä Stockmann-tavarataloista.

Haluan tässä postauksessa keskittyä siihen, että mitä sivellintä käytän mihinkin “toimintoon”, koska tämä on se, jonka kanssa moni on hukassa siinä vaiheessa, kun kantaa kotiin uudet siveltimet. 

SILMÄMEIKKIIN

Tämän silmämeikkisetin mukana tulee söpö meikkipussi, johon saa koko setin nätisti mukaan vaikka reissulle. Koko setti kuuden meikkisivetimen kera maksaa nyt -20% alennuksella 19,12€.

  • 023 Simppeli luomiväri: Lisää luomiväriä hiljalleen kerrostaen luomivakoon tai koko luomelle.
  • 022 Kumitus: Häivytys kannattaa aina varmistaa toisella siveltimellä. Tällä siveltimellä onnistuu hyvin myös luomivärin kevyt kumitus joko ilman tuotetta tai vaalean luomivärin kera.
  • 019 Peitevoide: Tämä on kuin minikabuki, jolla peitevoiteen saa levitettyä helposti. Muistathan työstää peitevoiteen kunnolla siveltimeen, ettei tule viiruja.
  • 024 Kulmakarvat: Toisessa päässä on viistomainen jämäkkä sivellin, jolla onnistuu puuterimaisen tai vahamaisen luomivärin lisääminen. Toisessa päässä on harja, jolla voi laittaa kulmat ojennukseen vaikka Anastasia Brow Freezen avulla.
  • 018 Monikäyttö: Tällä voi lisätä highlightia silmänurkkaan, tehdä kulmakarvojen alaosasta peitevoiteen avulla tarkemman, tasoittaa huulten rajausta tai vaikkapa tehdä rajaukset geelimäisellä tuotteella. Myös rajauksen häivytys onnistuu tällä.
  • 016 Rajaus: Tämän avulla voit tehdä rajaukset puuterilla tai vaikka geelimäisellä tuotteella.

MEIKKIVOITEELLE

  • 014 COMPLEXION (14,32€): Aivan loistava sivellin ytymmän meikkivoiteen levitykseen, koska tämä kabuki on todella jämäkkä. Jos tulee helposti tehtyä liian paksua meikkiopohjaa, niin tämä sivellin auttaa ohuemman meikkipohjan tekemisessä. On muuten ihana sivellin esimerkiksi Madaran meikkivoiteen kanssa ja lopputuloksesta tulee superkaunis.

PEITEVOITEELLE

021 CONCEALER (14,32€): Käytin tätä aluksi hohdepuuterin lisäämiseen poskipäille, mutta kappas olen ihan viime päivinä innostunut käyttämään tätä peitevoiteelle. Pakko myöntää ennakkoluuloni, että miten nyt muka näin isolla siveltimellä peitevoiteet saa hyvin, mutta kyllä saa! On meinaan huippusivellin, kun laittaa pisaran peitevoidetta kämmenselälle ja siitä työstää siveltimeen. Kauniin ohuesti ja nopeasti saa peitevoiteet paikoilleen.

Varovaisesti voisin sanoa, että tässä siveltimessä on potentiaalia uudeksi suosikkisiveltimeksi peitevoiteiden kanssa. En voi ehkä tätä ennakkoluuloltani edes uskoa!

AURINKOPUUTERILLE

O15 POWDER (13,53€): Käytän aina tällaista isoa sivellintä puuterimaiselle aurinkopuuterille. Tämä on oikeasti tarkoitettu puuterin lisäämiseen, mutta siihen käytän aina pienempää sivellintä.

POSKIPUNALLE

025 BLUSH (14,32€): Tällä onnistuu voidemaisen tai puuterimaisen poskipunan levitys. Pomppasi nopeasti suosikkisiveltimieni sekaan.

HOHDETTA TAI PUUTERIA

020 HIGHLIGHT (13,52€): Todella hyvä sivellin levittämään puuterimaista highlightia, koska tämän avulla ei saa mitenkään tehtyä övereitä pigmenttisemmänkään tuotteen kanssa. Toinen käyttötarkoitus on irtopuuteirn levittämiseen, jos tykkää todella kevyestä puuterikerroksesta.

P.S. Näytän kaikkien näiden siveltimien käytön IG-stooreissani ja tallennan tutoriaalin kohokohtiin. Lisäksi tällä kertaa IG-feediini kautta voit voittaa itsellesi kaikki nämä siveltimet!

  • Anne-Maria

    Tämänpäiväiseen tutoriaaliin liittyen kysymys, eli mikä olis hyvä meikkivoidesivellin ohuille meikkivoiteille?

    • Miia Johansson

      Helou! 😊 Tuolta mun suosikeista löytyy. Mutta on niitä monia.. mikä tahansa hieman lötkömpi kabuki-sivellin.

  • 100 sivellintä

    Hei,ovat siis uusia eivätkä vain uusissa väreissä?

    • Miia Johansson

      Joo nää on täysin uusia 😊

  • Miime

    Hei Miia ❤
    Nämä sivusi ovat kerrassaan loistavat!!! Onnittelen🌹🌹🌹!
    Puhut asiaa, RT -siveltimet ovat kyllä todella edullisia ja laadukkaita.

    Itse kyllä pidän niistä tavallisista RT-siveltimistä eniten. Koska jotenkin vieroksun valkoista väriä. Tilasin joskus RT-ovalsiveltimen, mutta koska valkoinen on arka väreille, tuolla se makaa säilytysrasiassa. Mutta onhan tuo varalla. Puoliso toteaa minulle: “Sulla on kyllä sutimania, eikö sulle riitä jo se mitä sulla on?” Ei todellakaan riitä, ihan pakko saada siveltimiä!!!!!

  • J

    Mitä mieltä oot esim mikroneulauksesta?
    Olen lukenut että se on aika tehokasta ihon ikääntymismuutosten ennaltaehkäisyä? 🙂

    Onko sulla suositella metallista ruskeanlilaharmaa sävyistä esim voidemaista luomivärisävyä joka kuivuu kestäväksi? ☺️ sellainen luomivärin sävy olis etsinnässä mikä olis ihan yksistään riittävä. Ei liian tumma mut ei liian vaaleakaan. 😅

  • Minna

    Hitto mun ei pitäis tulla ollenkaan lukemaan sun blogia, kun päädyn aina shoppailemaan kaikkea ihanaa sun suosituksesta 😀

    • Miia Johansson

      Oh no 😅❤️

  • Anu

    Hei! Osaisitko suositella jotain muuta sivellintä tuon 014 complexionin tilalle, kun sitä ei tunnu saavan enää mistään 😔 Madaran meikkivoidetta varsinkin ajatellen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram