MITÄ MULLE KUULUU?

04.02.2021

Olen todella kiitollinen, että blogini on saavuttanut sellaisen aseman, että itse kauneussisältö kiinnostaa. Itseasiassa se on aivan todella ihanaa, että luette mielummin viidestä parhaasta kosteusvoiteesta kuin henkilökohtaisesta elämästäni.

Jos blogini perustuisi oman elämäni syövereihin, niin veikkaan, että lukijoita ei olisi kuin muutama omasta lähipiiristä. Tuulihousuissa ja villasukissa kotonaan pyörivä ja välillä lähikaupassa vieraileva tavan tallaaja tuskin olisi kovinkaan mielenkiintoista seurattavaa.

Joskus kuitenkin tekee mieli rustailla jotain henkilökohtaisempaa ja kurkkasin blogiini, että viime kerran “mitä kuuluu” -postauksesta onkin kohta kulunut jo melkein vuosi. Onneksi muutoksia on tullut viime vuotiseen ja pyhä kolminaisuus tietokoneen, meikkipöydän ja sohvan välillä on hieman rakoillut ja muuttunut parempaan suuntaan.

ELÄMÄNTAPAMUUTOS

Yli viiden vuoden intensiivinen blogiuran rakentaminen on tuonut mukanaan huonoja elintapoja. Pahin niistä on liikunnan puute. Nyt treenaan kolme kertaa viikossa kotijumppia Nanna Karalahden opastuksella. En olisi koskaan uskonut, että jaksan jumpata kotona, mutta näin on vaan käynyt ihanan yhteisön myötä ja kunto on kasvanut todella paljon. Jumppia on takana jo yli kaksi kuukautta!

Treenit ovat alkaneet tuntua siltä, että minä maailman epäurheilullisin ihminen jopa odotan niitä innolla. Tavoite on se, että muutan jokaisen elämän alueen yksi kerrallaan. Sitten kun hyvä tapa on jäänyt päälle, niin otan seuraavan muutoksen opeteltavaksi.

Seuraava muutos onkin sitten säännöllinen ruokailurytmi, joka onkin yllätyksekseni ehkä jopa vaikeampi kuin säännöllinen urheilu. Se vaatii vaan suunnitelmallisuutta. Muuten ruokailuni ovat melko hyvässä jamassa ja en aio elää elämääni minkään dieettikulttuurin matkassa tai kieltää itseltäni jotakin.

En ole koskaan päässyt näin pitkälle elämäntapamuutoksessa ja siksi olen päättänyt päästä maaliin asti. Tavoite on saada kokonaisvaltaisesti hyvä fiilis kroppaan. Aion myös käydä verikokeissa tsekkaamassa, että kaikki on hyvin. Pakkohan sitä on näin yksityisyrittäjänä pitää huolta yritykseni ainoasta tärkeästä henkilöstä.

MITÄ TAPAHTUU TULEVAISUUDESSA?

Aion ehdottomasti opetella elämään enemmän tässä hetkessä ja olla ajattelematta liikaa tulevaa, koska elämä tapahtuu juuri nyt. Kuitenkin olen persoonaltani sellainen, että rakastan suunnitella uusia juttuja ja tarvitsen uusia haasteita.

Fakta on se, että työni on henkisesti melko raskasta. Ei ajottaisten ilkeiden viestisumien takia vaan sen takia, että kuvaan itseäni joka ikinen päivä. Miten ihmeessä oman naaman kuvaaminen voi sitten olla niin vaikeaa?

Kun sitä omaa naamaa tuijottaa valokuvissa joka päivä, niin ainakin minä alan olemaan aivan ylikriittinen oman ulkonäköni suhteen, joka ei omasta mielestäni tee pääkopalleni kovin hyvää. Ulkonäöllä kun ei ole yhtään mitään merkitystä, joten siksi on koen itse tylsäksi kamppailla tämän asian kanssa lähes päivittäin. Ikääntyminenkin on niin kaunista, mutta nuorta 20-vuotiasta ihailevassa maailmassa se on vaan välillä todella vaikea hyväksyä omaa vanhenevaa naamaa. Ehkä pystytte samaistumaan? Vaikka puhun aina siitä kuinka paljon rakastan vanhenemista, niin silti ei se ole aina niin helppoa eikä tapahdu omalla kohdallanikaan vaan niin ihanan automaattisesti.

Ja tämähän on sellainen asia, jonka pitää ehdottomasti muuttua, mutta tietyt kauneusihanteet on kaiverrettu meihin niin syvälle sisimpään. En tiedä olenko henkisesti niin vahva ihminen, että olen yksi niistä tyypeistä viemään tätä asiaa eteenpäin. En siis tiedä olenko henkilö, joka bloggaa kauneudesta eläkkeelle asti, vaikka ehdottomasti sitä tarvitaan tässä yhteiskunnassa. Mediassa pitäisi esiintyä kaiken ikäisiä ja värisiä henkilöitä, jotta jokaisella olisi samaistumispintaa.

Se mitä olen alkanut rakastaa somessa on erilaisuuden hyväksyminen, positiivisuus ja huumori. Toivon, että teille tulee aina ihana fiilis, kun katsotte vaikka meikkitutoriaalejani IG-stooreissa. Tällaisella asenteella osaan aina rakastaa itseäni juuri sellaisena kuin olen.

Rehellisyyden nimissä olenkin etsinyt koko ajan jotain toista työtä, jota haluaisin tehdä. Yrittäjyydestä ja sen tuomasta vapaudesta (ja vastuusta), en kuitenkaan luovu. Kuten vuosi sitten jo kirjoitin, niin kaipaan työhöni ihmisiä tai edes vähintään jotain muuta kuin koneen äärellä istumista.

Viime päivinä olenkin alkanut tutustumaan asuntosijoittamisen maailmaan. Päätin alkaa opiskelemaan sitä ja ottaa selvää voisiko se olla juttuni. Salaa pienessä päässäni olenkin toivonut, että toisesta Instagram-tilistäni voisikin tulla joku päivä se johtotähti. Tämä tili on @miiajiitalo.

Mutta ei siis nyt mitään hätää, että bloggaamisen lopettaisin. Ei tästä bloggaajasta ihan hetkessä tule mitään itse tehtyä asuntosijoitusmogulia. Alan opiskelemaan asiaa ja selvitän, että olenko tarpeeksi motivoitunut hyppäämään remppahaalareihin aina kerta toisensa jälkeen. Tällä hetkellä kyllä kädet ihan syyhyää innosta ja asenne on se, että miksi en minä, jos muutkin. Sama asenne oli silloin, kun alotin bloggaamisen. Ei se tarvitse muuta kuin alan opiskelua ja raakaa työtä.

Ja muuten kyseessä ei ole mikään neljänkympin kriisi, vaan olen aina ollut tällainen. Joku pyysikin, että kirjoittaisin elämänkertani tänne blogiin. Tähän mennessä takana on aika vauhdikas elämä, joten jos se kiinnostelee, niin voin koittaa käännellä muistinipukoita ja kaivaa esiin kaikki nykyistä elämää vauhdikkaammat vuodet.

Tällaista siis tällä kertaa ja seuraavassa postauksessa taas jotain piristävää kauneuslöpinää. Kaikista eniten toivon, että kauneusjutut tuovat teille iloa ja inspiraatiota ihan jokaisena viikkona.

  • Tuula

    Hei Miia,

    Kiva kuulla myös sinun elämästä, ei pelkästään ihonhoidosta ja meikkaamisesta.

    Tänä aamuna mietin, että ymmärtääköhän se Miia miten monen kylpyhuoneessa se joka aamu on? Ainakin meidän! Sinun ihonhoitovinkit ja meikkausvinkit pyörii päässä päivittäin, kun meikkaan tai puhdistan ihoani. Hiuksiakin laittaessa usein käytän vinkkejäsi. Kiitos siitä, että olet mun apuna ja kaverina peilin ääressä ❤️

    Tsemppiä uusien asioiden opiskeluun. Se pitää mielen virkeänä 👍

    • Miia Johansson

      Oi miten ihana kuulla Tuula! <3 Mä oon sellainen salainen kylppärikaveri. 😀

  • Ulla S.

    Oli pakko laittaa komenttia, kun puhut vanhenemisestasi. Olen jo pitkään miettinyt miten olet näinä vuosina vain kaunistunut koko ajan. Kyllä me seuraajat kaivataan vanhetessa edelleen ohjeita. Ihan vaan esimerkkinä jo jokin aika sitten antamasi ohjeet huulten rajaukseen liittyen. Olin tätä naamaani katsellut ja ajatellut, että kait tässä kohta pitää jotain huulitäytettä laittaa (nyt maski on piilottanut ongelmaa). Lähdin sitten kokeilemaan ohjettasi vähän epäillen, että miltähän näytän.. ja hyvältä näyttää! Ei huulet ole koko elämä tietenkään mutta ihana vau, tämähän toimii! Käyttöön! Kiitos siis jälleen kerran hyvistä ohjeista.

    • Miia Johansson

      Voi kiitos Ulla! 🙂 Ja se on todellakin niin totta, että kaiken ikäiset ihmiset tarvitsee ja etsii kauneusvinkkejä. Se on jopa mullekin jo vähän tylsä katsoa kauneusvinkkejä 20-vuotiailta, koska oma naama ei ole enää niin kimmoisa ja rypytön. Ne vinkit ei siis enää oikein päde tähän naamaan.

  • Miia

    Hienoa, että on suunnitelmia ja lähdet selvittämään mahdollisuuksiasi! 😊

  • Eeva

    Moi Miia! Ihana lukee sun pohdintoja.
    Täällä yks 73v miettii et mikä on omassa elämässä tärkeintä nyt.No ykkönen terveys,uus harrastus sauvakävely ja kesällä pyöräily,aamulla meikkaaminen.
    Olen elänyt hyvin seikkailurikkaan elämän,luonne kun vaati aina uusia kokemuksia.
    Sitte huumori arjessa veli on samanlainen huumorin viljelijä.Ilta-sanomat lehti versio.Urheilukilpailujen seuraaminen aina kun vain tulee.Maailman politiikan seuraaminen miten maailma makaa.
    Olen onnellinen et v2019 tehdyn sydänoperaation jälkeen olo on ihmeen hyvä.Eli se oli opetus et elä tämä hetki niin kuin on parasta juuri sinulle.

    • Miia Johansson

      Haluan kyllä olla samassa pisteessä kuin sinä 73-vuotiaana. 😊❤️

  • Miime

    Miia🌹🌹
    Kiitos, että olet, mikä olet❤️❤️❤️❤️
    Sinä riität ihan juuri sellaisena, kuin olet. Älä vaadi itseltäsi liikaa. Olet ihana ihq, kuten nuoret asioita ilmaisevat.

    Kerroin tutulleni seuraavani blogiasi suurella hartaudella.
    Rakkaudella Miime

    • Miia Johansson

      Voi kiitos Miime! <3 Ihanaa, kun aina täällä tsemppailet mua!

  • Marja-Kaisa Suokas

    Please älä jätä meitä. Olen suositellut sinun ig tilisi seuraamista ihon hoitoon liittyen seuraavalle sukupolvelle. Ja sieltä terveisiä, että kiitos ja toimii❣️ Sinun ohjeisiin voi luottaa. Se on harvinaista tänä päivänä mm kosmetiikkaan liittyen. Minä kiitän ja kumarran. Please jatka 🙏

    • Miia Johansson

      Kiitos Marka-Kaisa! <3 Ihan superia kuulla, että nuoremmatkin hoitaa ihoaan tuloksekkaasti. Se tulee vaikuttamaan osittain myös siihen miltä heidän iho näyttää sitten vanhempana. 🙂

  • Mallu

    Sun blogi ja insta on aina päivän piristys, kiitos myös näistä henkilökohtaisemmista postauksista!
    Itse täytän kesällä 39 ja ihan parasta on seurata oman ikäluokan kauneusbloggaajaa, on niin paljon helpompi samaistua <3

    • Miia Johansson

      Onpa kiva kuulla Mallu! <3

  • Johanna

    Samaistun niin paljon pohdintaasi, että oletko henkisesti tarpeeksi vahva viemään kauneusihanteita oikeaan suuntaan. Vaikka tietää itsellä olevan oikea suunta, on se silti ihan samperin rankkaa kulkea väkijoukossa jossa kaikki muut kävelevät vastaan.
    Toivottavasti olet tämän suhteen armollinen itsellesi. Jos toteat, että voimat loppuu, se on ihan fine. Olet vaikuttanut ihmisten asenteisiin ja itsensä hyväksymisiin jo enemmän kuin uskotkaan.
    Aurinkoista kevättalvea Miia!:)♥

    • Miia Johansson

      Aurinkoa myös sun päivään ja on ihan tosi ihana kuulla, että on jotenkin pystynyt vaikuttamaan ihmisten fiiliksiin. 🙂 <3

  • Sanna

    En ikinä itse voisi tehdä työtä, jossa kuvaan jatkuvasti omaa naamaani tai itseäni. Mun itsetunto ei sitä kestäisi vaikka pahin kriitikko olen minä itse. Olet joskus puhunut kuvien muokkaamisesta. Paljonko tällä hetkellä muokkaat kuvia?

    • Miia Johansson

      Mä muutan valaistusta, jos on liian tumma kuva ja kroppaan kuvan. Siinäpä se oikeastaan. 😊 Joskus nenän pielistä nappaa muutamat röpelöt pois, jos on tullut laitettua meikki huonosti. 😅😬

  • Charming Nails

    Ihanaa kevättä sulle Miia ja kiva kun jaksat ilostuttaa meikkivinkeilläsi meitä monena päivänä viikossa <3 tutorial katsotaan aina tarkkaan ja etenkin ne muutosmaanantait(?) oli parhaita kun opin sen neutraloijan tarpeellisuuden. Tosi paljon hyvinä vinkkejä tullut ja vaikka ei olisi samanlainen meikkaustyyli niin kaikkea voi soveltaa ja ennenkaikkea tarvii soveltaa kun ikä alkaa näkyä. Arvostan siis tosi paljon sitä että olet jo kokenut ja kokeillut kaikkea, en saa välttämättä mitään irti parikymppisten tutoriaaleista kun en samalla tavalla pysty meikkaamaan 😉

    • Miia Johansson

      Kiva kuulla, että oot saanut vinkkejä täältä, vaikka oma tyyli olisikin erilainen. 🙂 Pidä kiinni omasta tyylistä – päaäsia, että sulla on siinä kiva olo. <3

  • Markit

    Hei; Pohdittuani asiaa perusteellisesti, kuten tapanani on, niin kyllä minä haluan tietää, millainen ihminen blogia kirjoittaa. Enkä nyt tarkoita henkilökohtaisia asioita ( että toimiiko se vatsa 😂), vaan lähinnä luonnetta ja arvomaailmaa. Eli miten ajatusmaailmani kohtaa blogistin kanssa. Kirjoittaako blogisti vain rahan vuoksi ja pyllistääkö mihinkään suuntaan kumartaessaan ( eräs poliitikko pystyy tähän kevyesti 😃). Voinko ottaa neuvot todesta ja onko uskottava ihminen. Suositteleeko tuotetta, jotta itse hyötyy siitä eniten, vaikka tuote on huono eikä itse sitä ikinä käyttäisi. Eli ihminen blogin takana ei ole yhdentekevä.
    Vakilukijana kuvittelen saaneeni sinusta Miia jonkinmoisen käsityksen, pintaraapaisun, hyvän käsityksen. Siksi tuntuu mukavalta lukea blogiasi.
    Tämä on hyväntuulen blogi kuten sanot, ja koen sinut tosi tärkeäksi siellä blogin takana. Päivieni piristäjänä ja tietysti tiedon jakajana. Aina en tiedä, kumpi on tärkeämpää, jakamasi tieto vai se, että saan yleensäkin lukea blogiasi ja muiden kommentteja (nekin hauskuttavat välillä). 😃
    Vanhetaan yhdessä ja pysytään kauniina. Tsemppiä uusiin juttuihin, mitä sitten keksitkään. Ja onhan se niin, että me kypsätkin naiset tarvitsemme blogin. Älä siis lopeta kirjoittamista. ❤

    • Miia Johansson

      Kiitos Markit! ❤️

  • Hanna

    oon saanut sulta niin paljon vinkkejä ja oppeja, kiitos siitä! itse diggaan meikeistä ja ihonhoidosta, mut en taas lainkaan pinnallisuudesta. sua on mukava seurata, kun tuntuu et pinnallisuus ei oo se juttu. ja sun viimenen kuva tässä, huhu miten kaunis!

    • Miia Johansson

      Kiitos Hanna! 😍 Onpa kiva kuulla!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram