SILMIEN RAJAUS – PARHAAT TUOTTEET JA KIKAT

15.01.2021

*Sisältää mainoslinkin.

Kokoan teille tällä hetkellä kaikki suosikkituotteeni yhden sivuston alle, josta voitte verkkokauppatyylisesti löytää kategorioittain kaikki lempparini. Sivuston lanseeraus on aivan pian ja se tulee olemaan osa blogiani ja helposti löydettävissä blogin etusivulta.

Kun olen tässä keräillyt suosikkejani kasaan, niin tajusin, etten ole tainnut vähään aikaan puhua rajaustuotteista ja mitä juuri nyt tykkään käyttää. Tässäpä siis suosikkini olkaa hyvät.

SUPERLAADUKAS KAJAALI

Luomella todella helposti liukuva pigmenttinen kajaali on *Estee Lauder Double Wear Stay-In-Place Eye Pencil. Tutustuin ensin upeaan sähkön siniseen sävyyn (alla oleva kuva) ja sen jälkeen ostin muutaman sävyn lisää. Silti sähkönsininen ja ruskea ovat olleet käytössäni eniten.

Kajaalit ovat yleensäkin hyvin monipuolisia, sillä niillä saa todella tarkkarajaiset rajaukset, mutta myös kauniin häivytetyt sellaiset, kuten postauksen ensimmäisessä kuvassa. Tällainen geelimäinen kajaali muovisessa varressa pysyy hyvin myös vesirajassa ja jos laitan pelkän ripsarin, niin melkein aina väritän kajaalilla vesirajan ripsien alta.

EDULLISEMPI VAIHTOEHTO

Pitkäaikainen suosikkini on *Isadora Perfect Contour kajaali, joka Estee Lauderin kajaalin tavoin pysyy paikoillaan loistavasti. Se ei kuitenkaan liu’u luomella yhtä vaivattomasti, mutta hoitaa silti asiansa loistavasti. Kuten huomaatte – erityisesti ruskea sävy on ollut ahkerasti käytössä.

Näitä pystyy muuten terottamaan ihan tavallisella meikkiterottimella. Terottimissakin on eroa ja jotkut niistä eivät ikävä kyllä terota näitä muovisia. Oma lemppariterottimeni on Laveralta.

KEINOJA, JOILLA SAA KAJAALIN NÄYTTÄMÄÄN PAREMMALTA

  • Jos haluan todella tarkan näköisen rajauksen (kuten postauksen sininen rajaus), niin otan kajaalin apuun *viistosiveltimen, jolla häivyttelen kajaalin loppuosaa tarkaksi.
  • Jos taas haluan kokonaan häivytetyn rajauksen eli rajaus, joka häviää nätisti luomivärin sekaan, niin käytän siihen *kynäsivellintä ja luomiväriä apuna. Näin tein alla olevassa kuvassa.
  • Kun teet kissarajausta, niin katso aivan suoraan peiliin ja pidä silmän rentoina. Piirrä rajaus välittämättä juonteista, joita ehkä on silmän ulkonurkassa. Kun viiva on hahmoteltu, niin nosta vasta siinä vaiheessa kulmakarvat ylös ja täytä kohdat, jossa ei ole väriä. Näin vältät koukkumaiset kissarajaukset.

PIGMENTTINEN GEELIRAJAUS

Alla olevan kuvan mukaiset tarkat rajaukset on mielestäni helpoin tehdä *Maybelline Gel Drama linerilla, koska se on helpompi hallita ja on pehmeämmän näköinen kuin nestemäinen rajaus. Tämä on toki makuasia. Tuote on edullinen ja sen mukana tulee todella mukiin menevä pieni sivellin, joten sitäkään ei tarvitse hankkia erikseen.

Mitkä on teidän lempparitapoja ja tuotteita tehdä rajaukset? 

  • Charming Nails

    Lempparini on perinteinen eyelinertussi, Sensai on varmasti sellainen ettei leviä raskaaseen luomeen. Mulla tulee etenkin toisessa silmässä “plumps” lepäämään luomen päälle ja rajaus jää helposti viiruna siihen kiinni. Luomivärillä en voi tehdä rajausta vaikka olisi helppo ja nopea, leviää heti. Samaten geelirajaus :/ Physicians Formulan eyeliner kynät on ihanan pehmeitä ja tosi hyvin pysyviä, niitä tykkään pehmentää siveltimellä, tulee kivan utuisa jälki. Smashboxin ja UD:n kynät on kans sellaisia jotka pysyvät 🙂

    • Miia Johansson

      Joo geelirajaus kynässä on kyllä yks parhaista keksinnöistä ever. 😍

  • Marjo

    Mulle ihan uusi tapa tehä rajaus on luomiväri. Tosi vähän yleensäkin meikannut. Käytössä Macin paletti ja vinolla siveltimellä laitan, toimii mulla. Helppo ja kivan utuisa ja pehmeä. Ja vinkki sulta Miia👌

  • Liilatar

    Kiitos tästä! Mikä se juttu on, että tehdään vaaleanruskealla kajalilla rajaus alaluomen rajaan? Vai olenko vaan kuvitellut, että sellainenkin tapa on. En edes muista mistä sen luin ja mikä vaikutus sillä pitäisi olla 😅. Onko sulla tällaisesta tietoa?

    • Miia Johansson

      Helou 😊 Nyt en tiedä saanko ihan kiinni tästä mitä tarkoitat. Mutta siis alavesirajan voi tietty rajata millä tahansa värillä. Jos näin tekee eikä sen alapuolelle jatka rajausta ja häivytä sitä, niin silmä näyttää usein pienemmältä. Mutta jos alavesirajaan laittaa vaalean beigeä/ valkoista niin silmä näyttää kirkkaammalta ja suuremmalta. 😊

      • Liilatar

        Kiitos, sait just kiinni siitä mitä tarkoitin. Se taisi liittyä punoittaviin ja kuiviin silmiin se juttu, mistä tämän vinkin luin. Ja silloin juuri beige rajaus poistaisi sitä vaikutelmaa kirkastamalla katsetta.
        Itsellä ainakin maskit aiheuttavat silmien punoitusta ja tämä pakkanen taas kuivuutta. Joten kaikki konstit käyttöön 😁.

  • Ilona

    Vuosiin en tehnyt rajauksia koska geelimäisillä, tusseilla tai muilla vastaavilla en vaan osaa kerta kaikkiaan! 😀

    Mutta nykyään rajaukset on oikein ominta tyyliäni (kiitos sinun vinkkiesi). Teen luomivärillä ja viistosiveltimellä.

    Jos haluan intensiivisemmän lopputuloksen, niin ensin teen rajauksen “vähän sinnepäin” kajalkynällä, jonka päälle töpöttelen luomiväriä viistosiveltimellä. Onnistuu joka kerta! 😍❤ Joten tuhannet kiitokset 🥰

    • Miia Johansson

      Oi kiva kuulla, että oon voinu olla avuksi! 😀 Ja juuri noin alle rajaus vähän sinne päin ja päälle luomiväriä tasoittamaan, niin näyttää ihan superhyvältä. 🙂

  • NH

    Onpa kiinnostava lukea sinun suosikeistani. Olen pohtinut kosmetiikkatuotteiden kuluttajatottumuksia opintojeni ohessa. Itseäni kiinnostaa tuotesuunnittelu juurikin kosmetiikka-alalla.

    • Miia Johansson

      Oi kun kiva kuulla! 😍 Kosmetiikkatuotteiden kehittelijöitä on Suomessa vielä melko vähän verrattuna muuhun maailmaam, mutta pienempiä firmoja kyllä löytyy, kuten esimerkiksi tämä mainitsemani Kolme.

  • Maria

    Moi! Oisko sulla vinkkejä siihen, miten sais tehtyä rajaukset raskaallekin luomelle? Monesti oon yrittänyt mut aina joko näyttää tyhmältä tai sit muuten ei vaan toimi omissa silmissä. Koitin etsiä, mutta en ainakaan löytänyt täältä semmosista 😅

    • Miia Johansson

      Heippa Maria! 🙂 Periaatteessa ihan normirajaus kyllä toimii, mutta ei kissaa tietty. Mutt rajauksen kanssa on aina hyvä laittaa myös luomiväri. Erityisesti raskaampi luomi oikeastaan vaatii sen tai sitten mielummin pelkkä luomiväri ja ripsari ilman rajausta. 🙂 Laitan sulle tähän postauksen, jossa hyvä ja helppo ohje raskaille luomille.

      https://miiajohansson.com/2021/02/02/helppo-silmameikki-kaikille-silman-malleille/

  • Tiia

    Heippa.
    Mikä olisi paras tehdä rajaus, jos ongelma on että aina rajaus tarttuu luomelle. Olen kokeillut kyniä, luomivärejä, rajaus paletteja sekä eyelinereita.

    • Miia Johansson

      Heippa Tiia! 🙂 Hyvä luomivärin pohjustus alle koko luomelle ja luomen puuterointi. 🙂

      • Tiia

        Tätäkin olen kokeillut, ja siis näin juuri tehnytkin aina😬

        • Miia Johansson

          Mikä posjustus ja puuteri sulla on ollu käytössä ja ja mikä rajaustuote? Onko pohjalla paljon sy-voidetta?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram