VUODEN 2020 MEIKKILOOK x 15

06.01.2021

*Sisältää mainoslinkin.

Jälleen on takana yksi vuosi erilaisia meikkilookkeja ja tässä on niistä omat 15 suosikkiani. Ajattelin myös kertoa lyhyesti avaintuotteista tai mitä kyseinen look on tuonut tähän vuoteen. Toivottavasti saatte tästä inspiraatiota meikkihetkiin.

1. SATEENKAARILUOMET

Jos värikkäät luomivärit houkuttelevat, niin siihen ei tarvitse kuin *Jeffree Star Jaw Breaker -luomiväripaletin.

2. SINISET RAJAUKSET

Upeat sähkönsiniset rajaukset saa *Estee Lauderin Double Wear kajaalilla sävyssä 09 Electric Cobalt. Sinisten rajausten seuraksi sopii aina nude-huulet ja tässä huulissani on Tom Fordin huulipuna sävyssä Naked Ambition, joka ei ole enää käsitykseni mukaan brändin valikoimissa. Harmi, sillä tämä oli aivan täydellinen nude.

3. HÄIVYTETTY RAJAUS

Kauniin häivytetyn rajauksen voi tehdä joko luomivärillä tai kajaalia häivyttämällä. Tässä kevyet luomivärit ja rajaus on tehty ihanilla Laura Mercierin Stickeillä, joista kirjoitin TÄSSÄ.

4. TÄYDELLINEN RUSKEA

Ruskeita on yhtä monta eri sävyä kuin on meitä ihmisiäkin. Oma täydellinen ruskea luomiväri määritelläänkin ihon sävyn mukaan. Väärä ruskea voi meinaan tehdä väsyneen näköiseksi. Opas luomivärien valintaan löytyy TÄSTÄ.

5. OMAN KAUNEUDEN KOROSTAMINEN

Tänä vuonna ihastuin entistä enemmän luonnollisen kevyeen meikkiin. *Smashboxin huulikiilto sävyssä Sorbet Watch on ollut ehdoton suosikkini ja ehkä tänä vuonna voi taas ottaa huulikiillot käyttöön, jos maskisuositus saa jäädä historiaan.

6. VINTAGE

Rakastan Vintage-löytöjä ja jos tiedätte jotain ihania online vintagekauppoja, niin vinkatkaa ihmeessä kommenttiboksiin. Kuvan sinisen violetti kukkapaita on vintage-löytö Wienistä.

7. YKSINKERTAISUUS

Vaikka rakastan meikkejä ja kosmetiikkaa, niin viime vuosi toi tullessaan jotain uutta. Nimittäin innostuin yksinkertaisen meikin kauneudesta. Saan siitä enemmän inspiraatiota, kuin vaikeista cut crease -meikeistä tai tarkkuutta vaativista monimutkaisuuksista.

8. POLKKA

Olen varmasti sisäisesti aina se polkkahiuksinen tyttö. Viihdyn polkassa todella hyvin ja luulenkin, että jossain vaiheessa taas palaan siihen. Polkka on niin raikas ja oikean mittaisena se on kasvoille todella imarteleva.

9. KORVIS INTOILU

Minut tunnetaan siitä, että yhdistän lookkeihini vaikka minkälaisia korviksia. Vaikka nämä korvikset näyttävätkin melko vaatimattomilta, niin rakastuin näihin heti. Raikas vaaleansininen pukee omaa ihoani jotenkin extrahyvin. Korvikset on saatu Yeppolta, jossa myydään ihanan hempeitä korviksia.

10. VERHO-OTSISPAKKOMIELLE

Mulla oli yhdessä vaiheessa viime vuotta pakkomielle kääntää suoristusraudalla mun pitkä leukaan asti ulottuva otsit tällä tavoin 70-luvun tyyliin. Kai sitä sanotaan nykyaikana jonkinlaiseksi verho-otsatukaksi.

11. SUOMALAISUUS KOROSTUI

Viime vuonna moni suomalainen yrittäjä oli ja on edelleen ahdingossa. Ostan mielelläni suomalaista ja maksan siitä tarvittaessa mielummin myös enemmän. Suomessa tehdään aivan loistavia ihonhoitotuotteita, joista kirjoitin TÄSSÄ. Kuvassa näkyy muuten ihanat pinkit Aarikan korvikset, jotka suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.

12. EHKÄ UPEIMMAT LUOMIVÄRIT

Katsokaa yllä olevan kuvan ihania luomivärisävyjä! Tämä *Urban Decay Naked Ultraviolet -paletti on aivan mieletön kylmiä sävyjä rakastaville ja olikin mielestäni paras luomiväripalettilanseeraus viime vuonna.

13. HALO-SILMÄ

Viime vuonna rakastuin entistä enemmän Halo-silmämeikkiin, vaikka tein sitä yllättävän vähän. Ehkä ainoastaan näiden kahden lookin verran. Pitää ehdottomasti korjata tilanne tänä vuonna.

14. GLITTER-RINTAMALLA AINA TÄRKEÄ MUISTAA

Tärkeä viesti, josta aion puhua myös tänä vuonna on se, että vaikka joitain glittereitä myydään virheellisesti nimellä eco-glitter, niin ikävä kyllä luontoystävällistä glitteriä ei ole olemassa. Mikään glitter ei kuulu lavuaariin. Luonnonkaunisblogissa on tästä loistava postaus, johon pääset TÄSTÄ.

Poista siis glitter ennen kasvojen pesua käyttämällä apuna pumpulilevyä, tops-puikkoa tai teippiä ja heitä glitter roskiin.

15. KUTRIEN PIDENNYS

Vuosi loppui siihen, kun ihana kampaajani Miia-Maria laittoi minulle hiustenpidennykset. Vaikka olenkin syvällä sisimmässäni polkkatukkatyttö, niin rakastan näitä pidennyksiä. Hiukseni ovat nyt niin helpot, koska polkassa oli aina se oma laittaminen, vaikka se ei kuvissa näyttänytkään erityisen stailatulta.

Mikä näistä on sun lemppari-look? Mikä look inspiroi? Tai mitä innostuit itse kokeilemaan?

  • Kukkis

    Hei ihana! Mikä on kohdassa 12.”Ehkä upeimmat luomivärit” kuvassa tuo ihana vaalea luomiväri, jota sinulla on silmien sisänurkassa, keskellä ja kulmaluulla?

    • Miia Johansson

      Helou! 🙂 Se on tuosta samasta Urban Decayn paletista. Eli kaikki tuon meikin luomivärit on tehty samalla paletilla. 😀

      • Noora

        Mikä huulipuna sulla on tuossa kohdassa 12? Täydellinen 😍

        • Miia Johansson

          Taitaa olla sama kuin kohdassa kaksi, eli tuo Tom Ford, jota ei enää valmisteta. 🙁

          • Noora

            Tyypillistä miun tuuria 😁 Kiitos vastauksestasi!

      • Kukkis

        Näin arvelinkin, että on samasta paletista, mutta mikä sävy se on? Tositosi ihana ja katsoin sitä jo aikaisemmin, kun teit postauksen kyseisestä meikistä 🙂

        • Miia Johansson

          Voi mä en nyt muista sen nimeä, mutta se on paletin ainoa tuollainen metallisen minttu sävy ja eroaa selkeästi muista. 😊

          • Kukkis

            Joo eli se on se mitä mietinkin! Eka olin varma, että se on tottakai se paletin alussa oleva vaalea, mutta sit tajusin sen mintunvihertävänki(verkkokaupan kuvasta olen siis katellut). Tuossa sun ihanassa meikatussa kuvassa ensikatselmalta näyttää just mielettömän ihanalta metallin vaaleelta niin sillä vaan varmistelin 🙂

  • Tiia

    Mun suosikit on nro 3 & 13, vaikka oikeasti ihan joka ikinen näistä meikeistä ja stailauksista on super kaunis — olet ihana ja inspiroiva! 💕

    Tuosta halo-meikistä olis kiva saada tutoriaali jossain vaiheessa. 😊

    Hyvää ja idearikasta alkanutta vuotta, Miia!

    • Miia Johansson

      Helou Tiia! 🙂 Ja kiitos! Itseasiassa tuosta Halo-meikistä on tutoriaali Instagramin kohokohdissa. 😀 Ihanaa uutta vuotta sullekin!

  • Laura

    Moi! Onko tosta sinisestä rajauksesta olemassa omaa postausta tai tutoriaalia? En löytänyt haulla. Ihana lookki ja oon pitkään miettiny sinisen eyelinerin hankkimista, tuo estee lauder on ilmeisesti hyvä? Kicksin tuotekuvissa väri näyttää vihreemmältä, mutta onko väri todellisuudessa toi mikä sun kuvassa?

    • Miia Johansson

      Joo on tuon sävyinen mitä kuvassa. Kato vaan, et on sama nimi varmasti. Siellä on myös vihreä. 😃 Ja on tosi hyvä. Liukuu helposti luomella ja pysyy! 😃 Tästä oli joskus alkuvuodesta stooreissa tietoa, mutta ei ikävä kyllä enää. Voin tehdä ehdottomasti jonkun uuden samanlaisen. 😊

  • Päivisusanna

    1, 2, 3, 9 ja 12 on mun suosikit kokonaisuuden (hiukset, korvikset, meikki, vaatteet) perusteella! <3

    • Miia Johansson

      Kiitos 😍 eli joo.. kokonaisuus on parasta! 😃

  • Charming Nails

    Halo-meikki ja Naku Violet-meikki upeimmat kerrassaan <3 kokeilin sun inspiroimaa samaa luomivärin levitystyyliä Nakun kanssa ja kehuja tuli 😉

    https://charmingnails.blogspot.com/2020/12/joulukuun-kauneussuosikit.html

    Mitähän kivoja meikkejä tämä vuosi tuo tullessaan, innolla odotan aina uusinta meikkaustutoasi 🙂

    • Miia Johansson

      Hieno meikki! <3 Ja kiva kuulla, että odotat mun totoja. 🙂 Pyrin tekemään vähintään kaksi sellaista per viikko. Jännää joo mitä tämä vuosi tuo tullessaan.

  • Tiia

    Ehdoton suosikki 11. Vaikka selasin useamman kerran läpi, se puhutteli eniten. <3 Toi paidan sävy ja kaulus sopii sulle niin hyvin. Suomalaisuus ja meikki kaunis ja vaatimaton, luonnollinen. Tykkään. 🙂

    • Miia Johansson

      Kiitos Tiia! <3

  • Anne/Kivun kahdet kasvot

    Olet paras seuraamani kauneusbloggaaja! Pidän niin persoonastasi, kuin tyylistäsikin. Olet todella asiantunteva ja taitava. Jatka samaan malliin vuonna 2021 🙂

    Vaikea on valita lookeista parasta, koska kaikki ovat niin hyviä ja taidokkaita kokonaisuuksia!

    Kaikkea hyvää sinulle tähän alkaneeseen vuoteen!

    • Miia Johansson

      Oi wau kiitos Anne! <3 Ihanaa vuotta sullekin!

  • kukkis

    3 ja 5 🙂

    • Miia Johansson

      <3

  • Ilona

    Kaikki lookit on oikeasti yhtä ihania! 🙂 Häivytetty rajaus kuitenkin tällaiselle raskasluomiselle oma suosikki. Mutta halo- meikkejä haluaisin itsekin oppia tekemään erilaisia, joten niitä sais tulla useammin, tämänpäiväisen instastoryn jo näinkin, kiitos siitä!

    • Miia Johansson

      Heippa Ilona! Joo, mielelläni teen erilaisia Halo-lookkeja. 🙂

  • Kaisa Pohjanliekki

    Moikka!
    Kiitos kivasta blogista ja pahoittelut, että kirjoitan aiheen ohi. Tilasin suosituksesi jälkeen Fiinin kaurapuhdistusbalmin ja sain tuotteen joulukuun puolivälissä ja ihmettelin todella nestemäistä, melkein öljymäistä koostumusta. Kyselin Fiiniltä tästä ja lähettivät uuden ja pahoittelivat juoksettunutta tuotetta. Tänään sain uuden ja koostumus on ihan samanlaista: pohjalla sakeampi klöntti ja pinnalla öljyistä, nestemäistä tuotetta. Nyt ajattelin kysellä sinulta, minkälaista tuote sinulla on ollut? Luin jostain että hunajamaista olisi… En ymmärrä miten tätä pelkkää öljyä saa otettua edes lusikalla käyttöön. Vai onkohan taas virheellinen tuote? En löytänyt mistään kuvaa tuotteesta käsissä tai ulkona purkista 🤔

    • Miia Johansson

      Voi kökköläinen tosiaan! Näitä on nyt ollut jonkin verran liikenteessä ja sulla on nyt jo toinen vääränlainen koostumus. 😣 Eli vaan uudestaan viestiä ja toivottavasti laittaisivat jo mukana jotain muutakin, kun näin kävi ja toistamiseen. Kyllä se koostumus on joo sellaista hunajamaista.

  • x

    Hei, opiskelen kosmetologiksi ja nyt pitäisi hankkia meikkisiveltimet ehostusta varten. Olisiko sinulla suosituksia hyviin sivellin merkkeihin joihin kannattaisi tutustua? Olen katsonut mm. Real Techniquesin siveltimiä, mutta ovatko nämä hyvät ammattilaiskäyttöön? Olen myös katsonut daVinci Style Vegan siveltimiä, onko sinulla näistä kokemusta, tai suositella muita merkkejä, jotka olisivat hyviä ammattikäyttöön? Kiitos 🙂

    • Miia Johansson

      Helou 😊 Monella ammattilaisella on oikeastaan kaikkia ihan sekaisin, mutta itse huomasin työssä käyttäväni aina eniten Real Techniques -siveltimiä. 😊 Ne kestää ja on edullisia. Niitä siis suosittelen ihan ammattilaiskäyttöön. Ja alkuun en edes hankkis mitään kalliita. Se oma kädenjälki alkaa pikkuhiljaa muotoutua ja sitten vasta tietää minkälaisia siveltimiä tykkää käyttää asiakkaille. 😊 Muiden meikkaaminen kun on kuitenkin niin erilaista. 😊

  • jansku

    Hei Miia! Kaikki lookit on ihania, mutta itsekin rakastan luonnollisia ja aika kevyitä lookkeja, välillä jollain pienellä twistillä. 😍 Muten muuten hiuksiin saa tuommosen nousun etutukkaan ( esim kuva 9). Oon koittanut itelle monesti saada sellasta, mutta ei vaan onnistu. 🤭

    • Miia Johansson

      Helou Jansku! 🙂 Mä teen sen niin, että föönaan päinvastaiseen suuntaan kuin mihin haluan tuon nousun. Sitten se tulee aika automaattisesti. Mutta tietty riippuu hiuksista. Jos tämä ei auta, niin tupeerauskamman avulla onnistuu. 🙂

  • Jaana

    3&5 Niin luonnollisen kauniita😊

  • Linda

    Hei!
    Kaikki ovat tosi kauniita, mutta 3, 5 ja 8 erityisen mieluisia luonnollisuuden vuoksi. Noista tuli mieleeni Jenna Menard, jonka löysin instasta hiljattain. Hänellä on jännä, vähän erilainen tyyli tehdä.

    • Miia Johansson

      Kiitos vinkistä.. tsekkaan. 🙂

  • Jenna

    Moikka! Ootko testannut paljon kehuttuja kjaer weis meikkivoiteita? Olisi kiva kuulla kokemusta 😍

    • Miia Johansson

      Helou Jenna! 🙂 Mulla on itseasiassa juuri ne nyt testissä. 😀

  • Bettina

    Kiitos ihanista ♥️postauksista ja tuotevinkeistä. Tutustun näihin vielä tarkemmin. Tukkani takkuuntuu niin hirveästi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram