HIUSTENPIDENNYKSET – KOKEMUKSIA JA FAKTAA

22.12.2020

Samalla, kun kampaajani @hairextensionsbymiiskustage11 teki minulle maailman ihanimmat hiukset, niin kysyin häneltä niitä yleisimpiä kysymyksiä pidennyksistä. Toivon siis, että saat tästä postauksesta kaiken, mitä olet halunnut pidennyksistä tietää.

MIKSI JA MINKÄLAISET PIDENNYKSET OTIN?

Kaikista suurin syy oli ehdottomasti se, että näiden avulla haluan kasvattaa omat hiukseni pitkiksi. Aina siinä vaiheessa, kun omat hiukseni saavuttavat olkapäät, niin tekee mieli leikata ne samoin tein. Ne tuntuvat ohuilta ja haluan skarpimman lookin. Tällä tavoin tuo itselleni inhottava välivaihe jää pois.

Miia-Maria valitsi hiuksiini sinetit (50 cm) ja niitä laitettiin 4 punttia.

PILAAVATKO PIDENNYKSET OMAT HIUKSET?

Kampaajani vastaus oli suoraan: “Eivät pilaa, kun kaikki palaset loksahtavat paikoilleen. Konsultaatiossa käydään läpi, että mitä tehdään ja kenelle.”

Onnistuneet pidennykset vaativat osaavan ammattilaisen, joka hallitsee tekniikat. Tekniikan valitseminen onkin juuri se, missä voidaan mennä ihan alusta asti metsään. Esimerkiksi hentohiuksiselle valittaisiin Mago-pidennykset, joka ei ole tällaiselle henkilölle paras vaihtoehto. Ihminen ei myös kampaajani mukaan hyvin usein tiedä onko hänellä hennot vai paksut hiukset. Usein jopa paksuhiuksinen voi pitää hiuksiaan hyvin hentoina.

Asiakkaan ei myöskään itse tarvitse tai pidäkään päättää, että millä tekniikalla pidennykset laitetaan. Tämän päättää ammattilainen, jotta lopputulos on paras mahdollinen. Miia-Maria saattaa myös sekoittaa eri tekniikoita keskenään.

Lähtökohtaisesti jokaiselle ihmiselle voi tehdä jotain, vaikka hiukset olisivat kuinka ohuet.

Kampaajan on myös tärkeää antaa työlleen takuu, jotta asiakas ei jää yksin, jos jotain onkin mennyt pieleen.

Myös kotihoito on tärkeää ja osaava kampaaja osaa antaa siihen myös ohjeet. Onkin tärkeää, että budjetoi pidennykset niin, että on varaa myös hyviin kotihoitotuotteisiin. Esimerkiksi hyvä harja on todella tärkeä ja oma lempparini onkin kampaajaltani jo pari vuotta sitten saatu Simply Naturalin harja.

NÄKYVÄTKÖ PIDENNYKSET JA EROTTUVATKO OMAT HIUKSET PIDENNYSTEN SEASTA?

Jos nostan kaikki hiukset huolettomasti hyvin korkealle ponnarille, niin ne näkyvät. Jos kuitenkin pitäisin pääsääntöisesti hiukseni ylhäällä, niin sinetit aseteltaisiin eri tavoin. Itse tykkään pitää hiuksiani auki tai normaalilla ponnarilla. Tykkään myös laittaa osat hiuksista ylös ja pidennykset eivät näy, koska niitä ei tämän vuoksi laitettu niin eteen.

Itselläni on Miia-Marian mukaan paljon hiusta, joten hieman mietinkin, että miten ihmeessä omat hiukset eivät erotu. Se kuitenkin riippuu hyvin paljon siitä, että miten pidennykset leikataan. Kampaajani leikkasi ne niin taitavaksi, että omien hiusten rajaa on tosiaan vaikea erottaa.

Omasta mielestäni pidennykset näyttävät kaikista kivoimmilta, jos heitän niihin nopeat kiharat, sillä oma hiukseni on sen verran taipuisa ja kosteassa ilmassa jopa kihara. Tämän vuoksi hiuksien ollessa suorana oma hius voi päivän aika alkaa kihartua ja tämän vuoksi hieman erottua pidennyksien seasta.

MISTÄ ITSE PIDENNYSMATERIAALI TULEE?

Minulle laitettiin Simply Naturalin pidennykset, joka on suomalainen yritys. Materiaali tulee Etelä-Intiasta, jossa ihmiset uhraavat hiuksensa vanhan tradition mukaan temppeleille. He uskovat, että hiuksien luovuttaminen tuo hyvää onnea. Temppelit myyvät hiukset eteenpäin ja hiuksista saadut rahat käytetään hyväntekeväisyystyöhön, koulutukseen ja temppeleiden ylläpitoon. Lisää tästä traditiosta voi lukea esimerkiksi tästä BBC:n jutusta. Intiassa on toki myös mahdollisuus myydä omia hiuksiaan.

Hiukset sitten pestään, desinfioidaan ja värjätään Indonesiassa, jossa itse tehdas sijaitsee. Tehtaalla on kaksi eri EU:n myöntämää sertifikaattia: toinen tulee tehtaan hyvistä työoloista ja toinen ihmisten työllistämisestä.

PALJON PIDENNYKSET MAKSAA?

Se riippuu aivan siitä, että mitä tehdään. Hinta on 150-1000 euron välillä ja hinnan omille unelmahiuksille kuulee konsultaatiossa. Konsultaatio ei sido mihinkään ja sen jälkeen voi jäädä rauhassa miettimään, että olisiko pidennykset tai kenties tuuhennokset oma juttu.

Miia-Marialle voi aina myös laittaa viestiä vaikka Instagramin kautta. Hänen Instagram on @hairextensionsbymiiskustage11

Mutta siis totuushan on, että mitään edullista hommaa tämä ei missään nimessä ole erityisesti kun puhutaan pidennyksistä. Tai ainakin oma rahapussini on sitä mieltä. Tällä kertaa sain ilmaiseksi työn ja pidennykset maksoin itse, mutta jatkossa maksan kaiken itse.

KUINKA USEIN PIDENNYKSET UUSITAAN JA MIKSI?

Miia-Maria suosittelee ensimmäisten hiustenpidennysten kestoksi kolme kuukautta ihan asiakkaan oman hiuksen takia. Tämän jälkeen katsotaan oman hiuksen kunto ja mietitään, että voisiko seuraavia pidennyksiä pitää vielä kauemman aikaa – vaikka neljä kuukautta. Kaikista tärkeintä on, että oma hius pysyy pidennysten kanssa hyvänä. Tähän voi verrata vaikka kynsien pidennyksiä – joillakin ne uusitaan kahden viikon välein ja joillakin viiden. Eli tämä kaikki on hyvin yksilöllistä.

Magoja poistettaessa kiinnityslanka laitetaan poikki, joten sitä ei voi enää laittaa uudelleen. Sinettitekniikassa pidennyksiä voi käyttää uudelleen, jos kampaaja niin haluaa. Miia-Maria ei tosin näin tee, koska tällä tavoin hän ei voi antaa samaa takuuta pysyvyydelle, joka on tietenkin asiakkaankin näkökulmasta todella tärkeä asia. Teippitekniikka on sitten eri asia, mutta kampaajani ei käytä tätä tekniikkaa.

MILTÄ PIDENNYKSET NYT TUNTUU?

En ole koskaan omistanut näin pitkiä ja tuuheita hiuksia, joten aluksi ajattelin, että se vaatisi tottumista. Miia-Marian mukaan joillakin voi hyvinkin mennä viikko tottua pidennyksiin. Itse rakastuin näihin heti ja aina kun katson peilistä, niin oloni on kotoisa ja jotenkin erityisen nätti.

Vaikka olen tehnyt maskeeraajan työssä paljon kampauksia, niin aina oman pään stailaaminen on jotenkin vaikeampaa. Yhden pesukerran jälkeen stailaus oli hieman hakusessa. Nyt viikon jälkeen olen jo oppinut tekemään kiharat, joista itse pidän. Sellaiset ovat postauksen kahdessa ensimmäisessä kuvassa. Postauksen viimeisen kuvan kiharat ovat omaan makuuni liian tuuheat.

Pari ensimmäistä yötä sinetit hieman painoivat päätä, mutta nyt sekin alkaa hellittää.

Varasin jo uuden ajan maaliskuulle ja sanoin, että haluan saman setin. Mieli voi vielä muuttua, mutta ainakin nyt tykkään todella paljon.

Onko kukaan teistä kokeillut pidennyksiä? Mitä tykkäsitte?

  • Heini

    Hei,

    Kiinnostaisi tietää, että onko kampaajallasi jokin erityinen syy olla tekemättä teippipidennyksiä? Mielenkiinnosta vaan, että kokeeko hän sen tekniikan jotenkin “huonompana” kuin muut? 🙂

    • Miia Johansson

      Hyvä kysymys. 😊 Kysyin häneltä ja hän vastasi: “En tee teippejä koska en yksinkertaisesti osaa. Teippitekniikka on teknisesti vaativa enkä ole kouluttautunut siihen. Meillä Stagella teippejä tekevät Kati ja Lauri.”

  • Pirita

    Tämä sun muutos on aivan mahtava! 😍 Miia-Maria on paras!! Käyn itsekin hänen penkissä ja en voisi olla tyytyväisempi omiin hiuksiini nyt 😍😍

    Itselläni on super ohut tukka, joka on kyllä pitkä. Mulla on tuuhennokset, ja on ihanaa kun hiuksia on enemmän ja sitä saa laitettua 😊 Oli paras päätös mennä konsultaatioon! En oo kokenut että pidennystä kanssa elämä olis haastavampaa tai vaikeampaa, aikaa toki menee enemmän.

  • Marg

    Näytät ihan nukelta 😊

  • Jonna

    Nuo on niiiiin kauniit ja sopii sulle hyvin! 🙂 Tosin lyhyempikin tukka oli aivan ihana ja sopi sinulle, sulla on varmaan niin kaunis nassu, että sopii vaikka millaiset hiukset ❤️ Itsellä on aina ollut lyhyt tukka, ja en varmaan koskaan jaksa kasvattaa kun olen niin laiska ja kärsimätön 😂

  • Kati

    Sinun oma, lyhyempi hiusmalli sopi sinulle parhaiten ja oli pirtsakka. Nyt on tyylisi on ihan “tuksumainen”, turhamainen ja teennäinen, ei sovi sinulle yhtään. 👎 Olisit vaan pysynyt omana itsenäsi, niin olisi ollut kaikista paras!

    • Miia Johansson

      Okei 😅 Mulla on itselläni ihana fiilis tässä tilassa ja se on se tärkein, eikö?

    • Eeva

      Kati, tuliko sinulle kommentistasi hyvä mieli? Jos Miia olisi itse postannut että eipä mulle sovi ollenkaan nää pitkät hiukset, niin sitten saa toki kompata ja tsempata, mutta tollasia negatiivisia “teennäinen” kommentteja et sanoisi parhaalle ystävällesi, joten miksi sitten Miialle? Pidetään mielessä kohteliaisuus ja käytöstavat! 🙏❤

    • Tuire

      Olipa tympeä kommentti, etkai toivottavasti menisi sanomaan noin kenellekään päin naamaakaan? 😒 Joku joskus sanoikin, että älä sano mitään jos ei ole mitään hyvää sanottavaa.. Näytät Miia kauniilta molemmilla tyyleillä, vaihtelukin virkistää! 😍

    • Päivi

      No huhhuh mikä kommentti.Mialle sopii aivan täydellisesti pidennykset joskin myös lyhyt malli.Nauti vaan molemmista ja jätä tuollaiset toksiset arvostelut omaan arvoonsa.

      • Miia Johansson

        Kiitos Päivi 🙂

  • Anne-Maria

    Minulla on ollut ommeltekniikalla tehdyt pidennykset ja ne oli IHANAT! En kuitenkaan tykännyt siitä että päänahkaa ei saanut koskaan pestyä täysin puhtaaksi joten en ole enää käyttänyt pidennyksiä kahdeksaan vuoteen. Olen kokeillut myös teippipidennyksiä ja ne oli kamalat. 🙁

  • Diana

    Minusta viimeisen kuvan stailaus on hyvistä verrokeista huolimatta upein. Näytät ihan Miss Universumilta! 🤩 Omaan silmään kuohkeus luo myös parhaan vaikutelman siitä, että kuontalo olisi vain omaa hiusta. 🙂 Olet kyllä super kaunis hiuksinesi! 😍

    • Miia Johansson

      Kiitos 😍 Joo, moni tykkää kyllä tuollaisesta tuuheammasta enemmän. 😊

  • Emma

    Simplyn harja on best! Itellä ollu sama harja ekoista pidennyksistä asti, eli yli 15v! 🤣 ja ainut miten se on kärsiny on sen kulunut pinta 😅

  • Pnj80

    Miten lämpötyökalujen käyttö pidennysten kanssa? Pitää kö varoa just esim.kihartimen kanssa vai voiko toimia kuin omien hiusten kanssa toimisi? Tarviiko jotain erityistä tuotetta hiuksiim jos kihartaa tai suoristaa?

    • Miia Johansson

      Samalla tavoin kuin omia hiuksia stailataan eli samat välineet ja lämpösuojat. 😊

  • Emilia

    En tiennyt, ettei hiuksia käytetä uudelleen. Tuntuu aika hurjalta. Mihin käytetyt hiukset menevät?

    • Miia Johansson

      Ne laitetaan sekajätteeseen. 😊 Onneksi hius on uusiutuva luonnonvara. 😃

  • nemiliam

    Kauniit pidennykset! Mua jäi mietityttämään, että miltä nuo pidennykset näyttää tuolla hiusten seassa? Miltä näyttää ponnarilla? Onko korkea ponnari vaikea laittaa siten että sinetit ei näy? Harkitsen itse myös pidennyksiä keväälle! Täytyy vaan malttaa odottaa, että oma pixie kasvaa tarpeeksi 😅

    • Miia Johansson

      Kiitos 😍 Se riippuu paljonn siitä miten sinetit asetellaan. Jos käyttää enemmän korkeita ponnareita, niin siitä kannattaa mainita pidennysten laiton yhteydessä. Normin korkuinen ponnari onnistuu varmasti kaikilla, luulisin.

  • Maria

    Itsellä on ollut pidennykset tai oikeastaan tuuhennokset viimeiset 10v ja on tullut kaikki tekniikat kokeiltua vuosien saatossa. Toki välillä ollut monenkin kuukauden taukoja että hiukset saa levätä. Ja lompakko 🙂

    Itselläni on hyvin ohuet hiukset ja todennut teipit parhaiksi itselle. Magojen ja sinettien “liitosmöykyt” paistaa helposti ohujen hiuksien alta kun taas teipit on niin litteät että sulautuu parhaiten. Ja vaikka kampaajat tietysti sanoo ettei kuluta omia hiuksia, niin onhan nyt maalaisjärjelläkin selvää että tottakai oma hius rasittuu enemmän versus ettei pidennyksiä ole. Sinetit kuluttaneet omia eniten, kun ne lämpökolvilla liimataan ja on pienessä osiossa kiinni kun taas teippien rasitus jakautuu isommalle hiusosiolle.

    Mutta kuten Miia sanoi niin taitava kampaaja osaa valita oikean tekniikan ja laiton. Nyt markkinoille on tullut slaavihiusta, joka sopii suomalaiselle hiukselle paremmin kuin intialainen. Ei siis ole niin iso ero omien hiusten ja pidennysten välillä.

    Isoin miinus pidennyksissä on (rahanmenon lisäksi) että joutuu säätämään enemmän ettei pidennyskohdat näy. Ei toivoakaan että tosta vain sutasee ponnarille ja lähtee liikkeelle. Koko ajan vähän epävarma olo vaikka tuulisella säällä, että loistaako pidennyskohdat 🙂

    Hoidon suhteen olen ollut tosi huoleton, mutta silti hiukset pysyneet hyvässä kunnossa. Olen parhaimmillaan käyttänyt 2v samoja Simplyn teippejä, joita vaan aina nostettu ylemmäs. Ainut mihin kiinnitän huomiota, ettei hoitoainetta mene liitoskohtaan.

    • Miia Johansson

      Heippa Maria! 😊 Mulla on sinetit olleet tuuhennoksina kaksi kertaa ja itse en huomannut hiusten kunnossa muutosta. Onhan se sinetin sulattaminen hiukseen kuitenkin sama lämpötila kuin suoristuaraudan kuumuus. Miia-Marialla on somessa hyviä kuvia siitä, kun asiakas on kasvattanut omia hiuksia pidennyksien kanssa ja omat hiukset on pysyneet tosi hyvänä. Itse jo huomaan lämpökäsitteleväni omia hiuksia vähemmän, kun on pidennykset.. enemmän kosken vaan latvoihin. 😃 Mutta toki ymmärrän, että tää on yksilöllistä. 😊

      Mä en oo tutkinut tuota slaavihiusta, mutta miten se materiaali hankitaan ja millä tavoin se on parempaa? 😊 Ei tosiaan ole kokemusta ja mun mielestä nää intialaiset hiukset sulautuu mun hiuksiin tosi hyvin ja tuntuu pehmoisilta?

      Ja siis tosi kökköä, jos on epävarma olo. 😟 Mä kun en näistä sen enempää tiedä kuin oman kokemuksen perusteella, niin ponnarin kanssa ei ainakaan mulla näy sinetit. Tietty korkea ponnari on eri. Jos laitan puolet kiinni, niin silloin pitää vähän asetella. Varmasti riippuu hiuksista ja tekniikasta. 😊

      Ja taas kun teipeistä en tiedä, mutta sinettien kanssa voi hoitoainetta laittaa ihan normaalisti. 😊

  • Markit

    Hei; Minä en tiedä hiusten pidennyksistä mitään. Nyt olen googlaillut ja katsoin youtube- videonkin, jossa kampaajasi (?) pidensi hiuksia. On se aika näpräämistä! Mihin kohtaan niitä oikein sinulla laitettiin? Vaikka miten tuota ensimmäistä kuvaa katson, niin en erota sitä lyhyempää hiusta 🤔. Vähän sävyeroa jossain? Ja kestääkö ne saunassa? “Sattuiko” niiden laittaminen? Taas on mielenkiintoinen juttu, vaikka en itse niitä aio ottaa.
    Ja ovathan nuo kauniit hiukset. Niistä saa vaikka mitä kampauksia ja lettejä. Ja minustakin tuo hiukan suorempi on nätimpi kuin kihara viimeisessä kuvassa.

    • Miia Johansson

      Heippa Markit! 😊 Ne on tuolla niskassa ja pään sivuilla, mutta ei ihan hiusrajassa, niin ponnari onnistuu. Pidennyksiä laitettiin kolmea eri sävyä, niin siitä sävyero ja tietty oma tyvi on tummempi. Ei sattunut laitto – nää laitetaan hiukseen kiinni ja ei ihan tyveen kiinni. Kestää saunassa ja elämä näiden kanssa on ihan normaalia. 😃

  • Anne

    Hei!
    Todella kauniit hiukset,sopii sulle tosi hyvin! Pidin kyllä aiemmastakin hiusmallista,mutta vaihtelu toki virkistää:)
    Käytätkö millaisia hoitotuotteita hiuksillesi nyt? Shampoo,hoitsikka,jätettävä-minkä merkkisiä? Kiinnostaa,koska itsellänikin on hiustenkasvatus projekti meneillään.
    Ja mistä voisi ostaa simplyn harjan..?
    Hyvää joulunodotusta sinulle! 🙂

    • Miia Johansson

      Helou! 😊 Mulla on nyt Briogeon tuotteet käytössä ja kerastasen pitkäaikainen lämpösuojalemppari märkiin hiuksiin. Mä voisin kirjottaa näistä ihan postausta. 😃 Simplyn harjan saa ainakin Kinnuselta, mutta googlettamalla löytyi monia muitakin paikkoja. 😊 Mukavaa joulun aikaa sullekin! 😊

    • Anne

      Joo! Postaus hiustenhoitotuotteista olisi hyvä 🙂 Mua kiinnostaa kovasti meikkauksen ja ihonhoidon ohella myös hiustenhoito.

  • Sipe

    Minulle laitettiin kuukausi sitten ensimmäiset pidennykset. Tekniikkana teippi. Ajatus oli saada volyymia, koska minulla ihan onnettoman ohuet ja hennot hiukset. Pituutta jätettiin ehkä 15 cm pitemmäksi kuin oma tukka. Tulos todella luonnollisen näköinen, kun pituutta jätettiin maltillisesti omaan tukan suhteessa. Niin tyytyväinen ☺️

    • Miia Johansson

      Oo kiva kuulla 😍

  • Carita

    Hiuksesi ovat todella kauniit ja sopii sinulle hyvin 🙂
    Enkä missään nimiessä halua olla ilonpilaaja,mutta sinetit pilasivat omat hiukseni vaikka kävinkin ammattitaitoisella kampaajalla.
    Meni pitkään saada hiukset kuntoon 🙁
    Itselläni paljon hiuksia, mutta hennot ja vaalennetut. Toki tämä on yksilöllistä, eikä tarkoita, että kaikille kävisi näin 🙂

    • Miia Johansson

      Voi ei! 😟 Mulla on siis ollut sinetit tuuhennoksina kaksi kertaa ja omille hiuksille ei tapahtunut mitään.

  • Sari Hahl

    Sun hiukset näyttää tosi hyvältä ja ne sopii sulle hyvin😍 Itse olen päätynyt monen kokeilun kautta teippipidennyksiin. Syystä että jos ostaa laadukkaat pidennykset, samoja voi käyttää jopa kaksi vuotta. Samoin huolto on nopeaa ja sitä kautta edullista. Itse olen maksanut huollosta hiusten värjääminen yhteydessä vain 60e.

    • Miia Johansson

      Oho! Ne on edulliset! 😍

  • vakkarilukija

    Aivan ihanat! Viimeisessä kuvassa olet kuin huippumalli!

  • Miho

    Onpas hassua nähdä sinut noin pitkätukkaisena! Itse tykkään eniten viimeisen kuvan kiharasta, se on jotenkin ilmavemman ja kevyemmän näköinen kuin kaksi ensimmäistä! 😊

    Itselläni on ollut erilaisia pidennyksiä montakin kertaa. Sinetit, teipit ja clip-onit.
    Sineteistä en itse tykännyt. Jotenkin ne kiinnityskohdat tarttuivat aina harjaan ja repivät ikävästi. Sineteillä minulle tehtiin vain kevyt tuuhennos, joten sinettien vähäinen määrä päässä saattoi myös aiheuttaa sen, ettei niitä sitten osannut varoa samalla tavalla kuin koko pään pidennyksiä olisi. En tiedä, irtoaako minulta jotenkin poikkeuksellisen paljon hiuksia, mutta noin kuukauden-kahden jälkeen sinettien yläpuolelle alkoi muodostua kamala karvatupsu irronneista, sinettiin jääneistä hiuksista. Ja lopulta ne roikkuivat vain parin karvan varassa.
    Clip-oneissa oli ihanan helppoa se, ettei niitä tarvinnut pestä, föönata ja lämpökäsitellä muun tukan mukana montaa kertaa viikossa, niitä ei tarvinnut letittää yöksi, eivätkä ne olleet aivan päivittäisessä käytössä, joten ne pysyivätkin monta vuotta käyttökelpoisina! Ne pystyi myös aina asettelemaan päähän sen mukaan, millaisen kampauksen on tekemässä.
    Clip-onien helppoudesta huolimatta lempparipidennykseni ovat kuitenkin teipit. Iso kiinnityspinta-ala tuntuu rasittavan päänahkaani vähemmän kuin sinettien “pistekiinnitys”. Toisaalta taas iso kiinnitysteippi jää herkästi näkyviin hiusten välistä. Varsinkin, kun minulla on pään päällä selvästi harvemmassa hiuksia kuin niskassa, niin teippejä ei voi edes tuoda kovin ylös päähän.

    Vaikka pidennykset ovat toisinaan aika hankalat ohuessa tukassa, niin kyllä niitä monesti kaipaan. Parin vuoden kotiäitiys ja sen jälkeinen opiskelu ovat tehneet sen verran syvän loven lompakkoon, että toistaiseksi pidennykset ovat haave vain, mutta ehkäpä sitten, kun vihdoin valmistun ja pääsen takaisin työelämään 😊

    • Miia Johansson

      Helou! 🙂 Vitsit on mielenkiintoista lukea teidän kokemuksia, koska mulla on sineteistä ollut niin eri kokemukset. Esimerkiksi sinettien varominen – ei niitä tarvitse varoa ollenkaan. Hyvä harja on se avainasia ja ne pitää harjata kunnolla ihan tyvestä. Tuuhennoksien kanssa tietty mulla oli sama, koska ne on täysin samalla tekniikalla tehty. Toinen syy miksi otin pidennykset (jonka unohdin sanoa), että nää nimeomaan helpottaa mun elämää. Aina on kivat hiukset päässä ja se helpottaa myös mun työtä. 😀

      Ja siis tooosi ikävää kuulla, että sulla kävi noin sinettien kanssa. 🙁

      Ja Clip-oneista mulla on joo kyllä kanssa kokemuksia. Mä koin ne ehkä hankaliksi aina erikseen laittaa, jos haluaa vaan aamulla harjata hiukset ja menoksi. Mutta varmasti niihinkin tottuu ja käytössä nopeutuu. 🙂

      Mietin tässä, kun mainitsit kotiäitiyden, että oliko sulla tuo kokemus sinettien kanssa silloin kun olit raskaana tai imetit. Mun kampaaja sanoi, ettei silloin mielellään laita sinettejä, kun voi olla normaalia enemmän hiustenlähtöä.

      • Miho

        Sinetit oli viitisen vuotta ennen raskautta 😊 niiden jälkeen pidin pitkän tauon “pysyvistä” pidennyksistä. Raskauden ja imetyksen jälkeisen sulkasadon jälkeen otin taas noin vuodeksi teipit, että sai “uudet hiukset” kasvaa. 🙂
        Mutta makuasioitahan nää pitkälti on. Onneks on vaihtoehtoja, niin varmasti jokainen kyllä löytää itselleen mieluisan vaihtoehdon!
        Ihanaa joulua sinulle! ❤

        • Miia Johansson

          Juuri näin ja hyvä kuulla eri kokemuksia. 🥰 Hyvää joulua sinnekin!!😊

  • Miime

    Moi Miia 🌹
    Minä mitään tiedä pidennyksistä, mutta tykkään, että sopivat sinulle erittäin hyvin. Pehmentää piirteitäsi huimasti 😍😍😍
    Hiusten värisi kyllä muuttaisin. Tumma, ei siis mikään musta/maantienvärinen, sopisi sinulle paremmin kuin hyvin. Tummempi väri toisi kasvoillesi ryhtiä ja kasvoillesi syvyyttä, että oksat pois 😊😊😊

    Itse pidin monta vuotta blondia, tuttu näki minut tummemmassa värissä, eikä ollut uskoa silmiään. Nuorennuin 10 vuotta ainakin!
    Tämä on vaan minun oma näkemys. Vaan upee kuontalo sulla, varmasti vaatii huoltoa.

    Mukavaa Joulua Sinulle ja perheellesi ♥️♥️♥️ olkoon ensi vuosi onnellisia asioita täynnään 😊😊😊

    • Miia Johansson

      Heippa Miime! 🙂 Mulla on joo itseasiassa vuosia ollut tummemmat hiukset ja oli ne kyllä kivat. Mutta kun mulla on ilman meikkiä kasvot niin haaleat niin tummemmilla hiuksilla näytin aina tosi kalpealta ja naama vaati usein meikkiä. Nyt viihdyn myös ilman meikkiä. Itse oon miettinyt, että voisin jossain vaiheessa taas kasvattaa tuon oman värin ulos. Maantien harmaat hiukset on itseasiassa aika mageet ja niitä harvemmin näkee. Ihanaa joulua myös sulle! <3

  • VeeraS

    No onpas tosiaan hassua nähdä sulla pitkät hiukset :D. Mutta kivalta näyttää, ihanilta suorastaan! Mä en tiedä pidennyksistä mitään enkä ole harkinnutkaan, mut nyt tuli mieleen onkohan mitään pilipali-tekotukkaa (ei peruukkia sentäs) minkä vois laittaa päiväksi-pariksi jotta vois kokeilla miltä pidemmät hiukset tuntuis. Jotain itselaitettavia ja poistettavia klipsuhiuksia tms? 🙂

    • Miia Johansson

      Heippa Veera! 🙂 Joo, sellaisen clip-on pidennykset voi laittaa itse. 🙂

  • Annamari

    Ihanat hiukset ja hyviä vinkkejä. Mulla on sinetit parhaillaan. Ekat laitettiin toukokuussa ja nyt joulukuussa niitä nostettiin ja uusittiin osa hiuksista. Mulla on aika saman mittainen oma hius kun sulla ja pidennys 40 cm. Mulla meni hius aika ohueksi pahan anemiaan ja kilppariongelmien kanssa. Joten pidennykset tuntuu ihanilta. Pelkäsin, että onko oma hius kärsinyt, mutta ei ollut. Mun tuotteet on Kevin Myrphyltä. Ois kiva se postaus tuotteista mitä käytät! Ja tykkäsin sun lyhyistä ja nyt näistä pitkistä.

    • Miia Johansson

      Ihan huippua kuulla, että oot saanu sineteistä apua. 🥰

  • kulta keittiöallas

    Mukava artikkeli. Kiitos jakamisesta.

  • Pia

    Mikä väri sinulla on hiuksissa? Kivat nuo pidennykset, mutta tykkäsin myös niistä lyhyemmistä olivat skarpin näköiset. Kiva välillä tietysti kokeilla jotain uutta.

    • Miia Johansson

      Helou Pia! 😊 Tällä kertaa mun kampaaja laittoi mulle vaan vaaleita raitoja. Pidennyksissä on kolmea eri väriä. Mä en muutenkaan tiedä noista kampaajan värihommista.

  • J

    Mun kampaaja taas tekee teippejä, sinettejä ja magoja. Mulla tosi ohut tukka ja sanoi että magot parhaimmat

  • Teija

    Minulle laitettiin sinettipidennökset slaavihiuksista. Sinettejä oli 140 kpl. Omahius takkuuntui sinettien ympärille. Sinettejä alkoi irrota pesussa ja kammatessa melko pian. Kuukauden päästä irtosi 100 sinettiä kerralla kaikissa omat hiukset mukana. Loput 30 kpl leikkasin irti, jottei hiukset irtoaisi juurineen. Nyt oma tukka on ohuempi kuin koskaan, rotanhäntä. Sinetit laitteineen maksoivat 400 €, eli kallis kokeilu tuli.

    • Miia Johansson

      Voi eiiii.. tosiaan sineteissä on tosi paljon laatueroja. 😔 Näin ei missään nimessä sais käydä. Ja tärkeää on myös hyvä harja, joka sopii sinettien kanssa.

  • Tanja

    Hei! Onko tietoa mistä Mikkelissä löytyisi osaava pidennysten tekijä?

    • Miia Johansson

      Mulla ei ole tietoa, mutta varmasti voi kysyä mun kampaajalta. 😊

  • Katja

    Aivan upeat! Mulla on ollut sinettikiinnityksellä joskus, oli todella kestävät vaikka omat hiukset ohuet ja pelkäsin että pidennykset putoaa 😊 kestivät pitkään!
    Nyt olen menossa tsekkaamaan laitettaisko uudet 😊

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram