PARHAAT MEIKIT VUONNA 2020

16.12.2020

*Sisältää mainoslinkin.

Vuonna 2020 olen innostunut entistä enemmän luonnon meikeistä ja kaksi viidestä tämän vuoden löydöstä onkin luonnon tuotteita. Testailujen perusteella on tosin myönnettävä, että laadukkaita luonnon meikkejä ei vielä ole markkinoilla kovinkaan paljon. Kriteerini ovat kovat, sillä vertaan niitä toimivuudeltaan synteettiseen kosmetiikkaan.

Olen myös tehnyt päätöksen etten enää käytä synteettisen puolen meikkivoiteita, joissa on kemiallinen aurinkosuoja. Ensinnäkin meikkivoidetta pitäisi käyttää aivan liikaa, jotta aurinkosuoja olisi riittävä ja lisäksi en halua muutenkaan käyttää kemiallisia aurinkosuojia. Jos aihe kiinnostaa, niin voit lukea siitä lisää TÄSTÄ.

OLETHAN JO LUKENUT TÄMÄN VUODEN IHONHOITOLÖYDÖT TÄSTÄ.

VUODEN MEIKKIVOIDELÖYTÖ

Tätä *Madaran Skin Equal meikkivoidetta olen käyttänyt todella paljon viime aikoina, koska se sulautuu iholle niin hyvin, että meikkivoidetta tuskin erottaa. Tällainen lopputulos ei ole itsestäänselvyys meikkivoiteiden kanssa, mutta tämä tietenkin vaatii myös sen, että iho on alla hyvin hoidettu.

Tämä meikkivoide ei tee ihosta kiiltävää diskopalloa, kuten melko useat luonnonkosmetiikan meikkivoiteet tekevät erityisesti seka- ja rasvaisella iholla. Silti tämä meikkivoide sopii loistavasti myös kuivalle iholle. Eli ihana meikkivoide todella monelle.

Voit lukea lisää Madaran tänä vuonna julkaisemasta meikkivoiteesta TÄSTÄ. Postauksessa kerron myös sävyvalinnoista.

VUODEN YLLÄTTÄJÄ

Minua vuoden alusta asti tiiviisti seuranneet eivät ole voineet ohittaa vaihetta, jolloin teki mieli käyttää vain *Laura Mercier Caviar Stick -voidemaisia luomivärejä. Ihastuin niihin niin hurjasti, että luulin etten enää tavallisia luomivärejä käytäkään.

Alla olevan meikin silmämeikki on tehty Caviar Stickeillä. Luomivärit levittyvät niin helposti sekä kauniisti ja olen edelleen sitä mieltä, että nämä ovat maailman helpoimpia luomivärejä. Alle ei tarvitse erikseen pohjustusta ja ei kannata edes laittaa, sillä muuten häivyttäminen on vaikeaa. Eri sävyistä näet lisää TÄSTÄ postauksesta.

VUODEN SUOMALAINEN MEIKKITUOTE

*Korento Cosmetics Rose Quartz Highlight on sävyltään viileä ja sopii vaalealle ja erityisesti punaiseen taittavalle iholle. Alla näette ennen ja jälkeen kuvan, kun poskipäällä on tätä kyseistä highlightia. Tuote ei ole uusi, mutta olen käyttänyt sitä todella paljon tänä vuonna ja kaikista highlighteista nappaan tämän usein ensimmäisenä.

Lisäksi tämä on samalla ihoa hoitava meikki ja sisältää laadukkaita kasviöljyjä.

VUODEN EDULLINEN LÖYTÖ

*Täydelliset viileän sävyiset aurinkopuuterit löytyvät Catricelta ja hinta on vain 4,90€! Tuote on helppo levittää, koska sitä ei irtoa liikaa kerralla. Kai tiesit jo, että kalliissa selektiivisissä meikeissä ja näissä edullisissa käytetään pääsääntöisesti aivan samoja raaka-aineita. Se, mistä maksat kalliimmissa tuotteissa on hienot paketit ja brändäys. Toki itsekin rakastan välillä myös ostaa kalliimpia ja etsinkin niitä parhaita aivan jokaisesta kategoriasta. Hinta ei siis sinänsä kosmetiikan puolella kerro välttämättä mitään laadusta.

Catricen aurinkopuutereita itselläni on sävy 30, joka on loistava talven vaalealle iholle ja sävy 35 taas päivettyneelle. Sävyjen erot ovat kuitenkin melko pienet (kuten alla olevasta kuvasta huomaa), joten itse voin käyttää kumpaa tahansa ympäri vuoden.

VUODEN MEIKKAUSTA NOPEUTTAVA TUOTE

Aivan viime hetkellä viiden parhaan joukkoon nousi *Artdecon voidemainen varjostussävy, johon tartun nykyään joka päivä. Se on niin nopea levittää, että säästän tämän kanssa paljon aikaa. Sävy 50 on kylmempi, mutta saan sillä silti kivasti lämpöä kasvoille. Sävy 60 on taas hillitty poskipunasävy, josta tykkään myös paljon.

Jos ihmetyttää, että mitä eroa oikein on aurinkopuuterilla ja varjostuksilla ja miksi ne oikeastaan ovat jopa sama asia niin voit lukea aiheesta lisää TÄSTÄ. Itse kutsun sitä enemmänkin kasvojen muotoiluksi.

Täydellinen sivellin tämän voidemaisen tuotteet levittämiseen on *Real Techniques Light Layer Foundation -sivellin.

Mitkä olivat teidän tämän vuoden parhaita meikkilöytöjä?

  • Pepsi

    Moi.
    Mun SUURI yllättäjä oli Lumene!
    Ihonhoidossa käytän vain luonnonkosmetiikkaa, mutta meikeissä käytän sekaisin.
    Ja vaikka kovasti haluaisin, niin luonkos meikkivoiteista ei sitä huippua ole vielä löytynyt. Juice beatya haluaisin testata seuraavaksi. Tällä hetkellä paras on Zuii.
    Mutta jostain syystä halusin kovasti testata Lumenen uuden Stayn. Sen fysikaalinen aurinkosuoja houkutteli.
    Ja sehän on omalla rasvoittuvalla ihollani ihan super! Kestää paremmin, kuin mikään aiemmin testaamani! Jopa EL Double weariakin paljon paremmin.
    Kun itselläni kaikissa meikkivoiteissa on ongelmana pysyvyys. Jo puolessa välissä päivää rasvaisuus sulattaa meikin pois. Vaikka ihonhoito on opeillasi kunnossa. 🙂
    Kivaa, kun kotimainen tuote pääsi yllättämään.

    • Miia Johansson

      Hei ihan huippua, että tykkäsit tuosta Lumenesta! 😀 Mulla oli suuret odotukset sen suhteen, mutta siitä tuli mulla päivän aikana jotenkin jauhoinen vaikka kuinka monta kertaa kokeilin. 🙁 Ja hei mä sain juuri tänään uuden luonnonkosmetiikan meikkivoiteen testiin.. katsotaan, jos siitä olisi johonkin. Odotan kyllä innolla! Eli toivottavasti jotain uutta siltä saralta tulossa tänne. 😀

      • Pepsi

        Mietin pitkään tän Lumenen kanssa.
        Kaikki viime vuosien meikkivoiteet on näet sun suosituksia ja tätä et ollut suositellut. 😄
        Mutta kannatti tällä kertaa ottaa riski. 😄

        Jään odottelemaan sun testailua. Niin mielelläni vaihtaisin kokonaan luonnonkosmetiikan puolella meikkivoiteet, mutta tuntuu, että ne on suurimmalta osalta suunnattu kuivempi ihoisille.

        • Miia Johansson

          Joo juuri näin.. hyvin usein sopii joo paremmin kuivemmalle iholle. Mites Alima PUren Mineraalimeikkipuuteri? En olis koskaan kuvitellut, että tykästyn tuollaiseen tuotteeseen, mutta sillä tulee kyllä niin kaunis iho. 😀

          • Pepsi

            Olen ostanut myös sen testiin.
            Mutta en saa sillä omaan makuuni riittävän peittävää. Tai jotenkin tuntuu, että iho jää kovin kirjavaksi. Vaikka yritän kerrostaa. 😕
            Se harmittaa, kun odotin siltä kovasti.
            Myöskään Madaran skin equal ei toiminut, vaan menee ikävästi huokosiin melko nopeasti. 😕

            Mutta etsinnät jatkuu, ehkä joku päivä löytyy itselleni se täydellisesti sopiva luonnonkosmetiikan meikkipohja. 🙂

          • Miia Johansson

            Hei mulla teki tuo Madara alkuun samaa. Kokeile sekottaa tuotetta ja testaa uudelleen. Tuon meikkivoiteen koostumus voi kuulemma välillä olla vähän hassu. 🙁

  • Annamari

    Oon aivan ihastunu Jane Iredalen huulikiiltoihin. Ja syyskuussa aloin pannuttamaan luomivärejäni (166 kpl)…huomasin, että oon ollu tosi tylsä meikkaaja…yleensä vaan vaalea ja ruskea luomiväri silmissä…ja nyt kokeilen rohkeammin värejä. Ja alle neljässä kuukaudessa 12 uutta sävyä missä pannu näkyy nyt. Ehkä parasta uutta on se, että yritän nyt kuluttaa vanhoja pois ennen uusien ostoa🤔

    • Miia Johansson

      Oho! 😀 Sulla on paljon luomivärejä. Sulla onkin siinä projektia. Mulla on kanssa niin paljon paletteja, ettei vielä yhdessäkään näy pohja. 😀

  • Heini

    Ihanat kategoriat! en tiedä harrastaako muut vastaavia mutta itse yllätyin vuoden suomalaisesta tuotteesta, ihan parasta ❤️

    • Miia Johansson

      Tykkäätkö sä tuosta Korennon tuotteesta? Mä en itseasiassa alkuun tykännyt, mutta jotenkin koostumus muuttui ja nyt ihan paras. 😀

  • Riina

    Moikka, ja kiitos ihanista vinkeistä! Vielä kiinnostaisi saada vinkkausta parhaasta ripsarista, jolla sais tuuheutta harvoille ripsille?

    • Miia Johansson

      Heippa Riina! 😀 Mä oon itseasiassa juuri testailemassa teidän lemppari ripsareita, kun kyselin IGssä ja tilasin sitten suosituimmat. Eli sellaista postausta on pian tulossa. Mutta sillä välin.. mun suosikekja löytyy blogin sivupalkista ripsivärikategoriasta. 🙂

  • Tipu

    Ykköslöytö tänä vuonna oli kyllä Jeffree Starin Jawbreaker. En edes osannut kuvitella, että luomiväri voisi toimia niin hyvin ja sävyt on ihania! Sitä päivää vielä odottelen, että luonnonkosmetiikasta löytyisi sopiva meikkivoiteen sävy vaalealle erittäin keltapohjaiselle iholle. Olen testannut useita luonnonkosmetiikan meikkivoiteita ja löytänyt useamman hyvän koostumuksen, mutta sävyä ei löydy, ellen sitten halua näyttää puttepossulta! Sama ongelma on tosin monien synteettistenkin meikkivoiteitten kanssa, että ne vaaleimmat sävyt tuppaavat olemaan liian pinkkejä. Parhaat sävyt tällä hetkellä löytyvät estee lauderilta ja nyxiltä, mutta luonnonkosmetiikkaa kaipailisin..

    • Miia Johansson

      Heippa Tipu! 😀 Joo, Jawbreaker on kyllä ihan paras ja taisi ollakin mun viime vuoden parhaissa meikkilöydöissä. Upeat sävyt ja muita värikkäitä paletteja ei edes tarvitse. 😀 Ja joo, toivotaan, että luonnonkosmetiikassa sävyt ja koostumuksetkin paranisivat. Mietin, että Alima Puren mineraalimeikkipuutereissa on muuten tosi hyvä sävyvalikoima, jos sellaista kiinnostaa testailla. 🙂

  • Eva

    Tuo Art Decon sticki on IHANA!! Sun suosituksesta ostin sen just ja jäi heti päivittäiseen käyttöön. Tämän vuoden suosikki on myös Lumenen voidemainen poskipuna, varmaan joskus vuosia sitten olet suositellut sitä ja tänä vuonna sen ostin ja on ollut joka päivä käytössä. Vielä kun löytyis täydellinen ripsari niin olis kaikki hyvät tuotteet käytössä!

    • Miia Johansson

      Ihan huippua, että säkin tykkäsit. 😍 Ripsareista on tulossa pian juttua. 😃

  • Saara

    Sopiiko tuo art Decon varjostussävy todella vaalealle iholle?

    • Miia Johansson

      Heippa Saara! 🙂 Hmm.. saattaa olla liian tumma. Noista löytyy tuollainen vaaleampi sävy nro 20, mutta en oo testannut sitä niin en osaa varmaksi sanoa.

  • Aino

    Tuo Artdecon linkki ei toimi. Ja googlettamista vaikeuttaa, että oikeastihan se näyttää olevan Artdeco, eikä Art Deco 🙂

    • Miia Johansson

      Linkki ja nimi korjattu 🙂

  • Siri

    Tulisko joulun kunniaksi lykolta alennuskoodia? 🙂

    • Miia Johansson

      Heippa 😊 Ikävä kyllä mulla ei ole. 😟

      • siri

        Meinasin siis että tuleeko milloin yhteistyö lykon kans?

        • Miia Johansson

          Tällä hetkellä ei ole tiedossa uusia yhteistöitä. 😊

  • Lukija

    Hei! Minulla tuo Madaran meikkivoide kutiaa kasvoilla, koskaan aiemmin ei tällaista ole ollut. Mietin, osaisitko inci-listasta sanoa, mikä voisi tällaista aiheuttaa? Toki voi olla yksilöllisestikin herkistynyt jollekkin yksittäiselle ainesosalle. Mineraalimeikkipuuterien käyttäjän ei oo helppo löytää sopivaa luonnonkosmetiikan meikkivoidetta…

    • Miia Johansson

      Helou 😊 joo, todella vaikea sanoa, että mikä ainesosa voisi olla kyseessä, kun sitä voi olla herkistynyt melkein mille vaan. Mutta jatka ihmeessä mineraalipohjien käyttöä. Ne on ehdottomasti parhaita varsinkin, jos iho on herkempi. 😊 Ja siis luonnon puolelta löytyy myös tosi hyviä mineraalimeikkipuutereita ellet jo käytä sellaista. 😊

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram