PARHAAT IHONHOITOTUOTTEET VUONNA 2020

13.12.2020

*Sisältää mainoslinkin.

Tämä vuosi on ollut ihonhoidon saralla itselleni hyvin opettavainen ja olen koittanut jakaa tietouttani teille helposti pureskeltavissa osoissa. Monelle vakkarilukijalle nämä viisi vuoden 2020 suosikkiani ovat varmasti jo tuttuja tuotteita, sillä ovathan ne saaneet täällä sen verran hehkutusta osakseen.

Valinta oli siis helppo ja mikä ihaninta – neljä tuotetta viidestä ovat suomalaisia. Vain yksi tämän katraan tuotteista on lanseerattu tänä vuonna, joten nämä ovatkin tuotteita, joita olen tänä vuonna löytänyt.

VUODEN SUOMALAINEN TUOTE

Fiini Puhdistusbalmi on ehdottomasti paras ihonhoitotuote tai oikeastaan paras kosmetiikkatuote, joka on tänä vuonna lanseerattu. Siitä on kahta eri versiota: *normaalin- ja kuivan ihon kaura puhdistusbalmi sekä *seka- ja rasvaisen ihon mustaherukka puhdistusbalmi. Olen tiputtanut kaksoispuhdistuksen kokonaan tämän avulla pois ja se on hyvä, sillä mitä vähemmän ihoaan pesee, niin sitä parempi.

Tämä balmi putsaa hyvin kaiken meikin, ei jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi, mutta ei myöskään tee ihosta kiristelevää. Nyt on pakko sanoa, etten usko enää löytäväni parempaa putsaria. Jättimäisen plussan tämä tuote saa siitä, että se on suomalainen. Lisäksi riittoisuudestaan se saa toisen lisäplussan.

Tuote sopii raaka-aineidensa puolesta kaikille ja se sisältääkin vain 7-8 ainesosaa riippuen kumman ihotyypin putsarin valitset. Mitä vähemmän ihoaan kuormittaa niin sitä parempi. Toivottavasti vuosi 2021 vie meitä jokaista kohti minimalistisempaa otetta ihonhoidossa. Vähemmän tuotteita, mutta myös vähemmän raaka-aineita.

RIITTOISA JA KOSTEUTTAVA KASVOVESI

Ihonhoitopostauksiani seuranneille ei varmasti ole yllätys, että mukana on myös *Olivia Klein Mineral Toner. Tämä tehokkaasti kosteuttava kasvovesi on todella riittoisa ja se onkin minulle yksi tärkeistä asioista ihonhoidossa, koska haluan ihoni olevan hyvä, mutta en sentään hinnalla millä hyvänsä.

Tämä tuote ei ainoastaan syväkosteuta, mutta myös tasapainottaa ihon talin tuotantoa sekä rauhoittaa mahdollisesti ärsyyntynyttä ihoa. Tämä kasvovesi sopii siis kaikille aknesta atooppiseen ihoon. Ja taas tämä INCI-vouhottaja pyytää katsomaan ainesosia. Tästä et meinaa löydä mielestäni kasvovedessä turhaa ainesosaa eli vettä, vaan se sisältää mm. ihoa rauhoittavaa ja kosteuttavaa aloeta sekä hyarulonihappoa ja kasviuutteita.

PINTAKUIVUUDELLE KYYTIÄ

*Olivia Klein hydra seerumi on ollut tämän talven ihoni pelastus. Kuiva ilma teki ihostani pintakuivan ja se ilmeni kiristelynä sekä runsaana rasvoittumisena. Ihoni rauhoittui melko nopeasti tämän tuotteen avulla (toki myös perus ihonhoitoni on kunnossa) ja nyt meikkivoidekin pysyy nättinä koko päivän. Muut seerumit ovat kyllä hiljalleen hiipineet piiloon tämän seerumin tieltä. Erityisesti herkkä, ärstynyt, punoittava tai kuiva iho tulee pitämään tämän seerumin raaka-aineista kokonaisuudessaan.

Yhtenä avainraaka-aineena se sisältääkin tämän hetken todella suosittua raaka-ainetta eli Niasiinia (B3-vitamiini), josta hyötyy hyvin moni eri ihotyyppi. Se vahvistaa ihon suojamuuria, rauhoittaa tulehdusta, kirkastaa, buustaa keramidien tuotantoa ja lista jatkuu.

TÄYDELLINEN KOSTEUSVOIDE MEIKIN ALLE

Jotta meikin saa pysymään kauniina koko päivän, on ihon kosteustasapaino oltava kunnossa. Iholla on siis oltava juuri oikea määrä vesi- ja rasvakosteutusta.

Kosteusvoiteen kohdalla tärkeää onkin ettei voide ole liian rasvaista, mutta kuitenkin sen verran rasvaista, että ihosta tulee pehmoinen ja kosteusvoide ei heti hulahda ihoon ja häivy olemattomiin. Juuri ennen meikkivoiteen levittämistä ihon ei tule siis tuntua siltä kuin esimerkiksi kämmenselkäsi tällä hetkellä (luultavimmin) tuntuu.

*Olivia Klein Balance Cream on juuri optimaalinen meikin alle ja se ylläpitää kosteustasapainoa loistavasti. Lisäksi siinä on raaka-aineita, kuten salisyylihappoa ja taikapähkinävettä, jotka auttavat pitämään epäpuhtauksia loitolla.

VUODEN YLLÄTTÄJÄ

Olen aivan hullaantunut kasvoöljyihin ja tämä *Nourish London Argan Skin Rescue on todellinen poikkeus tässä genressä. Ainesosien puolesta tämä ei sisälläkään ainoastaan öljyjä. Mukana on esimerkiksi tulehdusta lievittävää inkivääriuutetta, joka on loistava ihon kuivuuteen ja ärtyneelle iholle. Mutta lisäksi tämä tuote sisältää yhtä kaikista kallisarvoisinta kosmetiikan raaka-ainetta eli argan-öljyä, jota tuotteessa on kaikista eniten. Tästä öljystä hyötyy niin kuiva ja ikääntyvä iho. Se sopii myös erilaisiin ihottumiin ja myös akneiholle, koska argan öljy sisältää antibakteerista linoleenihappoa.

Olen aivan hullaantunut tähän tuotteeseen ja toivoisinkin, että se tulisi suuremmassa putelissa. Myöskin tuotteen koostumuksen vuoksi sitä jää aika paljon putelin pohjalle, jota sitten ongin sieltä ylös ties millä tikulla.

Oletteko te kokeilleen näitä omasta mielestäni vuoden 2020 parhaita tuotteita? Tai mitkä on teidän mielestä tämän vuoden parhaat ihonhoitotuotteet?

  • Neppis

    Onko sinulla loppunut yhteistyö bybin kanssa, kun ennen hehkutit heidän tuotteitaan ja nyt on ollut pelkkää Olivia Kleiniä? :O

    • Miia Johansson

      Heippa Neppis! 🙂 Olipa hyvä kysymys ja olisikin ehkä taas pitkastä aikaa hyvä avata yleisesti sitä mitä blogien merkinnät tarkoittavat.

      Mulla ei ole ollut yhteistyötä Bybin kanssa eikä nyt ole myöskään Olivia Kleinin kanssa. Kaikki blogini kaupalliset yhteistyöt on merkattu merkinnällä: Kaupallinen yhteistyö. Teen niitä melko vähän, koska olen todella tarkka siitä mitä suosittelen. Kaikki merkinnät ovat lain määrittelemiä ja jopa tähden paikka on määritelty laissa.

      Omat suosikkini luonnollisesti vaihtuvat, koska testaan työni puolesta koko ajan uusia tuotteita. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että vanhat suosikkini olisivat jotenkin nyt huonoja. 🙂

      Merkintä *sisältää mainoslinkin tarkoittaa sitä, että tuotetta klikkaamalla pääset tuotetta myyvän jälleenmyyjän sivuille. Jos päädyt ostamaan tuotteen, niin saan siitä pienen komission itselleni. Klikistä en saa mitään. Eli toisin sanoen saan palkkaa siitä, että suosittelen tuotetta, mutta vain silloin jos joku ostaa tuotteen. Voin valita suosittelemakseni tuotteeksi ihan minkä tahansa tuotteen keneltä tahansa jälleenmyyjältä, joka on listautunut tällaiseen affiliate-ohjelmaan.

      Luonnollisesti tienaisin blogillani paljon enemmän, jos tekisin kaupallisia yhteistöitä useammin kuin kerran tai kaksi kuukaudessa (tässä kuussa en ollenkaan). Koen tämän mainoslinkkisysteemin kuitenkin olevan reilu kaikkia kohtaan. Tietenkin häviän, jos kukaan ei osta tuotetta blogini kautta ja ostaa ne vaikka kivijalkakaupasta. 😉

      Jos en siis merkkaisi yhteistöitä lain määrittelemillä tavoilla, niin voisin joutua aikamoiseen pulaan. Ammattibloggaajan ja myös harrastelijan on toimittava näiden lakien mukaan. Onneksi Suomessa on myös tämäkin asia määritelty lailla ja lukija tietää aina, jos lukee maksettua mainosta. Eli omasta tahdostani mainostan juuri näitä tuotteita ja kyseessä ei ole yhteistyö.

  • Laura

    Näistä tuotteista Balance cream ollut käytössä alkusyksystä asti ja on kyllä hyvä! Vierailu Twistben liikkeessä syksyllä oli huippu ja ostin heidän avullaan ”Miian tuotteita” omalle iholleni ja nyt iho on selkeästi paremmassa kunnossa kuin aiemmin! Kiitos sulle 💗

    • Miia Johansson

      Oi miten ihana kuulla! Ihan parasta, kun saa ihon kuntoon. <3

  • Tita

    Itselleni tuo Olivia Klein Mineral toner kasvovesi ei sopinut lainkaan. Valtava pettymys 😞 Se jopa tuntui kuivattavan, ehkä se merisuola tai jokin muu ei vaan sovi. Ja on jännä, kun jokin tuote on pettymys niin on hurjan vaikea enää kuvitella ostavansa mitään Olivia Klein tuotteita. Mutta kuten aina meille muistutat niin pitää ostaa sitä mikä omalle iholle sopii 🙂 Kiitos Miia tästä vuodesta 🙏🏻 Teet arvokasta työtä 🤗

    • Miia Johansson

      Heippa Tita ja kiitos! 🙂 Ja onpas kökköä, mutta näinhän se menee. Ja ymmärrän täysin, että jos joku tuote ei sovi, niin siinä tulee heti huono fiilis koko brändistä. Mikä ihotyyppi sulla on? 🙂 Olisi hyvä tietää munkin, että tiedän jatkoa ajatellen, kun auttelen ihmisiä eri ongelmien kanssa.

      • Karo

        Mulle ei myöskään sovi mitkään tuotteet Olivia Kleiniltä. Olen kokeillut useampaa tuotetta ja ne eivät vaan sovi herkälle iholleni, kirvelevät ja heläyttävät naaman punaiseksi. Veikkaan isoimmaksi syylliseksi alkoholia tai fenoksietanolia, mutta oikeastaan kaikkia inkilistan ainesosia siedän joissain toisen merkkisissä tuotteissa, eli kokonaisuus näissä ei jostain syystä mulla vaan toimi :/

        • Karo

          Lisätään vielä, että olen kyllä löytänyt tämän blogin kautta myös herkälle iholleni sopivia tuotteita 🙂 Esim. Antipodes voiteet, balmiputsarit ja Balm Balm ruusunmarjaseerumi ovat olleet tämän vuoden ihon pelastus. Lisäksi luottotuote, jota ilman en enää pärjäisi on sinkkivoide punoittaville ja ärtyneille ihoalueille.

          • Miia Johansson

            Oi hyvä kuulla 😍

        • Miia Johansson

          Pitääkin tutkia mikä voisi olla, kun tuotteet on kehitelty nimenomaan herkkää ihoa ajatellen. Alkoholiakin on minimaalisen vähän. Mutta onpa kökköä, jos ei toiminut. 😟

      • Tita

        Mulla on herkkä ja pintakuiva iho. Toki vuodenajat, vaihdevuodet yms hormonihässäkät vaikuttaa niin ettei mukana meinaa pysyä 😂 Välillä tulee hutiostoksia, mutta uskon että olen kyllä löytänyt omaan ihonhoitooni ne oikeat tuotteet 🙂

    • Sanna

      Vinkkinä kommentoijalle, että kannattaa ehdottomasti kokeilla muitakin Olivian kasvovesiä, jos sieltä löytyisikik itselle sopiva. Kesällä testailin sarjan Hydra sprayta, eikä se sopinut ollenkaan. Ihossani oli silloin näppyjä, mutta iho tuntui kuitenkin kiristelevän. Vaihdoin käyttööni Sensitive sprayn ja se sen sijaan on iholleni loistava! Ihoni on siis herkkä, pintakuivuuteen, mutta myös näppyihin taipuvainen ongelmaiho 😅

      • Maria

        Minulla on samanlainen ihotyyppi ja sama havainto – Hydra ei toiminut, mutta sensitive on niin loistava että siitä jo toinen pullo loppumaisillaan 😍

        • Miia Johansson

          Joo mulla sama, että hydra toner ei riitä kosteuttamaan. Mineral toner on taas sitten mun ihotyypille. Eli hyvä huomio monelta – tärkeää valita tuotteet oman ihon mukaan. <3

  • Katri

    Itse ostin juurikin Olivia Kleinin tuotteita ja odotan innolla että pääsen kokeilemaan.
    Kiitos Miia kun kokeilet tuotteita ja suosittelet niitä. Sinun ansiosta olen löytänyt apua iho ongelmiini. 😊

    • Miia Johansson

      Oi miten ihana kuulla ja toivottavasti tykkäät Olivian tuotteista. 😊 Merkillä on paljon kaikkea kivaa eri ihotyypeille. 😃

  • Noora

    Minulla ihon rasvoittumiseen ei tunnu auttavan mikään. On ollut käytössä pitkään Flown puhdistusbalmi, Olivia Kleinin hydra kasvovesi ja myös se Bybin pinkki purkki, kosteusvoiteena Bybin vihreä puteli. Öljynä aiemmin on ollut Nourish Londonia ja nyt Fiinin kauratyrni. Turhauttaa niin paljon, olen testannut vaikka ja mitä. Otsa ja nenä lainehtii rasvaa parin tunnin päästä, kun oon laittanu aamulla kasvoveden ja kosteusvoiteen. Meikkikään ei pysy ja naama on kuin humalaisella joulutontulla. Mitä ihmettä voisin kokeilla/muuttaa/tehdä?

    • Miia Johansson

      Heippa Noora! 😊 Ja siis voihan kökkö. 😟 Mikä meikkivoide sulla on? Ja jos tosiaan sulla on ihotyyppi rasvainen niin tuli ekana mieleen, että tuo Bybin c-caf voi ehkä olla vähän liikaa. 🤔 Ootko kokeillut muita kosteusvoiteita?

      • Noora

        Meikkivoiteena on Estée Lauderin Double Wear Light. Sitä EL:n tujuintakin meikkivoidetta oon käyttäny joskus, mutta olisi kivempi arkena käyttää kevyempää meikkivoidetta.

        Kosteusvoiteita oon kokeillu ihan hulluna erilaisia, apteekista ja esim. Sokokselta oon kysyny suosituksia, mutta aina on menny mönkään. Mikähän vois olla kevyempi kosteusvoide ja onko mun turhaa öljyä käyttää?

        • Miia Johansson

          Heippa Noora! 🙂 No en välttämättä ihan pelkkää kasvoöljyä sulle päivällä ainakaan laittaisi. Miten olisi esimerkiksi Olivia Klein Hydra Lotion?

  • Suski

    Hei!
    Tässä oli muutama tuttu tuote itselle kuten Olivian balance cream mutta se ei yksin riitä kuivalle iholleni talveksi mutta on ollut aivan loistava maskin alle, jota joudun työssäni pitämään lähes 8 h päivässä. Sen alle laitan muutaman kerroksen Olivian sensitive toneria ja päälle ohut kerros balance creamia ja näin ihoni on pysynyt yllättävän hyvässä kunnossa. Minulla on atooppinen, kuiva iho jossa on poskilla hieman couperosaa. Myös Olivian hydra seerumia olen käyttänyt aikoinaan pari pulloa ja siitä pidin myös. Nouris Londonilla on monta ihanaa tuotetta, joista ihan ehdoton lemppari on ollut skin renew cleanser ja protect peptide seerumi.
    Tuo kotimaiden Fiinin puhdistusbalmi on jo pitkään ollut ostoslistalla, ehkä sen ostan seuraavaksi ☺️.

    • Miia Johansson

      Heippa Suski! 🙂 Joo, kannattaa testata tuota Fiiniä, kun seuraava loppuu. Mä oon laittanut Balancen päälle kasvoöljyä, jos joskus tuntuu ettei se riitä kosteuttamaan. Itse en siis voi päivällä enää käyttää niin tuhteja kostuesvoiteita, koska muuten naama lähtää rasvoittumaan. Tähän Balance ja kasvoöljy on ollut loistava kombo ja kasvoöljyä en laita rasvoittuvan nenän ympärille. Mutta siis tietty maksin kanssa ei kannatakaan käyttää kasvoöljyä. 🙂

  • Emilia

    Kiitos postauksesta ❤️ uskaltaisinkohan minäkin pikku hiljaa luopua kaksoispuhdistuksesta 😅 käytätkö yövoiteena pelkästään tuota öljyä? Ja mikä on sinusta paras silmänympärysvoide?

    • Miia Johansson

      Heippa Emilia! 🙂 Mä käytän nyt yövoiteena Antipodesin yövoidetta ja laitan tätä päälle. Tosin kieltämättä se on vähän tårta på tårta, koska molemmissa on hyviä öljyjä. Mutta näin oon itse tykännyt ja pääasia, että toimii. 😀 Tässä postausta yövoiteista: https://miiajohansson.com/2020/07/13/paras-yovoide-x2-superfoodia-iholle/

  • Henna

    Moi! Itse kaipaisin hyvää kosteusvoidetta. Osaisitko neuvoa jotakin tuotetta? Minulla on käytössä Pure Beautyn birch sap mist kasvovetenä ja ihon putsauksessa käytän Laponie of Scandinavian maitoputsaria tai välillä Neals Yardin maitoputsaria. Iltaisin olen sekoitellut apteekin perusvoiteen sekaan Bybin mansikkaboosteria. Ongelma on kuitenkin juuri tuo kosteusvoide, en meinaa löytää itselleni sopivaa. Minulla on atooppinen sekaiho ja saan monista tuotteista voimakkaita reaktioita esim. Laponie of Scandinavian kasvovoide aiheutti hirveän ihottuman vaikka heidän tuotteiden on luvattu sopivan myös kaikista ongelmallisimmalle iholle 🙁 Kiitos blogistasi, olen täältä lukenut paljon eri tuotteista mutta en tiedä mitä uskaltaisin enää kokeilla.

    • Miia Johansson

      Heippa Henna! 🙂 Hmm.. tää on sinänsä vaikea, sillä kuulostaisi siltä, että oot herkistynyt jollekin kosmetiikan raaka-aineelle ja se pitäisi jotenkin saada selvitettyä. Tuo Olivian Balance Cream on tosi hyvä atoopikolle ja sekaiholle. Mulla on itselläni myös atooppinen sekaiho. 🙂

  • kukkis

    En ole vielä kokeillut Olivia Kleinin tuotteita. Eniten minua häiritsee se että en ole löytänyt sertifikaattia tuotteille. Toiseksi sarja hehkuttaa perustajansa Olivia Klein kokemuksia, mutta hänestä ei löydy tietoja. Eli itselleni nämä ovat tärkeät kriteerit ja siksi en ole vielä päätynyt tuotteita kokeilemaan.
    Täytyy myöntää, että olen tarkka tuoreiden suhteen mitä käytän ja mielelläni suosin kotimaista.

    • Miia Johansson

      Heippa Kukkis! 😊 Mitä sertifikaattia etsit? Olivia Klein ei ole siis luonnonkosmetiikkaa, koska se sisältää säilöntäainetta nimeltään phenoxyethanol. Se on synteettinen säilöntäaine. Muuten raaka-aineet ovat muistaakseni luonnon puolelta.

      Kirjoittelin vähän aikaa sitten kauneusfilosofiastani ja siitä miksi en henkilökohtaisesti ole niin mustavalkoinen luonnon ja synteettisen kosmetiikan välillä, koska molemmissa on omat ongelmansa. Ja ne hankalimmat ovat molempien hajusteet ja säilöntäaineet. Mielestäni kaikista paras vaihtoehto olisi jääkaapissa säilytettävä hjauton tuorekosmetiikka, jota haettaisiin täyttöpurkkeihin. 😃 Mutta sellainen tuskin ainakaan ihan lähitulevaisuudessa toteutuu.

  • Anne_Sofia

    Moi! Mulla on sekaiho ja nyt on oudosti alkanu kutisemaan otsa. Ehkä jotenkin tää ilman kuivuus tekee sen? Oon sit laittanu paksummasti Mega mistiä ja vaihdellu Skin foodin ja Evolven kosteusvoide seka-ja rasvaiselle iholle välillä. Tuntuu että otsa oikein imaisee sen Weledan aina kun sen yöksi laittaa. Sitten vielä Nourishin kasvoöljyä olen laittanut mutta välillä tuntuu, että se pahentaa sitä kutinaa. Että tiedä tästä nyt sitten. 😀 Mutta se Evolven kosteusvoide on ollu tosi jees, jättää just sopivan tuntusen ihon ennen meikkivoidetta ja nyt onkin käytössä Ilian meikkivoide. Se tuntuu pysyvän paremmin kuin Zuiin Lux. Balm to milk on kyllä mun suosikki putsariksi, mutta vois kokeilla tuota Fiinin kunhan nykyinen loppuu. Olisiko mitään ideoita tuohon kutinaan, mitä kannattais kokeilla? On siis uusi ilmiö. 🙂 Kiitos paljon kaikista superhyvistä vinkeistä!

    • Miia Johansson

      Helou! 🙂 Voi olla joo ilman kuivuus myös ja ihan pintakuivuutta. En nyt ihan varmaksi osaa pelkän kutinan perusteella sanoa, mutta Olivian seerumi voisi auttaa ihoa, koska se tehokosteutuksen lisäksi myös rauhoittaa ihoa. 🙂

  • Jonna

    Olen itse vasta tutustunut ja aloittanut puhdistusbalmin käytön. Olenko ymmärtänyt oikein, että balmia käytetään ainoastaan iltaisin kasvojen pesuun, eikä aamuisin? Vai pestäänkö sillä myös kasvot aamulla 🤔 mikä on ns oikea tapa käyttää balmia?

    • Miia Johansson

      Iltaisin riittää hyvin. 😊 Suurimmalle osalle ihotyypeistä sopii aamuisin pelkkä vesipesu. Balmimainen putsari sopii siis loistavasti meikin poistoon. Jos ei käytä meikkiä, niin puhdistusmaito on parempi vaihtoehto. 😊

  • Senni

    Moi!
    Ei koske varsinaisesti mitään kyseisen postauksen tuotetta, mutta kysynpä kuitenkin. Ostin tosiaan öljyputsariksi Olivia Kleinin oil wash&care ja nyt reilu kahden viikon käytön jälkeen (en ihan joka päivä käytä, käytän vain jos on meikkiä naamalla) naama kukkii hieman pahemmin kuin aiemmin. Voisiko kyse olla vain skin purgingistä (mikäköhän olisi fiksu suomennos :’D) vai eikö vain sovi omalle naamalle? Kannattaisiko kokeilla jotain muuta öljyputsaria vai kenties luopua öljyputsarista kokonaan? Niin ja tosiaan hieron öljyn kasvoille, poistan suurimmat vanulapulla, huuhtelen vedellä ja puhdistan vielä ceraven putsarilla.

    Aikaisemmin poistin siis meikit misellivedellä. Toisaalta en miselliveteen haluaisi pala, koska öljypuhdistus on helpompi ja paljon rentouttavampi.

    Kaapissa odottaa vielä olivia kleinin hydra lotion ja käytössä jo hydra spray toner, sekä apeironin jojobateepuuöljy. Kiitos siis blogistasi ja kaikista huipuista vinkeistä! <3

    • Miia Johansson

      Heippa Senni! 🙂 Nyt on vaikea sanoa.. mulla ei oikein ole kokemusta niin Ceravesta kuin tuosta Olivian putsaristakaan. Jos näppyjä tulee ihan sellaisiin paikkoihin, joihin et ole niitä normaalisti saanut, niin silloin voi olla kyse tuotteesta, joka ei sovi sulle. Mutta onko tuo Ceraven putsari minkälainen?

      • Senni

        Kyseessä siis ceraven foaming cleanser, jonka inci:
        Aqua/ water, glycerin, coco-betaine, propylene glycol, sodium cocoyl glycinate, PEG-120 methyl glucose dioleate, sodium chloride, acrylates copolymer, citric acid, capryloyl glycine, caprylyl glycol, sodium hydroxide, niacinamide, disodium EDTA, sodium hyaluronate, sodium lauroyl lactylate, ceramide np, phenoxyethanol, ceramide ap, phytosphingosine, cholesterol, xanthan gum, carbomer, ethylhexylglycerin, ceramide EOP

        Toimi miselliveden kanssa ihan hyvin, mutta en sitten tiedä onko tuo ceraven ja öljyputsarin kombo vain huono. Tuota vaahtoavuuttaa olen pohtinut myös, että onko kuitenkin liian kuivattava iholle tms. (ainesosista tiedän vain, että sulfaatit kuivattavat).

        Tuota flow cosmeticsin balm to milk putsaria olen pohtinut myös, mutta opiskelijakukkaro halusi kokeilla ensin hieman edullisempaa (vaikka tuo flow cosmeticsin ei mikään älyttömän hintava olekaan) 😀

        • Miia Johansson

          Joo tuo ei ole mikään vahvasti putsaava, mutta suosittelen silti iholle hellävaraisempaa vaihtoehtoa. Se on aina iholle parempi ellei ihossa ole esimerkiksi märkiviä finnejä. Jos sulla ei mikään muu ole muuttunut kuin tuo Olivian öljy, niin sitten se voi hyvinkin olla syyllinen. Onko sulla mikään muu asia muuttunut samaan aikaan elämässä? Stressi, ruokavaliomuutokset yms. sellaiset vaikuttaa kanssa tosi paljon. <3

  • Sini

    Hei!
    Olivia Kleinin tuotteet eivät myöskään sovi omalle iholleni, punoitusta ja kirvelyä. Bybin ja Antipodesin tuotteet sen sijaan ovat olleet huippulöytöjä, kiitos siitä Miia <3

    • Miia Johansson

      No voihan kökkö.. ootko mitä Olivian tuotteita kokeillut? Mutta kiva, että nuo muut on toimineet. 🙂

  • Minttu

    Hei! Olen lukenut paljon blogiasi ja saanut hyviä vinkkejä ihoni hoitoon, kiitos siitä 🙂

    Erityisesti tykkään näistä “lempituotteet” ja “parhaat tuotteet” postauksista ja siitä kuinka niitä tulisi käyttää. Postaus, jossa kerrot missä järjestyksessä ihonhoitotuotteet kuuluu laittaa on ollut tärkeä info ihonhoitorutiineilleni.

    Minulla on vain yksi kysymys, johon en ole löytänyt vastausta: mistä tunnistan öljypohjaisen ja vesipohjaisen seerumin? Jos tuotteessa on ainesosaluettelossa ensin vesi, mutta myöhemmin myös öljy, onko se öljy- vai vesipohjainen? Tuleeko se silloin ennen vai jälkeen kosteusvoiteen?

    • Miia Johansson

      Heippa Minttu ja hyvä kysymys! 🙂 Oikeastaan tässä kannattaa vertailla tuotteita, joita laittaa iholle. Jos kosteusvoide on paljon tuhdimpi tuote ja sisältää esimerkiksi paljon öljyjä, niin silloin voi olla hyvä laittaa ensin seerumi, jos siinä on ensimmäisenä raaka-aineena vesi. Sitä raaka-ainetta on tuotteessa aina eniten, mikä on inci-listassa ensimmäisenä. Mitkä tuotteet sulla on käytössä?

  • Annamari

    Ihonhoidon kanssa oon vuosia jumittanut dermalocigan tuotteissa…kun ne vaan sopii 44 v atoopikolle. Keväällä sain vinkin skincityltä ihotestissä Paula’s Choise tuotteista. Tilasin juuri sen sarjan omega seerumin ja yövoiteen. Aiemmin käytin testikoot ja toivon, että nää toimis, kun hinta on edullisempi. Samoin Klairsin tuotteita haluaisin kokeilla lisää.

    • Miia Johansson

      Suosittelen tsekkaamaan täältä blogista näitä mun suosituksia, jos luonnon puoli kiinnostelee. 😀

  • Inari

    Toi Nourish Londonin öljy on ihan paras! Omia tän vuoden lemppareita on ollut myös Avrilin Face and Body Cream -vartalon iholle ja Natural Beauty Shop Finlandin Eczema Hoitava balsami vartalon iholle.

    • Miia Johansson

      Nää vartalotuotteet onkin mulle uusia tuttavuuksia. 🙂

  • M

    Moikka Miia! 😊 Osaisitko suositella kuivalle ja herkälle pod sekaiholle sopivaa (hajusteetonta) ja mahdollisimman edullista kasvovoidetta? Mulla oli testissä tuo Olivia Kleinin Balance Cream, mutta sain siitä vain ihohuokoset tukkoon ja naaman täyteen kipeitä punoittavia finnejä 🤯 epäilen syyksi voiteen sisältämää kookosöljyä 🤔

    • Miia Johansson

      Hei jos tilasit tuotteen Twistbeltä niin kannattaa ehdottomasti laittaa asiakaspalveluun viestiä ja he osaa siellä auttaa. <3 Olivia Kleinin tuotteissa on myös rahat takaisin takuu vai miksi sitä kutsutaankaan. 🙂

  • F

    Hei, oletko tutustunut Klair’s merkin ihonhoito tuotteisiin- Ovatko tuotteet hyviä vai ns.höpölöpö tuotteita? Mietin jos Klairs tuotteet sopivat (tai ainakin tuntuvat sopivan) itselleni todella hyvin, niin kannattaisiko mielestäsi silti vaihtaa/ kokeilla tässä postauksessa suositeltuja tuotteita? 🙂

    Minulla on ollut alla mainittu putsari+kasvovesi päivittäisessä käytössä 6kk ja on toiminut todella hyvin: Iho ei kiristä pesun jälkeen, pintakuivuus on hävinnyt ja en saa juuri ollenkaan finnejä enää. käytän myös saman merkin C-vitamiini seerumia ja E-vitamiini yövoidetta.

    *Puhdistus: Black Deep Cleansing oil
    *Kasvovesi: Supple Preparation Facial Toner

    • Miia Johansson

      Helou F! 😊 Mä oon ehkä nyt väärä henkilö vastaamaan tähän, koska en käytä itse enkä myöskään suosittele synteettisiä ihonhoitotuotteita.

      Tärkeää on siis se, että mitkä asiat koet itse ihonhoidossa tärkeäksi. 😊

  • Kirsi

    Fiini puhdistusbalmi ja Olivia Klein hydra spray toner käytössä ja ne ovat huikeita ❤ myös Balm Balm kasvoöljy käytössä iltaisin mikä aivan ihana!

    • Miia Johansson

      Ihana kuulla! <3 Eli samoja suosikkeja. 🙂

  • Eveliina

    Moikka,

    Mulla on atooppinen ja todella kuiva iho näin talven aikaan varsinkin, käytän tällä hetkellä fiinin kaura puhdistusbalmia, olivia kleinin mineral toneria ja siihen vielä fiinin kauratyrniöljyseerumia. Nämä tuotteet ovat tehneet kasvoni ihanan pehmeäksi mutta vähän kiristelyn tunnetta jää ja minun otsani hilseilee kuivuudesta. Onko sulla jotain hyvää vinkkiä minkä tuotteen/tuotteita voisin lisätä tähän? 😊

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram