10 SUOSITUINTA POSTAUSTA VUONNA 2020

11.12.2020

Tämä vuosi on ollut blogiurani huikein ja olen niin onnellinen kuinka moni on löytänyt sisältöni pariin. Kun tätä postausta kirjoitan, niin blogissani on vieraillut lähes 600 000 uniikkia kävijää (vuonna 2020), joka on mielestäni aika huikea määrä tämän kokoisessa maassa. Erityisesti aiheiden liikkuessa ainoastaan kauneusaiheiden ympärillä.

Suurin osa (55%) kävijöistä tulevat Googlen kautta ja loput eri some-kanavista, muiden referoimana ja tietenkin suoraan blogiin. Vuoden suosituimmat postaukset eivät edes kaikki ole kirjoitettu tänä vuonna, vaan mukana on myös vanhempia postauksia.

PÄÄSET POSTAUKSIIN KLIKKAAMALLA AIHEEN OTSIKKOA.

1. CURLY GIRL METODI YKSINKERTAISESTI – 4 HELPPOA ASKELTA

Kirjoitin vielä tänä vuonna uudelleen vuoden 2019 räjähdysmäisestä kauneusilmiöstä. Aihe kiinnostaa niin paljon edelleen, että tämä postaus oli blogini suosituin postaus vuonna 2020.

2. SUUREN VERTAILUN TULOS: KAKSI PARASTA ITSERUSKETTAVAA

Käytän itseruskettavia ympäri vuoden ja vain muutama niistä on jäänyt käyttööni. En pidä itseruskettavien perinteisestä ällöstä tuoksusta ja olen myös sen verran sählä, että saan itseruskettavasta helposti raitoja, jos en ole tarkka. Siksi haluan käyttää vaan niitä takuuvarmoja tuotteita.

3. KUINKA SAADA TÄYDELLINEN IHO – IHAN OIKEASTI!

Tämä postaus on kieltämättä selkeä ja kiteyttää sen, kuinka helppoa ihonhoito lopulta on, kun käytössä on ihon luonnollista toimintaa tukevia tuotteita. Siitä todisteena oma sekä tuhansien muiden lukijoiden parantunut iho.

4. PARAS KOSTEUSVOIDE X 5: NÄMÄ TODELLA HOITAVAT IHOA

Tämän postauksen tuotteita rakastan edelleen.

5. KUINKA PEITTÄÄ TUMMAT SILMÄNALUSET? – TÄYDELLINEN OPAS

Tänä vuonna tein aika monta opasta, jossa oli tällaisia grafiikoita, koska mielestäni ne helpottavat asioiden sisäistämistä. Tummien silmänalusten peittämiseen on siis ihan teoria, joka on kiteytettynä tähän yllä olevaan kuvaan. Ja muuten silmäpussien peittäminen onkin sitten ihan eri asia. Siitä voit lukea TÄSTÄ.

6. LAADUKAS KASVOVESI: TUNNISTATKO SELLAISEN?

Tänä vuonna olen koittanut opettaa teille INCI-listan lukemisen perusteita, koska vain INCI-lista kertoo sen, onko tuote laadukas. Unohtakaa siis markkinoijien hienot löpinät ja lupaukset ainakin siksi aikaa, kunnes olet kurkannut todisteet INCI-listasta. Niin järkyttävää kuin se onkin, mutta brändeillä ei hyvin usein ole mielessä sinun ihosi hyvinvointi, vaan lompakkosi keventäminen ja tilikauden päätyttyä suurien osinkojen jakaminen omistajilleen.

7. PARHAAT JA HUONOIMMAT RIPSISEERUMIT

Tänä vuonna olen todennut, että ripsiseerumit aiheuttavat ajoittaisia ripsikatoja ainakin itselleni, jos käytän niitä säännöllisesti joka ilta. Tällä hetkellä testaan uudelleen vanhaa tuttua seerumia, josta voitte lukea lisää TÄSTÄ. Tämä seerumi nimittäin toimi ja ihmettelen miksi jätin sen.

8. KUINKA HOITAA KASVOJEN PAHA ATOOPPINEN IHOTTUMA

En ole kärsinyt atopiasta kohta kahteen vuoteen ja kaikki on hyvän ihonhoidon ansiota. Pahan atopian kanssa myös moni tuote kirvelee, joten siksi varmasti tälle postaukselle on ollut tilausta.

9. EHKÄ MAAILMAN PARAS MEIKKIVOIDE?

Olen edelleen samaa mieltä. Synteettisen puolen yksi parhaista.

10. RIPSIVÄRIÄ ALARIPSIIN VAI EI?

Yllättävän simppeli aihe, mutta tämän postauksen avulla moni teistä yllättyi kuinka kivalta ripsari näyttää alaripsissä.

Oliko teillä jokin tietty postaus, tuote tai oppi, joka on tarttunut tätä vuonna blogistani? 

  • Annika

    Heippa Miia!
    Ja kiitos huikeasta blogistasi. Olen saanut täältä hurjasti apua ihoni hoitamiseen ja ihania meikkivinkkejä.
    Kauhukseni huomasin, että suosittelemasi Bybin Smooth and Soothe -kuorintavoiteen valmistus on ilmeisesti lopetettu.
    Onko sinulla muita kuorintavoidesuosituksia erityisesti herkälle iholle? Vanhemmista postauksista bongasin lähes pelkästään tuota Bybin tuotetta. Postaustoiveena voisi olla myös naamiot/kuorinnat eri ihotyypeille.

    Kiitos vielä! 🙂

    • Miia Johansson

      Heippa Annika! 🙂 Joo, siis mäkin oon kauhuissani tuosta, koska kyseinen kuorinta on ihan paras! Mä oon tässä jo kohta kaksi kuukautta testannut kuorintoja sekä myös muutamia naamioita ja en ole vielä löytänyt mitään mieluista tai lähellekään yhtä kivaa kuin tuo Bybin tuote. 🙁

  • Alina

    Noista ripsiseerumeista; niitä ei oo oikeestaan tarkoituskaan käyttää joka päivä enää sen jälkeen kun selkeää pituuskasvua on saavutettu. 🙂 Eli keskimäärin varmaan about ekan 4-6 viikon jälkeen, mut toki se vaihtelee yksilöllisesti. Siinä kohtaa kannattaa vähentää tahtia ja siirtyä ylläpitoon, eli käyttää seerumia vain pari kertaa viikossa. Eli periaatteessa seerumilla tuetaan ja kiihdytetään niiden ripsien kasvua, jotka on seerumin käyttöä aloittaessa anageenisessa vaiheessa eli juurikin kasvuvaiheessa. Kasvuvaihe kestää just sen kuukaudesta kuuteen viikkoa. Tämän jälkeisiä vaiheita (katageeninen ja telogeeninen) ei oikeastaan kannatakaan jouduttaa, koska sillon ripset vain tippuu nopeammin. Tällaisen logiikan oon ainakin itse asiaan järkeillyt. 🙂 Miia saattoi tämän toki tietääkin jo, mut meille muillekin räpsyripsille tiedoksi. 😁❤

    • Miia Johansson

      Joo tää on tosi hyvä vinkki! <3 Ja osasit selittää tän myös todella hyvin. 🙂 Oon itse tehnyt mokan, että vaan jatkanut käyttöä, mutta nyt meen tällä taktiikalla. 😀

  • Markit

    Hei; No olethan kyllä ainakin minut positiivisesti aivopessyt jokusella asialla 😄. Tässä niitä. Kun ostat, tutki INCI ja googlaa, jos ei muuten selviä. Pikkuhiljaa oppi menee perille. Älä maksa kosmetiikassa vedestä, sitä tulee hanasta. Kaikki alkaa hyvin hoidetusta ihosta. Jokainen meikkaaja on oikeassa, kunhan itsellä on hyvä olla. Ympäristö ei mikään muukaan määritä sinun meikkaustyyliäsi. Taputtele, taputtele ne voiteet ( kevyestä tuhdimpaan 🤔), ei saa venytellä naamaa, Miia sanoi niin 😄. Älä usko, mitä mainos sanoo, ota itse selvää. Kaunis purkki voi olla höttöä sisältä (mutta on se silti niin soma 💎). Onhan näitä, riittäköön nyt nämä! Ja ehkä viimeisenä, älä hyvä ihminen osta kaikkea, mitä Miia suosittelee 😄. Tulee liian kalliiksi ❤.
    Kiitos kaikista neuvoista.💖

    • Miia Johansson

      Heippa ihana Markit! 🙂 Hih.. No tässäpä mun opit kiteytettynä. Niin ja siis vesi voi kyllä olla esim jonkin kosteusvoiteen pohjana, mutta kasvovedessä se on mielestäni turha. Ja todellakin tulee kalliiksi, jos ostaa kaikki suosittelemani tuotteet. 😀 Olipas taas ihana kommentti. Kivaa joulun odotusta sulle Markit! <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram