JOULULAHJAIDEOITA – KAIKKI ALLE 30 EUROA

09.12.2020

*Sisältää mainoslinkin.

Jotta lahjoihin ei mene tuhottoman paljon rahaa, suosittelen lämpimästi hauskaa Secret Santaa. Tässä perheen tai minkä tahansa ryhmän kesken arvotaan kuka ostaa kenellekin lahjan. Jouluna tämä on jo itsessään hauska ohjelmanumero, kun yhdessä koitetaan arvuutella kuka minkäkin lahjan on hankkinut.

KOSMETIIKKAPAKETTI, JONKA VOI ANTAA KENELLE VAAN

En ole mikään suuri kosmetiikkapakettien fani, koska niiden mukana tulee niin usein kosmetiikkaa, joka jää käyttämättä. Mutta nyt löysin todella kivan *Olivia Kleinin lahjapakkauksen, jossa kaikki kolme tuotetta ovat todella hyviä. Mukana on kaksi ehdotonta lemppariani: *Mineral kasvovesi ja *Balance kosteusvoide. Kolmantena paketista löytyy vartalovoide koko perheelle, jota voi myös käyttää kasvoille. Paketin hinta on 29,90€ ja tuotteiden kokonaisarvo on 41,90€. Jokainen tuote tulee paketissa 50ml koossa. Paketti on saatavilla ainoastaan *Twistbeltä ja tiesithän muuten, että Olivia Klein on suomalainen brändi.

Tämä seuraava lahja on sellainen, jonka itse haluaisin vastaanottaa, mutta samalla se sopii niin isoäidille, papalle, äidille, isälle tai siskolle. Aivan liian moni kärsii kuivista käsistä ja syynähän on hyvin usein liian pesevä käsisaippua, jossa on Soudium Laureth Sulfatea. Tätä raaka-ainetta on suurimmassa osassa markettien käsisaippuoista. *Nourish Londonilla on todella kaunis ja laadukas setti, jossa on mukana käsisaippua ja -voide. Setti maksaa 26,90€ ja on kivaa pientä luksusta arkeen. Erilaisia hienoja käsisaippuoita kyllä myydään hienoissa paketeissa, mutta niiden sisältö ei välttämättä ole kovinkaan laadukasta, joten tässä yksi hyvä vaihtoehto.

VALAISTU MEIKKIPEILI

Valaistujen meikkipeilien perään kysellään todella paljon näin talven pimeinä kuukausina. Edullisia ja yllättävän jämäköitä sekä laadukkaita meikkipeilejä löytyy merkiltä nimeltään Shela’s. TÄSTÄ voitte katsoa kaikki erilaiset peilit, jotka maksavat tällä hetkellä alle 30 euroa.

Oma peilini toimii paristoilla, mutta nykyään (onneksi) mukana tulee USB-kaapeli. Aivan loistava apu meikkaamiseen. Valo on kylmä, joka imitoi siis luonnon valoa. Luonnon valo on tietenkin aina paras meikkaamiseen, mutta aamulla aikaisin sitä ei tällä hetkellä ole tarjolla.

SIVELLINSETTI

Saan usein kysymyksiä, että mikä olisi loistava setti aloittelijalle ja vastaan aina *Real Techniques Everyday Essentials -setti. Tosin ihan ammattilainenkin tykkäisi tällaisesta setistä. Mukana on suuri sivellin aurinkopuuterin tai poskipunan levitykseen, pienin sivellin sopii peitevoiteelle, keskikokoinen taas puuterille tai hohdetuotteelle ja jämäkkä kabukisivellin meikkivoiteelle. Lisäksi mukana on meikkisieni, jos tykkää testata myös sitä meikkivoiteen levittämiseen. Koko setin hinta on tällä hetkellä alennuksessa 17,95€.

Jos aloittelija tarvitsee silmämeikkisiveltimiä, niin *Sigman Mini Eye Brush -setti sisältää kaiken tarvittavan. Hinta on 23,90€.

P.S. Extravinkkinä blogini sivupalkista löytyy osio nimeltään ‘osta suosikkejani’. Pääset siihen myös TÄSTÄ. Sinne on mennyt kaikki kuukauden suosikkini ja päivitän sivua koko ajan. Ensi vuoden puolella tosin teen tästä osiosta huomattavasti fiksumman näköisen ja sellaisen, että ne parhaat tuotteet löytyy helposti.

  • Jelena

    Moi, kysymykseni ei liity tähän aiheeseen mitenkään vaan Beauty blenderin peitevoiteeseen, jos voisit auttaa.
    Onko tuo suosittelemasi sävy 2.10C yhtä vaalea kuin Jeffree Starin C11 tai Make up revolutionin C3 ?
    Tekisi mieli kovasti kokeilla mutta tuo sävy mietityttää. Varsinkin kun testeri oli loppu meikkiosastolla.
    Kiitos

    • Miia Johansson

      Testasin heti tuohon Jeffreen C11 sävyyn ja Jeffree on ihan hitusen vaaleampi kuin BB 2.10C, mutta häivytettynä eroa ei kyllä huomaa. 🙂

  • Camilla

    Moikka! Osaatko sano onko noissa Olivia Kleinin voiteissa voimakas tuoksu?

    • Miia Johansson

      Ei ole voimakas tuoksu missään Olivian tuotteissa. 🙂

  • valkoinen tiskiallas hana

    Kiitos mahtavasta artikkelista. Se on todella paras blogi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram