HIUSPANTA, JOKA EI KIRISTÄ?

07.12.2020

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

Varmasti monelle hiuspannan kiristely on tuttu tunne. Sainkin testiin *Invisibobblen uusia pantoja, joita pitäisi voida käyttää ihan koko päivän.

MINKÄLAINEN PANTA ON KYSEESSÄ?

Näitä uusia pantoja löytyy kolmea erilaista ja näet ne tämän postauksen kuvissa. Pantoja pystyy muokkaamaan ja vääntelemään oman pään mallin mukaan, joka on loistava apu siihen ettei panta kiristä tietyistä kohdista.

MIKÄ ON ARVIONI PANNAN TOIMIVUUDESTA?

Pannan muokkausmahdollisuus tuo todellista käyttömukavuutta. Itselläni on todella iso pää eli kokoa 59 ja pannan kiristely on lähes aina ollut ongelma. Pantaa saa myös muokattua ja väännettyä pienemmäksi, joten oletan, että toimii hyvin myös pienemmässä päässä.

Panta on kuitenkin löysemmän oloinen, joten se ei vedä hiuksia tiukasti taakse. Mutta asusteena se on kaunis ja itselläni se on pelastanut monet “bad hair day” -hetket.

Ja sitten se mielenkiintoisin – kiristääkö se? No, en aluksi edes tajunnut, että pantaa pitää muokata oman pään mukaan, joten jos sitä ei vääntele, niin saattaa kiristää. Kun pannan saa väänneltyä optimaaliseksi oman pään mukaan, niin sitä pystyy (ainakin minä) käyttämään koko päivän. Joinakin päivinä on tullut sellainen fiilis, että pannan paikkaa pitää vähän muuttaa, mutta tavallisiin pantoihin verrattuna tämä on ollut todella hyvä. En nyt sanoisi, että kiristäminen on sataprosenttisesti poissa, mutta melkein.

Toivoisin tietenkin tästä jotain muita värejä ja malleja. Isopäisenä en pidä, että panta on pullollaan pään sivuista ja näin korostaa pään suuruutta. Siksi oma suosikkini näistä onkin *musta, hieman kiiltelevä panta.

Hinta näissä on n. 14-15 euroa, joten senkin puolesta aika mainio tuote.

P.S. Onko täällä ketään, kuka olisi vielä kerinnyt testaamaan tätä uutta pantaa?

  • Anette

    Kiitos vinkistä! Täytyy kyllä testata kun itsellänikin kiristelee panta usein päätä 😁 Etkä ole Miia mikään isopäinen vaan just sopivapäinen! 😍

    • Miia Johansson

      Haha.. kiitos. 😍

  • Mira

    Ostin mustan pannan ja olen muutaman kerran töissä pitänyt eikä kertaakaan ole tullut tunnetta että panta pitäisi saada päästä pois. Suosittelen 👍🏻

    • Miia Johansson

      Huippua kuulla, että toimii. 😃

  • Sini

    Isopäisenä itselläkin sama ongelma aina. Ostin viime viikolla tämän ja ai että, ei purista! 😍

    • Miia Johansson

      Ooh! Ihan huippua! 😍 Mullakin itseasiassa ollu tänään koko päivän ja ei purista. Säädin meinaa vielä paremmaksi ja nyt tuntuu, että toimii vielä paremmin. 🤔😊

  • Noora

    Täytyypä testata, koska minulla taas on ihan päinvastainen ongelma eli pieni pää. Kovasti haluaisin pantoja käyttää, mutta kaikki pannat ovat yleensä aivan liian isoja.

    • Miia Johansson

      Okei 🤔😃 nää kyllä saa muokattua, mutta olis kiva kuulla, että meneekö tosi pienessä päässä korvien takaa liian alas. 🤔

  • Sarri

    Pienipäinen täällä hei 😀 Ostin testiin skeptisyydellä, itselläni normipannat aihettanut aina jäätävää päänsärkyä, kun ne puristaa aina korvien takaa kuitenkin (minkälaiselle päänmuodolle niitä oikeen ees suunnitellaan?!). Tämän olemassa olon unohti, jeii! Toimii mainiosti, kun hiukset kiinni. Hiukset auki niin tuli vanha kunnon kasaritötterö, piti siis justeerata vähän väliä. Pitänee ehkä testailla, jos sais vielä vähän muotoiltua omaan nuppiin sopivaksi.

    • Miia Johansson

      Heippa Sarri! 😀 Ihan huippua kuulla!

  • L

    Musta kimalteleva mullakin.. vielä täytyy muokata oman pään mukaiseksi. Ei siis paina eikä kiristä mutta omat hiukset on niin liukkaat että karkailee jos jää ”ilmaa” pään ja pannan väliin. Mutta uskon että on muokattavissa tämä pulma. Kyllä saa minunkin suositukset.

    • Miia Johansson

      Joo kyllä uskon, että saa muokattua. 😊

  • Annica

    Täällä on myös yksi isopäinen! 😆
    Ainoa itselle sopinut kiva panta on ollut asokselta, joten hyvä tietää että tolta merkiltä löytyy muokattavaa mallia! Ehkä voisi toivoa joululahjaksi jopa ☺️

    • Miia Johansson

      Joo tää olis ihanan kohtuuhintainen lahja 😍

  • Lilli

    Onko sinulla Miia tai jollain muulla lukijalla kokemusta siitä, kuinka panta toimii silmälasien kanssa? 😊 Haluaisin käyttää pantoja, mutta kaikki painavat ikävästi korvien takaa, kun panta ja sangat jäävät päällekkäin. Mietinkin, olisikohan tuossa mahdollisuus säätää pantaa myös korvien takaa sopivasti 🤔

    • Miia Johansson

      Heippa Lilli! 🙂 Pitikin heti testata ja ainakin mulla panta jää kauemmaksi, kun taas silmälasit ovat heti korvan takana. Mutta varmasti riippuu ihan oman pään malliatsa ja tietenkin myös silmalaseista, että miten panta sijoittuu. Sinänsä tämä on kuitenkin samalla kohtaa kuin muutkin pannat.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram