UUDEN VUOSIKYMMENEN MEIKKITRENDIT + Black Friday meikkidiilit

27.11.2020

Kaupallinen yhteistyö: Cocopanda.fi

Olen melkein vuoden myöhässä tämän postauksen kanssa, mutta onhan meillä tässä vielä yli yhdeksän vuotta aikaa tätä vuosikymmentä. Viime vuosikymmen oli kauneuspuolella tube-kanavien kulta-aikaa. Ne innostivat ihmisiä ympäri maailmaa meikkaamaan mitä uskomattomampia luomuksia. Meikki oli vahvemman puoleista, luovaa ja vahvasti kasvon piirteitä muokkaavaa – ei ihme, sillä tekniikat olivat suoraan loisteliailta Drag-lavoilta.

Tämä vuosikymmen vie meikkauksen enemmän siihen suuntaan mitä se on ammattimeikkaajien puolella ollut, eli oman kauneuden korostamista ja erilaisia meikkejä eri tilaisuuksiin. Mukana voi siis hyvinkin olla myös jotain vahvempaa ja persoonallisempaa. Pääasiallisesti kuitenkin luonnollisuus ja pienet hauskat lisät kuvaavat tämän vuosikymmenen meikkiä. Tämä siis oma ennustukseni.

Tämän postauksen meikki on tehty sen mukaan, mitä veikkaan uuden vuosikymmenen meikin olevan. Lisäksi kaikki postauksen tuotteet ovat nyt huikeassa Black Friday -alennuksessa. 

BLACK FRIDAY –  MEIKIT JOPA 65% ALENNUKSESSA

Tämä on ehkä huikein diili, josta olen kuullut ja siksi olenkin ylpeä, että saan jälleen kerran olla Cocopandan messissä kertomassa näistä. Alennukset vaihtelevat 27-65% välillä.

Huikeiden alennusten lisäksi Cocopandalla tulee olemaan kilpailu, jossa Black Fridayna tilauksensa tehneillä on mahdollisuus voittaa tilauksensa arvo takaisin. Cocopanda arpoo yhteensä 5 voittajaa. Extrana mukaan mahtuu tuotelahjoja mm. Maybellineltä ja Lumenelta tiettyjä tuotteita ostaessasi. TÄSTÄ pääset katsomaan kaikki Black Friday diilit.

Kaikki suosikkini on myös listattu yhdelle Cocopandan sivulle, johon pääset TÄSTÄ. Myös vanhoja suosikkejani on alennuksissa mukana, joita on näkynyt edellisissä Cocopandan yhteistöissä.

Tämän postauksen meikin näet tänään Instagram stooreissani tutoriaalin muodossa.

KUULAS MEIKKIPOHJA

Uuden vuosikymmenen meikin avainasia on kuulas ja kevyt meikkipohja, josta oma iho saa näkyä läpi. Iho näyttää siis iholta, mutta paremmalta sellaiselta. Tässä loistavat tuotteet tällaiseen meikkipohjaan:

  • Physicians Formula aurinkopuuteri on yksi maailman suosituimmista – uskaltaisin sanoa. Se on myös oma pitkäaikainen suosikkini. Käytän sävyä Bronzer kesät ja talvet.
  • NYX Bare With Me hauskat hyytelömäiset poskipunat olivat kiva löytö. Niiden sävy todella pysyy poskella koko päivän. Näiden avulla saa todella luonnollisen lookin.
  • Lumene Invisible Glow Palette on vanha suosikkini vuosien takaa. Se sisältää kaksi hehkua tuovaa sävyä poskipäille ja yhden luonnollisen poskipunasävyn. Tämä hehkutuote sopii kaiken ikäisille.

SILMÄMEIKISSÄ SAA OLLA PIENTÄ TWISTIÄ

Jos kasvomeikki on kuulas ja hyvin luonnollinen, niin silmämeikkiin voi halutessaan tehdä jotain persoonallista. Uskon, että tulevaisuudessa erilaisia tyylejä katsotaan yhä enemmän hyväksyen ja ihaillen. Tässä muutama hauska lisä sekä tarpeellinenkin asia silmämeikkiin:

  • Wet n Wild silmämeikin pohjustus on se tuote, jolla saat taatusti luomivärit pysymään paikallaan. Extra kestävyyttä saat, jos vielä puuteroit sen ennen luomivärin lisäämistä.
  • En ole koskaan ollut nestemäisten rajausten fani, mutta NYXin Epic Ink Linerilla saa vaikka todella pienet ja ohuet kissarajaukset helposti. Se ei suttaa ja on vedenkestävä.
  • Lisäsin tämän postauksen meikkiin todella luonnolliset Eyluren Accent 003 -ripset, jotka tuovat ihan vähän pientä lisää silmämeikkiin ja vaikka ripsirivejä en oikeastaan koskaan käytä, niin nämä olivat aika kivat. Pakko kuitenkin sanoa, että jos ei ole tottunut käyttämään ripsirivejä, niin ne ovat aina melko hankalia laittaa. Liimana käytin Duon uudempaa liimaa, jossa ei ole lateksia eikä formaldehydejä.

  • Tykkään tosi paljon Smashit Cosmeticsin eri Glitter-paleteista. Olenkin käyttänyt merkin paletteja aika paljon viimeaikoina. Glitterin lisääminen on aika helppoa. Tarvitset vaan littanan siveltimen ja NYXin glitter-liimaa. Tähän postaukseen tein glitter-rajauksen, mutta glitteriä voi lisätä ihan vaan koko liikkuvalle luomelle, joka on todella helppoa.
  • Glitter-rajauksen alle tein pastellisen sinisen rajauksen NYXin Epic Wear Liner Stickillä sävyssä Blue Trip. Tätä kyseistä kynää on todella monessa upeassa sävyssä ja ne pysyvät silmällä todella hyvin. Uskonkin, että tämän hetken pastellisävyjen huuma on vasta nouseva trendi.

Oletteko te bonganneet jotain nousevaa meikkitrendiä? Entä aiotteko ostaa kosmetiikkaa Black Fridayn aikana? 

  • Liilatar

    Hei
    Kiitos tästä! Olisin kurkannut Cocopandasuosikkejasi siitä linkistä, mutta ei siitä avaudu nimenomaan sinun suosikkisi, vaan yleisesti kaikkea muuta. Osaatko auttaa?

    • Miia Johansson

      Oih.. olin näköjään laittanut siihen väärän linkin. 😟 Nyt pitäisi toimia. 😊 Mutta siis nuo suosikit on samat kuin mitä tässä postauksessa on.

  • Liilatar

    Ääh, unohdin kysyä. Missä sävyssä sinulla on tuo Nyxin meikkivoide?
    Kiitos ja hyvää viikonloppua 😁

    • Miia Johansson

      Vanilla on hyvä sävy vaalealle talvi-iholle ja nude hieman ruskettuneelle. Mä käytän nyt nudea, koska käytän itseruskettavaa. 😊

  • Hanna

    Sulta saa tosi hyviä tuotevinkkejä ja etenkin siksi että kerrot mistä tuotteita saa helposti:) Nuo Nyxin jellyt on menneet multa ihan ohi, vaikka oon etsinyt just tuon tyyppistä kestävää poskipunaa talveksi! Oot hyvä työssäsi ja tsekkaan sun blogin säännöllisesti:) Enemmän pidän kun asia on videoformaatissa (koska sä olet ihan viihdyttävä!) mutta tuotevinkit on tärkeimmät ja ne selviää blogistakin! 🙂 Mukavaa talvea!

    • Miia Johansson

      Voi kiitos Hanna! Ihanaa kuulla! <3 Joo, nää oli itseasiassa IG-stooreissa myös, mutta tällä kertaa ei siis tosiaan ollut tubessa videota, kuten usein Cocopandan kanssa teen. 🙂

  • Psj

    Lumene tuon Invisible glown linkki ei vie minnekään…?

    • Miia Johansson

      Helou! 🙂 Joo, ikävä kyllä kyseinen on tuota on loppu ja varmaan siksi linkki ei toimi. 🙁 Linkit sain Cocopandalta yhteistyön merkeissä ja siksi en pysty niitä korjaamaan. Mutta tosi kökköä tosiaan, että tuote on loppu. 🙁

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram