IHONHOITO HALTUUN – EI ENÄÄ TURHAA RAHAN HAASKAUSTA

23.11.2020

*Sisältää mainoslinkin.

Me kaikki olemme varmasti haaskanneet rahaa ihonhoitotuotteisiin, jotka eivät yksinkertaisesti sovi omalle ihollemme. Nyt onkin upea mahdollisuus oppia pienellä rahalla se, kuinka hoidat juuri omaa ihoasi ja tämän jälkeen et enää hukkaa rahaasi sinulle sopimattomiin ihonhoitotuotteisiin. Erityisesti Black Fridayn lähestyessä tämä aihe on todella ajankohtainen. Niin moni ostaa turhia tuotteita vain siksi, kun saa halvalla. Tämä on ihosi lisäksi huono asia myös lompakollesi sekä ympäristölle. 

TUNNISTATKO JOISTAKIN NÄISTÄ ITSESI?

  • Näet mainoksen jostain ihanasta ihonhoitotuotteesta, jota mahdollisesti vielä mainostaa suosikkivaikuttajasi. Ostat aina, kun näet jotain ihanaa, mutta et koskaan huomaa ihollasi mitään eroa.
  • Olet superinnostunut ihonhoidosta ja ostat läjäpäin tuotteita, joita lätkit innoissasi naamalle. Kuitenkaan sinulla ei ole harmainta aavistustakaan siitä, mitä tuotteet oikeasti sisältävät ja sopivatko ne juuri sinun ihollesi.
  • Et oikeastaan hoida sen kummemmin ihoasi, koska et tiedä mitä kosmetiikkaviidakosta ostaisit. Haluaisit kuitenkin ihosi kuntoon, jos vaan löydät juuri sinulle sopivat tuotteet.
  • Et oikein tiedä mikä on ihotyyppisi, koska tuntuu, että ihossasi on niin montaa eri ihotyyppiä.

HALUAISITKO OPPIA HOITAMAAN IHOASI OIKEIN?

Jos tunnistit joistain edellisen kappaleen kohdista itsesi, niin tässä on sinulle ratkaisu:

Twistbe on kehittänyt tiiviin *Ihonhoito haltuun- valmennuksen, jonka avulla opit hoitamaan juuri sinun ihoasi oikein. Valmennuksessa opetetaan ihonhoidon perusteet ja opit myös hahmottamaan mistä erilaiset ihon oireilut johtuvat. Jaan Twistben kanssa lähes saman ideologian ihonhoidossa, joten voin suositella tätä valmennusta lämpimästi. Teistä blogini lukijoista tämä sopii sellaiselle, joka ei ole vielä kovinkaan paljon perehtynyt postauksiini ja olet ehkä uusi lukija.

Valmennus on myynnissä ainostaan 23.-26.11.2020 ja sen hinta on 24,90€. Pääset lukemaan lisää ja ostamaan valmennuksen *TÄSTÄ.

Halutessasi kerkeät vielä käymään valmennuksen läpi ennen Black Fridayta, jolloin osaat ostaa ihollesi oikeita tuotteita.

  • Sontsa

    Moikka. Kiitos ihanasta blogista, oon oppinut tän kautta paljon ja saanu valtavasti vinkkejä. Otin itseasiassa sun vinkistä aikoinaan käyttöön Lumene Nordic chic ripsarin ja sen päälle tota Tony molyn ripsaria. Nyt kuitenkaan tota lumenea ei saa mistään ja mietin et ootko löytänyt itse vastaavaa? Ongelmana on siis että mun pitkät mutta piikkisuorat ripset ei taivu. Tai taipuu hetkeksi, mutta ei pysy, argh!

    • Miia Johansson

      Sen Lumenen tilalle on tullut uusi ripsari ja mun mielestä se on yhtä hyvä. Jotkut taas sanoo ettei toimi. 🤔 Mutta mulla toimii kyllä ripsien taivuttamisen pitämiseen mikä vaan vedenkestävä ripsari. Mutta nää ripsarijutut on niin yksilöllisiä, etten uskalla sanoa toimiiko muilla. 😬😊

  • Katriina

    Herra jestas herra jestas herra jestas herra jestas mikä silmämeikki!!!! Haluan! Itseasiassa haluan koko vartalolle 🙂

    • Miia Johansson

      Oi wau kiitos! 😀

  • Jenni

    Kävin sinun suosituksesta vuosi sitten Twistben kokonaisvaltaisen ihonhoidon valmennuksen ja sen perusteella voin heidän valmennuksiaan suositella. Kiitos että vilkkasit! Nyt osaan hoitaa ihoa oikein ja pintakuivuudesta ei ole enää tietoakaan. Ja et ole turhaan hokenut, että paras meikinpohjustus on oikeanlainen ihonhoito. Olen myös huomannut, että nykyiset ihonhoitotuotteet tulee käytettyä aina loppuun kun tuote on valittu oikein.

    • Miia Johansson

      Heippa Jenni! Siis niin ihana kuulla! <3 Ja toi uusi alku ihollesi valmennus on vielä kattavampi kuin tämä uusi ja mun suosikki. Mutta se on tietty kalliimpi ja kaikki ei ehkä jaksa käydä niin laajaa kokonaisuutta läpi ellei ihonhoito todella kiinnosta. Mutta et arvaakkaan kuinka iloiseksi tuun, kun sanoit vielä, että tulee käytettyä ihonhoitotuotteet loppuun. <3

  • Tuuli

    Hei!
    Osaatko vinkata hyviä tuotteita ihon punoitukseen? Lisäksi onko meikinpuhdistus suosituksia? Haluaisin hellävaraisen ei kuivattavan, mutta tehokkaan putsarin, että kaikki meikki lähtisi.

    • Miia Johansson

      Helou Tuuli! 🙂 Johtuukohan sun ihon punoitus mistä? Onko couperosaa, herkkyyttä vai jotain muuta. Vai tarkoitatko meikkejä, jotka sitä peittäisi? 🙂 Ja joo meikin puhdistukseen löytyy myös suosituksia paljon.

      Laitan nyt tähän samaan, jos joku muu sattuu lukemaan kommentteja. Eli sivupalkissa on tosi kätevästi kategorioissa postaukset niin sieltä löytää helposti tuotteita. Lisäksi tuolla on tuo kohta nimeltään osta suosikkejani. Jos esim klikkaa kategoria – ihonhoito – puhdistus, niin heti tokana löytyy hyvä postaus aiheesta. 🙂 Tässä suora linkki: https://miiajohansson.com/2020/11/09/paras-meikinpoistoaine-ja-suomalainen/

      • Tuu

        Kiitos vastauksesta!

        Kasvojeni iho on melko herkkä ja lisäksi hyvin vilkas pintaverenkierto, tuntuu että kasvot tarvitsisivat välillä “rauhoitusta”. Meikillä tän saa aika hyvin piiloon, mutta lähinnä ihonhoitoon sopiva tuotteita etsin 🙂

        • Miia Johansson

          Mitä tuotteita sulla on tällä hetkellä käytössä? Siitä on hyvä lähteä liikkeelle ja katsoa, että mitä muutoksia ihonhoitorutiinissa mahdollisesti tarvitsisit? 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram