KESTÄVÄT KYNSILAKKALÖYDÖT x2

11.11.2020

*Sisältää mainoslinkin.

Kestävää kynsilakkaa on vaikea löytää, jos haluaa päästä helpolla useamman viikon. Tällöin paras vaihtoehto on ehdottomasti ammattilaisen tekemät geelilakkaukset (Huom! Näissäkin on huikeita eroja!). Itselleni riittää kuitenkin se, ettei kynsiä tarvitse miettiä viikkoon ja tässä postauksessa onkin kaksi viimeaikojen löytöä.

OIKEASTI KESTÄVÄT TARRAKYNNET

Näiden *Dashing Diva kynsitarrojen (saatu) en olisi ikinä uskonut toimivan, mutta alla näette miten nämä nude-kynnet kestivät tasan viikon. Glitter-tarra ei ikävä kyllä kestänyt edes yhtä päivää, mutta nudet toimivat loistavasti. Siksi jälkeen kuvassa kaikissa kynsissä on nude sävy.

KÄYTTÖ: Valitse paketista jokaiseen kynteen sopiva tarra (itse valitsin muutamiin kynsiin liian pienen tarran). Paina tarra kynteen kunnolla hieromalla se paikoilleen. Viilaa paketin mukana tulevalla viilalla pois ylimääräinen tarraosa (viilaa vain ylhäältä alaspäin).

TARRAKYNSIEN PLUSSAT JA MIINUKSET

+ Helppo laittaa ja laiton jälkeen ei tarvitse varoa kynsien osumista mihinkään, kuten tavallisen kynsilakan kanssa.

+ Pysyivät lähes täydellisesti viikon.

+ Ehdoton sellaisille, jotka tykkäävät laittaa kivat kynnet vaikka juhliin ja kynsien lakkaus jää aina viimetippaan.

+ Todella helppo poistaa vaan ottamalla tarrat irti

– Kynnen pinta jää mataksi poiston jälkeen sekä ainakin itselläni viikon jälkeen kynnen pinnasta lähti ohut kerros irti tarran mukana.

– Paketissa lukee “lasts up to 14 days”. Varmasti kyllä jotenkin pysyy, mutta ongelmaksi tulee se, että tarrat alkavat hiljalleen jäädä kiinni mm. hiuksiin.

– Neljän päivän jälkeen alkoivat tarttua hiuksiin satunnaisesti.

– Glitter-versiot eivät toimineet ainakaan itselläni. Lisäksi olen kuullut muutamilta, että kynnet eivät pysyneet päivääkään eli taitaa olla kynsistä kiinni tämä homma.

– 9,90€ hinta ei ole paha, mutta siitä riittää vain kaksiin kynsiin.

EDULLINEN JA POIKKEUKSELLISEN KESTÄVÄ KYNSILAKKA

Näistä *Dependin kynsilakoista olen aika innoissani, sillä mikään kynsilakka ei ole pysynyt itselläni näin hyvin. Hintakin on vaan 3,50-5,40€ riippuen lakasta. Nämä pysyvät hyvinä noin 5-6 päivää, joten viikon ennen ja jälkeen kuvissa nämä eivät loista.

Ja itsehän olen sellainen, etten jaksa laittaa kaikenmaailman alus- ja päällyslakkoja, joiden kera varmasti pysyisi vielä paremmin. Kynsijuttujen kanssa olen sellainen, että kaikki mulle heti ja nyt mahdollisimman nopeasti.

Lakat, jotka ovat alla olevassa kuvassa. Pinkki: *Flirt with Joe, vihreä: *Perfectly weird, keltainen: *Shiny wacko, violetin sininen: *Recycle collection 596

KUMMAT TÄMÄN POSTAUKSEN TUOTTEISTA VALITSISIN?

Sanoisin, että molemmissa on omat hyvät puolensa. Vaikka Dependin kynsilakkapurkit ovat todella pieniä, niin ne riittävät moneen lakkauskertaan. Tarrakynsiä käyttäisin vaan silloin tällöin, koska niistä riittää vain kahteen käyttökertaan. Suosittelen kuitenkin kokeilemaan, koska saahan niillä todella hienoa jälkeä ja nopeasti.

Erityisesti sellaisille henkilöille, jotka haluavat vaan viikonlopuksi kivat kynnet ja nopeasti, niin tarrakynnet ovat hyvä valinta. En ehkä käyttäisi niitä viikkoa putkeen, koska tosiaan repivät kynnen pintaa irti aika lahjakkaasti.

Lopulta uskon, että käännyn Dependin lakkaan, koska siinä ei ole riskiä, että jää ärsyttävästi hiuksiin kiinni. Lisäksi nämä lakat vaan pysyvät niin hyvin ja ovat super edullisia.

Onko teistä kukaan testannut näitä tuotteita ja mitä mieltä olette? 

  • -

    Mulla ei ole elämässäni pysynyt mikään kynsilakka päivääkään pidempään. On kokeiltu halvasta kalliiseen ja geelilakkauksetkin. Geelit tipahteli kokonaisina päivän aikana pois.

    • Miia Johansson

      Oih.. onpa ikävää! Mutta on pakko sanoa noista geelilauukaisista (tietty en tiedä sun kynttä), mutta mä luulin aikasemmin, että geelit lähtee mulla vaan aina kuplimaan. Mutta sitten löysin oikeasti hyvän tekijän ja ne pysy täydellisenä joka kerta seuraavaan huoltoon asti. <3

  • Taru

    Mulla on nyt testissä DashingDivan glittertarrat ja on pysynyt tosi hyvin 👌 Yksikään ei oo irronnut eikä tarttunut hiuksiin, sormikkaisiin tms. Laitoin nämä viime viikon torstaina eli kohta viikon on ollut käytössä (jopa puutarhan talvikuntoon laitossa). Saapa nähdä, miten mun kynsien pinta suhtautuu irrottamiseen..

    • Miia Johansson

      Oi no hei hyvä kuulla!! 😍 Uskoisin, että riippuu tosi paljon kynsistä. 😊

  • Tiina

    Mä kokeilin tarrakynsiä hehkutuksesta innostuneena. Etu- ja keskisormien tarrat alkoi repsottaa niin glitteri- kuin normitarroissakin ja jotenki alkoi suututtamaan. Oli tosi ihanan näköiset, helppo laittaa mutta ei.. Ei pysy, niin ei pysy. Viilasin jopa vähän kynnen pitaa vähän rikki ja toivoin, että pysyisi paremmin mutta ei. Ehkä voisin laittaa, jos olisi juhlat tms.

  • Annukkka

    Kestävää lakkaa on tullut matkan varrella testattua ja etsittyä todella paljon. Parhaaksi olen todennut essencen geelilakat. Saman merkin aluslakka, itse kynsilakka ja päälle kiilto, niin kestää helposti viikon. Hintalaatusuhde myös ihan huippu.

  • Eeva

    Dependin lakat on ihan hurjan hyviä! Edullisia ja just pysyvyys hyvä, lisäksi mun mielestä niissä on tosi hyvä pigmentti.

  • Eija/Hajuvesikanava YT

    Täältä myös Essencen Gel-lakoille ääni! Jopa yksi kerros lakkaa kestää kynsissäni 3 päivää aivan moitteettomana. Ja käytän käsiäni paljon, eli en varo mitään. Hinta on edullinen, värejä aika mukava valikoima.

    Kokeilin juuri Catricen Gel- kynsilakkaa ja ekan tunnin aikana sain kulutettua oikean etusormeni kärjen rumaksi. Hinta hieman kalliimpi.

    Nuo Essencen lakat peittoaa kestävyydessään mulla Sally Hansenit ja Essiet mennen tullen.

  • Laura

    Hei,

    Muistakaa että kynsilakat ja geelikynnet ovat hygieniariski. Niiden pinnalle kertyy mikrobeja eri tavalla kuin luomukynsien eikä käsidesikään kunnolla puhdista niiden pintaa. Tämän vuoksi ne ovat sairaalan työntekijöiltäkin kielletty. Ei sillä että tämän takia niitä ei kukaan saisi pitää, mutta kunhan tiedostaa riskin niitä käyttäessään.

    t. lääkäri

    • Miia Johansson

      Okei! Tää oli mulle uutta tietoa.

  • Juuliss

    Eksyin tänne etsiessä hyvää kynsilakkaa. Tunnistan itseni samanlaiseksi käyttäjäksi, kaikki mulle heti ja helposti:) Mietin, että eikö nuo dependin lakat värjää sun omaa kynttä, jos et käytä aluslakkaa? Mutta ehkä pitää kokeilla kuitenkin itse, sen verran alkoi kiinnostaa nämä!

    • Miia Johansson

      Helou 🙂 Ei ole käynyt mulla näin Dependin lakkojen tai minkään kynsilakkojen kanssa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram