JUHLAMEIKKI SEURAAVALLE TASOLLE

07.11.2020

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

Silloin kun tein vielä asiakasmeikkejä, niin laitoin aina juhlameikkiin ripsitupsuja. Laitoin niitä jopa niille, jotka eivät halunneet muuten vahvaa meikkiä, koska mielestäni tupsut nostavat meikin uudelle tasolle tärkeänä päivänä.

Kokonaisuus on tietenkin se tärkein asia, mutta jos juhlameikistä jotain nostaisi esiin, niin se olisi ripset, kaunis meikkipohja ja kasvojen kolmiulotteisuus valoin, varjoin ja poskipunalla tuotuna.

Itse en tykkää enää ollenkaan ripsiriveistä, koska niissä on aina riski, että ne alkavat repsottaa juhlien aikana. Lisäksi ne eivät ole niin luonnollisen näköiset. Mutta tämä on jälleen kerran niin makuasia.

MELKEIN TÄYDELLISET TUPSUT

House of Lashes on juuri lanseerannut *Patrick Tan kanssa ripsimalliston, jonka joukosta löytyy nämä *imartelevat tupsut nimeltään She Doesn’t Need Much. Ja mun kauneusfilosofian mukaan kukaan ei tarvitse paljon. Itse olen seurannut meikkitaiteilija Patrick Tan töitä jo pitkään ja rakastan hänen kuulaita meikkejään. En siis ihmettele, että hän on kehitellyt ripset, jotka helpottavat meikkausta ja muutamallakin tupsulla saa jo ihanaa lisää meikkiin. Usein ripsitupsut kun ovat melko hentoisia ja niitä saa laittaa niin paljon, jotta huomaa edes pientä eroa.

Paketissa on mukana kolmea eri tupsukokoa. Käytin näissä kuvissa niitä kaikkia – sisänurkkaan lyhyempiä ja ulkonurkkaan pidempiä. Halusin myös näyttää miltä meikki näytti ilman ripsiä. Mielestäni näissäkin kuvissa näkee hyvin sen kuinka ripset tuovat sen pienen extran juhliin. Ja muuten tupsuja voi ihan hyvin käyttää uudelleen, jos vaan nappasee ne pois ripsistä ennen kasvojen pesua. Pientä näpertelyä, mutta samalla myös pientä säästöä.

Ainoa huono puoli ripsissä on se, että kaikista pienimmät tupsut on aika vaikea saada irti paketista. Nämä kaikista lyhyimmät ripset ovat loistavia aikuiselle naiselle, koska heillä on usein hieman lyhyemmät ja harvemmat ripset, joten liian pitkät tupsut näyttävät silloin hassuilta ja eivät meinaa pysyäkään.

MITEN NÄMÄ LAITETAAN?

Tarvitset pinsetit ja ripsiliimaa. Oma suosikkini on *Sweed Lashes ripsiliima. Toisellehan nämä on huomattavasti helpompi laittaa, joten kannattaa vaikka kaverin kanssa valmistautua juhliin. Itselleen kun nämä laittaa, niin ripset lasketaan omien ripsien päälle yläkautta. Se vaatii hieman treeniä, mutta ovat huomattavasti helpommat oppia kuin ripsirivit.

HUOM! Älä laita ripsiä liian ulkoreunaan, koska näin ripsillä on silmiä laskeva vaikutus. Kun katsot suoraan eteenpäin, niin ripsien ei tulisi laskea kuvitellun kissarajausviivan alapuolelle. Voin näyttää ripsien laittamisen stooreissa pian.

Käytätkö itse irtoripsiä juhlissa? 

  • Mmyy

    Mistä ihanan violetti paita on ostettu? 😊

    • Miia Johansson

      Se on vintage paita ja sain kaverilta. 😬😊

  • Barbi

    Voi että, Haluaisin käyttää ripsitupsuja, mutta se on käytännössä mahdotonta! En nimittäin näe mitään ilman laseja 😄! Upealta näyttää kyllä !!

    • Miia Johansson

      Teetkö sä muun meikin miten? 😃

  • Marika Kankare

    Käyttäisin jos osaisin 😂. Omissa häissä oli elokuussa irtoripset, pyysin kyllä tupsuja mut laittoi ripset 🤷‍♀️. Koemeikin jälkeen repsotti ja irtoili, sanoin siitä ja hääpäivänä kyllä pysyivät. Voi kun osais itsekin laittaa. 😀 Ja ihana ihana juhlameikki sulla.

    • Miia Johansson

      Ooh no hyvä, että pysyi. 😍

  • Mara

    Ei liity postaukseen mutta ei tule nyt muita mieleen, keneltä voisi kysyä. :’D

    Kuiva ja herkkä ihoni imee kaiken minkä saa, paitsi otsa! Otsalle kaikki jää pinnalle. Otsani myös rasvoittuu nopeasti, eli käyttäytyy täysin eri tavalla kuin muu iho.

    Mitä ihmettä mä voisin siihen käyttää? 😀 Tuntuisi hassulta käyttää eri voidetta vain otsan alueelle 😀

  • Tanja M

    En ole ikinä edes kokeillut irtoripsiä. En ole kokenut mitään tarvetta kun omat ripset on jo liiankin pitkät ja luonnostaan ylöspäin kaartuvat. Ilman ripsiväriä ripsiä ei tosin edes huomaa kun ovat hennot ja ihon väriset vaaleat. Mutta tuuheuttavaa ripsaria niin näyttää jopa ihan koomiselta kun ripset on niin pitkät. Arjessa käytänkin sellaisia ripsiväriä, jotka vain värittää ripset ilman pidentämistä tai tuuhentamista, juhlaan sitten saa tulla hämähäkki-look tuuhentavalla ripsarilla. Mutta joo, on irtoripset ja ripsien taivuttimet jääneet aivan vieraiksi jutuiksi.

    • Miia Johansson

      Wau!! 😍 Oon ihan kade! 😃

  • Silva

    Moi! Kiitos ensinnäkin loistavasta ja asiantuntevasta blogistasi, olen todella inspiroitunut ihonhoidosta ja luonnonkosmetiikasta ansiostasi.

    Ostin juuri ensimmäisen luonnonkosmetiikkatuotteeni, Aperonin tasapainottavan päivävoiteen. Ihoni on äsken tehdyn ensimmäisen levityksen jälkeen kiristelevä ja punainen, voiko tämä johtua mahdollisesti siitä että ihoni ei ole vielä ollenkaan tottunut luonnon kosmetiikkaan vai että voide ei vain sovi minulle? En ole koskaan aikaisemmin käyttänyt ihollani muuta kuin perus Lumenen voiteita yms.

    • Miia Johansson

      Heippa Silva! 😊 Mitä muita tuotteita käytät? Eli mikä putsari ja mikä kasvovesi. Mikä on ihotyyppisi? Onko siis tuo punainen ja kiristelevä sellainen lehahdus eli ihoreaktio?

      • Silva

        Hei! 🙂

        Käytän Lumenen balmia puhdistukseen (plus välillä seba medin oliivi-geeliä) ja Mujin High Moisture-hoitovettä kosteutukseen. Kärsin myös hormonaalisesta aknesta, joten iltaisin käytän myös Skinoren-voidetta puhdistuksen jälkeen. Tarkoitukseni on päivittää tuotteita luonnonkosmetiikkaan tässä kun edelliset loppuvat, on aikeissa hankkia ainakin Aperonin puhdistusmaito, jokin hyvä luonnonkosmetiikan kasvovesi sekä myös Balm balmin Frankincense-öljy sekä Aperonin jojoba-tea tree-öljy korvaamaan yövoidetta.

        Ihoni on rasvoittuva, mutta samalla myös pintakuiva(talvisin ainakin) ja herkkä. Joo, se reaktio on varmaankin jonkinlainen ihoreaktio, ihoa tuntuu pistelevän ja vähän kirvelevän levityksen jälkeen, ja kasvot ovat jonkin aikaa punaiset. Mietin, pitäisikö hankkia esim se Olivia Kleinin rasvoittuvalle iholle tarkoitettu voide jos se sopisi paremmin.

  • Annika12

    Tosi kauniilta näyttää nuo tupsut mutta kyllä itseltä jää käyttämättä koska ei ole yksinkertaisesti taitoa niitä laittaa. Hyvä kun onnistuu ylipäätään silmämeikin teko. On tuo sun meikki muutenkin tosi kaunis ja etenkin tuo luomivärin sävy hieno. Just mun makuun.

    • Miia Johansson

      Kiitos Annika! 🙂 Joo, kyllähän näiden laittaminen, kuten myös perus silmämeikin tekeminen vaatii sen muutaman treenikerran ennen kuin alkaa sujua. <3

  • Satu

    Heips! Minäkin tykkään käyttää juhlameikkiin ripsitupsuja ja niiden laittaminen onnistuu itseltäni melko hyvin (harjoitus tekee mestarin), mutta minua kiinnostaisi tietää, kuinka poistat ne? Vaikka käytän liimaa mahdollisimman vähän, niin siitä huolimatta koen ongelmaksi ripsitupsujen hellävaraisen poistamisen. Kuulisinkin mielelläni sinun vinkit 😊

    • Miia Johansson

      Heippa Satu! 🙂 Mä usein vaan pesen ne kaiken muun mukana pois ja nappaan lavuaarista roskiin. Mutta ehkä helpompi tapa on kostuttaa ripsityvin tops-puikolla ja napata tupsut irti ennen kasvojen pesua. Mutta tämä tietty silloin, jos käyttää vesiliukoista liimaa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram