PARAS LUONNONKOSMETIIKAN AURINKOPUUTERI X3

03.11.2020

Luonnonkosmetiikan puolella on yllättävän vaikea löytää hyviä aurinkopuutereita erityisesti vaalealle iholle. Keräsin tähän postaukseen kolme parasta, jotka olen testaillessani löytänyt.

Näin alkuun haluan sanoa tärkeän huomion aurinkopuuterista näin ammattilaisen näkökulmasta. Aurinkopuuterilla tuodaan kasvoille lämpöä ja kolmiulotteisuutta. On ehdottoman tärkeää muistaa, että jokainen tekee itselleen juuri sellaisen meikin kuin haluaa, mutta itse suosittelen käyttämään aurinkopuuteria kevyellä kädellä. Tämän tuotteen tehtävä ei ole kuitenkaan muuttaa radikaalisti ihon sävyä. 

KYLMÄN SÄVYINEN JA HELPPOKÄYTTÖINEN

Ei ehkä ihan ensimmäisenä tulisi mieleen, että irtoaurinkopuuteri olisi helppokäyttöinen, mutta näin se vaan on. Kopautan tätä *Alima Puren tuotetta purkin kanteen ja työstän sen pyöritellen siveltimeen, jonka jälkeen aurinkopuuteri levittyy iholle aivan huomaamatta. Siveltimenä kaikkiin puuter imaisiin aurinkopuutereihin tykkään käyttää *Luxien 514 sivellintä. Tämä on poskipunasiveltimeksi ristitty, mutta itse katson harvoin mihin tarkoitukseen sivellin on, vaan käytän sitä siihen mihin se itselläni toimii.

*Alima Puren Maracaibo aurinkopuuteri on ehdoton lempparini luonnonkosmetiikasta, vaikka hinnaltaan se on hieman arvokkaampi eli 29,90€. Se on kylmän sävyinen ja matta, joita tuntuu olevan hankala löytää luonnonkosmetiikan puolelta. Käytän tällaisia sävyjä kesät ja talvet.

EDULLISIN VAIHTOEHTO

*Lily Lolon Miami Beach on sävyltään lämmin. Mielestäni se sopii paremmin tummemmalle iholle tai ruskettuneelle vaalealle iholle. En siis valitsisi tätä omalle talvi-iholleni, mutta kevyesti päivettyneenä se menee hyvin. Tuotetta irtoaa mukavasti pannusta, joten kannattaa olla varovainen, ettei tule lisättyä liikaa.

Hinta tässä on se paras, sillä 22,90€ hinnalla se on huomattavasti tämän postauksen tuotteita edullisempi.

TUMMEMMALLE IHOLLE

Vielä tummempi *Inikan Sunkissed sopii nimensä mukaan hyvin ruskettuneelle tai tummemmalle iholle. Se on selkeästi oranssimpi kuin muut tämän postauksen aurinkopuuterit. Tästä ei tosin lähde niin hyvin irti tuotetta kuin Lily Lolon tuotteesta, joten liian oranssiseksi tuskin itseään ainakaan vahingossa saa. Tosin hyvin vaalealla iholla tämä näyttää oranssilta. 42,50 euron hinta on aika suolainen.

Luonnonkosmetiikan meikkejä on edelleen niin vähän verrattuna synteettisiin vaihtoehtoihin, joten ymmärrän täysin syyn miksi hyviä vaihtoehtoja on edelleen monessa kategoriassa vähän. Tämän vuoksi pysyn edelleen myös synteettisten värikosmetiikkatuotteiden kuluttajana. Ihonhoidon puolella luonnonkosmetiikka on mennyt jo kauan aikaa sitten synteettisten tuotteiden ohi. Ainakin siinä mitä tulee omaan ihonhoitofilosifiaani. Omasta kauneusfilosofiastani voitte lukea TÄSTÄ.

Yläpuolella näette yleisimmän “virheen” aurinkopuuterin levitykseen. Se levitetään usein aivan liian alas ja oikea paikka on siis posken päällä. Ohjeet aurinkopuuterin oikeaan paikkaan löydät tästä postauksesta.

  • M

    Hei, ehkä outo kysymys, mutta kysyn kuitenkin. 😄 Miten teet kun sulla on ei näin- ja tee näin-meikkiesimerkkejä, niin teetkö kumman eka? Korjaatko epäonnistuneen (miten?) vai pesetkö suosiolla pois?

    • Miia Johansson

      Hauska kysymys. 😊 Yleensä teen eka sen hyvän ja sitten päälle huonon. Kun lopetan kuvaamisen, niin pyyhin ne meikit pois, jotka on menneet pieleen. 😅

  • Minttu

    Kiitos kovasti tästä postauksesta!

    Olen etsinyt itselle sopivaa aurinkopuuteria, taidan ottaa alimalta testiin itselleni tuon sävyn! 😍

    • Miia Johansson

      Toivottavasti toimii hyvin sulle <3 🙂

  • Anna

    Mun lemppari on ollu jo monta vuotta Zuiin aurinkopuuteri sävyssä Jupiter (kylmä ja matta) mut ehkä pitää kokeilla ihan uteliaisuudesta seuraavaks Alima Purea 🙂

  • NinniJ

    Moikka, mikä / minkämerkkinen huulipuna sinulla on 1. kuvassa? Kaunis sävy!

    • Miia Johansson

      Muistaakseni NYXin jokin ruskea sävy. 😊 Kuvan ottamisesta on jo sen verran pitkä aika etten valitettavasti muista sävyn nimeä. 😟

  • Jj

    Hei ihana mikä ajoitus tällä postauksella! En enää löytänyt kaupasta iät käyttämääni Laveran aurinkopuuteria, niin täytyykkin nyt kokeilla jotain toista lämpimänsävyistä! Esimerkiksi tuota Lily loloa.. kiitos!

  • Jenni

    Kiitos, olenkin toivonut postausta tästä aiheesta!😍 Testasit varmaan myös Zuiin aurinkopuuterin, sekin taitaa mennä kategoriaan liian lämmin/tumma? Tuo Alim Pure vaikuttaisi kyllä testaamisen arvoiselta.

    • Jenni

      Vielä lisäkysymys, että voisitko ottaa tuon Alima Puren johonkin instan stoorien tutoriaaliisi mukaan? Olisi kiva nähdä kuvaa sinun iholla ja samalla levitystapaa 🙂

      • Miia Johansson

        Joo ehdottomasti 😍

    • Miia Johansson

      Heippa! 😊 Mä en itseasiassa ottanut tuota Zuiita edes rastiin, kun se on hohtava ja en pidä hohtavista aurinkopuutereista. 😬

  • Hanna

    Moikka! Ei liity aiheeseen, mutta kommentoin tänne, jotta se tavoittaa sut!

    Joskus sulta tuli tuotebokseja ja ilmeisesti et enää niitä ole tekemässä. Ehdottaisinkin, että olis huippua saada joulukalenteri sun valkkaamilla lempparituotteilla, meikeillä ja kosmetiikalla!

    • Miia Johansson

      Joo vitsit mulla on IGssä tuhansia avaamattomia viestejä ja ottaa niin päähän kun ei aika riitä niihin. 😭

      Mutta joo joulukalenteri olis kyllä kova. Laitetaan mietintämyssyyn. 😍

      • Eveliina K-H

        Uuu! Kannatan myös joulukalenterin tekemistä! Ens jouluksi sitten 😉

      • Hanna

        Täysin ymmärrettävää ja ajattele positiivisesti, parempi niin työsi kannalta! Huono se olisi työsi kannalta, jos viestejä tulisi vain muutamalta henkilöltä 😄

  • Ellu

    Mä laitan aurinkopuuterii myös nenään,ihan siihen päähän. Teenkö väärin,vai pitäiskö siihen käyttää varjostusta?

    • Miia Johansson

      Et tee missään nimessä väärin! Nää on niin mieltymysjuttuja. 😍 Mä en itse tykkää laittaa nenään mitään.. en edes varjostuksia. Mutta nenuliinhan se aurinkokin osuu, joten se on siinä varmasti tosi söpö. 😊

  • Johannes

    Onko väärin laittaa aurinkopuuteria nenän päähän? Uskon, että sinulta löytyy oikeat vastaukset.

    PS. Upeaa marraskuuta

    • Miia Johansson

      Heippa Johannes! 🙂 Mä taisinkin jo tähän tuolla ylempänä kommentissa vastailla. <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram