PARAS LUOMIVÄRIPALETTI x3

15.10.2020

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

Olen testaillut työni puolesta kymmenittäin luomiväripaletteja ja tietenkään sitä täydellistä ei ole osunut vielä kohdalle, mutta lähelle sitä on päässyt tämän postauksen kolme palettia. Aina on jokin sävy, joka jää vähälle käytölle. Tosin eihän noita paletteja kukaan varmasti ikinä loppuun käytä, joka on todella surullista. Onneksi ne sentään säilyvät pitkään vedettömyytensä ansioista, kunhan niitä ei vaan säilytä kosteassa kylppärissä.

Yllättävän usein luomiväripaletit on tehty keskitummalle ihon sävylle ja keltaiseen taittavalle sellaiselle. Tai sitten paletissa on mukana erilaisia sävyjä vähän kaikille ihon sävyille, joka tietenkin on hyvä ammattilaiselle, mutta huonompi homma itseään meikkaavalle.

LUE MYÖS: Väriopas – Miten valita itselleen sopiva luomivärisävy?

Tähän postaukseen keräsin kolme luomiväripalettia, joilla pärjäisin loistavasti meikkikeikoilla, jos vielä keikkailisin. En tarvitsisi mitään muuta. Ja tietenkin saan näillä aikaan vaikka minkälaisia lookkeja itselleni.

PARAS NEUTRAALI PALETTI

Itse rakastan sellaisia luomivärejä, joissa on kunnolla pigmenttiä ja parempaa kuin *Anastasia Beverly Hillsin luomiväripaletteja saa etsiä. Oma suosikkikini hänen paleteistaan on *Norvina, jonka näette yllä olevassa kuvassa. Myös postauksen ensimmäisen kuvan luomivärit on tehty tällä paletilla.

Mukana on niin mattaa kuin myös helmiäistä. Lisäksi silmilleen voi valita joko vaaleanpunaista, ruusukultaa, burgundia tai lämpimämpää ruskeaa. Violetti ja sininenkin sävy ovat yllättävän kivoja. Nämä sävyt sopivat melkolailla kaikille. Paletti on monipuolinen ja jos mukana olisi vielä musta, niin se olisi oikeastaan täydellinen neutraali paletti muutamalla väripilkulla.

PUNAISTEN JA HELMIÄISTEN FANEILLE

Tässä *Rincon Cosmeticsin luomiväripaletissa on ehdottomasti parhaat helmiäissävyt. Punaiset sävyt ovat myös yllättävän imartelevia ja tummanruskea toimii loistavasti rajaukseen sekä tummemmille kulmakarvoille. Ja tietenkin punaisia sävyjä voi käyttää myös poskipunana. Tämä paletti menee jo aika lähelle sitä täydellisyyttä, jota luomiväripaletilta kaipaan. Sillä voi tehdä punaisempia lookkeja, joita näet tämän tekstin ylä- ja alapuolella tai jotain todella kevyttä, jonka näet rullatessasi juttua alas päin.

PARAS VÄRIKÄS LUOMIVÄRIPALETTI

Niin upeita pastellisia sävyjä kuten myös pigmenttisiä päävärejä löytyy tästä *Jeffree Star Jawbreaker -paletista. Tämän parempaa värikästä luomiväripalettia ei yksinkertaisesti markkinoilla ole. Et tarvitse siis mitään muuta, jos rakastat värejä. Voit päästää luovan pedon valloilleen ja keksiä mitä upeimpia lookkeja.

Tämän postauksen loput lookit on tehty Jeffree Star -paletilla.

     

Onko sulla joku luomiväripaletti, joka on sun mielestä ehdottomasti parhain ikinä. 

  • pauliina

    Olen tuota Anastasian Norvina palettia katsellut jo pidempään, olo kuin lottovoittajalla kun huomasin että on -25% tänää kicks alessa. 🤩😍🤩🥳

    • Miia Johansson

      Joo siis mäkin yllätyin, kun katselin paletteja Kicksistä tätä postausta varten! 😀

  • Katariina

    Mulla on lemppareita kaksi: morphen jacklyn hill ja tuo norvina (kiitos sinun suosituksen😍) morpehlta himottaisi myös jacklyn 2 caan kun siinä on samoja sävyjä mitä löytyy jo muista mitä omistaa niin en ole hankkinut. Moprhen pride on kans kiva se viimevuoden, monipuolisen värikäs ja minusta hyvä pikmenttinen hintaansa nähden!

    • Miia Johansson

      Hitsit kun näitä saisi Suomessa toimivista verkkokaupoista! 🙁

  • Milla

    Oih. Itsellä norvina ja tuo jeffreen paletti myös ehdottomia suosikeita. Omistani mainitsisin myös Anastasian Amrezy – paletin. 🤩

    • Miia Johansson

      Tpta Amrezyä en oo vielä kokeillutkaan, mutta nyt alkoi himottaa sen osto, kun siitä mainitsit. 😀

  • Charming Nails

    Aivan ihania meikkejä, kaunein on tuo Jawbreakerilla tehty jossa minttua, sinistä ja ruskeaa <3 mulla ei palettia ole, monesti olen sitä harkinnut mutta koen etten tarvii koska mulla on kaikki muut Jeffreen paletit. Norvina löytyy myös ja se on ihana myös. Samaten Soft Glam 🙂 en osaa valita ultimaattisen parasta mutta kärkikastiin Anastasiat ja Jeffreet myös omalta osalta, UD Naked Smoky on myös aivan ihana 🙂

  • Mari

    Mun lemppari on Urban decayn Gwen Stefani paletti arkena ja löytyy siitä draamaa juhlaankin. Sitten mulla on Tarten Aspyn Ovard paletti kans…mitä tehokäytän kilvan ton Gwenin kans. Anastasialta on Soft Glam ja Sultry odottamassa kans vuorojaan ja Buxomin may contain nudity kuusikko. Oon hetken ostoslakossa, mutta sen päätyttyä…toi Norvina on tarpeen. Mulla on vaan paljo nudepaletteja (12 kpl)…ja ei muita😂

  • Andy

    Too Faced Chocolate Bon Bons-paletti on mun ehdoton ja kaikkienaikojen suosikki ! Siitä on jo toinen (vai kolmas?!) paletti menossa ja se alkaa vedellä kohta viimeisiään. Suunnittelin jo uuden tilaamista, mutta tuo Anastasian Norvinakin houkuttelee kovin, niin hyviltä senkin sävyt näyttävät. Ehkä onkin testattava vaihteeksi sitä ja laitettava tänään tilaus menemään 🙂

  • Mamami

    Menisköhän norvina myös tälläiselle +40-vuotiaalle..🤔
    Vähän jo ryppyä siellätäällä, plumpseja molemmin puolin, mutta ah kun paletti näyttää kivalle 🤩

    • Miia Johansson

      Joo sopii.. riippuu ihan siitä tykkääkö käyttää noita helmiäisiä. 😊

  • T

    Parhain ikinä: Soft glam -paletti! Siinä on se mustakin! (Ja tietysti löysin sen sun blogin kautta. <3)

  • Kaisa

    Käytän luomiväriä sen verran harvoin, että ostoslistalla olisi joku single/duo-nudeluomiväri 😅

    • Miia Johansson

      Boholla on siihen kivoja luonnonkosmetiikan vaihtoehtoja. 🥰

      • Kaisa

        Suuri kiitos vinkistä!
        Löytyi täydellinen sävy Boholta (Noisette). Parikin kertaa jo sitä käyttänyt ja oikein passeli minulle. Kiitos!

        • Miia Johansson

          Joo se on kiva sävy 😃🥰

  • Marja Peippo

    Tykkään tuosta Norvinasta ja sit mun lemppari on Blush Triben The Hasina 2, jossa on sinisiä, vihreitä ja violetteja + musta.

  • J

    Voi että, tuo Norvina näyttää täydelliseltä tällaiselle vihreäsilmäiselle neutraalien värien ystävälle!

    • Miia Johansson

      Sopii kyllä joo loistavasti myös vihreille silmille. 😀

  • Tarja

    Tässä postauksessa ovat kaikki suosikkiluomiväripalettini samassa eli Ringon Cosmetics, Norvina ja Jawbreaker. Ihania paletteja jokainen ja niistä löytyy varmasti hyvät sävyt niin arkeen kuin juhlaan.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram