10 X KOSMETIIKKASUOSIKKI LYKOLTA

27.10.2020

Kaupallinen yhteistyö: Lyko.fi

Lyko on ehdottomasti yksi lemppari kaupoistani ostaa meikkejä. Ostan siis pääsääntöisesti kaiken netistä, vaikka välillä teenkin satunnaisia pyörähdyksiä Helsingissä ja tutkin mitä uutuuksia onkaan tarjolla. Fakta vaan on se, että netin kautta saa usein parhaat alennukset ja tietenkin näinä aikoina on ehdottomasti parempi shoppailla kotona.

Tarjouksista puheen ollen sain Lykolta teille ale-koodin, jolla saatte heiltä -20% alennuksen. Koodi on miia20 ja voimassa vaan perjantaihin 30.10.2020 perjantaihin asti, joten nyt jos kosmetiikkavarasto tarvitsee täydennystä kannattaa laittaa ostohousut jalkaan. Muistakaa kuitenkin aina ostaa tarpeeseen omaa rahapussia ja luontoa ajatellen.

Tähän postaukseen kokosin omat kymmenen suosikkia Lykon kokoelmista. Mukana on uutta ja vanhaa lempparia. Suoraan tuotteisiin pääset painamalla postauksen tekstilinkkejä.

1. UUTTA URBAN DECAYLTA

Lykolta saa nyt myös Urban Decayta ja merkin melko uusi Ultraviolet-paletti hipoo täydellisyyttä. Tällaiset sävyt sopivat niin punakalle iholle kuin ruskeasilmäiselle tummemmalle kaunottarelle. Tämän postauksen meikki on tehty tällä paletilla ja olen innoissani, että kerrankin löysin uusia upeita ja uniikkeja sävyjä. Esimerkiksi tuo vaalean limen vihreä on aivan järisyttävän upea. Tulen käyttämään tätä palettia vielä monessa lookissani.

2. SUOMALAISTA LUONNONKOMETIIKKAA MIEHILLE

Mieheni tykkää hoitaa ihoaan ja on myös kiinnostunut siitä mitä iholleen laittaa. Hän ei kuitenkaan halua omien sanojensa mukaan kukkaniityn tuoksuisia voiteita pinkeissä purkeissa. Rokua onkin erikoistunut luonnonkosmetiikan tuotteisiin miehille. Tuotteet ovat simppeleitä, laadukkaita ja pakattu upean näköisiin pakkauksiin. Ne ovat myös loistavia lahjoja.

Mieheni suositteleekin Rokuan lahjapakettia, jossa tulee mukana kasvovoide, kasvojen puhdistustuote sekä partaöljy. Partaöljyä voi käyttää myös sellaiset miehet, joilla ei parta kasva eli tavallisen kasvoöljyn tavoin.

3. PARAS KUIVASHAMPOO IKINÄ (!)

Tämä Living Proofin kuivashampoo on todellinen helmi, löytö, ihan paras, pelastus ja mitä näitä ylistyssanoja nyt onkaan. En tiedä onko tässä yksi syy, miksi päänahkani ei enää rasvoitu heti seuraavana päivänä pesusta, koska tämä ei tee päästä tahmeaa kypärää, kuten muut kokeilemani kuivashampoot. Voin olla jo jopa neljä päivää pesemättä hiuksiani.

Tämä kuivashampoo todellakin vie vaan rasvaisuuden pois, mutta pitää hiukset ilmavina. Se on arvokkaampi hinnaltaan (27,50€), mutta jokaisen pennin arvoinen. Itseasiassa meinaan nyt tilata tuon isomman koon tuolla alennuskoodillani.

4. PARAS EDULLINEN AURINKOPUUTERI

Tätä Catricen aurinkopuuteria olettekin jo varmasti nähneet kanavissani ja se on todellinen löytö. Matta ja sopivan kylmän sävyinen aurinkopuuteri maksaa vaan 4,90€ ja se on ihan yhtä hyvä ellei parempikin kuin moni kalliimpi aurinkopuuteri. Sävy 30 on hyvä vaalealle talvi-iholle ja sävy 35 vaalealle ruskettuneelle tai hieman tummemmalle iholle. Itse käytän nyt itseruskettavan kanssa sävyä 35.

5. KOPPURAN KUIVILLE HIUKSILLE PELASTUS

Tämä on yksi uusimmista ihastuksistani ja kirjoitinkin tästä Garnierin naamiosta postauksen viime viikolla. Postaus TÄSSÄ. Ihan paras hiusnaamio todella kuiville ja käsitellyille hiuksille, jos tuntuu, ettei mikään hoitoaine oikein tehoa. Hintakin on vaan 5,90€.

6. LEMPPARI HIGHLIGHT

Tätä Ofran Blissfull Highlighteria tykkään käyttää melkein aina luomivärinä, kun teen sen perus meikkini arkeen. Poskilla se on sellainen sokaisevan upea highlight. Sävy on niin upean hohtava, mutta se antaa luomelle myös kivaa kolmiulotteisuutta ruusukultaisella sävyllään. Tätä on saatavilla pienempi ja edullisempi paketti, joka löytyy TÄSTÄ.

7. NUDE POSKIPUNA

Jos vierastat poskipunaa, niin tämä Art Decon sävy 60 on sinulle loistava. Se on mielestäni kivan nude poskipuna ja sopii hyvin eri ihon sävyille. Tuote levittyy helposti sormin tai itse tykkään tuputella sen iholle siveltimellä. Voidemaiset poskipunat ovat ehdottomia lemppareitani, koska ne pysyvät paremmin ja näyttävät luonnollisemmilta.

8. KULMAKARVAGEELI, JOKA EI SUTTAA

Olen todella nirso mitä tulee kulmakarvageeleihin, koska hyvin monet niistä vaan suttaantuu iholle ja haluan vaan karvojen saavan väriä. Tämä NYXin Brunette sävy on kulkenut matkassani jo pitkään ja se antaa hyvin ryhtiä sekä väriä vaaleisiin kulmakarvoihini.

9. EHKÄ PARAS MEIKKIVOIDE IKINÄ

Kirjoitin juuri vähän aikaa sitten kolmesta maailman parhaasta meikkivoiteesta ja tämän postauksen kaksi meikkivoidetta olivat tässä postauksessa mukana.  

Sensai Flawless on poikkeuksellisen upea meikkivoide, koska se saa ihon näyttämään satiinisen täydelliseltä. Loistava meikkivoide juhliin tai miksi ei myös arkeen, joka sopii melkein kaikille ihotyypeille. Jos iho on rasvaisempi, niin kurkkaisin kohtaan kymmenen. Sävyvalinnoista voit lukea lisää TÄSTÄ.

10. RASVOITTUVAN IHON MEIKKIVOIDE

Todellinen klassikkojen klassikko on Estee Lauder Double Wear -meikkivoide, jota käytin paljon meikkaillessani morsiamia eli täydellinen meikkivoide juhlaan. Ja tämä sitten myös pysyy. Tästä meikkivoiteesta tuskin luovun koskaan. Sävyvalinnoista ja lisää meikkivoiteesta voit lukea TÄSTÄ.

Onko näistä jokin tuote päässyt teidän suosikkilistalle?

  • Tuulia

    Kokeilin Tonymolyn voidemaista poskipunaa suosituksestasi, mutta tuntuu, etten todellakaan saa sitä levittymään tasaisesti etenkään sormilla 🤔 jää siis sormenpäiden muotoisia läikkiä poskille vain, eikä se väri siitä enää tasoitu 😅 missähän vika? Periaatteessa tykkäisin näistä voidemaisista, jos osaisi vaan käyttää.

    • Miia Johansson

      Mitä sulla on siinä alla? 😊 Kokeile työstää ensin kämmenselällä niin, että tuote ensin ns. lämpenee. Mutta jos ei sormin onnistu, niin siveltimellä tuputtamalla vois olla sun tekniikka. 😊

  • Henna

    Haluaisin kovasti ostaa ton sensain meikkivoiteen mutta jos se sävy on sit itselle aivan väärä 😔 mainitsit että ne vaaleimmat sävyt on punaiseen taittavia. Onko se siis huono asia? 😅

    • Miia Johansson

      Ei oo huono asia. 😊 Mutta jos sulle on selkeästi keltaiseen taittava iho tai oliivin sävyinen iho, niin sitten se on huono. 😬 Mutta vanhan meikkivoiteen avulla findation.com:ista ja noiden mun sävyohjeiden avulla uskon, että onnistut. Ja kannattaa vielä googlettaa ja kattoo tubesta videoita tästä meikkivoiteesta niin pääset kärryille sävyistä. Näin teen itsekin kun jotain uutta ostan, jonka sävyistä en tiedä mitään. 😊 Mutta siis jos oota vaaleaihoinen niin nuo mun sävyvinkit pätee aika hyvin, koska oon meikannu niin paljon ihmisiä niin aika samoissa sävyissä liikutaan monen kohdalla. 😊👌

  • Jansku

    Voi harmi, tuo ofra on päässy loppumaan, kun sitä oon jo pitkään miettinyt, että pitäisi hommata. 😔

    • Miia Johansson

      No voi kökköläinen!! Vielä Lykon kanssa katsottiin, että tuotteita olisi tarpeeksi, ettei pääsis loppumaan. 😟

    • Elli

      Samaa harmittelin, mutta sitten huomasin että Ofraa oli isompana pakkauksena vielä saatavilla. Tosin tuo pienempi olis kyllä ollut täydellinen kooltaan👌

      • Miia Johansson

        Okei.. no mut hyvä et se on saatavilla. Pieni tosiaan kätsy. 😊

  • Sanna

    Kerrassaan UPEA lookki! 🤩🤩

    • Miia Johansson

      Oi kiitos 😍 se on kyllä täysin ton luomiväripaletin ansiota. 😃

  • Meeri

    Sopiiko tuo kuivashampoo myös tummille hiuksille?

    • Miia Johansson

      Nyt on pakko sanoa etten ole ihan varma, koska en oo testannu tummiin hiuksiin. 😬

  • Henna

    Mikä sävy sulla on tuosta highlightista? 😊

    • Miia Johansson

      Blissful 😊

  • Krista

    Heippa. Mulla ois kysymys joka ei suoranaisesti liity tämän postauksen tuotteisiin. Oon pohtinut sen maybelinen peitevoiteen (joskus ollut sun blogissa) ostamista mut sävy pohdituttaa (tarkoituksena siis olisi peittää näppyjä ja toinen voisi olla silmien alle). Käytän siis meikkivoiteena make up storen sculpt excellence sävynä cotton.

    • Miia Johansson

      Sun meikkivoide on aika lähellä samaa peittävyyttä kuin tuo Maybellinen peittari, joten sun kannattaa ihan vaan pienellä siveltimellä ottaa tota meikkivoidetta ja laittaa toista kerrosta epäpuhtauksien kohdille. 😊 Siis hyvä peitevoide on kyseessä, mutta jos on jo noin pigmenttien meikkivoide niin en itse ostaisi tätä peitevoidetta.

  • Emma

    Mikä huulipuna tässä mekkissä?

    • Miia Johansson

      Aika monta päällekkäin, mutta pääsääntöisesti Joe blasco huulikiilto sävyssä Carmin. 😊

  • Aino

    Ihanat korvikset! Mistä oot hankkinut nuo?

    • Miia Johansson

      Mä en tiedä.. 😟 sain lahjaksi.

  • Katja

    Ihanat korvakorut 😍 Mistä tuollaiset saa?

    • Miia Johansson

      Mä en tiedä. 😟 Oon saanu lahjaksi.

  • Sonja

    Onko vinkkejä miten saisi huulipunan kestämään? Ongelmana on siis se, että väri ei pysy huulten keskiosassa, jossa minulla alkaa ehkä hieman poikkeuksellisesti limakalvot. Muualle huuliin puna kyllä tarttuu, mutta ei huulten keskiosassa ei väri pysy. Olen yrittänyt siveltimellä ohutta kerrosta sekä erilaisia punia, mutta ne eivät pysy limakalvoilla kuin pienen hetken. Onko mitään keinoa saada puna pysymään myös huulten limakalvoilla?

    • Miia Johansson

      Heippa Sonja! 🙂 No voihan kökkö! Mä en kyllä oikein keksi tähän ratkaisua, että miten limakalvolla pysyisi huulipuna. 🙁

  • Anu

    Toi Garnierin hiusnaamio on ihan parasta 💕

  • Erika

    Ootko tehnyt tutoriaalia tästä silmämeikistä tai voitko tehdä? Ihana!!!

    • Miia Johansson

      Helou! 😀 Huomenna teen stooreihin.

  • Tarja

    Tuota Ofran Blissfull Highlighteria kyllä rakastan koska sillä saa niin upean hohteen niin poskipäille kuin luomille.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram