BEAUTY ACT – UUSI BRÄNDI SUOMESSA

21.10.2020

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

Tänä syksynä ei ole lanseerattu kovinkaan monta omaa mieltäni kutkuttavaa uutuutta. Toisaalta olen niin nirso kosmetiikan suhteen, että siinäkin voi olla syy, miksi kohdalle ei ole osunut mitään uutta ja kivaa. Beauty Act on kuitenkin yksi näistä mielenkiintoisista lanseerauksista ja siksi halusin omistaa tälle oman postauksensa. Tuotteet on pakattu kivan simppeleihin ja elegantteihin pakkauksiin ja hinnat ovat ulkonäköön nähden jopa melko edullisia.

Beauty Act on Kicksin oma brändi ja ehkä osa teistä onkin jo huomannut Kicksissä vieraillessaan heidän houkuttelevan raikkaan ständinsä. Sain ihan kivan määrän brändin tuotteita testiin ja tähän postaukseen keräsin niistä ne omat suosikkini.

1. NAPPI SÄVY HUULIKIILLOSSA

Mielestäni nykyään kaikki huulikiillot ovat koostumukseltaan loistavia. Sellaista ällön tahmaista ei ainakaan omalle kohdalleni ole enää osunut. Itse käytän huulikiilloissa pääsääntöisesti nuden sävyjä ja jos haluan tummemmat kiiltävät huulet, niin laitan huulipunan päälle kirkasta huulikiiltoa. Tämän vuoksi etsinkin huulikiilloissa aina sitä hyvää nudea sävyä. Kivana lisänä on löytää joitakin raikkaita sävyjä.

*Beauty Act kokoelmasta löytyikin ihana vaalean nude sävy nimeltään feeling peachy, joka on oikeastaan sekoitus persikkaista ja pinkkiä. Vaaleita nudeja on näin yleisesti melko hankala löytää niin siksi tämä oli kiva yllätys ja jää ehdottomasti käytetyimpien huulikiiltojeni sekaan.

LUE MYÖS: Parhaat huulikiillot – 3 eri koostumusta

2. TUUHEUTTAVA RIPSIVÄRI

Rakastan tuuheuttavia maskaroita tällaisella harjaksella ja tiedän yleensä heti ensilevityksestä onko koostumus hyvä. Olen käyttänyt tätä Powerful Volume Impact Mascaraa jo pari viikkoa putkeen ja tykkään kovasti. Usein tällaiset nk. tavalliset ripsarit tuhriintuu luomilleni, mutta tämän kanssa ei ole näin käynyt. Muistakaa, että ripsareissa on niin monta mielipidettä kuin on käyttäjääkin.

En ikävä kyllä löytänyt tätä Kicksin kokoelmista ainakaan vielä, joten ehkä tämä on pian tulossa Suomeen.

LUE MYÖS: Tuuheat ripset – 4 parasta vinkkiä

3. TARKKA KULMAKYNÄ

Kulmakarvakynissä on monella merkillä tällaisia rullattavia pienikärkisiä kyniä. Tämäkin *Sculpt & Shade kulmakynä on loistava ja sävy taupe on nappi, jos haluaa kylmän sävyiset kulmakarvat. 14,90€ hintakin on kohtuullinen.

4. LOISTAVA PALETTI AMMATTILAISELLE

Harvoin enää suosittelen tällaisia paletteja ainakaan omaan käyttöön, mutta sellaisille tämä sopii, joiden ihon sävy on talvella täysin eri kuin kesällä. Ammattilaiselle tässä on loistava paletti mukaan keikoille. Itse käytin tämän postauksen kuvassa paletin hieman punaiseen taittavaa aurinkopuuterisävyä. Mukana on myös kasvojen muotoilusävy hyvin vaalealle ja huomattavasti tummemmalle ihonsävylle. Lisäksi mukana on vaalea sävy, jolla kasvoille voi tuoda valoa puuterimaisessa muodossa.

Oletan, että omassa käytössäni on *light/medium countour kit, koska paketin olen jo heittänyt kierrätykseen ja itse paletissa ei lue mitään.

5. PEHMOISET SIVELTIMET

Pehmoisissa siveltimissä piilee aina vaara. Ne eivät nimittäin välttämättä nappaa tarpeeksi tuotetta kasvoille ja ainoa tapa selvittää siveltimien laatu on testata. Kuvassa on kaksi maailman pehmoisinta sivellintä, joihin ihastuin: *Puuterisivellin nro 100, jota käytän aurinkopuuterin levitykseen ja *tarkka sivellin nro 114 puuterin levitykseen. Uskon, että Beauty Actin kokoelmasta löytyy monta muuta hyvää sivellintä, joten suosittelen tutustumaan, jos uusille siveltimille on tarve.

Onko kukaan teistä kerinnyt testailemaan tämän uutuusbrändin tuotteita? 

  • NS

    Saitko testiin Beauty Actin ihonhoitotuotteita? Ne kiinnostaisi 🙂

    • Miia Johansson

      Heippa NS! 🙂 En saanut, kun en itseasiassa halunnut. Itse en siis käytä tai suosittele synteettisiä ihonhoitotuotteita, lukuunottamatta muutamaa pientä poikkeusta.

  • Charming Nails

    En ole testannut enkä nähnytkään, mutta seuraavan kerran Kicksissä käydessä voisi ainakin tsekata tuon paletin. Tykkäisin siitä täydellisestä varjostussävystä 😉 myös kylmän sävyinen kulmakynä olisi tarpeen, tuo näyttää ihan kivalta 🙂 Kaunis meikki ja vielä ihanammat hiukset! Tosi kauniin väriset <3

    • Miia Johansson

      Kiitos! <3 Kaikki kunnia hiuksista mun kampaajalle Miia-Marialle Stage11 kampaamosta. 🙂

  • Elina

    Katselin kicksissä juuri viime viikonloppuna tuollaista uutta ripsiväriä, jossa oli samantapainen harja. Siitä tuli ihan hirveästi sitä ripsiväriä siihen harjaan ja oli ihan kökköinen, en sitten uskaltanut ostaa 😬 Tuleeko sulla sitä kökköinä ripsiin, vai ihan siististi? 😊

    • Miia Johansson

      Heippa Elina! 🙂 mulla ainakin tulee nätisti, mutta nää on niin mielipidejuttuja. Mä tykkään oikeen kunnolla tuuhentavista ripsareista ja joidenkin mielestä tietenkin ne voi näyttää jo vähän sinne hämähäkin jalka suuntaan menemistä. 😀

  • Emmi

    Hei, tulen tähän kysymään. Minulla on ihossa aknea ja ihotautilääkäri kehotti pesemään meikit ja käyttämään kasvovoiteena Aqualan L -perusvoidetta. Onko Aqualan L ihan varteenotettava vaihtoehto vai mahdollisesti liian vahva/heikko putsari tai kasvovoide? Vai kannattaisiko tilalla käyttää jotakin muuta tuotetta tai sen rinnalla? Minun ihoni on sekaiho ja pintakuivuuttakin esiintyy.

    • Miia Johansson

      Heippa Emmi! 🙂 Saatko sillä kasvot puhtaaksi ja kiristääkö kasvot sen jälkeen? Nämä apteekin vanhat tutut tuotteet on sinänsä ihan jees, mutta itse suosin luonnon vaihtoehtoja. On muuten hyvä myös muistaa, että apteekissa on myös hyvin paljon tavanomaista synteettistä kosmetiikkaa ja niissä paljon sellaisia, joita en ikinä käyttäisi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram