KIVIPUUTERI: EDULLINEN VERSIO KALLIILLE TUOTTEELLE

22.09.2020

edullinen ja laadukas kivipuuteri

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

EDIT. VALITETTAVASTI MYYJÄN SIVUILLA OLI VÄÄRÄ INCI-LISTA, JOKA ON NYT KORJATTU. ELI MYÖS TÄSSÄ EDULLISEMMASSA PUUTERISSA ENSIMMÄINEN RAAKA-AINE ON TALKKI. PAHOITTELEN ANTAMAANI VÄÄRÄÄ INFOA. TUOTE ON SILTI MUILTA OSIN HYVÄ. TOSIN NYT YMMÄRRÄN EDULLISEN HINNAN PAREMMIN.

Nyt löytyi dupe, eli edullinen versio kalliille ja suositulle kivipuuterille!

Edelleenkin kannattaa muistaa, että kallis hinta ei välttämättä tarkoita, että tuote olisi hyvä tai edes tehty arvokkaista raaka-aineista. Usein kalliissa merkissä maksaa brändistä ja hienosta pakkauksesta. On monia, jotka haluavat maksaa hienommista purkeista, mutta itse kuulun siihen kastiin, joka on kiinnostunut vaan itse tuotteesta.

SUOSITTU HUIPPUPUUTERI

Charlotte Tiburyn Airbrush Flawless Finish -puuteri on tilattavissa ulkomailta ja maksaa noin 40€. Tämä on todellinen kulttituote ja blurraa ihoa kauniisti. Hinta on sinänsä suolainen, koska tämä ei kestä läheskään niin kauan aikaa kuin esimerkiksi irtopuuterit, joita käytän todella paljon. Yksi irtopuuteripurkki kestää omassa käytössä pari vuotta.

eglips puuteri

KYMPIN PUUTERI KOREASTA

Sain vähän aikaa sitten testiin korealaisia meikkejä, joihin ole nyt rauhakseen tutustunut. Tähän *Eglips Blur Powder Pact puuteriin ihastuin heti. Se on Charlotte Tilburyn lailla värillinen puuteri ja sopii vaalealle talvi-iholle. Tosin kokeilin sitä nyt myös ruskettuneelle iholle (kun laitoin itseruskettavaa) ja se toi juuri sopivasti valoa kasvojen keskiosiin.

Lisään muutenkin puuteria *pienellä siveltimellä vain silmien alle, nenän pieliin, leukaan ja hieman otsan keskikohtaan. Näin toimin kaikkia ihotyyppejä meikatessani.

Tämä puuteri vie pois kiiltoa ja blurraa ihoa. Sävyltään se on asteen raikkaampi kuin Charlotten puuteri.

Parasta tässä tietenkin on, että hinta on alle kympin! Myös ainesosat ovat tuhat kertaa parempia. Charlottessa eseimerkiksi ensimmäinen raaka-aine on talkki (ensimmäistä raaka-aineitta INCI-listalla on aina eniten). Eglipsin puuterissa ensimmäinen raaka-aine on ihoa suojaava allantoiini, joka on loistava raaka-aine myös epäpuhtaalle iholle.

Tämä on pitkästä aikaa uusi ja kiva löytö. Tuntuu, että on enää vaikea löytää kivoja tuotteita, kun on jo testannut niin paljon ja sitä myötä tullut todella kriittiseksi mitä voin suositella.

Tämä Eglipsin tuote on varmasti sen verran uusi tuttavuus monelle, mutta kysynpä nyt kuitenkin. Onko kellään kokemusta kyseisestä puuterista ja mitä piditte?

korealaiset meikit

  • Tintta

    Kumpi sävy sinulla on tästä puuterista?

    • Miia Johansson

      Katos katos.. minä tomppeli en edes tajunnut, että näitä on kahta sävyä. 😀 Mulla on sävy 21.

  • Johanna

    Upea silmämeikki! Mitä luomivärejä tässä on?

    • Miia Johansson

      Kiitos Johanna! 🙂 Voi hitsit.. tää oli tällainen mun kokeilu ja en nyt muista tarkalleen, kun käytin niin monta. Mutta voin tehdä jonkin tämän tyylisen stooreissa. 🙂

      • Johanna

        Voi olis aivan mahtavaa! Jos sen pystyy vielä tekemään luonnonkosmetiikan tuotteilla niin 😍😍😍

        • Miia Johansson

          Voi kun pystyiskin, mutta ihan noin hohtavaa luomiväriä ei ainakaan mulla ole luonnon puolelta. 😬😟

      • Mia

        Meinasin kanssa laittaa että saiskos näin upeasta silmämeikistä videon? Aivan mahtava tuo sininen rajaus yhdistettynä noihin luomiväreihin!!

        • Miia Johansson

          Kiitos 🥰 joo, voin tehdä. Pitää ihan miettiä mitä tässä käytin. Taisi muuten olla hopea glitteriä tuossa liikkuvalla luomella. 😃

  • Mimi

    Tiedätkö, et testataanko nää korealaiset, esim just tää Eglips eläimillä? 🤨

    • Miia Johansson

      Varmistin asian vielä maahatuojalta ja Eglips tuotteita ei testata eläimillä ja tuotteita ei myöskään myydä Kiinaan. 🙂

      • Mimi

        Oi, ompa helpotus ja ihana kuulla! Menee siis testaukseen 😊

  • Johanna

    Mikä huulipuna tässä on? Ihana!

    • Miia Johansson

      Oo kiitos 😍 Mä kirjotin vastauksen juuri tuohon toiseen kommenttiin, jos kysyttiin samaa. 😊

  • Elisabet

    Minulla on ollut tämä kyseinen puuteri n. puoli vuotta ja on paras kivipuuteri mitä olen ikinä kokeillut. Tilasin omani YesStylesta ja oli sielläkin varsin edullinen! Ihana tietää, että tätä saa nyt kotimaisesta verkkokaupasta, vaikkakin tämä on niin riittoisaa, että tuskin tarvitsee hetkeen investoida uutta!

    • Miia Johansson

      Jippii! 🥰 Ihanaa saada jonkun toisenkin mielipide! 😃

  • Sari

    Ihanan raikas meikki tässäkin. Mikä huulipuna sinulla on tässä kuvassa?

    • Miia Johansson

      Kiitos 🥰 Mulla on tässä huulikiilto Joe Blascolta sävyssä Carmin ja rajauskynä Max Factorilta sävyssä Mauve Moment.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram