ASIOITA, JOITA ET EHKÄ TIENNYT MINUSTA

26.08.2020

Blogini ja Instagramini ovat kasvaneet viimeaikoina taas huimaa vauhtia. Blogia lukee kuukausittain jo yli 70 000 tuhatta yksittäistä lukijaa ja Instagramissa teitä on jo lähemmäs 30 000. Todella suosittuja stoorejakin katselee joka päivä noin 15 000 tyyppiä. Tämän vuoksi ajattelinkin kirjoittaa pitkästä aikaa jostain muusta kuin meikeistä ja tällä kertaa kerronkin hieman enemmän itsestäni ja kuka täällä ruudun takana oikein häärää.

KUKA OIKEIN OLEN?

Hei olen Miia – perusjamppa ja siis aivan samanlainen kuin kaikki muutkit. Suussa ei ole somettajan kultalusikkaa ja huijarisyndrooma iskee harva se päivä. Kantapään kautta olen kompuroinut itselleni ammattibloggaajan työn ja vaikka minut osa TV:stä tunteekin, niin teettämäni kyselyn mukaan 70% IG-seuraajistani ei tiedä mistä televisio-ohjelmasta minut tunnetaan. Psst! Menin ensitreffeillä naimisiin – se oli elämäni yksi kovimmista kouluista. Nyt olen naimisissa eri ukkelin kanssa. Muutamme tällä viikolla Porvooseen ja pyörin tästä eteenpäin pieruverkkareissa lähikaupassa, nikkaroin takapihalla ja muistelen hurjia vuosia ulkomailla lentoemännän hommissa. Kyllä – olen ollut aika menevää tyyppiä, jota ei ehkä uskoisi. Pääsääntöisesti nykyään istun koneen äärellä, en liiku ja valitan liikkumattomuudesta johtuvaa selkäkipua. Ostin kuitenkin viime viikolla satulatuolin – se sattuu pyllyyn.

ARVOMAAILMANI

Olen hieman vastarannan kiiski ja siksi ehkä ymmärrän, että raha pyörittää maailmaa ja sitä kautta myös kosmetiikkaa. Kerron teille totuuden tuotteista ja myös sen, ettei montaa kosmetiikkafirmaa edes kiinnosta ihosi kunto, vaan se mitä tilikauden lopussa jää viivan alle. Jos uskot toisin, niin lähetän sinulle maailman suurimman “suu-auki-ihmetyksestä-hymiön”. Kannattaa lukea esimerkiksi postaukseni: Viherpesu – miten menet markkinoijan ansaan.

En ole vielä edes kunnolla kirjoittanut aiheesta, mutta tuloillaan on totuutta kosmetiikasta ympäristön ja eettisyyden kannalta. Ja ei – en ole puhdas pulmunen. Tiedän käyttäväni tuotteita, joiden valmistajat eivät mainitse mitään raaka-aineidensa lähteistä tai muutenkaan arvoistaan. Vaihtaisin kaikki tuotteet luomuun, jos vaan en olisi niin koukuttunut meikkauksen maailmaan – luomupuoli on vielä hyvin rajallinen. Tämä kappale sai minut juuri tuntemaan oloni itsekkääksi kuluttajaksi.

Olen myös osittain näissä asioissa aivan juntti ja koitan opetella lisää. Onneksi olen oppinut olemaan myös avoin, enkä jääräpäinen ex-itseni, joka uskoi, että kun yksi(!) lääkäri sanoi jotain, niin se on totuus. Onneksi olen tutustunut myös upeisiin akateemisiin naisiin, jotta tämä amismaskeeraaja saa pienen kurkkauksen tieteellisen tiedon maailmaan. Kiitos Erika ja Twistben omistajat Kati ja Veera – olette korvaamattomia ja superfiksuja. Ei saa unohtaa Ireneä, jonka Instagram-stoorit ovat avanneet mun silmät ja suosittelen ehdottomasti tutustumaan häneen, jos ajattelet edelleen, että feministit ovat vaan vihaisia naisia ja menkat on nolo juttu.

Yksi asia, joka on varma, on se, että olen puolellanne. Olen informaatiokanava, tuotteiden esittelijä ja myös erehtyväinen kuolevainen. Rakastan työtäni ja erityisesti sitä, että olen voinut auttaa teistä niin monia iho-ongelmien ja meikkiopettelujen kanssa.

ELÄMÄNTYYLINI

Tätä iltavirkkua on turha herätellä aamulla aikaisin tai ainakaan saada aamulla ideoimaan mitään uutta ja mahtavaa. Aivoni toimivat illalla. Olen myös aivan hullu perfektionisti ja tämän postauksen kuvissa näen vaan kaikkia “virheitä”. Sain kuulla siitä myös maskeerauskoulussa. Opettaja: “Miia, sun on pakko vähän höllätä tai paineet nousee liian koviksi.” Näin kävi ja siinä onkin yksi suurin syy miksi jätin keikkailut meikkitaiteilijana.

Elämässäni on ainoastaan yksi harrastus, joka on pysynyt jo useamman vuoden ajan. Se on pepputanssi eli Twerk. Aikaisempi kokemus kyseistä lajista on hankittu baarista. Olin ehdottomasti paras tanssija. Outoa, että Twerk-tunnilla tilanne ei ole ihan näin. Pitää varmaan aloittaa skumppa twerk -konsepti. Tämän rinnalle on kyllä tullut toinenkin harrastus, johon olen hurahtanut aivan kokonaan. Tykkään nimittäin heitellä muovin paloja metsässä – aivan superrentouttavaa ja kolme tuntia vierähtää kuin siivillä. Tätä kutsutaan myös Frisbeegolfiksi.

Muuten elämäntyyliinii kuuluu aina sama ruoka (kanasalaatti), sometus (teidän viesteihin vastailu), tube-videoiden tuijottelu ja aina jonkun uuden intohimon löytäminen. Kun innostun jostain, niin se on sitten oksat pois ja menoksi. Uusin innostuksen kohteeni on kaikki sisustamiseen liittyvä ja sitä varten löytyykin Instagramissa oma tili nimeltään @miiajiitalo. Voit seurata sieltä remppaprojektiamme.

HAAVEET

Salainen haaveeni on olla kuin Karita Tykkä: Halailla puita ja juosta joka aamu pää edellä mereen sekä tanssia laiturilla. Ei mutta ihan oikeasti – tätä haluan. Käydä aamu-uinnilla ja nauttia luonnosta. Tähän on kuitenkin pitkä matka, kun aamuni alkaa yleensä sängyn pohjalta teidän viestien vastailulla, koska ootte paljon kivempia kuin aamu-uinti ja puut.

Siis haaveeni ovat hyvin yksinkertaisia. Haluan laittaa meidän juuri ostamaamme taloa ja siinäpä se. Kai sitä ikää on jo tullut sen verran, että fiilistelen niin outoja asioita, että nuorempi minä luulisi minua hörhöksi. No hei mitä puiden halailijoista yleensä ajatellaan? Voisin jopa sanoa, että olen mieleltäni kuin Karita Tykkä, mutta siihen se jääkin. Muuten saakelin laiska mitä tulee itseni huoltamiseen. Haaveena pysyy siis aina se, että innostuisin kunnolla urheilemaan ihan vaan oman pääkopan ja hyvinvoinnin kannalta.

Vaikka haaveeni ovat pieniä, niin joukosta löytyy myös yksi suuri. Se on määrittelemätön haave, jota mietin usein. Haluaisin kehitellä uuden liikeidean, jollaista ei ole vielä olemassa. Haaveilen siis samalla tavoin kuin noin viisi vuotta sitten. Silloin seisoskelin kolleegani kanssa lentokoneen keittiössä ja kerroin haluavani yrittäjäksi, mutta en tiennyt yhtään minkä alan. Tänä vuonna tuli täyteen kolme vuotta yrittäjän uraani. Seuraava askel on taas tuntematon ja jään odottelemaan sitä kirkasta hetkeä, kun sen keksin.

Mutta nyt minulla on tavoite auttaa teitä tekemään parempia valintoja, säästämään rahaa kosmetiikkaviidakossa ja tuoda iloa päivään. Seuraavaan postaukseen asti pidetään huolta ihostamme, luonnosta ja ollaan mukavia toisillemme.

  • Anette

    Ihana Miia 😍 En ihmettele yhtään tuota lukija ja seuraajamäärää, itsekin heihin kuulun! Rehellisyys ja aitous kaikessa tekemosessäsi on niin innostavaa. Joka päivä innolla odotan uutta stooria ja postauksia.

    Olen saanut sinulta niin paljon vinkkejä ihonhoitoon ja meikkaukseen, että olen jo aika hyvä tai no ainakin kehittynyt 😅 Ystäväni aiemmin nauroivat minulle kun kerroin jostain tuotteesta ja sanoin sen olevan hyvä, “koska Miia kertoi ja käyttää sitä” eivätpä naura enää vaan seuraavat sinua itsekin! 😍
    Jatka Miia samaa valittua tietäisi ja tavoittele uusia unelmiasi 🤗

    • Miia Johansson

      Heippa Anette! 😍 Oon kyllä tosi otettu näistä sanoista! ❤️ Ja siis ennenkaikkea ihanaa, että oot oppinu jotain uutta ja löytänyt sulle sopivia juttuja. 🥰

  • Pipi

    Ihana postaus! Niin kivasti suhtaudut elämään ja jalat maassa (pää pilvissä) <3 jatka samaan malliin 🙂

    • Miia Johansson

      Oi kiitos Pipi! 🥰

  • Sanni

    Sua on kyllä kiva seurata koska olet selvästi aina aito oma itsesi. Vaikutat tosi sympaattiselta ja ihanalta ihmiseltä ☺️ Ja uskon että olet sellainen myös somen ulkopuolella. Mahtavaa myös, että sulla on arvot kunnossa ja mietit työtäsi mm. ympäristön kannalta etkä ota kaikkea turhaa vastaan.

    Muuten tuli sun insta storystä mieleen, itse käytin aiemmin l300 putsaria, jossa on sitä sodium laureth sulfatea, ja aina kehotat heittämään sen roskiin. Itse lopetin käytön aikaa sitten, mutta olen käyttänyt sitä meikkisivellinten pesuun, niin ei tarvinnut roskiin heittää 😊 kai se siihen on ihan passeli tuote kun putsaa niin hyvin.

    • Miia Johansson

      Kiitos Sanni! 😍 Ja siis aivan loistava idea! Ja tosiaan tuo roskiin heitto oli multa hurja kommentti. Enemmän halusin sillä sanoa, että kuinka vahvasti en suosittele noita. 😬

  • Eeva

    Hei Miia oot sää niin aito jota arvostan tässä somettamis kulttuurissa tosi paljon.
    Mä uskon et oot tarvinnut toin värikkään elämän ollaksesi nyt se mikä oot nyt.Onni on kuitenkin tavallinen arki.
    Tää perustuu ehkä mun omaan elämän koukeroihin.Oon kans rohkeasti elänyt matkustanut paljon,rakastunut (monesti)asunut ulkomailla.Nyt +70v oon onnellinen jokapäivästä.
    Muistan kun kipuilin eron takia eräs lääkäri sanoi et oot sitte tasapainossa kun sulla on hyvä olla yksin et siinä kohtaa oman sisinpänsä.
    Onnee sinne koko perheelle uuteen kotiin.

    • Miia Johansson

      Kiitos Eeva! 😍 Voi että kun mä toivoisin, että teistä kokeneemmilta naisista saisi blogikollegoita. Tuli vaan tässä mieleen, kun nuorempana sitä oppii kaikki kantapään kautta. 😃 Olisi hyvä kuunnella fiksumpien sanoja.

      • Eeva

        Hei sä oot hyvä ja aito just semmosena kun oot.
        Tottakai voi kuunnelle myös toisten ajatuksia muttei kannata lähtee elämään toisten mielipiteitten mukaan,siinä vain kadottaa ittensä.
        Mä oon semmonen kapinahenkinen ollut aina ja oon edelleen.Skeptinen kyseenalaistaja asuu edellen minussa ja oon ylpee siitä.Nykyään seuraan maailmanpolitiikkaa ja urheilua kuuntelen räppäreitten sanoituksia.Tämmöstä tää eläkeläisen elämä nykyään on!!

        • Miia Johansson

          Kuulostaa ihanalta 😍

          • Eeva

            Tässä pari esim.räppisanoituksista jotka kirjoitin ylös.
            (Vien entisen elämäni huoltamoon ja vedän sitä sitten kuontaloon)
            ja toinen(Hei sä et oo ainut joka viikonloppuna jättää narikkaan aivot.Hei sä et oo ainut jonka kuumailmapallosta puuttuu painot).
            Esittäjiä en kirjannut ylös mut niin upeat hauskat ja ironiset sanat et pakko kirjoittaa ylös.

          • Miia Johansson

            Ihania 🥰

  • Anne_Sofia

    Jes, parasta on seurata sun neuvoja ja stooreja. Mäki aina sanon että Miia suositteli sitä ja tätä ja siks on taas paketti tulossa postissa. 😂 Mies ei ymmärrä esim. miks tartten Zuiin itseruskettavaa. 😁 Nyt on Bybin Megamist testissä, samoin kuin Milk to Balm. Tänään oli kyllä aamulla rasvaisempi otsa kuin yleensä mut saa nähdä. Käytän siis Milk to Balmia, sit Megamist, YAn seerumi ja skinfood mun sekaiholle. Ai niin, ja oli pakko vihdoin ostaa ABH Norvina! Voitko tehdä sillä jonkun ihanan arkisemman nopean lookin ja näyttävämmän lookin stooriin tms? 😍

    • Miia Johansson

      Ooh! Joo, Zuiin itseruskettavaa todellakin tarvitsee! 😅

      Se Weledan skin food on muuten tosi ytyä. Itse käytän sitä meikin alla vaan ns. primerina kasvojen korkeimmissa kohdissa. Siinä on myös mehiläisvahaa, joka ei imeydy.

      • Anne_Sofia

        Ahaa okei 🤔 Täytyypä katsoa joku toinen sopivampi kosteusvoide sekaiholle. Kiitos tästäkin tiedosta. 🙂

        • Miia Johansson

          Tästä löytyy postaus, että kuinka valita itselleen hyvä kosteusvoide ja myös suositukset eri ihotyypeille. 😊

  • Marika

    Minun on tultava kiittämään blogistasi! Koska olen ammatiltani hoitaja, en koskaan meikkaa töihin enkä moniin vuosiin oikein juuri muutenkaan ja siksi olen ajatellut vesipesun ja perusvoiteen riittävän. Mutta kun olin menossa naimisiin, päätin hiukan panostaa häämeikkiini. Blogiisi eksyin etsiessäni mahdollisimman kevyttä meikkivoidetta ja osuin siihen kuin täsmätyönä minulle tehtyyn postaukseen neljästä kevyenkevyestä voiteesta! Sieltä innostuin selaamaan muita postauksia ikääntyvälle iholle ja täällä kuule on nyt yksi täyskäännynnäinen ihonhoitorutiiniensa kanssa! Käytän kasvovettä, seerumia, kosteusvoiteita päivälle ja yölle sekä kasvoöljyä. 45-vuotiaitten kasvojeni iho ei koskaan ole ollut näin kuulas, kimmoisa ja tasainen! Sain blogistasi niin paljon vinkkejä, että onnistuin häämeikissäni juuri niin kuin olin mielessäni ajatellut ja näytin ehostetulta enkä maalatulta. Meikkivoiteessa muuten päädyin Pixiin ja se oli aivan nappivalinta! Kynnykseni sipaista meikkiä kasvoille muutenkin on madaltunut merkittävästi, kun iho on hyvä ja tuotteet itselle sopivia. On hämmentävää huomata miten paljon ihan meikkivoide, poskipuna, ripsiväri ja huulikiille piristävät kasvoja ja sitä myötä myös mieltä! Kiitos valtavasti hyvistä neuvoista ja tuotevinkeistä!

    • Miia Johansson

      Voi että kun sun viesti teki mut onnelliseksi! Mä voin jo kuvitella sun viestin perusteella kuinka hehkut. Niin ihana kuulla, että oot saanut täältä apua. Ja mahtavaa kuulla, että onnistuit myös häämeikissä. Pixi on ihanan kevyt ja loistava raikkaaseen meikkiin. 😍

  • Noora

    Oot Miia niin mun lemppari! Vaikka olen jo vuoden seurannut tiliäsi ja blogiasi (ja saanut siitä paljon apua omien asiakkaiden neuvomiseen apteekissakin kosmetiikan ja ihonhoidon parissa) en tiennytkään että olet ollut telkkarissa! 😉 aina oppii uutta!

    Kiitollinen että näin kolmekymppisenä meikkaamisesta innostuneena kaverini suositteli tsekkaamaan tilisi, ja oi että kuinka paljon se onkaan minulle antanut. Tuntuu että olen saanut opeillasi parhaat puoleni esiin. 😊

    • Miia Johansson

      Voi kiitos Noora! Merkkaa mulle tosi paljon! 😍 Erityisesti se, että oot saanu meikkauksesta vielä enemmän irti. 😃

  • Sara Lahtinen

    Heippa! Äärimmäisen harvoin luen mitään blogitekstiä alusta loppuun näin innolla enkä varsinkaan kommentoi niihin mitään, mutta nyt on pakko. Olet kyllä tosi taitava kirjoittamaan!

    Olen sua instan kautta seurannut jo pidempään, sun sisältö on kyllä ihan huippua! Ja tuntuu kun tätä luki että muutenkin arvot, haaveet ja huumori kohtaa niin tuli vielä parempi fiilis 😊 paljon tsemppiä jatkoon!

    • Miia Johansson

      Oi kiitos Sara! 😍 Välillä mä innostun kirjoittamaan, jos tulee sopiva inspis. 😅 Mä uskon, että meitä on täällä mun blogin parissa tosi samantyylinen porukka ja viesteihin vastailu on aina ihan parasta. 😍

  • Fangirl87😄

    Ihana❤️Tykkään susta vielä vähän enemmän ja samastun satulatuolin tuomiin pyllykipuihin (majailee nykyisin vaan pöydän alla)😄

    • Miia Johansson

      Voi kiitos 😍 Siis mä oon niin onnellinen etten myyny mun toista tuolia, joka teki taas mulle selkäkipua. Koitan vuorotella näiden kanssa. 😅

  • Saritäti

    Ihana olet ja auttanut myös minua tosi paljon. Eipä enää kasvot kiristele, eikä tunnu röpelöltä, vaan aina silkoisen kosteutetuilta. 🥰

    • Miia Johansson

      Ooh ihanaa kuulla Saritäti ja kiitos! 😍

  • Juulia

    Olen seurannut sua ja sun blogia ensitreffeiltä (heheh) asti, ja oli pakko kommentoida. Olet niin ihana, sun videoita ja ”normaaliutta” on niin kiva ja virkistävä seurata. Sunlaisia somepersoonia pitäisi olla enemmän. Kerrot asiat miten ne on ja olet rehellinen tavoistasi. Tykkään siitä, että olet niin avoin kaikelle uudelle. Tykkään myös että tuot julki sitä, että on enemmän kuin ok kehittää itseään ja tietouttaan, ja on ihan ok muuttaa mieltään. Oon sun neuvojen ansiosta myös saanut oman ihoni parempaan kuntoon. Jatka samaan malliin! Tsemppiä taloprojektiin, siitä tulee ihana! Kaikkea hyvää teidän syksyyn, Bertalle rapsutuksia

    • Miia Johansson

      Voi kiitos Juulia niin kauniista sanoista. ❤️ Bertta onkin nyt meidän muuton ajan hoidossa, mutta ens viikolla annan isot rapsutukset. 😃

  • Rva A.

    Olen tällainen, omasta mielestäni jo lähes “kaiken” kosmemaailmassa läpikäynyt ja läpikolunnut nainen, joka tuli kiittämään yhdestä tuotteesta joka olisi varmaan jäänyt kokeilematta, nimittäin BYBI BEAUTY NIGHT NUTRITION.

    Ensiksi tuntui siltä, että bläääh, “ei vaan sovi mentaliteetti”, lopputuloksena rasvainen ja tunkkainen hipiä, mitä vielä, aivan mahtava tuote. Tuotteen pakkauskoko oli kylläkin outo, siitä oli ikäänkuin lähtenyt pari-kolme ruokalusikallista pois, tai näytti avatessa siltä, että siitä olisi joku jo ottanut veitsellä kerroksen pois, eli puteli oli vajaatäyttöinen, oli hassun näköinen. Tämä ei ole eka kerta, kun tähän törmään, mm. muutama naamio on ollut tällainen, onko englantilainen tapa täyttää purkit – en tiedä!

    Testaamatta vielä 4 tuotetta, joita täältä teksteistäsi poimin, toivottavasti nappaavat yhtä kivasti kuin tuo Bybi. Jännää, olet tuotemerkistä paljon kirjoittanut ja hehkuttanut, mutta yhtään ainoaa tuotetta en ollut kokeillut.

    Tiedätkös, nuo muutaman euron jutut eivät vaan ole asennettani muuttaneet, että voiko noin edullinen olla hyvä, en tiedä, en pääse tästä skeptisestä luonteestani näköjäs mihinkään, mutta kiitos Bybin yövoidevinkistä, se oli löytö, talveksi varmaan vielä osuvampi löytö.

    • Miia Johansson

      Joo se on talvella ihana jopa päivävoiteena monelle 😍

  • Erica

    Kiitos Miia hyvistä stooreista ja kirjoituksista! Täälläkin yks, joka kuumeisesti odottaa just sun aitoja ja ihanan persoonallisia stooreja <3
    Mä myös salaa haaveilen ihana seesteisen oloisesta ”Karita Tykkäilystä” 😀 Niin ja tervetuloa Porvooseen! Täällä on ihmisen hyvä olla :))

    • Miia Johansson

      Kiitos ihana! 😍 Mä mietin, että ehkä Porvoo vois tehdä musta seesteisen Karita Tykän. 😅

  • M

    Moi Miia!

    Osaatko sanoa voisiko kaksoispuhdistuksen hoitaa joko niin, että pesisi kasvot kaksi kertaa samalla puhdistumaidolla (Laponie) tai niin, että ykkösputsarina käyttäisi tuota puhdistusmaitoa ja kakkosputsarina esim. Laponien puhdistusgeeliä? Mahtaisiko tuo olla riittävän tehokas, vaikka olisi kevyt meikkikin kasvoilla. Meikittöminä päivinä tuo maito riittänee? Kyseessä siis pintakuiva sekaiho, jossa ajoittain epäpuhtauksia otsassa ja leuassa. Ihoni ei oikein kestä noita öljymäisiä/balmimaisia putsareita, en ymmärrä miksi, mutta näin tuntuu olevan (olen kokeillut ainakin Flown, Evolven, Ekopharman…) Kiitos suuresti jos jaksat ja ehdit vastata (: Teet huippua työtä, jatka samaan malliin! <3

    • Miia Johansson

      Joo maito riittää usein meikittöminä päivinä. 😊 Ja voit kokeilla joo yhdellä ja samalla tuotteella kaksoispuhdistusta ja myös geeli voi olla toisen vaiheen putsari. Mutta niitä en lähtökohtaisesti suosittele. 😬

  • Anniina

    Hei! Onko mitään mahdollisuutta löytää perus markettikamaa hyvää? Siis sellaista mitä sinäkin voisit ostaa. Kasvojen puhdistukseen ja rasvaukseen tarvis vinkkejä sekaiholle. Lompakko ei valitettavasti taivu noihin esim mitä kerrot käyttäväsi 🙁

  • Sara

    Hei ootko muuten katsonut Yle Areenalta 3-osaisen dokkarisarjan Totuus meikeistä? Tuli vaan mieleen kun mainitsit kosmetiikan eettisyyden yms 🙂

    • Miia Johansson

      Joooo!! Aivan todella hyvä pintaraapiasu aiheeseen, johon haluan perehtyä enemmän ja kirjoittaa aiheesta ehdottomasti lisää. Muidenkin kannattaa katsoa! ❤️

      Vitsit mun mielestä on hienoa, kun me ollaan Suomessa yllättävän valistuneita näiden asioiden suhteen. 😍

  • Jenna

    Hei! Kiitos paljon blogistasi, olen aika tuore lukija, mutta saanut jo paljon hyviä vinkkejä 🙂
    Itselläni oli juuri kosmetologin kanssa puhetta ihon ikääntymisestä. Itselläni on todella vaalea ja ohut iho, ja hän sanoi, että tavallisesti juuri tällaiseen ihoon tulee esimerkiksi ryppyjä herkemmin. Rasvaisemmalla iholla on taas sitten muut haasteensa. Tämä asia mietityttää kovasti, olen nyt päälle kolmekymppinen ja silmänympärysiholla on havaittavissa jo ensimmäiset juonteet. Ikääntyminen ahdistaa. Kasvojoogasta olen vähän saanut helpotusta tähän asiaan. Itse tykkäisin jutusta eri ihotyyppien ikääntymisestä ja esim. perimä- ja ympäristötekijöiden vaikutuksista siihen. Haluaisin uskoa, että suojaamalla ihoni auringolta säästyn suurimmalta pahalta, mutta olenko silti huonossa veneessä, kun ihoni on niin kuiva.
    Saatko sopivan päivetyksen kasvoille pelkästään ruskettavalla kasvovedellä? Itselläni tuntuu ettei se riitä. Tällä hetkellä käytän Clarinsin itseruskettavia tippoja kasvoille, mutta se ei varmasti sisälly siihen mitä suosittelet, koska sisältää alkoholia..

    • Miia Johansson

      Heippa Jenna ja tervetuloa mukaan! 😊 Tosiaan perimä ja myös elintavat vaikuttavat ikääntymiseen ja voiteilla ryppyjen estäminen on kuitenkin aika mahdoton tehtävä, mutta jotain pientä sillä pystyy tekemään. Ainakin auttaa kuivuuden kanssa vähintään. Kasvojooga onkin mielenkiintoinen juttu ja se muakin kyllä kiinnostaa. Itse tosin olen aika sinut nykyään ikääntymisen kanssa. Ensi vuonna 40 ja toisaalta oikein odotan minkälaiseksi seuraava vuosikymmen minusta muokkaa. Se on harmi, että nyky-yhteiskunnassa ihannoidaan vaan 20-vuotiasta kauneutta, kun naiset ovat kauniita kaiken ikäisinä. Samalla tavoin kuin miehet tai muun sukupuoliset.

      Aurinkosuoja on varmasti paras ryppyvoide tosiaan ja ehdottomasti kauniin rusketuksen saa ilman aurinkoa. Näin teen itse. Lisää voit lukea itseruskettavat kategoriasta sivupalkista.

      Ja mitä tulee tuotteen ainesosiin niin on vaikea sanoa yksittäisen raaka-aineen perusteella ja mikä alkoholi on kyseessä. 😊

      Tässä on sulle yksi juttu ikääntymisestä ja ryppyjen ehkäisemisestä, johon haastattelin asiantuntijaa: https://miiajohansson.com/2019/07/20/miten-ryppyja-voi-ehkaista/

  • Markit

    Hei; On asioita, jotka eivät näköjään muutu…Jo heinäkuussa 2016 sinulla oli vähän selkävaivoja ja söit kanasalaattia. Toivottavasti tässä välissä olet muutakin syönyt 😄. Oli muuten tuo vanha postaus hauska. Ja miksi sen kaivoin? No se oli tuo kanasalaatti, olin lukenut siitä ennenkin 😀.
    Eikös tämä pepputanssi vahvista syviä vatsalihaksia? Omat ristiselkävaivani hävisivät niitä vahvistamalla. Satulatuoli on hyvä selälle, totuttelemista se toki vaatii.
    Nythän teillä on sitten kaksi muovilätyn paiskojaa ( tekninen sanasto ei hallussa, lajin tiedän). Muistelen sellaista kuvaa, jossa oli piiiitkä rivi erivärisiä muovipyörylöitä lattialla kotonasi? Näyttää hauskalta lajilta.
    Voithan sinä pikkuisen olla puunhalaaja, kun aamulla nopsasti kirmaat pihalle, halit puita ja äkkiä takaisin sänkyyn. Melkein jo Karita Tykkä ( upea ja tyylikäs nainen).
    Minäkin kuulun niihin, jotka joka päivä kurkkaavat, onko täällä jotain uutta. Ja lukaisen sitten uudemman kerran viimeisen postauksen 😃.
    Hauskasesti kyllä kerrot itsestäsi, etkä niin vakavasti. Voi kun oltaisiinkin mukavia toisillemme ja joka päivä ❤.

    • Miia Johansson

      Heippa Markit! 😃 Joo, vanhat tavat ei näköjään helpolla lähde. 😅 Onneksi tosiaan twerk alkaa ensi viikolla taas ja selkä voi heti taas paremmin. ❤️

      Ja Markit mä edelleen odotan sitä sun omaa blogia. Tässä olisi ensimmäinen lukija. 😍 Sulla on aina sana niin hallussa. 😃

  • Inari

    Laita remonttijuttujakin tänne! En saa instagrammia toimimaan :/

    • Miia Johansson

      Voi eiii.. miten et saa? 😟 Ikävä kyllä blogi pysyy kauneussisisältönä lähes ainoastaan. Ehkä valmiista kämpästä saatan laittaa tännekin kuvia. 😍

  • Hanna-Maria

    Eksyin blogiisi ja Youtube-videoihisi n. 1,5 vuotta sitten ja innostuin meikkaamisesta ja ihonhoidosta aivan uudella tavalla! Olen 32v ja meikannut yläasteikäisestä lähtien, mutta juuri siihen “väärään” tyyliin. On ollut ihana opetella ja harjoitella itselle uusia tekniikoita kunnon siveltimillä ja itselle sopivilla tuotteilla.

    Samoin ihonhoitoni on mullistunut täysin. Aiemmin en hoitanut rasvoittuvaa, epäpuhdasta sekaihoani juuri mitenkään ja pesin sitä kovilla putsareilla ilman minkäänlaista kosteutusta. Vaikka edelleen kasvoni reagoi hormoneihin ja stressiin aknella/finneillä, on rasvoittuminen helpottanut huomattavasti uuden ihonhoitorutiinin myötä. Ja muutenkin iho tuntuu kosteutetummalta ja pehmeämmältä.

    Tulipa pitkä avautuminen 😅 Mutta tosiaan pidän sun tyylistä, persoonasta JA ihonhoitofilosofiasta. On ollut ihana saada uutta iloa ja väriä omaan meikkaamiseen! Kiitos siitä! 🤗

    • Miia Johansson

      Oi miten ihana kuulla ja kiitos! 😍 Oon niin otettu, kun oot jaksanut seurailla mua jo noin pitkään. ❤️

  • Ilona0

    Kiitos ihana Miia ❤❤❤

    Blogisi (ja instasi) ansiosta ihoni voi hyvin, ja uskallan väittää osaavani jo meikatakin aika hyvin. Olet mieletön ammattilainen, ja samalla niin upea ihminen, kun mietit alaasi mm. eettisyyden kannalta etkä kannusta kulutusjuhlaan.

    Sen lisäksi oot niin älyttömän sympaattinen, hauska ja piristävä. ❤

    • Miia Johansson

      No wau! Kiitos! <3 Vetääpä nöyräksi näin upea viesti. <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram