PARAS VOIDEMAINEN HIGHLIGHT X3

24.08.2020

Huomaatteko eron yllä olevissa kuvissa? 

Molemmat ovat siis täysin päteviä meikkejä, mutta toiseen on lisätty hohdetta poskipäille ja nenälle.

MIKÄ IHMEEN HIGHLIGHT?

Highlight eli korostustuote tuo kasvoille lisähehkua ja sen avulla saa luotua trendikkään hehkuvan ihon. Hehku korostaa hyvinvoivaa ihoa ja hillitysti lisättynä se näyttää osalta omaa ihoa. Liiallisesti lisättynä se näyttää hohdeläiskältä, johon varmasti sorrun itse harva se päivä. Itse tuotteen levittämisen teen yksinkertaisesti sormin taputtelemalla.

Highlighteja on kahta erilaista: puuterimainen ja voidemainen/nestemäinen. Se lisätään kasvojen ja dekolteen korkeimpiin kohtiin, kuten poskiluun päälle, nenälle, otsalle, leukaan, solisluille ja olkapäille. Ideana on, ettei highlight näyttäisi hohdeläntiltä poskien päällä, vaan siltä, että koko iho hehkuu. Itse lisään hohdetta joka puolelle muualle paitsi otsaan ja leukaan, koska muutenkin jo rasvoittuvalle iholleni nuo paikat eivät ole ihanteellisia.

KENELLE JA MILLOIN VOIDEMAINEN HIGHLIGHT?

Hohtavien tuotteiden (erityisesti puuterimaisten) kanssa kannattaa olla hieman varovainen, jos ei halua korostaa juonteita. Voidemainen highlight kuitenkin sulautuu ihoon niin nätisti, että sitä voi käyttää kuka vaan.

Voidemainen highlight sopii hyvin arkeen, mutta juhlaan (ja erityisesti morsiamelle) valitsisin mielummin puuterimaisen hohteen. Tämä vain sen vuoksi, että voidemainen highlight saattaa halaillessa tarttua hieman toisen kasvoille. Tosin nykyäänhän ei paljon enää saisi halailla, joten sen puolestakin voidemainen tuote sopii kaikkiin tilaisuuksiin.

KOLME SUOSIKKIANI

  • SUOMALAINEN LUONNON TUOTE: *Korento Cosmetics Rose Quartz Highlight sopii erityisen hyvin punaiseen taittavalle iholle tai kylmän sävyisen meikin kanssa, koska se taittaa selkeästi pinkkiin. Käytin sitä tämän postauksen ensimmäisessä kuvassa.
  • EDULLINEN LUONNON VAIHTOEHTO: *Lauren Brooke Luminous Face Highlighter sävyjä on monelle eri ihon sävylle. Yllä olevassa kuvassa komeilee sävy Radiance, joka sopii hyvin vaalealle ja keskivaalealle iholle kesät ja talvet – on iho sitten punaiseen tai keltaiseen taittava. Brändillä on myös muita ihania sävyjä. Tämä ei ole yhtä riittoisa kuin kaksi muuta suosikkiani, mutta tavallisessa käytössä riittää silti jopa pari vuotta.
  • KOOKOKSEN TUOKSUA: *Hurraw! Accent Balm on kookosöljypohjainen ja siitä tuoksukin tulee. Jos poskille tulee helposti epäpuhtauksia, niin en valitsisi tätä, mutta muuten tällä saa poskille, jopa todella metallisen sävyn. Kuvassa näkyy sävy Pearl ja valikoimassa on esimerkiksi upea Gold sävy todella tummalle iholle.
  • kukkis

    Oletko kokeillut Mádara Cosmic Drops Buildable Highlighter -Nestemäinen Korostustuote? Itseäni nämä kiinostaa erityisesti. En ole osannut päättää minkä sävyn valitsen.

    • Miia Johansson

      Joo! 😃 Se on ihan supermetallinen, mutta kasvojen iholla jotenkin uppoaa poskille ja häviää. 😬🤔

  • Jelena

    Moi, kyselenen tätä kautta tuosta sun instan meikkien kokeiluvideostasi.
    Onko siinä käyttämäsi peitevoide sävyltään samaa luokkaa kun Make up revolutionin C 4 tai Maybellinen Eraser 03 fair? Vai onko vaaleampi tai tummempi? Kiinnostaisi sitä kokeilla, siksi tässä kyselen.

    • Miia Johansson

      Joo on! 😃 Ehkä ihan hitusen vaaleampaa.

  • Moona

    En ole ikinä ennen käyttänyt highlighteria ja juuri viime viikolla päätin ostaa sellaisen marketista ystäviemme häitä varten. Jo hyllyllä mietin, että mitähän se Miia tästä tuumaisi, mutta nappasin vaan kiireessä ensimmäisen purkin mukaan. Virhe! Ei lainkaan vastinetta rahoille. En enää ikinä osta mitään, mitä en ole ensin blogissani nähnyt. Kiitos, kun teet perusteelliset tuotetestailut meidän puolesta! 😊

    • Miia Johansson

      Oi wau kiitos Moona! <3 No, voihan olla tietty niinkin ettei tykkää just mun suosittelemista jutuista. Mutta ihana kuulla, että sä oot tykänny mun jutuista. Ja ihan superharmi, että sulal meni rahaa hukkaan. 🙁

  • Tiina

    Moi!

    Mikä tuossa hurrawin ainesosissa tekee sen, ettei sovi epäpuhtauksiin taipuvalle iholle? Mulla on sekä hurraw että lauren brooke, mutta en oo jotenkin osannut voidemaisia käyttää niin paljon kuin jauhemaista. Pitäisi vaan rohkeasti kokeilla taas 🙂

    Oma suosikkini jauhemaisista on Lily lolon sculpt&glown highlight. Jos siis vain arkeen haluaa pientä luonnollista kuultoa eikä tyyliin essencen true highlightit 😀 (essencet päätyy useammin silmäluomille. kasvoille lähinnä juhlissa)

    • Miia Johansson

      Heippa Tiina! 😊 Se on kookosööjypohjainen ja kookos on tosi komedogeninen raaka-aine. Mutta tämä vaan sellaiselle, joka tosiaan saa helposti poskille epäpuhtauksia.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram