VARTALONHOIDON NELJÄ SUOSIKKIA + luonnonkosmetiikan alepäivät

12.08.2020

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

Myös vartalonhoidossa voi tehdä iholleen aika suurta hallaa väärillä tuotteilla, joten vihdoin on aika kertoa miten myös vartalon iho pidetään kunnossa.

Osa tämän postauksen tuotteista on alennuksessa nyt *House of Organicin luonnonkosmetiikkapäivillä (KE-SU), jolloin aion itse myös ostaa varastoon muutamia suosikkituotteitani, kuten tänään keskiviikkona alennuksessa olevaa superkosteuttavaa *Bybin Mega Mistiä ja saman merkin *bakuchiol boosteria perjantaina, jonka pois jäämisen ihonhoitorutiinistani huomaan aina heti.

Koodilla YHDISTÄ saa ilmaiset toimitukset kaikkiin tilauksiin ja jos tilaa useamman päivän eri aletuotteita, niin tilaukset yhdistetään. Tämän vuoksi tilaukset pistetään matkaan maanantaina. 

SUURIN VIRHE VARTALONHOIDOSSA

Suurin virhe vartalonhoidossa on sama, jonka ikävä kyllä hyvin moni tekee kasvojen hoidossa. Huudan varmaan vielä haudastanikin, että aiheutat itsellesi suurimmat iho-ongelmat pesemällä kasvot ja vartalon liian vahvoilla putsareilla, kuten geeli- ja vaahtoputsareilla. Jos kädessäsi on suihkugeeli, jossa raaka-aineena on sodium laureth sulfate, vaihda se mahdollisimman nopeasti toiseen. Lähestulkoon jokainen marketin suihkugeeli sisältää sodium laureth sulfatea.

Oma suosikkini tällä hetkellä on *Organic Shopin Energy Awakening suihkugeeli. Hintakin on vain 4,50€.

LUE MYÖS: YLEISIN IHO-ONGELMIEN AIHEUTTAJA KASVOILLA – VÄÄRÄ PUHDISTUSTUOTE

HUOM! On täysin mahdollista aiheuttaa itselleen jopa aknea vääränlaisilla puhdistustuotteilla. Tätä ei tosin missään nimessä kannata sekoittaa hormonaaliseen akneen. Niin moni teistä on päässyt avullani eroon aknesta ja onkin siis selvinnyt, että tämä kyseinen akne johtuikin vaan vääränlaisesta puhdistustuotteesta. Niin paljon vääränlainen puhdistustuote voi tehdä. 

LUONNON SUIHKUGEELI MIEHILLE

Mieheni on tykästynyt *Benecosin suihkugeeliin, koska hänen omien sanojensa mukaan hän ei pidä kosmetiikasta, joka tuoksuu kukkaniityille. Unohdin kuvata tuotteen postausta varten, koska puteli on luonnollisesti hänen omalla hyllyllään suihkussa. *Tämäkin tuote on edullinen ja maksaa vain 4€ tänään keskiviikkona.

EDULLINEN JA TAIVAALLINEN VARTALONKUORINTA

En tiedä olenko ainoa, mutta en haluaisi käyttää vartalotuotteisiini paljon rahaa. Sen vuoksi Organic Shopin tuotteet sopivat itselleni kuin nenä päähän.

Vartalokuorinta on mielestäni täysin extratuote ja käytänkin sitä vain sen vuoksi, että saan itseruskettavan tasaisemmin iholle. Kuorin ihoni noin kerran kahdessa viikossa ja tämän hetken suosikkini on *Organic Shopin Papaija kuorinta, joka maksaa vain 5,50€.

Muuten todella kuivat ja käsitellyt hiukseni rakastavat *Organic Shopin Avokado hiusnaamiota, joka on yksi harvoista tuotteista, joka tekee hiuksistani pehmoiset ja avaa takut. Hinta on vain 3,90€!

TEIDÄN VINKKAAMA SUOMALAINEN TUOTE

Moni teistä on vinkannut minulle suomalaisesta *Pure Beautyn Monoi kuivaöljystä ja suurkiitos siitä, sillä kyseessähän on loistava tuote. Tämä kuivaöljy imeytyy nopeasti ja siksi sopii myös kiireiselle aamusuihkuttelijalle. Se kannattaa levittää kostealle iholle, koska näin öljy sitoo kosteuden ihoon ja ihosta tulee pehmoinen ja kuulas. Tämä öljy on *tänään keskiviikkona alennuksessa House of Organicin alepäivillä hintaan 16 euroa.

Pure Beautyn tuotteet valmistetaan Helsingissä eettisesti tuotetuista ja luonnollisesti viljellyistä raaka-aineista, joka on asia, johon tulen kiinnittämään blogissani kokoajan enemmän huomiota. Kosmetiikan eettisyydestä ja ympäristöystävällisyydestä on myös tulossa postausta pian, jotta voitte tehdä jatkossa omien arvojen mukaisia valintoja. 

PARAS ITSERUSKETTAVA (PISTE!)

Kun vartalon iho on kunnossa, itseruskettavakin levittyy hyvin. Pysyn pois auringosta mahdollisimman paljon, mutta tykkään välillä (lue: melkein koko ajan) kuitenkin olla ruskettunut. Jo yhden käyttökerran jälkeen *Zuiin asteittain ruskettavalla tulee kaunis päivetys tai omalla vaalealla iholla se on itseasiassa jo kevyt ja juuri sopiva rusketus. En ole kertaakaan onnistunut tekemään tällä tuotteella mitään hassuja viivoja, mutta syy siihen löytyykin *levityskintaasta, joka on ehdoton aina itseruskettavien kanssa. Lisäksi tuote tuoksuu raikkaalle sitruunalle ja sitä ällöä itseruskettavan tuoksua ei erota yhtään. Kaikki muut itseruskettavat ovat jääneet kesän aikana sivuun, koska tämä on niin helppo ja ei tahraa.

*Zuiin itseruskettava on alennuksessa House of Organicilla sunnuntaina hintaan 26 euroa.

LUE MYÖS: AURINKO JA SILTÄ SUOJAUTUMINEN – ETHÄN USKO NÄIHIN MYYTTEIHIN?

  • Esmeralda

    Organic shopin tuotteet käytössä täälläkin, juurikin tuon hinta-laatusuhteen takia! Ja vaikka kasvoille valitsen tuoksuttomat tuotteet, minusta vartalltuotteissa saa olla tuoksua!

    Tuli myös mieleen, että olisiko sinun mahdollista tehdä hormonaalisesta aknesta postausta? En ainakaan hakutoiminnolla löytänyt vielä blogistasi sitä :).

    • Miia Johansson

      Heippa 😊 hormonaalinen akne on aika hankala, kun mä en oo ravitsemuksen asiantuntija. Ihonhoito on tosi rajallinen mitä tulee hormonaaliseen akneen. 😟

  • Emmi

    Jes, olenkin odottanut postausta kosmetiikan eettisyydestä ja ympäristöystävällisyydestä! Hienoa, että tartut siihen! 🙂 Aiheesta kaipaisi ehdottamasti lisää tietoa! Itselleni aihe avautui vasta hiljattain, kun katsoin Yle Areenan dokkarin “Totuus meikeistä”, joka sai kyllä miettimään asiaa paljon…
    Ja postaus taas täysin totta, suihkugeelin ainesosiin on hyvä kiinnittää huomiota! Itselläni käytössä Neal’s Yard Remediesin Citrus Shower Gel, jossa on niiin ihana tuoksu!

    • Miia Johansson

      Hei toi on tosi hyvä pintaraapasu aiheesta siis tuo Ylen ohjelma. 😃 Ja pistää miettimään!

  • Katariina

    Itsekin olen koko kesän käyttäny juuri tätä ZUiin itseruskettavaa voidetta, olen tykännyt lopputuloksesta ja muutenkin kun ei voimakkaalle tuoksu. Mutta käynyt välillä niin kun esim saunon tai lämpillä kesä säällä ui, taikka hikoilen tosi paljon niin mulla ikävä kyllä tämä tahtoo osin valua iholta pois. Ja yritän kyllä kuoria ym hoitaa hyvin ihon ennen itseruskettavan käyttöä. Onko sattunut sulla tällaista lämpimässä oltaessa et se lähtee liikkumaan/valumaan iholla? 😃Tää on kyllä muuten best ruskettaja👍😊

    • Miia Johansson

      Voi eii.. ei oo mulla käyny näin, mutta toisaalta mä en sauno mun atopian vuoksi. 🤔

  • Tytti

    Hyviä tuotevinkkejä, mutta tässä postauksessa päällimmäinen kysymys on: miten tuo meikki tehdään??? 😀 Onko tulossa tutorialia? Aivan ihanan näköinen!

    • Miia Johansson

      Oi kiitos 😍 voin tehdä stooreissa tällaisen tutoriaalin. 😃

  • Yli 40

    Kiitos tästä postauksesta, olin jo ehtinyt odotellakin vinkkejäsi hyviin vartalotuotteisiin. Ihan super plussaa tuo mies-näkökulma, olisi mukava kuulla lisää näitäkin vinkkejä.
    Minulla on ollut hormonaalinen akne. Se ei onnekseni juuri näy, mutta tuntuu sormenpäihin. Olin taas keväällä varma, että joudun hakemaan kohta taas sen hirvitys kuurin. Josta kuivuu silmät, tippuu nenä ja huulet😬 Mutta sain avullasi ihon todella paljon parempaan kuntoon. Öljy oli jo käytössä(spa ceylon, sweet almond cold pressed oil), mutta “herkän ihon” puhdistus tuotteeni täysin väärä. Mahtava vinkki itselleni oli tuo konjak-sienen käyttö aamuisin. Iho uusii niin lujaa, että tukkeutuu. Vihdoin sain myös siitä avun vuosia vaivanneeseen rohtumaläikkään keskellä otsaa johon mitkään öljyt tai rasvat eivät auttaneet😍
    Apua kaipaan edelleen nenän mustapäihin, tähän ajattelin yrittää paikallishoitona noita vinkkaamiasi teinin ihonhoitotuotteita.
    ❤️❤️❤️KIITOS❤️❤️❤️

  • Jenni

    Hei! Tuo Puren monoi öljy on nyt ruohonjuuressa alessa. Katselin ensin puren arganöljyä joka myös alessa, mikä ero näillä kahdella on? Tuossa sinun suosittelemassa mukana jojobaa, mutta olisikohan puhdas argan vielä parempi. Mikä on mielipiteesi?

    • Miia Johansson

      Argan öljy on kanssa todella hyvä monelle ihotyypille. Mutta jos on pelkkää arganöljyä, niin sehän on superhyvä. 🙂 Se ei vaan ole sitten kuivaöljy ja ei imeydy niin nopeasti. Eli koostumus eri.

  • Milla

    Itsellä niin kuiva iho että olen käyttänyt suihkuöljyä. Onko siitä vinkkejä? Vai sopiiko tämä geeli myös kuivaihoiselle?

    • Miia Johansson

      Heippa Milla! 🙂 Suihkuöljy on hyvä vaihtoehto kuivalle iholle. 🙂

  • Johanna

    Kiitos tästä!
    Organic shopin tuotteet ei valitettavasti mene ihan ensimmäisinä kokeiluun, meni hieman maku merkkiin lukiessa Hesarin (1. 8.) julkaisemaa juttua merkin omistajasta rupikonnatalismaaneineen :/
    Mutta Pure beautyn öljy ehdottomasti, just niiltä kokeilussa kasvovesi. Samoin tuo Zuiin itseruskettava, hyvää sellaista on turhauttavaa etsiä kokeilemalla pullotolkulla erilaisia tuotteita.

    • Miia Johansson

      Heippa Johanna! Siis mitää.. voi kökkö! 🙁 En olekaan vielä tämän brändin eettisyyteen vielä tutustunut. Lupaan ottaa muutenkin eettiset asiat seuraavaksi tutkittavien listalle.

    • LAVIS!

      Kiitän onneani, etten ole ikinä ostanut Organic shopin tuotteita. Mikä tuo sammakko juttu on… En tiennyt että merkki on venäläinen. Ja vain voitto (raha) mielessä tehtyä kosmetiikkaa.

  • Pire

    Hei Miia

    Tuolla oli alennuksessa tämä you & oil beauty shot botox -kasvoöljy. Onko kokemusta tuotteesta, suosittelisitko?

    Aijon nyt sinun suositusten perässä mennä ja käyttää kasvoöljy 🙂 Fiinin Kaura-tyrni öljyä ajattelin ensin lähteä kokeilemaan, koska ihoni on herkkä ja kaipaa kosteutusta. Törmäsin tähän you & oil öljyyn ja hintakin olisi tässä paljon alhaisempi kuin Fiinin öljyssä 😀

    • Miia Johansson

      Heippa Pire! 🙂 En ole kokeillut, mutta johan on mainostaja keksinyt vetävän nimen tuotteelle. Eli Marula öljy on kyllä hyvä antioksidantti ja anti-aging öljy, mutta en odottaisi liikoja ja etenkään botoksin kaltaisia tuloksia. Niitä ei saa kuin botoksilla. Muuten en osaa sanoa tästä öljystä.

  • kukkis

    Puren monoi dry oil kyllä kiinostaisi kovasti, mutta mahtaakohan se sisältää esteriöljyjä?
    Alesta kiinostaa myös erityisesti NYRin tuotteet, ne ovat suosikki tuotteitam7.

    • Miia Johansson

      Heippa Kukkis! 🙂 Joo, kuivaöjyt sisältää aina hajotettuja öljyjä, jotta niistä saadaan sellaisia jännän kuivan tuntuisia. Sopii hyvin juuri sitomaan kosteutta ihoon ja kiireiselle ihmiselle.

  • Apsu

    Oisko mitään dödö suositusta tuolta house of organicsin sivuilta?😊 mulla markettidödöt sai aikaan ihottumaa, tällä hetkellä käytössä Weledan luonnonkosme dödö ja se on ollut kyllä toimiva (ihottuma hävinnyt ja pitää hienhajun pois, tuoksu ei ole paras omaan nenään, mutta ei onneksi haise nenään enää laiton jälkeen). Kiinnostais testata jotain uutta.:)

    • Miia Johansson

      Heippa Apsu! 🙂 Oliskohan täällä jollain toisella vinkata jotain hyvää. Voisin itsekin kaivata vinkkejä. Käytän tällä hetkellä mieheni synteettistä dödöä, koska jopa ruokasoodattomat luonnon dödöt tekee mun kainaloihin näppyjä ja mikään ei nykyään myöskään pidä niistä hien hajua pois. 🙁

      • Kaisa

        Itse olen käyttänyt Flown hamppu deodoranttivoidetta. Olin aluksi epäileväinen pitääkö tuo hienhajun poissa, mut en oo kokenut käytössä ongelmaksi. Tuo hampun tuoksu nyt ei oo oma suosikkini, mut menettelee, koska muuten tuote on hyvä. Imeytyy nopsaan, ei tahraa, ei ärsytä ihoa. En tiedä onko tuo riittävä paljon hikoilevalle, mut ite en tosiaan oo kokenut ongelmia.

        • Miia Johansson

          Vois kyllä vielä antaa mahdollisuuden tälle <3

    • Pire

      Heippa! Olen käyttäny vuoden verran we love the planet luonnon dödöä ja olen ollu siihen tyytyväinen! Tuoksuton tai sitten appelsiini miellytti itseä enemmän. Ruusun tuoksuinen oli liian voimakas omaan makuun, tykkään tuoksuttomista tuotteista yleensä. En ole ollut mikään kovin kova hikoilemaan enkä voimakkaasti tuoksu hikoillessa, mutta kuukausi piti käyttää, ennen kuin dödö alkoi pitää.

      • Miia Johansson

        Joo hitsit näissä on ruokasoodaa, niin ei sovi mun kainaloille. Muille varmasti vois olla hyviä. 🙂

  • Piia@

    Kiitos taas mielenkiintoisesta postauksesta. Tavis menee hyvin ymmälleen, miksi Allergia- ja astmaliitto suosittelee SLS sisältäviä tuotteita? Atoopikko-perheessä olen suosinut heidän suosittelimia tuotteita ja eikös INCI sisältänytkin SLS kun aloin sitä tutkimaan esim. Cien käsipesuaime.

    • Miia Johansson

      Heippa Piia! 🙂 Nyt kysyit kyllä niin hyvän kysymyksen! Tätä itsekin ihmettelen. Olen myös saanut lukuisia viestejä Instagramiin siitä kuinka lääkäri suosittelee todella pesevää kosmetiikkaa ja iho menee vaan huonompaan kuntoon. Sitten kun vaihtaa hellävaraisempaan puhdistukseen, niin iho rauhoittuu. Ja tämähän on ihan ilmiselvää, kun tietää miten ihon biologia toimii.

  • Lumi

    Elokuun suosikit? 😉

    • Miia Johansson

      Voi pahoittelen. Taitaa nyt suoraan tulla syyskuun suosikit. <3

  • Karo

    Organic Shopin suihkugeelit ja shampoot sisältävät Sodium Coco-Sulfatea. Eikös se ole myös liian pesevä aine? Mulla ainakin päänahka ja iho alkaa kutista ja menee kuivaksi siitä.

    • Miia Johansson

      Heippa Karo! 🙂 Ei ole käsittääkseni niin vahva tensidi, mutta jos iho on kuiva niin käyttäisin mielummin esim Olivia Kleinin pesuvoidetta. Löydät sen tästä:* https://bit.ly/2PSjLtM

  • VeeraS

    Moroporo (ehhehe…he..)! Dermosilillä on luonnonkosmetiikkaa.. Osaatko sanoa onko hyviä? Sy-öljy esim sisältää: Helianthus Annuus Seed Oil, Mauritia Flexuosa Fruit Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Daucus Carota Sativa Root Extract, Orchid Extract, Magnolia Officinalis Bark Extract, Vaccinium Vitis-Idaea Seed Oil, Tocopherol, Caprylic/Capric Triglyceride, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract.. Onko ihan puppua vaiko eikö..

    • Miia Johansson

      Heippa Veera! 🙂 Jos siis tässä koko lista, niin ihan hyvältä näyttää. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram