MITEN MEIKIN SAA AINA ONNISTUMAAN? 3 VINKKIÄ

05.08.2020

Saan silloin tällöin viestejä, joissa ihmetellään, että miten saan kaikki meikit jotenkin toimimaan? Moni ajattelee, ettei heille vaan sovi kuin joku yksi ja tietty tyyli. Tottahan se on, että kaikille ei vaan sovi jokainen look, mutta on muutamia kikkoja, joilla melkein minkä tahansa meikin saa toimimaan.

1. MEIKKIPOHJA

Sanoisinko, että meikkipohja on ehdottomasti kaikista tärkein asia, jotta minkä tahansa meikin saa toimimaan. Aivan minimissään käytän ainakin ihoa kevyesti tasoittavaa meikkivoidetta, peitevoidetta ja poskipunaa. On tärkeää peittää ihon punaisuuttaa ja kirjavuutta kuitenkaan tekemättä kasvoista elottoman näköistä tasaista maskia.

LUE MYÖS: MEIKKIPOHJAN ALKEET – 4 HELPPOA ASKELTA

2. SILMÄMEIKIN OIKEAT SÄVYT

Kun valitsee omalle ihon sävylle oikeat luomivärisävyt, niin meikki näyttää heti imartelevammalta. Usein väärät sävyt saavat näyttämään väsähtäneeltä. Alla olevassa kuvassa kuitenkin näette, että käytin alaluomella itselleni sopimatonta tiilen sävyä, mutta yhdistämällä sen raikkaan siniseen tämä toimii. Raikkaan sininen on yksi niistä sävyistä, joka sopii punertavalle iholle.

LUE MYÖS: VÄRIOPAS – MITEN VALITA ITSELLEEN SOPIVA LUOMIVÄRISÄVY?

3. KOKONAISUUS RATKAISEE

Melkein poikkeuksetta joka kerta IG-stoorini meikkitutoriaali herää vasta siinä vaiheessa henkiin, kun olen tehnyt meikin ympärille hiukset, lisännyt korut ja vaihtanut vaatteet. Pelkkä meikki harvoin näyttääkään miltään.

Lisäksi itse meikin kokonaisuus on ratkaiseva, johon vaikuttaa tämän postauksen aikaisemmat kohdat ja myös huulimeikki. Näin yleisesti värikkään silmämeikin kanssa kannattaa valita aika neutraalit huulet ellei toiveissa ole 80-luvun meikkiä. Todella kevyen ja neutraalin silmämeikin kanssa punaiset huulet taas näyttävät upeilta.

Onko teillä joitakin vinkkejä miten saatte melkein minkä tahansa meikin toimimaan? Vai tuottaako tämä ongelmia?

  • kukkis

    Juuri tämä meikin “herääminen” kun se saa ympärilleen hiukset, kiinnostaa erityisesti. Onko vinkkejä kun hiukset todella ohuet, ulottuu olkapäille ja aina ponnarilla. Hiuksistani ei saa kampauksia, juuri siksi juhlatyyli ja miksei arkityylikin näyttää vähän bliisulta. Kiharat olisi kivat, koska niillä saa pöyheyttä edes vähän. Olen yrittänyt monella tapaa esim. palmikko yöksi tai semmoset pötkylät, mutta tulos on aina suttuinen, kiharoista tulee vain suttuista karvaa, johtunee kun ovat niin ohuet ja määrällisesti hyvin vähän.

    • Miia Johansson

      Heippa Kukkis! 😊 Joo, ymmärrän sun dilemman. Ootko kokeillut tehdä kiharoita suoristuraudalla. Se on aika nopeeta ja silleen saa kivat laineet helposti.. sellaiset nykyaikaisemmat kiharat. 😃

  • Karoliina

    Mikähän voisi olla vastaavanlainen luottotuote arkimeikkiin kuin mauve moment, mutta keltasävyiselle? 🙂 En ole oikein löytänyt sopivaa sävyä, joka korostaisi sopivasti, mutta ei liikaa. Jotenkin jää keskeneräisen näköinen meikki, jos ei mitään laita huuliin.

    • Miia Johansson

      Heippa Karoliina! 😊 Max Factorilla on myös kiva oranssiin taittava. Jos nyt muistan oikein niin sävy on 14, mutta oon lomalla, niin muisti voi kertoa ihan jotain höpöäkin. 😬

  • Hanna

    Moikka! Mistä ekan kuvan hopeiset korvakorut on?😊

    • Miia Johansson

      Helou 😊 sellainen Instagramissa kuin @nununmaailma 😊

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram