MEIKKISIVELTIMIEN PERUSTEET – SILMÄMEIKKI

29.07.2020

*Sisältää mainoslinkin.

Silmämeikkiin ei tarvitse kuin yhden tai kaksi sivellintä ja näillä onnistuu jopa monimutkaisempikin meikki.

Jatketaan siis postaussarjaa meikkisiveltimistä, jonka jaoin kahteen osaan. Edellisessä postauksessa oli lempparisiveltimeni kasvomeikkiin. Löydät postauksen TÄSTÄ.

PERUS SILMÄMEIKKISIVELLIN

Teen pääsääntöisesti silmämeikkejä kahdella eri tekniikalla. Näitä erilaisia tutoriaaleja löydät Instagramini kohokohdista. Postauksen ensimmäisessä kuvassa näet yhden lempparisiveltimistäni, jolla laitan luomiväriä koko luomelle tai käytän sitä voidemaisten luomivärien kanssa. Tällä *Luxien 213 siveltimellä onnistuu samalla myös reunojen häivytys. Esimerkkejä tällaisista silmämeikeistä näet TÄSTÄ. Tätä sivellintä olette nähneet todella paljon stooreissani.

Jos haluan taas perinteisemmän banaanihäivytyksen, niin käytän siihen *Real Techniquesin häivytyssivellintä. Esimerkki tällaisestä silmämeikistä löytyy TÄSTÄ. Tein myös Instagramista löytyvän häämeikkitutoriaalin tällä siveltimellä.

SE KUULUISA KYNÄSIVELLIN

Tämän perään kyselette todella usein ja tosiaan tätä *Sigman kynäsivellintä ei saa kivijalkakaupoista. Tällä siveltimellä tummennan luomivakoa, häivytän rajausta ja lisään luomiväriä alaluomelle. Lisäksi extrana tällä siveltimellä saa todella kivasti piloon neutraloijan avulla finnit ja muut ei toivotut pienet läiskät.

Postauksen lopussa on myös *Luxien kynäsivellin, joka on jämäkämpi ja sopii hyvin myös silmämeikkiin. Jotkut tykkäävät siitä enemmän juuri jämäkkyytensä ansiosta.

VALOA KULMALUULLE

Tykkään usein tarkentaa hieman kulmakarvan alaosaa peitevoiteella ja teen sen usein *Sigman E20 siveltimellä. Tämä on siis aivan täysin extraa, mutta tekee meikistä hieman raikkaamman ja huolitellumman näköisen. Tällä siveltimellä on myös helppo laittaa luomiväri alaluomelle ja häivyttää kauniisti rajaus.

HUULIMEIKKI

Huolitellut huulten rajaukset saa helposti *Luxien kynäsivellintä käyttäen. Eli rajauksen jälkeen käyn vaan huulten reunat tällä läpi ja näin saan ammattimaisen lopputuloksen todella helposti.

  • Amilda

    Miten luomivärin saa pysymään alaluomilla? Onko luomivärin pohjustaja ainoa mitä voi yrittää? En ole löytänyt mitään tuotetta mikä pysyisi rasvaisilla ja vuotavilla alaluomilla 😒

    • Miia Johansson

      Heippa Amilda! 😊 Jos sulla se toimii ja ei tee silmänalusille liian paksua meikkikerrosta, niin jatka ihmeessä. 🥰 Jos sulla ei peitevoide riitä ja silmien vuotamiseen ei välttämättä riitäkään. Tietty, jos vuotamisen syy kannattaa selvittää ellet olekin jo selvittänyt. 😊

  • Jonna-Riikka

    Moi! Tuota Sigman kynäsivellintä saa nykyään Oletkaunis.fi:stä.

    • Miia Johansson

      Joo, mutta kurkkasin, että ainakin tänä aamuna olis ollu loppu. 😟 Mutta Bangerhead on kanssa hyvä nettikauppa. 😊

  • Elviira

    Heippa, ja kiitos hyödyllisestä blogistasi! 🤗Minkälaista ihonhoitoa suosittelet, minulla on hyvässä kunnossa iho, eikä mitään erityisiä ongelmia, ei kuivuutta eikä rasvoittumista. Joskus ennen menkkoja tulee näppyjä, mutta lähtevät pian pois. En meikkaa. En käytä oikeastaan mitään ihonhoitotuotteita, joskus satunnaisesti saatan pestä Marseille saippualla kasvot muun peseytymisen yhteydessä suihkussa…

  • Pöllö

    Tuntuu usein, että skippaan huulten rajauksen siksi, että se erottuu liikaa huulista ja kerros näyttää paksulta, vaikka ohuelti sitä laitaisinkin. Ilmeisesti suo sivellin voisi olla ratkaisu tähän ongelmaan?

    • Miia Johansson

      Heippa! 🙂 Joo, tällä siveltimellä saa häivytettyä huulten rajausta helposti ja tekee rajan siistiksi.

  • Sanna

    Moikka! Miten teet siveltimien pesun suhteen jos on vain yksi luomivärisivellin (+häivytyssivellin) ja siveltimellä on viimeksi tehty tummempaa meikkiä ja esim seuraavana päivänä käyttäisit sitä vaaleampiin sävyihin? Pesetkö jokaisen meikin välillä nämä siveltimet? Vai onko tähän jotain muuta kikkaa? Kiitos jo nyt avustasi!

    • Miia Johansson

      Jos oikeesti jotain tosi tummaa ja vaikka värikästäkin ollut käytössä, niin sitten pesisin. Mutta yks vaihtoehto on myös pyöräyttää ihan vaan talouspaperissa tai käyttää pikaputsaajaa. Tuolla sivupalkissa on meikkisivellinkategoria ja siellä postaus siveltimien pesusta, kun hieman skrollaa eteenpäin. Siitö postauksesta löytyy myös pikaputsarista. 😊

  • Leila polvi

    Saako noi siveltimiä mitä käytät settinä, kaikki tarvittavat

    • Miia Johansson

      Ei valitettavasti, koska ne on vielä kolmelta eri brändiltä. 😬

  • Tiina

    Hei Miia

    Tätä kommenttia ei tarvitse julkaista, mutta saat varmaan nopeiten tiedon tätä kautta.

    Linkkien takana olevat silmämeikkiesimerkit eivät tässä postauksessa näy.

    • Miia Johansson

      En nyt ihan saanut kiinni mikä ei toimi. 😀 Tsekkasin, niin kaikki linkit toimii. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram