PARAS YÖVOIDE X2 – SUPERFOODIA IHOLLE

13.07.2020

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

Olen tähän mennessä käyttänyt yöksi samaa ravitsevaa kosteusvoidetta kuin päiväksikin ja lisännyt vaan kasvoöljyn päälle. Tämä on aivan loistava tapa ja öljykin voi riittää ihan pelkästään. Nyt sain kuitenkin testiin pari yövoidetta ja heti ensimmäisestä levityskerrasta olin aivan myyty. Viimeksi kun olen käyttänyt jotain yövoidetta, en tiennyt kosmetiikan ainesosista mitään ja hieroin naamalleni vaan silikonia täynnä olevaa voidetta. Tässä ei ole mitään järkeä ja onhan ero kuin yö ja päivä tämän postauksen voiteisiin.

LUE MYÖS: TUNNISTATKO LAADUKKAAN KOSTEUSVOITEEN?

MIELEENPAINUVA KOSTEUSVOIDE

Tämän *Bybin Night Nutrition voiteen olisi ehdottomasti voinut brändätä myös yönaamioksi, sillä se sisältää niin mielettömän raaka-ainekattauksen. Se ravitsee ihoa vitamiinein ja antioksidantein, joita saa laadukkaista luonnon raaka-aineista. Se syväkosteuttaa eikä mielestäni tarvitse erikseen kasvoöljyä kaveriksi, koska se sisältää jo itsessään niin paljon hyviä öljyjä. Esimerkiksi parsakaalin siemenöljy sisältää luonnon omaa retinolia eli A-vitamiinia ja omega rasvahapot pehmentävät ihoa. Tämä on muutenkin kosteusvoiteista yksi mieleenpainuvin ja upein raaka-ainekokonaisuus.

Tämä teki ihosta niin pehmoisen, että ihan kuin olisin laittanut juuri kosteuttavan naamion ja perään kaikki parhaat ihonhoidon tuotteeni. Tiedän, että tämä tulee olemaan aivan ihana talvella myös päivävoiteena.

KENELLE? Kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti sellaiselle iholle, joka kaipaa intensiivistä kosteutusta. Loistava ärtyneelle tai herkälle iholle. Ei sisällä eteerisiä öljyjä, joten sopii myös raskaana oleville. Aivan ihana Baby Shower -lahja.

KOLLAGEENIVOIDE

Oli hyvin vaikea päättää, että kumpi tämän postauksen kosteusvoiteista on parempi. En oikeastaan vieläkään osaa päättää, koska *Antipodesin Avokado Pear yövoide on taas loistava “ryppyvoide”. Se jättää ihon yhtä upean kosteutetuksi kuin Bybin voide ja riittää pelkästään ilman kasvoöljyjä. Tämä voide on tieteellisesti todettu stimuloivan kollageenin tuotantoa ihosoluissa jopa 92%:lla ja sen antioksidantit suojelevat ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta.

KENELLE? Kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti kuivalle iholle. Ikääntyvälle iholle ihanteellinen. Ei sovi raskaana oleville, hajuste- tai tuoksuherkille. Lisäksi kaikki eivät välttämättä pidä tämän “luonnonkosmetiikkamaisesta” tuoksusta.

P.S. Tämä postauksen meikin tein IG-stooreissa vähän aikaa sitten ja se löytyy Instagramini kohokohdista nimellä ‘häämeikki’. Erityisesti häitä edeltävänä yönä on hyvä antaa iholle paljon hyviä öljyjä ja vitamiineja. 

  • Piude

    Raskausasiat ovat vilahdelleet huomaamatta viime postauksissa… 😉

    • Miia Johansson

      En ole raskaana, mutta monta ystävääni on. 😊

    • Maiju

      Kenenkään raskauden spekulointi tai vihjailu ei ole OK.

    • Katariina

      Piude. On todella epäasiallista vihjailla ja udella raskausasioista. Kyseessä on niin henkilökohtainen ja mahdollisesti kipeä asia. Jos mietityttää, onko joku raskaana, pidä suusi kiinni ja odota 9kk. Siinä vaiheessa varmaan jo tiedät, osuiko epäilyksesi oikeaan.

  • kukkis

    Antipodesin voidetta tekee hurjasti mieli kokeilla ja se onkin seuraavana ostos listalla. Tutkimustyötä tekevänä toivoisin aina näkeväni lähteen, jos kerran halutaan viitata johonkin tutkimukseen. Olen innokas monien muidenkin alojen kuin omani tutkimuksia lukemaan.

    • Miia Johansson

      Totta Kukkis! 😊 En löytänyt suoraa linkkiä tutkimukseen, mutta tässä on tutkimuksen nimi: Independent Blind Study In-Vitro Scientific Investigation into the Effects of Antipodes Products on the Production of Type I Collagen in Human Skin Fibroblast Cells in Culture, Concentrations Between 0.02 and 0.200 mg/ml, 48 hours (2009)

  • nana

    Luuletko, että jompi kumpi näistä voiteista kävisi myös akne iholle vai onko liian tujua?

    • Miia Johansson

      Heippa Nana! 😊 Molemmat käy,mutta valitsisin mielummin Bybin, sillä se on hyvä myös ärtyneelle iholle. ❤️

  • Krista

    Sopiiko Bybin yövoide pintakuivalle sekaiholle? Entäs Bybin c-caf cream päivävoiteeksi? 🙂

    • Miia Johansson

      Joo sopii kyllä. 😊 Pintakuivuuteen kannattaa sitten katsoa hellävarainen putsari ja kosteuttava kasvovesi. 🥰

      • Krista

        Kiitos! 🥰 Tällä hetkellä käytössä Evolven puhdistusbalmi ja Neal’s yard remedies sensitive soothing cleansing milk putsari. Mitä kasvovettä suosittelisit? Nyt käytössä megamist joka kohta on loppumaisillaan.. Mitä kasvoöljyä suosittelisit? Tai hyaluronihapposeerumia?

        • Miia Johansson

          Ooh, no nyt on pakko sanoa, että yllätyin, että sulla on vielä pintakuivuutta näiden tuotteiden kanssa. Kasvovesi sulla on hyvä. Suosittelisin, että lisäät vielä öljyjä ihonhoitoon, joilla voisit saada ihon röpelöisyyttä rauhoitettua. Siihen lisäksi vielä kuorinta kerran viikkoon ellei jo ole. Kirjoitin juuri viime viikolla öljyistä. Kannattaa tsekata myös viimeisin postaus kosteusvoiteista. 😍

          • Krista

            Olen käyttänyt evolven putsaria vasta muutaman päivän, aikaisemmin käytin flow puhdistusbalmia, mutta ei sopinut omalle iholleni, tuntui että se myös kuivatti lisää. Varmaan menee hetki ennen kuin alkaa tuotteet vaikuttamaan iholla, mikä kasvoöljy/kuorinta/naamio olis hyvä? Nourish london öljy voisi olla kyllä hyvä.. kosteuttava kuorinta ja naamio varmaan myös? 🙂

          • Miia Johansson

            Tuolta sivupalkista löytyy kasvoöljy sekä kuorinta kategoria. Kannattaa tsekata sieltä. ❤️😊

  • Heini

    Juurikin Bybi lähti tilaukseen; toistaiseksi hyviä kokemuksia sarjan kanssa ! Supercharge seerumi jäänyt vähän mysteeriksi, en ole vielä huomannut mitään ”silmäänpistävää”, mutta saa nähdä ajankanssa. Ei ole ainakaan aiheuttanut mitään huonoa. Silmänympärysvoide ainut joka ei ole sun suosittelemana hankittu ja siihen en sitten olekaan tyytyväinen🙈 Tuntuu että jää ihan kuivakohta ainakin toisen silmän vieressä, kuka tietää mikä homma taas menossa 😂 pitäisi vaan pysyä sun suosituksissa!

    • Miia Johansson

      Voi Heini! 😍 Kyllä noita hyviä tuotteita on varmasti muitakin hyviä, kun mun suosittelemat. 🥰 Tota superchargea mä en ookkaan vielä testannut. Muistaakseni siinä oli hyviä raaka-aineita ainakin ikääntyvälle iholle.

  • Missa

    Mun on ihan pakko tulla kiittämään sua. Mulla on kuiva iho ja esim. miliumeja on alkanu ilmestymään enemmän parin vuoden aikana. Joskus vuosi sitten vaihdoin putsarin sun ansiosta Evolven melttiin ja ostin Flown ruusuvettä ja skin foodia ja sainkin vähän helpotusta asiaan. Nyt kuitenkin päätin laittaa noi miliumitkin kuriin ja tutkin sun blogin kaikki ihonhoitopostaukset ja tilasin lopulta Bybin megamistin, tämän yövoiteen ja bacuchiol boosterin, Flown probioottikasvoveden, Fiinin kauraöljyn ja Antipodesin sy-voiteen ja vanilla pod-voiteen. Oon nyt toista viikkoa käyttänyt näitä tuotteita yhdessä ja siis se että herää kasvot vielä kosteutetun tuntuisina on aivan ihanaa, mutta myös mun miliumeista osa on jo hävinny ja loput pienentynyt huomattavasti!! Kiitos niin paljon, sun jutuista on ollut suuri apu. Voisin ajatella että tuo Bybin yövoide tulee oleen mulle täydellinen päivävoide talvella! Ihanaa kesän jatkoa sulle 😊

    • Miia Johansson

      Wauuu! 😍 Siis aivan mieletöntä! Ja kuivassa ihossa tosiaan noita miliumeita saattaa olla. Niitä saa usein kuriin hyvillä öljyillä, joita sulla nyt onkin ihonhoidossa. Ja tää bybin yövoide on siihen just tosi hyvä ja talvella varmasti superhyvä päivävoide. 🥰

  • Sanna

    Uskaltaisikohan tuota Bybin voidetta kokeilla pod iholle?

    • Miia Johansson

      Mä skippiasin ja ottaisin mielummin vaikka kolmen kehäkukkavoiteen. 😊

  • Sanna

    Okei, kiitos 🤗 Hirvittää vähän kokeilla uusia tuotteita tälle iholle, mutta kaipaisin yöksi nimenomaan voidetta, joka tekee ihon pehmeäksi.

    • Miia Johansson

      Tuo Kolme on sellainen <3 Koostumukseltaan tosin hyvin erilainen kuin perus kasvovoide. Sellaista ihanan moussemaista. 😀

  • Pia

    Hei Miia, nyt tarvitsisin kipeästi apuasi. Kasvoissani on aivan vaaleita maksaläikkiä, mutta ne korostuvat hurjasti, kun laitan itseruskettavaa (Ambre Solaire Natural Bronzer self tan lotion) tai meikkipuuteria (studio Mac fix). Olen kokematon meikkaaja ja nyt ihan hukassa. Kun siis muu iho tulee tummemmaksi, maksaläiskät tulevat vielä tummemmiksi ja erottuvat tosi selkeästi. Ilman mitään meikkiä maksaläiskiä ei melkein erota, ovat niin vaaleat. Mikä avuksi? Mulla on melanooma, joten olen kalpea, kun välttelen aurinkoa kokonaan ja hieman väriä kaipaisin

    • Miia Johansson

      Heippa Pia! 🙂 Tuolle maksaläiskien tummumiselle itseruskettavan myötä ei oikein voi mitään, mutta aika jännä, että sama tapahtuu meikkipuuterin kanssa. Mä käyttäisin sinuna ihan asteen verran tummempaa meikkivoidetta, tuomaan kasvoille hieman väriä ja hyvä meikkivoide tasoittaa kyllä vaaleat maksaläiskät aika hyvin. Jos laitat sitten vaikka itseruskettavaa muualle kroppaan. Näin tekee aika moni, kun ei halua kasvoille muuten laittaa itseruskettavaa. Meikittöminä päivinä kasvoille voi heittää nopeasti vaikka aurinkopuuteria. <3

  • Markit

    Hei; Kaunis kuva sinusta. Kaikki kohdallaan ja upeat nuo korvakorut. Ihana pieni violetti säihke yhdessä kohdassa oikealla. Ovat varmaan kristallia? Yksi niistä parhaista kuvista sinusta.
    Olen nyt tuohon Bybiin tykästynyt. Pitänee tuo voide ostaa, kun vanha(t) loppuu.
    Tulin sitten katsoneeksi luottovoiteeni inciä, alkoi sanalla water 🙈… Kyllä sen loppuun käytän, mutta tällaista olet saanut minut tekemään! Pitää ne muutkin aineosat vielä googlata. Että kyllä minä opin, et turhaan kirjoita 😄

    • Miia Johansson

      Heippa Markit! 🙂 Ei ne taida olla kristallia. Snö of Swedeniltä ostin hääkorviksiksi. <3

      Voide voi olla kyllä vesipohjainen ja se ei välttämättä tee siitä huonoa. 🙂 Riippuu paljon muusta kokonaisuudesta. Kasvovedessä, jos on esim vesi ja glyseriini heti alussa, niin silloin voisi kyllä olla paremminkin. Toki jos kasvovoiteessa on sama, niin kyseessä on vasrmasti todella kevyt ja juokseva voide.

  • Anna

    Miksi tuota toista voidetta ei saa käyttää raskaana?

    • Miia Johansson

      Heippa Anna! 🙂 Se riippuu tietenkin jokaisesta naisesta mitä haluaa raskaana ollessaan vältellä. Hajusteet on yksi sellainen ja tuossa Antipodesin voiteessa on eteerisiä öljyjä. Sama pätee esim aurinkosuojiin. Itse en suosittele kemiallisia aurinkovoiteita koskaan käytettäväksi, mutta raskaana ollessa ne kannattaa vaihtaa fysikaalisiin.

      • Anna

        Kiitos vastauksesta Miia!😊 En tiennyt että hajusteetkin on kiellettyjä 😬 Itse käytän myös aina fysikaalista aurinkosuojaa.

  • miranda

    Itse en käyttäisi Bybiäkään raskaana, koska on A-vitamiinia on teratogeenistä. Toki riski on varmasti pieni, mutta itse pelaisin varman päälle.

    • Miia Johansson

      Helou! 🙂 Joo, mä en ota tarkemmin kantaa raskausasioihin, koska ne on jokaisella niin henkilökohtaisia ja jokainen tekee omat päätökset. Ruokavaliossa juu tuota A-vitamiinia pitäisi käyttää ilmeisesti kohtuudella ja onhan tässäkin tosiaan sitten öljyjä, joissa on iholle A-vitamiinia.

  • Katja

    Moikka Miia😊 mulla on jotenkin tosi hankala iho, tai sellaiseksi sen miellän. Tukkeutuu todella helposti, pintakuivuutta (minkä nyt olen saanut kuriin 👍), pientä rasvoittumista, elottomuutta..tuo tukkeutumisen koen suurimmaksi ongelmaksi. Nyt mulla om ollu pari vkoa käytössä Antipodes rejoice light facial daycream ja oon tän kahden vkon perusteella tosi tyytyväinen! Pelkään vaan koko ajan, että kohta iho lähtee huononemaan taas, niinkun hybin usein uusien tuotteiden kanssa. Oon nyt käyttänyt tuota samaa voidetta myls yöksi, mutta olisko esim. jompikumpi tämän postauksen yövoiteista parempi? Vai jonkun öljyn kera toi päivävoide? Nyt kesällä voi riittää yksisteenkin, mutta ehkä talvella ei? Ja kiitos sulle tästä työstä mitä teet, koen että että teet sen todella sydämellä ja ammattitaidolla, kiitos 😊

    • Miia Johansson

      Heippa Katja! 😊 Mä kiinnittäisin tukkeutuvalla iholla huomion puhdistukseen ja siihen paras on ehdottomasti hellävarainen kaksoispuhdistus.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram