KEVYT JA KUULAS MEIKKIVOIDE x 4

08.07.2020

Kaupallinen yhteistyö: Lyko.fi

Nyx bare with me meikkivoide

Saan aina parhaimman meikkipohjan ohuen meikkivoiteen avulla. Kun ohuen meikkivoiteen lisänä käyttää pigmenttistä peitevoidetta kasvojen keskiosissa, niin lopputulos on kaunis, kuulas ja luonnollinen. Lisäksi kun ohuena meikkivoiteena käyttää keltaiseen taittavaa meikkivoidetta, niin se peittää alleen myös punaisuutta. Eli se toimii kuin koko kasvojen neutraloijana näyttämättä silti hullulta muuhun kroppaan verrattuna. Tämän postauksen meikkivoiteista sävysuositukset ovat siksi keltaiseen taittavia. Näin olen aina toiminut myös asiakkaideni kanssa ja lopputulos on ollut loistava niin kuvauksissa kuin häissäkin. Paksumpi meikkivoide taas tekee liian tummana sen epätoivotun maskiefektin. 

Kaikkia tämän postauksen meikkivoiteita saa Lyko:sta, josta löytyy laaja valikoima ihania meikkejä. Sain teille myös -20% alekoodin, joka toimii koko Lykon kokoelmaan paitsi Dr. Dennis Gross, Eminence, Elixir Cosmetics ja The Ordinary tuotteisiin. Koodi on summer20 ja voimassa 22.7.2020 asti.

LUE MYÖS: Täydellinen meikkiopas aloittelijalle (tuotteet Lykon valikoimista)

LUE MYÖS: Kuinka valita meikkivoiteen sävy netistä?

NYX BARE WITH ME

Super edullinen ja kestävä meikkivoide näkyy postauksen ensimmäisessä kuvassa. Se peittää ihon virheitä juuri sopivan kevyesti ja iho näyttää edelleen iholta ja todella raikkaalta. Peittävyys on kevyestä keskipeittävään. Ihastuin tähän meikkivoiteeseen jo viime kesänä ja se on edelleen yksi suosikeistani. Edullisesti todellakin saa myös laatua.

KENELLE? Normaali- ja sekaiho sekä hieman rasvaisempi iho. Usein juuri rasvoittuvalle iholle on vaikea löytää ohutta meikkivoidetta, joka myös pysyy. Tämä on ehdottomasti yksi niistä parhaista.

SÄVYVALINNAT: Ruskettuneelle vaaleaihoiselle sävy Beige Camel (sävy on melko keltainen, mutta peittää punaisuuden alleen ihanasti) ja vaalealle talvi-iholle sävy True Beige Buff. Sävyjä on myös lumikin vaaleille ja todella tummille ihon sävyille.

bareminerals complexion rescue hydrating gel cream

BAREMINERALS COMPLEXION RESCUE HYDRATING GEL CREAM

Loistava meikkivoide kesään, koska tämä sisältää myös fysikaalisen aurinkosuojan 30. Koostumus on geelimäinen ja kevyt. Jos iho ei tarvitse intensiivisempää kosteutusta, niin tätä voi käyttää jopa kasvovoiteen sijasta. Jos ihoni olisi kuivempi, niin käyttäisin tätä varmasti läpi kesän. Näet tämän kasvoillani yläpuolella olevassa kuvassa.

KENELLE? Normaali- ja kuiva iho. Loistava myös aikuiselle naiselle.

SÄVYVALINNAT: Vaaleaihoiselle talvisävy on Buttercream 03, joka on keltaiseen taittava ja siksi loistava peittämään punaisuutta. Sopii myös päivettyneelle iholle. Kunnolla ruskettuneen vaalean ihon hyvä sävy on 06. Meikkivoide tai oikeastaan sävyttävä päivävoide on tosiaan niin kevyt, että sävyvalinnoista ei tarvitse turhaan stressata. Näiden sävyjen rinnakkaissävytkin ovat hyviä valintoja. Kannattaa tsekata ohjeeni miten valitsen meikkivoiteen sävyn netistä. 

pixi h2o meikkivoide

PIXI H2O SÄVYTTÄVÄ GEELI

Tykästyin tähän itselleni uuteen tuotteeseen heti. Aivan täydellinen rusketuksen seuraksi ja kesämeikkiin, mutta istuu myös talvi-iholle. En nimittäin yllä olevassa kuvassa ollut käyttänyt itseruskettavaa, joten olen huomattavasti vaaleampi kuin normaalisti itseruskettavan kanssa. Superkevyt peittävyys, mutta keltaiseen taittavana voiteena peittää kevyesti myös punaisuutta. Pysyy kauniina koko päivän ja iho todellakin näyttää iholta. Ei kerry ihohuokosiin tai juonteisiin.

KENELLE? Sopii kaikille todella kevyestä peittävyydestä pitäville. Rasvoittuvalla iholla saattaa tosin kiillellä päivän aikana.

SÄVYVALINNAT: Käytän ilman itseruskettavaa ja itseruskettavan kanssa samaa sävyä nro 02. Vaaleaihoinen, joka saa oikein kunnon rusketuksen voi valita sävyn nro 03. Onneksi muuten näistä meikkivoiteista on tullut myös paljon tummempia versioita tummemmille ihon sävyille, mutta ne eivät vaan ole vielä ennättäneet Lykon kauppaan.

mac face & body meikkivoide

MAC FACE AND BODY

Klassikko meikkivoide, joka näyttää kuvissa upealta ja siksi moni ammattilainen myös tätä käyttää. Huomaat sen yllä olevasta kuvasta. Tekee ihon upean kuulaaksi ja on koostumukseltaan kevyt. Tässä meikkivoiteessa on yksi erityisominaisuus, jota ei postauksen muissa voiteissa ole. Tätä voi kerrostaa eli niihin kohtiin mihin tarvitsee enemmän peittävyyttä voi lisätä toista kerrosta antamaan enemmän peittävyyttä.

KENELLE? Normaali- ja kuiva iho. Tekee myös aikuisen naisen ihon upean kuulaaksi.

SÄVYVALINNAT: Itse käytän sävyä C2 kesät ja talvet.

HUOM! Ohuemmat meikkivoiteet ovat aina helpompi valita netistä, sillä ohut koostumus antaa aina enemmän periksi. Esimerkiksi pystyn käyttämään näistä meikkivoiteista ruskettuneen sävyä myös talvi-ihollani (paitsi NYXin sävyä). Ne antavat vaan kivasti ja juuri riittävästi sävyä kasvoille. Kesällä nämä meikkivoiteet sitten taas korostavat rusketusta. 

  • Katja

    Moi Miia!

    Nyt oli kyllä tosi hyvä postaus. Tästä saa paljon apua, kun alan vaihtaa omaa meikkivoidevalikoimaani paremmin toimivaan suuntaan. Olen nimittäin todennut, että tämä keski-ikäinen ja kalvakka ihoni on hiukan rasvottuva. Käyttämäni Lumenen meikkivoiteet ovat vääränlaisia, kun iho lähtee kiiltelemään väärällä tavalla.

    Nyt lähden bongaamaan blogistasi kasvovesi- ja silmänympärysvoidejuttuja. Seerumiakin pitää muistaa tsekkailla, kun YA:n ihana seerumi on finito.

    • Miia Johansson

      Kiva kuulla, että tästä oli hyötyä. 🥰 Mulla lähtee kanssa noi Lumenet sekaihoisena valumaan.

      Ja tosta seerumista haluan vaan sanoa sen verran, että aika monelle riittää ihan perus ihonhoito eli hellävarainen putsari, kosteuttava kasvovesi ja laadukas kasvovoide/öljy. 🥰 Ihan vaan jos haluaa säästää rahaa. 😊

      • Katja

        Rahan säästö, kuulostaa hyvältä! Kokeilenpa ilman seerumia. Ei sitten niin kirpaise nuo uudet tulevat hankinnat.

        Kysymys hiukan asian vierestä. Suosittelisitko nelikymppiselle irtopuuteriksi väritöntä tai sävytettyä? Käytän hurjan vähän enkä edes joka kerta, ja käytössäni on väritön. Kiitos, jos ehdit vastata.

        Katja

        • Miia Johansson

          Joo seerumi on sellainen lisä, joka kannattaa ottaa käyttöön, jos ihan perus laadukas ihonhoito ei riitä. 😊

          Mä käytän aina kaikille eri ikäisille ihmisille väritöntä puuteria. Se menee kesät talvet ja eri ihon sävyille. 😊

  • Saara

    Ihan huippu postaus ja monta hutiostosta tehneelle tuo postauslinkki pääsi heti käyttöön. Tuo mac himottaisi kovasti mutta en kyllä tiedä uskallanko luottaa tuon sivuston suositukseen kun se parin vaihtoehdon jälkeen ehdotti eri sävyä kuin mitä olen käyttänyt ja se käyttämäni oli täydellinen, harmi vaan kun make up store meni sen sävyn muuttamaan.. muutoin käyttäisin edelleen. Onko siis pohjasävy eri c ja n kirjaimilla merkityissä? Suositteli N2 ja olen kyllä helposti päivettyvä ja ehkä normaalia tummempi piirteinen.. Vaikeaa!! 😂

    • Miia Johansson

      Heippa Saara! 🙂 Kannattaa katsoa myös eri swatcheja netistä. Itse käytän tosiaan C2:sta ja se on tosi “anteeksi antava”, koska on ohut. Eli niin kuin muutkin postauksen meikkivoiteet. C1 on hitusen vaalempi, jos ei ole rusketusta. Ja tummemmista sävyistä on kanssa hyviä swatcheja netissä. 🙂

  • Johis

    Tuo Bare Mineralsin tuote on aivan loistava. Bongasin sen joskus aiemmin täältä blogistasi. Tykkään todella paljon. Kuulas ja ohut, mutta tasoittaa juuri sopivasti. ”Elävältä” näyttävä luonnollinen lopputulos. Myös todella riittoisa. Plussaa suojakertoimista lisäsuojaksi kesään. Toimii kyllä talvellakin kun iho on kuiva.

    • Miia Johansson

      Joo siitä onkin aikaa kun oon tuon käyttänyt loppuun ja oli ihana saada uudelleen testiin ja on kyllä edelleen niin kiva. 🥰 Loistavasti kuvailit meikkivoidetta.. paremmin kun mä! 😃

  • E~

    Pixin geeli on ollut oma suosikki koko kesän, talvi-iholleni sävy 01 oli selvästi liian tumma, sillä olen normaalisti sävyä kopiopaperi! 😀 Tänä kesänä väriä on kuitenkin tarttunut vahingossa suojakertoimella rasvauksesta huolimatta. Kiitos siis vinkeistä, jospa joku näistä osuisi minulle myös talvisävyksi, jos ohuen meikkivoiteen innostus jatkuu!

    • Miia Johansson

      Hih.. ihana tuo “sävyä kopiopaperi”. 😅 Muista näistä kyllä löytyy myös Lumikin vaaleita sävyjä. 🥰

  • Tiipi-79

    Oliko Nyx väri siis Veil Camel? Vai Veil Beige? Ei ollut Beige Camelia. 🙂

    • Miia Johansson

      Heippa Tiipi! 😊 Katos joo.. tuolla onkin sävyt laitettu niin, että jokaisesta sävystä on tippunut ensimmäinen sana. Itse tuotteen nimi on skin veil ja sen jälkeen lukee sävy. Cameleita on kaksi sävyä ja se vaaleampi on luultavimmin beige camel ja tummempi golden camel. Tai näin mä sen nään. 😊

      • Taru

        Haluan kiittää sua jälleen kerran! Ostin tuon Nyxin Bare With Me ja ainakin itse löysin kyllä kaupasta nimenomaan tuon suosittelemasi Beige Camelin (purkissa lukee nimenomaan Beige Camel) – ja se on ihan täykky. Kauheen kätevä tää sun blogi, kun kaikki sun suosittelemat sävyt käy mulle 100% eikä tarvitse edes itse kokeilla! 😀 <3 Tähän mennessä jo Maybelline Instant Anti-Age Eraser Concealer suosittelemasi sävy 03 Fair sekä Urban Decayn Stay Naked Correcting Concealer sävy 20CP on ollut ihan napakymppejä, kiitän!

        • Miia Johansson

          Ihan superihana kuulla! 🥰

  • Nanna

    Moi! Olen käyttänyt kesän ajan suosittelemaasi Mossan sävytettyä aurinkovoidetta myös kylminä ja pilvisinä päivinä ja silloin kun en mene ulos lainkaan. Siinä on nimittäin ihana koostumus ja se tasoittaa ihon sävyä juuri sopivasti. Olen siis skipannut meikkivoiteen kokonaan ja käyttänyt ikään kuin sen tilalla tuota Mossaa, siitä tulee niin kiva hehku ruskettuneille kasvoille 😀 Osaatko sanoa, olisiko näistä tai joku muu meikkivoide samantyyppinen koostumukseltaan? Haluaisin kesän ja ruskettumisen haihtumisen jälkeenkin saada saman efektin kasvoille 😊

    • Miia Johansson

      Oi kiva kuulla, että oot tykänny! 🥰 Voithan sä käyttää sitä Mossaa ihan talvellakin. Suojakertoimesta ei oo koskaan haittaa. 😃 En tiedä onko nyt ihan täysin samanlaista näistä, mutta Pixi on kyllä kaikista kevyin ja lähinnä ehkä tuota Mossaa. 😊

  • PauliinaH

    Löysin tuon Pixin pari vuotta sitten I make you smile-blogista jossa bloggaaja käyttää lähestulkoon aina sitä. On nätti ja näyttää hurjan peittävältä. Innostuin silloin itsekin ja on kyllä nätti näin viisikymppisellä. Mutta. Se ei kestä mulla. Kosteuttaa ihanasti eikä jää huokosiin tai muuallekaan mutta alkaa mulla kiiltämään tosi pahasti tosi nopeasti ja sitten se ”haihtuu”. Nyt innostuin kosteusvoiteena ( yöksi )Kiehlsin Calendula serum-infused water creamista kun sain näytteen.Koostumus on samantapainen kuin tuossa meikkivoiteessa. Se on kai se vesi. Aamulla iho on ihanan tasainen. Onko tuttu voide?

    • Miia Johansson

      Heippa Pauliina! 😊 Toi tuo Pixi on ehdottomasti parempi kuivalle iholle – oot ihan oikeassa. Mutta se on kyllä koostumukseltaan todella ohut. Se on siis sävyttävä voide enemmänkin.

      Mä en itseasiassa käytä enää ihonhoidossa melkein ollenkaan synteettisiä tuotteita, joten tuo kiehs on mulle vieras. Kurkkasin kuitenkin incin (joak kertoo kaiken) ja se sisältää pääsääntöisesti vettä ja silikonia. Silikoni on siis tässä voiteessa se joka tekee tuon pehmoisuuden tunteen. Toki se myös sitoo kosteutta ihoon, jos alle on laittanut kosteuttavan kasvoveden. Mutta ravinteita iho ei saa siitä juuri ollenkaan, kun kurkkaa inciä.

      Suosittelen lukemaan postauksen siitä kuinka tunnistaa laadukkaan kosteusvoiteen:
      https://miiajohansson.com/2020/06/30/tunnistatko-laadukkaan-kosteusvoiteen/

  • Armiss

    Tää on kyllä niin “kivaa”.. Aina kun postaat ja ehtii just innostua ja kiskoa ostohousut jalkaan, niin eipä sitä sitten ole varastossa.. Niinkun nyt tuo MAC. Räyh. — Syytön sinä siihen olet, mutta äRsYtTäÄ!

    • Miia Johansson

      Heippa! 🙁 Joo, mä ymmärrän. Oon koittanut etukäteen infota tästä, että mitä tuotteita tulen promoamaan.

  • Mukavaa kesää Sinulle!

    Hei, ensimmäistä kertaa minun puolestani!

    Löytyipäs mielenkiintoinen blogi, tällaisen salakavalan taudin olen saanut, jota myös hullunkokeilijantaudiksikin voisi kutsua, kosmekokeilijan unelmatemmellyskenttä tämä varmaan on. Kiitos, että joku työkseen tällaistakin tekee!

    Tämä aihe meikkivoide, onkin aina, ainakin minulle sellainen tosietsintöjen paikka. Voitko auttaa naista pulassa ja kertoa, kun kiinnostuin MAC FACE AND BODY’n tuotteesta, mitä merkintä C ja N (olikohan näin) tässä kohtaa tarkoittaa. Juurikin tästä tuotteesta on luettavissa paljon ylistys-sanoja ja kehuja, pitäishän se testata, jos vaikka sattuisi sopimaan minullekin. Kiitos kaunis!

    • Miia Johansson

      Hih.. joo niin ymmärrän sua. Aina sitä täydellistä meikkivoidetta etsien. 🥰

      MACilla menee nuo sävyt niin oudosti. C tarkoittaa cool, mutta on silti keltaisempi. Muissa meikkivoiteissahan cool on punaiseen taittava. N on taas neutraali sävy. 😊

  • Ellu

    Heippa Miia!
    Jälleen kerran ihan älyttömän hyvä kirjoitus <3
    Jäin miettimään, että mitä itseruskettavaa käytät? Vai oletko tämän jo jossain maininnut… Näytät nimittäin juuri sopivan päivettyneeltä kuvissa, joissa olet itseruskettavaa käyttänyt etkä sellaiselta oranssilta sotkukasalta (mikä minulle valitettavasti itseruskettavista tulee mieleen) 😀

    • Miia Johansson

      Heippa Ellu! Joo nykyään itseruskettavat ei oo onneks enää sellaisia oransseja. Tai kai niitäkin löytyy. 😃 Sivupalkissa on kategoria itseruskettavat. Sieltä löytyy. 😍

  • Miime

    Moi Miia
    Tuo Pixi H20 on myös Zabrenan tykkäämä kokeilu. Hänellä ja minulla rasvoittuva ihotyyppi. Hän oli sitä mieltä, että Pixi pysyy hyvin rasvoittuvalla iholla.

    Mutta Miia Dear, kuules, ostelin ison kasan NYX Can’t Stop, Won’t Stop -meikkivoiteita. En todennäköisesti osaa lukea värikarttoja tai ymmärrän sitten jotain vääriin, sillä sävyt olivat liian tummia, yhtä en edes avannut, kun näin, että pieleen meni, oli hinta pudotettu normaalista. Ei mene hutiin, lähetän tuttavalle, joka omaa paljon tummemman ihon sävyn, ja rakastaa meikkaamista.

    Sitten oli vielä “pakko” kokeilla sävyä Soft Beige. Arvaas mitä? Olin äimänä, miten tuo sävy voi sopia Rosapohjaiselle ihonsävylle??? Se KIRKASTI ihon sävyn kauniisti. Eikä! Kyllä vaan. Kun kokemukseni on ollut harmahtava ja “kuollut-ihon-sävy”.

    Tuote on todella kevyttä, iho hengittää, tuntuu kuin ei olisi meikkivoidetta lainkaan. Kestää iholla, vaikka kiilteleekin illalla, mutta on sitten sitä paljon hehkutettua kuulautta. (tuon vuoksi en luovu mattapuuterista) Laitan vain pisaran otsalle, poskille ja leualle. En koskaan meikkaa itseäni tukkoon, kuultakoon virheet sitten vaikka meikkipohjan läpi, en anna sen häiritä.

    Mutta poimin sinulta Miia, paljon vinkkejä, kunpa tietäisit!!!!! Tällä tavalla saan päivitettyä meikkaustyyliäni paljon. Totuushan on, että jossei rakasta meikkaamista, ei sitä viitsi päivittää, eli aina meikkaa samalla tavalla, kuin nuorena.

    Se sinun kulmakarva-instavideo oli erittäin avartava. Kokeilin vähän samaa, ensin kulmageeli ja sitten väri, toimii hienosti. Vinkit siitäkin.

    Vasta nyt olen opetellut luomivärin käyttöä. Nuorempana ei viitsinyt sutata. Nykyisin luomivärit ovat ihan toista luokkaa kuin 1970,- 80 -luvuilla.

    Sinun avullasi olen myös löytänyt oikean korjausvärin silmien alle ja tekniikkaa hion joka päivä =)
    Puuteria ei silmien alle, koska juonteet korostuu. mutta vaalean kimaltavaa luomiväriä sipaisen silmän sisänurkkaan, valoa tuomaan. Erittäin, erittäin kevyesti.

    Mutta itseruskettavien ystävä en oikein ole. Kokemusta on näistä.
    1. Rasvoittuvalla iholla ne ei pysy
    2. Työlästä lisäillä joka toinen päivä
    3. Sävyt oransseja, ei siis raikasta sävyä lainkaan.
    4. Vaikka aloittaisit ihan kevyestä levityskerrasta, tulos on: ” hei sulla on itseruskettunut iho” -fiilis.
    5. Sormet ja kämmenet värjäytyy ajanoloon, joten ei, kiitos minulle.
    6. Sotkee vuodevaatteet ikävästi.

    Joten olen sitten light, kun oma päivetys on jo nyt 2 vkon jatkuvan satamisen vuoksi haalennut beesinsävyksi. Ja kun rusketus oikeasti lähtee pois todella nopeasti. En omaa niin tummaa ihoa, että sävy vaan pysyisi. Pigmentti on suomalainen “punaniska” sävy. Ei beige, kuten niin monella muulla suomalaisella.

    Ja ikä myös vie rusketustaipumuksen minimiin. Tosin en enää edes jaksaisi kärventää itseäni auringolla, kun iho punottaa jo 20 minuutin kuluttua, oli suojavoidetta tai ei. Paitsi kerran, olin lapselleni ostanut lasten aurinkorasvaa. No levittelin sitä itseeni, enkä saanut auringonväriä lainkaan. Lapseni on beigepohjainen iholtaan, kuten isänsä.

    Mutta Miia Dear, tästä aina tiedät, että Miimehän se siellä tarinoi, kun kertoilee ummet ja lammet. Toivon, että näistä mun höpötyksistä on iloa kaikille xD!!

    • Miia Johansson

      Heippa Miime! 🙂 Kiva, kun kirjoittelit. Ensinnäkin ihanaa kuulla, että oot saanu hyviä vinkkejä!

      Toisekseen pakko sanoa tuosta sun aurinkorasvajutusta ja ettet ollut saanut yhtään väriä, kun käytit lasten aurinkorasvaa ja siis se on hienoa. Aurinkovoiteen tarkoitus on tosiaan estää UV-säteiden pääseminen iholle ja tätä myöstä estää ihon ruskettuminenkin.

      Ja mitä tulee itseruskettaviin, niin joo onhan se työlästä näiden kanssa läträtä. Itse tosin käytän nyt melkein ainostaan tuota Zuiin itseruskettavaa, josta kirjoittelin tässä: https://miiajohansson.com/2020/04/06/suuren-vertailun-tulos-kaksi-parasta-itseruskettavaa/

      Ja siis tuolla Zuilla tuee todella kaunis sävy yhdellä levistyskerralla ja se on samalla iholle kosteusvoide. Siinä ei ole karttaväriä, niin ei likaa samalla tavalla lakanoita, jos ollenkaan. Ja siis levityskinnasta joo pitää aina käyttää tai ei tule hyvää. Käsiin ei muuten saa väriä ollenkaan, kun kädet pitäisi ilman kinnasta pestä heti levityksen jälkeen. Kintaalla homma on tosi nopea ja erityisesti tämän tuotteen kanssa. <3

      • Miime

        Kiitos Miia =)
        Voisin kokeilla, hmm. täytyy funtsia.

        Ja lisää yllätyksiä:
        Jätin tänään puuterin kokonaan pois, kasvoilta!! Can’t stop, Won’t Stop meikkivoide pysyy kauniina pitkään ja ilman mitään alusprimereitä vielä. Tuo meikkivoide pitää ehostuksen paikoillaan!!!!
        Olen yllättynyt tästä suuresti.

        Nyt työstin meikkivoiteen samaan tapaan, kuin olet vinkkejä antanut ja se toimii todella upeasti. En milloinkaan ole edes ajatellut, että meikkivoide pitää työstää siveltimeen, Hyvä Miia – tästäkin oppini ottanut. Kyllä vaan näitä sun postauksia on tosi mukava seurata, kun vinkkejä sen kun satelee. (Olen niin happy☺🙂🙂🙂)

        Ja kun olet vielä tähdentänyt, että ihohuokosten kuuluu näkyä, Raili Hulkkosen keralla annat vauhtia itsensä hyväksymiseen – todella upeeta!!😎😎😎❤🖤🤍 Schönen Danke ❤🧡💗

  • Linda

    Moikka!
    Eksyin joskus keväällä sun Instagramiin ja jäin heti koukkuun sun meikkitutoihin ja blogiin. Syväpuhdistava geeliputsari, käsidesiltä haiseva kasvovesi ja kevyen kevyt kosteusvoide vaihtu sun suositusten mukaisiks ja iho on nyt paremmassa kunnossa ja tasapainosemman olonen kun ikinä ennen.
    Oon aina kipuillu meikkipohjan kanssa. Mulla on paljon pisamia ja vähän punakka iho ja niitä oon yrittäny peittää paksuilla, mattaisilla meikkivoiteilla ja kunnon puuterikerroksella. Ei varmaan tarvi edes kertoo, että poskipuna oli täysin vieras käsite mun meikkipussille.
    Sun suosituksesta päätin kokeilla tota Nyxin Bare with me -voidetta ja tällä kertaa en pyytäny kosmetiikkaosaston myyjää myymään mulle sopivaa (eli aina punaseen taittavaa) sävyä vaan valitsin senkin sun suositusten perusteella.
    Lopputulos: rakastan sitä miten mun pisamat näkyy meikkipohjasta huolimatta, miten kuulaalta ja terveeltä ja kauniin väriseltä mun iho näyttää kun se meikkipohja on kunnossa. Mä käytän poskipunaa ja värikkäitä luomivärejä, siis vihreetä, pinkkiä, keltasta ja oranssia, ei enää vaan ruskeen ja beigen eri sävyjä ja vitsit, värithän on se mun juttu!
    Kokeilin tänään huvin vuoks tehdä meikin vanhoilla tuotteilla ja tyylillä ja mun oli pakko pestä naama parin tunnin jälkeen koska se tuntu niin epämukavalta ja näytti ihan hirveeltä.
    Kiitos siis niin supersuper paljon että teet tätä tärkeetä työtä❣ Lupaan levittää tätä ihonhoidon tärkeyden ja pakkelimeikkaamisesta luopumisen ilosanomaa kaikille kyllästymiseen asti.

    • Miia Johansson

      Heippa Linda! 🙂 Oi wau miten ihana kuulla! Meni ihan kylmät väreet, kun luin sun viestiä ja mietin kuinka upeita meikkejä teetkään. Pisamat plus värikäs meikki on jotain niin ihanaa. Ja tietty pisamaiho, jossa on kuulas meikkivoide – siinä vasta onkin sellainen mun salainen kateuden kohde!! 😉 Ihanaa, kun jätit viestin. Ja yhdessä taistellaan pakkelimeikkiä vastaan, vaikka toki jokainen saa tehdä niin kuin haluaa ja pitääkin. Olis vaan niin ihanaa näyttää jokaiselle mihin upeuksiin oma iho taipuu ja moni voi yllättyä kuinka hyvin kevyt meikkikerros sopiikaan. <3

  • Susanna

    Moi! Käytin ennen tuota nyxin meikkivoidetta, mutta sen valmistus lopetettiin 🙁 Olisiko suositella jotain mikä olisi mahdollisimman samankaltainen kuin se? Mulla on sekaiho, joka lähtee helposti rasvoittumaan t-alueelta. Nyxin meikkivoiteen kanssa sitä ongelmaa ei ollut. Pixiä kokeilin, mutta se kiilteli mulla aika paljon. Lorealin siitä uudesta meikkivoiteesta en myöskään pitänyt.

    Kiitos, jos vastaat ja toivottavasti sulla olisi suositella mulle jotain uutta meikkivoidetta!! 😊

    • Miia Johansson

      Voi vitsit.. sitä uutta L’orealia olisin just suositellut. 😔 Se on varmaan yksi harvoista tosi pysyvistä, mutta kevyistä meikkivoiteista. Nyt ainakaan tällä hetkellä ei tuu muuta mieleen.

      • Susanna

        Okei.. Miettisin myös tota madaran meikkivoidetta tai Macin face and body meikkivoidetta. Voisiko ne yhtään olla “sopivia” tälläiselle rasvoittuvalle ja kiiltelevään taipuvaiselle iholle? 😅

        • Miia Johansson

          Jos sulla lähti tuo L’Oreal rasvoittumaan, niin en usko, että tykkäät näistä enemmän. Tuli mieleen, että miten on sun ihonhoidon laita? Jos se ei meinaan ole kunnossa, niin rasvoittumista on vaikea saada hallintaan.

  • Susanna

    Lorealin meikkivoide ei lähtenyt rasvoittumaan, mutta kutisi iholla 😬 Käytän konjac-sientä sekä puhdistusmaitoa puhdistuksessa. Kasvovettä en käytä, mutta se olisi varmaan hyvä ottaa käyttöön? Yöksi levitän kosteusvoiteen, aamulla pesen vedellä naaman. Meikin alla oon käyttänyt jo muutaman vuoden weledan voidetta ja on ainakin tähän asti toiminut hyvin. Estee lauderin double wear pysyy hyvin myös, mutta arkeen haluaisin jonkun vähän kevyemmän meikkivoiteen 😊 Nyxin oli tosi hyvä arkikäyttöön ja sen kaltaista olen yrittänyt löytää 😕

    Mulla ei ole paljoa peitettävää iholla, iho ei punoita eikä ole näppyjä.

    • Miia Johansson

      Aaa.. no voihan kökkö. Siellä on sitten jokin ainesosa, joka ei sovi sulle. Joo kasvovesi tuo iholle sen plajon kaipaamaa vesikosteutusta, joka auttaa pintakuivuuteen. Ihonhoidostasi en osaa muuten sanoa, mutta jos pistät tuotteita, niin sitten osaan sanoa paremmin. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram