PARHAAT MEIKKISIVELTIMET KASVOMEIKKIIN

05.07.2020

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

Keräsin tähän postaukseen kestävät, edulliset ja ne mun lempparisiveltimet juuri tällä hetkellä. Ihan kaikkia lemppareita en tosin voinut ottaa mukaan, sillä niitä ei ole enää saatavilla ja olisi tylsä kertoa sellaisista.

En voi tarpeeksi painottaa hyvien siveltimien tärkeyttä meikkaamisessa. Ne ensinnäkin helpottavat meikkaamista ja tekevät ammattimaiset sekä kauniin häivytetyn lopputuloksen. Lisäksi hyvät siveltimet kestävät vuosia, joten niihin investoiminen kannattaa. Toki omat lempparisiveltimet ovat lähes kaikki todella edullisia.

HUOM! Jos olet täysin aloittelija ja et halua sen koommin miettiä, että mitä kaikkea näistä nyt pitää valita vai pitääkö ostaa kaikki. Aloittelijalle suosittelen *Real Techniques Everyday Essentials superedullista settiä, jolla pääset jo hyvin pitkälle. 

MEIKKIVOIDESIVELLIN

Olen itse vannoutunut siveltimen käyttäjä mitä tulee meikkivoiteeseen. En levitä meikkivoidetta koskaan sormin tai meikkisienellä, mutta nämä ovat ihan käsiala- ja mieltymysasioita. Itse saan kaikista ohuimman ja kauniimmaan meikkipohjan *Real Techniques kabuki-siveltimellä. Tällä pystyy levittämään kaikki meikkivoiteet, mutta usein ohuemmille meikkivoitelle valitsen jonkun hieman lerpumman siveltimen, kuten *Real Techniques Setting siveltimen. Se on itseasiassa tarkoitettu puuterille ja on kooltaan pieni, mutta sillä saa kaunista lopputulosta.

PEITEVOIDESIVELLIN

Peitevoiteeseen käy oikeastaan mitä tahansa tuuheampi, mutta jämäkkä silmämeikkisivellin. Usein peitevoidesiveltimeksi kaupitellaan littanaa sivellintä, mutta sillä tulee helposti liian paksulti tuotetta. Viimeaikoina käteeni on lähes joka meikkauskerta osunut *Real Techniques 308 sivellin, joka on pehmoinen, jämäkkä ja sillä saa helposti peitevoiteen myös pienemmänkin silmän alle. Tämä löytyy Real Techniquesin edullisesta silmämeikkisetistä ja on siinä tarkoitettu luomivärin levitykseen. Omasta mielestäni se on hieman liian iso luomiväriä varten, mutta peitevoiteelle loistava.

NESTEMÄINEN AURINKOPUUTERI

Jos käytössäsi on esimerkiksi *Lumenen Watercolor Bronzer, niin tämä *Real Techniquesin Brush Chrush 002 sivellin on siihen loistava. Kun bronzerin työstää ensin siveltimeen kämmeneltä, niin tuote levittyy tasaisen kauniisti.

AURINKOPUUTERI

*Luxien 514 sivellin on ollut tiukasti kädessäni aurinkopuuteria levittäessäni siitä asti, kun tämän sain. Itsehän en käytä puuteria muualla kuin t-alueella, joten levitän aurinkopuuterin suoraan meikkivoiteen päälle. Moni ihmettelee, että miten saan sen silti tasaisesti. Vastaus on tässä siveltimessä. Tämä on hieman lerpumpi ja siksi aurinkopuuteri levittyy tasaisesti. On tietenkin myös hyvä muistaa, että mitään meikkiä ei kannata ottaa kerrallaan liikaa siveltimeen. Aina vähän kerraallaan ja kerrostaen, niin saa kauniin ja häivytetyn lopputuloksen.

VARJOSTUKSET

Teen enää todella harvoin varjostuksia ja niitäkin enemmän talvella, jos teen. Käytän mielummin nykyään aurinkopuuteria tuomaan lämpöä ja kevyttä contouringia eli varjostusta. Jos kuitenkin varjostan, niin teen sen *Real Techniquesin Brush Crush 302 poskipunasiveltimellä. Eli tämä sopii myös loistavasti poskipunalle. Näyttää olevan nyt ihan överialennuksessa ja maksaa vain 5 euroa!

POSKIPUNA

Puuterimaisen poskipunan levitykseen olen käyttänyt jo pitkään *Real Techniques Brush Crush Volume II 302 poskipunasivellintä. Tällä samalla onnistuu hyvin myös voidemaisen poskipunan levitys, mutta jostain syystä olen todella ihastunut *Brushworks Tapered siveltimeen voidemaisen poskipunan kanssa. Muutenkin kyseisen merkin edulliset siveltimet kiinnostelee, vaikka kokemusta on vaan tästä yhdestä.

HIGHLIGHT ELI HOHDEPUUTERI

Voidemaiset hohdetuotteet levitän sormin, mutta puuterimaiset saa kauniin kevyesti tällä *Luxien 516 siveltimellä. Tämä sivellin on alunperin tarkoitettu ohuiden meikkivoiteiden levitykseen, mutta omassa käytössäni tämä on paras hohdepuuterin kanssa.

PUUTERI

KYLLÄ! Levitän puuterin näin pienellä *Real Techniquesin Setting siveltimellä ja syynä on se, että puuteria tulee laittaa vaan todella vähän ja vain niihin paikkoihin, jotka puuterointia todella kaipaavat. Tämä on usein t-alue ja silmänaluset. En laita kenellekään asiakkaalleni isolla siveltimellä muuta kuin aurinkopuuteria. Kun meikkivoide on valittu omalle ihotyypille, niin puuteroinnin voi jättää minimiin.

P.S. Muistahan, että monta sivellintä voi käyttää eri käyttötarkoituksiin. Esimerkiksi aurinkopuuterisivellintä voi hyvin käyttää myös poskipunaan, puuterisivellintä meikkipohjaan ja ihan mitä vaan itse keksit.

  • Muffin

    Itse käytän tuota Real Techniquesin Setting brushia peitevoiteen levitykseen (silmänalusille) ja se oli kyllä todellinen game changer! Peitevoide levittyy ja blendaantuu kuin itsestään todella nopeasti ja kivuttomasti ja ohuena kerroksena!

    • Miia Johansson

      Joo ihan loistava idea! <3

  • kukkis

    No nyt löytyy hyvä sivellin aurinkopuuterille, tätä olen odottanut, ei muuta kuin testailemaan 😀 osaisitko suositella hyvää luonnonkosmetiikka aurinkopuuteria ?

    • Miia Johansson

      Heippa Kukkis.. hmm.. bohon on ihan jees. Mikään mun testaama ei yltä mun syntettisten suosikkien tasolle kyllä, mutta Boho tosiaan kiva. 🙂

  • Eve

    Kiitos tästä postauksesta🤗 Siveltimet on niin tärkeitä kauniin meikin luomisessa.

    • Miia Johansson

      Niin totta <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram