MUUTOSMAANANTAI: KESKIPISTEESSÄ IHO

15.06.2020

muodonmuutos

*Sisältää mainoslinkin.

Tässä teille pieni tiiseri muutosmaanantaista, sillä jatkan suosittua sarjaa kymmenellä “jaksolla” ensi syksyllä. Tarkoituksena on ottaa malliksi kaikenlaisia kasvoja erilaisine haasteineen ja silmän malleineen. Tämän päivän muutos oli aika ex tempore, sillä mallina esiintyvä ystäväni Emma sanoi vähän aikaa sitten, että olisi kiva päästä joskus meikattavaksi. Siitä se ajatus sitten lähti.

HEHKUVA IHO

Tärkein asia ennen meikin lisäämistä on tehdä ihosta pehmoinen ihonhoidolla. Näin meikkipohjasta tulee kaunis. Suihkuttelin ensin kasvoille *Pure Beautyn kasvovettä pari kerrosta ja painelin kosteuden ihoon. Tämän jälkeen lisäsin *Bybin C-Caf voidetta, joka teki Emman ihosta niin ihanan tuntuisen.

SIMPPELI SILMÄMEIKKI

  • Luomiväreistä näet paremmin IG-stooreissani. Käytin Emmalla voidemaisia luomivärejä Laura Mercieriltä sävyssä *Au Naturel ja *Plum. Luomivärien päälle laitoin hieman hohdemaista luomiväriä, johon käy myös mikä tahansa puuterimainen highlight.
  • Emmalla oli oma ripsari mukana, koska en enää pidä erikseen asiakasripsaria lopetettuani keikat.
  • Kulmakarvoissa käytin *Benecoksen kulmakynää sävyssä Brown. Lisänä hieman puuterimaista kulmakarvatuotetta, joka oli *Make Up Storen Tribrow.

Huuliin laitoin vaan kivan nuden luonnonkosmetiikan huulikiillon: *Kjaer Weis sävy Cherish.

On muuten pakko sanoa, että suhtautumiseni meikkaamiseen on kokenut todella suuren muutoksen, sillä aikaisemmin mielestäni meikillä piti saada aikaan aina jokin jättimäinen muutos. Nyt tämän kaltaiset raikkaat muutokset ovat parhaita. En halua, että meikki vie huomion pois kauniista naisesta. Mielestäni jopa sellainen meikki on paras, joka ei jää mieleen. Mieleen jää vaan hehkuva nainen, jolla on upea iho.

  • AM

    Todella kaunis meikki (ja malli myös), raikas ja hehkuva. Ja miten upea iho! Mun mielestä paras meikki on juurikin sellainen tietyllä tavalla “huomaamaton”, inhoan paksuja meikkivoidekerroksia ja överivarjostuksia.

    • Miia Johansson

      Heippa AM! 🙂 Joo, samaa mieltä. Raikas meikki on paras, kunhan vaan siihen tottuu, jos on tottunut paksumpaan ja tummempaan.

  • Heini

    Niin kaunis nainen meikillä sekä ilman 😍 Aivan ihana raikas meikki 🌸

    • Miia Johansson

      Kiitos Heini! 🙂 Ja Emmi on kyllä sellainen kaunotar.

  • Ulla S.

    Kun kuvat on vierekkäin niin erottuu todella hienosti miten silmät nousevat kauniisti ja luonnollisen näköisenä esille. Kasvojen kauniit piirteet korostuvat ja pienet virheet peittyvät. Lisää tällaisia ohjeita! Suurin osa meistä varmaan kapiaa just tollaisia vinkkejä eikä niinkään “sotamaalauksia”. Kiitos jälleen kerran!

    • Miia Johansson

      Heippa Ulla! 🙂 Joo, tätä tulee ehdottomasti lisää. Tosiaan suurinosa meistä kuitenkin meikkaa aika kevyesti ja omia piirteitään korostaen.

  • Emilia

    Kaunis meikki ja ihanan heleä! Mutta luomivärit ei näy, tuntuu että tässä kävi nyt se plumps mistä aina sanot tuotoissa, eli jäi raskaiden luomien alle kaikki?

    • Miia Johansson

      Heippa Emilia! 🙂 Hyvä huomio! 😀 Tässä onkin yksi mielenkiintoinen asia, joka tulee meikatessa ottaa huomioon eli ihmisen ilmeet, kokonaisuus ja toiveet. Tässä tapauksessa meikattavasta olisi tullut huomattavasti enemmän meikatun näköinen livenä, jos olisin nostanut luomiväriä enemmän ylöspäin ja en halunnut sitä. Jos hän olisi ainoastaan mennyt kuvattavaksi, niin silloin olisin nostanut tummempaa luomiväriä korkeammalle. Mutta kun katsoo videolta stooreissa, niin Emman liikutellessaan silmiään tämä efekti ei ole samanlainen kuin kuvissa. Mutta tietenkin se on myös makuasia ja hienoa, että huomasit tämän. 🙂

  • Taru

    Upea! 😍
    Onko sulla blogissa kuvaa siitä sun “korvakorusäilytysritilästä”, jonka näytit joku aika sitten ig:ssa storeissa? En löytänyt haun kautta. Mun sisko innostui siitä ajatuksesta (rakastaa isoja, näyttäviä korviksia ja tuskailee usein säilytyksen kanssa) niin olisin jakanut sen hänelle inspikseksi 🙂 Jos jaksat/ehdit laittaa siitä kuvaa niin olis ihana. Ig:ssa voit laittaa viestin mulle @tunnelmiakotoa tai @staruare tai sitten emailiin 🙂

  • Laura

    Yksinkertainen on kaunista! Huhuilin jo instan puolella ja nyt tässä: mikä luomiväripaletti olisi sopiva viileäsävyiselle? Yritin kovasti etsiä tähän vastausta blogistasi. Joku suht edullinen paletti (n.20-30€). Ihanaa kesää 🤩

  • Charming Nails

    Ihanan raikas ja hehkuva meikki! Upea malli, tämä stoori oli jotenkin tosi hyvä kun kuvattiin läheltä niin näki miten tehdään. Jos ehdit vastata niin onko tuo Benecosin ruskea kulmakynä viileämpi kuin Blonde?

    • Miia Johansson

      Helou! Joo omalla tavallaan sellainen hieman keltaisempi tai beigempi. Mutta siis tuo blonde on todella vaalea. Itse käytän tuota ruskeaa kaikille (paitsi todella tummille ja mustille kulmakarvoille), koska sillä saa hyvin vaalean lopputuloksen, jos haluaa tai todella tummanruskean. Eli riippuu vaan kuinka paljon kynää painaa. Samalla tavoin kuin lyijykynällä saa todella tummaa jälkeä ja myös todella vaaleaa jälkeä.:)

  • B Laine

    Hienk on kyllä. Olisin kaivannut huultenrajauskynää korjaamaan suun muotoa, nyt se jäi turhan vinoksi. Kaikki irti huulista, pliis 😀. Itsellekin kun teet meikkiä, niin suu on kauniilla tavalla “pullistettu” … makuasioita tietenkin, mutta kun kauneusihanteet ovat edelleen symmetrian puolella, niin asiakas näyttää paremmalta.

    • Nana

      Veikkaan, että ei kovinkaa moni kerkeä aamuisin alkaa huultenrajaus hommiin tai kun pitää tehää nopsaan Go to meikki. Pulleat huulet on kauniit, kun ne ei ole överit, mut luulen ettei moni kerkeä kikkailla huulten kanssa. Ja miksi jokaisella pitäisi olla ne “plumpsis” huulet. Senkö taki vain, että trendi huulissa on, että ne on oltava pulleat. Harvalla aikuisella naisella ne enää luonnostaannon pulleat. Ei ainakaan minulla 36 vuotiaana. Eikö joskus olisi vaan just parasta sipasta kirjaimellisesti jotain huuliin ja mennä luonnollisuus edellä 🙂 Tässä meikissähän keskityttiin ihoon. Ja minusta tämä malli on oikein kaunis meikkineen ja huulineen ♡

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram